SZTÁRVILÁG

Pamela Anderson elárulta: legérzékibb élményét egy 80 éves férfinek köszönheti

Új önéletrajzi könyvében rengeteg megrázó és pikáns részletről mesél a színésznő. Például, hogy többször megerőszakolták fiatalkorában.

Link másolása

Pamela Anderson őszintén kitárulkozott magánéletéről a héten megjelent önéletrajzi könyvében. A Szeretettel, Pamela minden sorát ő írta, nem kért fel szellemírót vagy társszerzőt.

A The Sun néhány megrázó részletet szemlézett. Hat és tíz éves kora között a rá vigyázó tinédzser lány szexuális "játékokra" kényszerítette, amikért használt játékokkal "fizetett" neki, illetve meg is fenyegette azért, hogy hallgasson.

12 éves korában megerőszakolta egy felnőtt férfi, egy távoli barát, akivel kettesben hagyták azért, hogy ostáblázni tanítsa. Két évvel később az akkori barátja és öt barátja is megerőszakolta egy kocsiban.

Szerinte ezeknek az abúzusoknak köszönhető, hogy fiatalon kihagyta "a promiszkuitás korszakát". Helyette azt hitte, hogy az, ha le akar feküdni valakivel, egyenlő a szerelemmel. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy sokszor csak pár napos ismeretség után ment férjhez.

Első férjéhez, Tommy Leehez négy nappal a megismerkedésük után ment hozzá 1995-ben, két gyerekük született, 1998-ban pedig elváltak. 2006 júliusa és novembere között Kid Rock felesége volt. Rick Salomonhoz kétszer is hozzáment, először hirtelen ötlettől vezérelve 2007-ben Las Vegasban, majd 2014-ben megint. 2020-ban pedig két hétig volt Jon Peters producer felesége.

A nagy szerelmének viszont Tommy Lee-t tartotta. „Azóta is minden kapcsolatom haloványnak tűnik hozzá képest” - vallotta be.

Azt írta, hogy annyira vonzódtak egymáshoz szexuálisan, hogy házasságuk első két hetében alig hagyták el a hotelszobát. Pedig csak azután mondott igent a dobosnak, hogy a férfi egy ecstasy pirulát rakott a pezsgőjébe. Egy évvel később, mikor egy petefészekciszta miatt feküdt kórházban, úgy szexeltek a kórházi ágyban, hogy még infúzióra volt kötve. Tommy Lee viszont félelmetesen féltékeny volt, rendszeresen figyelte őt a Baywatch forgatásán, és dührohamot kapott, ha meg kellett csókolnia egy férfit egy jelenetben. A színésznő ezért egyszer öngyilkos akart lenni, vodkával vett be egy üveg fájdalomcsillapítót, de még időben kihányta őket.

A házasságuknak végül az vetett véget, amikor a férfi a falhoz vágta őt, miközben a kezében volt Dylan, az akkor héthetes fiúk.

Beszámolt rengeteg kalandról is. Egyik legérzékibb élményének azt tartja, amikor 20 éves korában Buenos Airesben táncolt egy 80 év körüli férfival. Azt mondta, hogy a gyenged érintéséről "elállt a lélegzete", úgy érezte, végre egy "igazi férfi" vezeti, és ilyet még nem érzett korábban.

Julian Assange-t rendszeresen látogatta Ecuador londoni nagykövetségén, barátságukat "pezsdítőnek, szexinek és viccesnek" nevezte. Azt is leírta, hogy egyszer nagyon berúgtak, és egy "mulatságos, alkoholmámoros éjszakát" töltötték együtt, de részleteket nem árult el. Azt viszont igen, hogy viccelődtek azon, hogy a nagykövetség lépcsőjén fognak összeházasodni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Végre kiderült! Kulcsár Edina elárulta születendő kislánya nevét – a számmisztika is közrejátszott
A szépségkirálynő és G.w.M gyereke egészen különleges névvel büszkélkedhet majd.

Link másolása

Kulcsár Edina hatalmas titokról rántotta le a leplet: hosszas várakozás után végre elárulta hamarosan születendő kislánya nevét.

Az Instagramon közzétett posztban azt írja:

„a kislányunk az Amara nevet fogja viselni.”

A szépségkirálynő elárulta, mindenképpen valamilyen különleges, szokatlan nevet akartak Varga Márkkal, alias G.w.M-mel közös első gyereküknek.

„Ezenkívül fontos szerepet játszott a név választásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján, melyik szám tartozik Amara nevéhez” – árulta el a 32 éves, jelenleg kétszeres anyuka. Azt is hozzáteszi: „Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is. Márkra egy az egyben igaz a leírás, és nagyon örülnék ha a kislányunk is olyan lenne mint ő!”

Kulcsár Edina szerint sikerült tökéletes nevet választani a kicsinek, és férjével hisznek benne, hogy az Amarának is tetszeni fog.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
ByeAlex szerint Korda Györgynek nincs miért elnézést kérnie tőle
A zenész házaspár nem ismerte fel őt egy kihívásban. Korda György később elnézést kért emiatt Alextől.

Link másolása

Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően se lenne oka elnézést kérni azért, ha nem ismernek fel vagy ha egyáltalán nem is ismernek - írta ByeAlex a Facebook-oldalán. A zenésznek azonban jól esett a bocsánatkérésük, szerinte ilyen kedvességre, és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek.

Az ügy onnan ered, hogy nemrég a Korda-házaspár részt vett egy népszerű TikTok-kihívásban, amelyben ismert magyar embereket kell felismerni egy fotó alapján.

A zenész házaspár azonban nem ismerte fel ByeAlexet.

Korda később a Blikk műsorában elnézést kért a zenésztől, akinek a dalait és a személyét is nagyon kedveli. Korda azt mondta, hogy Alex hajszíne zavarta meg.

„Most kérek elnézést Alextől, tényleg azért nem ismertelek föl, mert nem volt nálam szemüveg”

- üzente Korda György.

Alex a Facebook-oldalán úgy fogalmazott, hogy „napok óta megy ez a butaság”, amelyben szerinte próbálják őt összeugrasztani a Korda-házaspárral.

„Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően se lenne oka elnézést kérni azért, ha nem ismernek fel vagy ha egyáltalán nem is ismernek, hisz más generációk vagyunk” - írta a bejegyzésében. Alex azt is hozzátette direkt azért nem reagált az ügyre, mert szerinte az eredeti videó is kedves.

„Továbbá, azt is gondoltam, hogy csak azon a képen nem vagyok számukra ismerős, hiszem jellemző rám, hogy állandóan más a külsőm. Mert ha valakiről, hát róluk úgy gondolom, hogy képben vannak a mai zenékkel is”

- írta a zenész. Ahogy fogalmazott, a bocsánatkérés nagyon viszont nagyon kedven, nem számított ilyesmire.

„Egy viszont biztos: ilyen pozitív emberekre, erre a jó kedélyre, kedvességre, és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek. Nem véletlen, hogy évtizedek teltek el, de a mai fiatalok is rajongva fogadják őket a fesztiválokon” - tette hozzá Alex, aki a zenekara nevében is megköszönte a kedves szavakat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Többe kerül egy jegy a Sztárban sztár döntőjére, mint egy állójegy a Guns N Roses koncertjére
Állítólag exkluzívabb, és alig árulnak jegyeket, mert kicsi a stúdió.

Link másolása

27 200 forintért lehet kapni állójegyeket a Guns N' Roses budapesti koncertjére, ami 2023. július 19-én lesz. Ez még nem is olyan vészes, hisz a világ egyik legnépszerűbb rockzenekaráról van szó, és 17 éve léptek fel utoljára nálunk.

A Blikk megtudta, hogy a Sztárban sztár döntőjére viszont 39 900 forintba kerül egy darab jegy.

A műsor kilencedik évada február 19-én idnult a TV2-n, a mostani sztárok Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara, Molnár Tibor (Trap kapitány) és Kamarás Iván, a zsűriben Tóth Andival és párjával, a valmaros Marics Petivel.

A Blikk szerint az exkluzivitást kell megfizetni, egy menedzserre hivatkozva azt írták: alig pár tucat jegyet árulnak, hiszen kis stúdióról van szó.

„A TV2 idén is értékesít jegyeket az élő show-műsorokra, így a Sztárban Sztárra is. A nézők a stúdióban megtapasztalhatják egy ilyen nagyszabású tévéshow különleges atmoszféráját, közelről láthatják az előadókat, műsorvezetőket. A stúdióban az ülőhelyek száma korlátozott, így nagy rájuk az igény. Az árakat minden évad elején több tényező alapján határozzuk meg, köztük a rendelkezésre álló ülőhelyek száma” – írta a lapnak TV2 sajtóosztálya.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Apa lesz a Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe
A színész és barátnője, Erin Darke szülői örömök elé néz, első közös gyermeküket várják.

Link másolása

Első közös gyermeküket várja Daniel Radcliffe és párja, Erin Darke. A hírt Radcliffe sajtója erősítette meg a People magazinnak.

A Harry Potter filmsorozatból ismert színész a lapnak elmondta, hogy nagyon boldogok együtt, és csodálatos élete van.

Radcliffe és Erin Darke az Öld meg kedveseid (Kill Your Darlings) című film 2012-es forgatásán találkoztak, és azóta is egy párt alkotnak.

A két színész között 5 év korkülönbség van: Erin Drake 38 éves, Daniel Radcliffe pedig 33.


Link másolása
KÖVESS MINKET: