hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Kárpáti Rebeka párja szerint a kiszivárgott meztelen fotóinál kínosabb, hogy anyja Pufinak szólítja

A modell szerint viszont az a cikibb, hogy barátjáról pucér fotók jelentek meg egy újságban.

Link másolása

hirdetés

Az RTL Klubon futó Nyerő Páros új évadának második része is bővelkedett a vicces pillanatokban. Az egymással versengő sztárpároknak ezúttal kérdésekre kellett válaszolniuk, és csak akkor kaptak pontot, ha ugyanazt a választ jelölték meg egymás tudta nélkül. Ha ez nem sikerült (de olykor még egyezés esetén is), a pár női tagját "megbüntették", például tejszínhabbal kenték össze az arcát, vagy pezsgővel locsolták tele, végül pedig egy hideg zuhanyt zúdítottak a nyakába.

Kárpáti Rebeka is kapott bőven a meglepetésekből, mivel 10-ből csak 5 kérdésre adták ugyanazt a választ párjával, Frohner Fecóval. Az egyik legviccesebb pillanat egyértelműen az volt, amikor arra kellett válaszolniuk, hogy melyik a legkínosabb dolga Fecónak Rebeka szerint.

A válaszlehetőségek ezek voltak:

A: Meztelen fotók jelentek meg róla egy újságban

B: Nem emlékszik semmilyen évfordulóra

hirdetés

C: Az anyukája a mai napig Pufinak szólítja

Rebeka az A választ jelölte meg, Fecó pedig a C-t, utóbbi pedig igencsak kiakadt, amikor kiderült, hogy nem ugyanarra gondoltak.

"Kicsim, ez most komoly?! Mikor anyám ott van a bevásárlóközpontban és éppen válogatja az izéket, és ordibálja, hogy Pufika, gyere ide! Itt vagyok, 30 éves, és Pufika?!

Rebeka erre felvilágosította, hogy a kérdés az volt, hogy szerinte mi a legkínosabb dolga Fecónak, tehát azt kellett megjelölnie, amit ő a legkínosabbnak gondol Fecóval kapcsolatban, ezek pedig a meztelen fotók kiszivárgása. Ekkor pedig kiderült, hogy a fodrász ezt annyira nem érzi kínosnak, mint a Pufinak szólítást.

Lapozz a videóhoz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Megasztár-háború: „Oláh Ibolya nem mond igazat” – állítja Pierrot
A volt zsűritag szerint az énekesnő „mentálisan instabil”, és ezzel többször veszélyeztette az élő adásokat.
Fotó: Youtube/Partizán - szmo.hu
2022. január 19.


Link másolása

hirdetés

Oláh Ibolya interjút adott Gulyás Mártonnak a Partizán POP adásában. Itt elmondta, hogy az adás készítői nagyban manipulálták a műsor kimenetelét. Neki kellett volna akkor nyernie és nem Tóth Verának. Befolyásolták Oláh szerint a dalválasztását, sőt a fináléban "elrejtették" a tömegben támogatóit.

Tóth Vera határozottan cáfolta kolléganője szavait, ő ugyanis épp ellenkezőleg emlékszik vissza a történtekre, elmondása szerint hatalmas szigor övezte a szavazást - írja a Blikk.

Most az egykori zsűritag, Pierrot (Marosi Z. Tamás) is a műsor védelmére kelt, szerinte Oláh Ibolya nem mond igazat.

„Fontosnak tartom elmondani, hogy ebben az interjúban Oláh Ibolya nem mond igazat a Megasztárról. Minimum mellébeszél és mismásol. De ennél határozottabban is állít dolgokat, amelyek egész egyszerűen nem úgy történtek. Rég volt már ez a produkció, de annyira még nem régen, hogy ne emlékezzünk jól a részletekre”
- kezdte Facebook-bejegyzésében.

Pierrot az énekesnő tehetségében sosem kételkedett, nagyon jó előadónak tartja. Viszont mentális egészségéről nincsen meggyőződve.

„Piszok tehetséges előadónak tartom és tartottam akkoriban is őt, ám minden mosdatás ellenére egy mentálisan instabil ember. Ezzel a jelenséggel annak idején naponta találkoztam, sőt küzdöttem is, akárcsak a stáb több tagja.”

Pierrot hangsúlyozta, hogy semmiféle manipuláció vagy csalás nem történt.

hirdetés
„A Megasztárban sosem volt rasszista vagy más megkülönböztetés, nem volt részrehajlás, sem a műsor, sem más érdekében, nem volt csalás és manipuláció.”

A producer szerint ráadásul hogy Oláh Ibolya labilitása több alkalommal is veszélyeztette az élő műsort. Állítása szerint ő maga többször is hozzájárult Oláh Ibolya produkcióihoz, amit "talán volt, hogy megköszönt" az énekesnő.

„A Partizán-interjúban ennek ellenére teljesen más színben tünteti fel az akkori körülményeket, a vele és a többi versenyzővel való bánásmódot. És bár a hozzáállása most is instabil, a jobbára provokatív kérdések végül mindig abba az irányba billentik el a bizonytalanságát és a határozatlanságát, hogy valami enigmatikus vagy direkt kritikát fogalmazzon meg a műsorral kapcsolatban”
– írta a producer.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Rúzsa Magdi több hónapja alig alszik, már 32 hetes terhes hármas ikreivel
„Kell a biztatás! Szorítsatok!” - kérte rajongóit az énekesnő.
Forrás: 24.hu, fotó: TV2 Play - szmo.hu
2022. január 19.


Link másolása

hirdetés

Rúzsa Magdi már karácsony előtt befeküdt a kórházba, hiszen hármas ikerterhességével veszélyeztettetnek számít. Most a HOT! magazinnak adott interjút, amiben nehézségeiről mesélt.

„Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül öt kilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel sem a vége, szóval kell a biztatás, amit a család, a barátok és a zenekar részéről meg is kapok napi szinten. Nem is gondoltam volna, de egy valóban egy-egy »Hajrá! Bírod még!« is nagyon sokat számít.”

Az énekesnőnek és párjának két kisfia és egy kislánya lesz. Most már mindenórásnak számít, bármikor érkezhetnek a kicsik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Sejtelmes fotó: Horváth Gréta exe és a Dancing With The Stars táncosnője ugyanonnan posztoltak az Instagramra
Már korábban is felröppent a pletyka, hogy Stana Alexandra lehet Meggyes Dávid új párja.

Link másolása

hirdetés

Az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Horváth Gréta és férje, Meggyes Dávid a múlt héten jelentették be, hogy elválnak. A szakítás ráadásul nem ment éppen egyszerűen, kiderült ugyanis, hogy a férfi több alkalommal is megcsalta a párját. A színésznő azóta beszámolt róla, hogy több nő is jelentkezett nála, akikkel állítólag hűtlenkedett a férje. Emiatt persze több mindenkivel is hírbe hozták Dávidot, aki be is vallotta, hogy azért hagyta el a családját, mert beleszeretett valakibe.

Egyes pletykák arról szóltak, hogy az új választottja nem más, mint Dancing With The Stars-ból ismert táncosnő, Stana Alexandra. Most pedig egy-egy Instagram-sztori is dobott egyet a pletykán - szúrta ki az nlc.hu.

Kedden ugyanis mindketten ugyanabból a kávézóból csekkoltak be az Instára, ugyanabban az időben, ugyanolyan poharakról készült fotóval.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina és Csuti még mindig egy fedél alatt él a szakítás után
Csuti szerint mindig lesz közös céljuk Edinával az életben, a gyerekek és a vállalkozásuk összeköti őket.

Link másolása

hirdetés

Csutit hirtelen érte a szakítás, nagyon csalódott volt, hogy vége kapcsolatának. Kulcsár Edina azonban már tovább is lépett és nyíltan vállalja új szerelmét G. w. M.-et. A szakítás ellenére a volt pár még mindig együtt él két gyermekével, Medoxszal és Ninával.

„A gyerekek felügyelete közös, és minden velük kapcsolatos dolgot korrekten meg tudunk beszélni. Még otthon lakom, hiszen időbe telik, amíg találok egy megfelelő helyet. Nehéz ez, de próbálunk a lehető legkevesebbszer találkozni a házban, ha viszont egyszerre vagyunk otthon, félreteszünk minden sérelmet a gyerekek miatt. Hiába érzem magam megbántva és dühösnek, elsősorban édesapa vagyok, ami felülírja ezeket az érzelmeket. Mindketten a gyerekek érdekeit tartjuk szem előtt, ebben nincs kérdés”
- nyilatkozat Csuti a Blikknek.

Próbálja tartani magában a lelket, de ez nem mindig egyszerű:

„Változó a hangulatom. Alapvetően egy motivációval teli ember vagyok, próbálok előre tekinteni, új célokat kitűzni. Könnyebb lenne nem csinálni semmit, de a munkában is felelőséggel tartozom a kollegáimért és ott vannak a gyerekeim, akiknek ebben a helyzetben is jó apjuknak kell lennem. Nem hagyhatom el magam. Igyekszem inspiráló emberekkel körülvenni magam, az élet pedig megy tovább.”

Csuti nem kifogásolta, hogy Edina letörölte közös képeiket és nem használja már nevét. Szerinte nincs is oka erre. Bár a kapcsolatuk zátonyra futott, próbálják úgy alakítani életüket, hogy a gyerekek ennek ne lássák kárát.

„Mindig lesz közös célunk Edinával az életben, és a vállalkozásokat is együtt kell csinálni, amik összekötnek minket, kellő intelligenciával kell hozzáállni. Továbbra is szeretném a gyermekeim anyját támogatni és védeni, hogy ő boldog legyen, mert elengedhetetlen, hogy – amint eddig – a jövőben is a legjobbat tudja nyújtani a gyerekeknek. Anno valamit elhatároztunk, hogyan szeretnénk felnevelni őket, és ehhez tartjuk magunkat. Abba viszont már nincs beleszólásom, hogyan és ki mellett szeretne kiteljesedni”
- zárta Csuti csalódottan az interjút.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: