News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Navracsics Tibor jelentette be, hogy kórházba került Tóth Gabi – a férje is megszólalt

Ezért a mai tapolcai Polgári Szalon is elmarad.

Link másolása

hirdetés

Péntek délután a tapolcai Polgári Szalonban vendége lett volna Tóth Gabi, az énekesnő azonban váratlanul kórházba került, ami miatt elmarad az esemény. Ezt kivételesen nem az énekesnő sajtósa, hanem Navracsics Tibor a területfejlesztésért és uniós forrásokért felelős miniszter jelentette be, aki a Polgári Szalon házigazdájaként beszélgetett volna vele.

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki”
– írta a miniszter a Facebook oldalán.

Az nem derül ki a bejegyzésből, hogy miért került kórházba, és egyelőre az énekesnő oldalán sincs róla tájékoztatás.

Navracsics bejegyzése alatti kommentben viszont az énekesnő férje, Krausz Gábor azt írta:

„Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.”hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Házasodna a gazda: véget ért Péter gazda és Andi kapcsolata
Egy darabig együtt voltak a forgatások után, de viszonlyag hamar kiderült számukra, hogy ez nem fog működni.
Címlapkép: RTL.hu - szmo.hu
2022. szeptember 22.


Link másolása

hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy Péter gazda és Andi volt az egyetlen pár a Házasodna a gazda idei évadában, akiknek jól sikerült a közös utazásuk, és a forgatások után is úgy érezték, hogy a kapcsolatuknak folytatódnia kell.

A gazda most azonban a Best magazinnak elmondta, azóta már szakítottak.

"Valóban párkapcsolatként működött a viszonyunk egy darabig, de amikor eljutottunk a mélyebb témákig, akkor felszínre kerültek olyan dolgok is, amik korábban nem. Ezek azt mutatták, hogy bármennyire is szimpatikusak vagyunk egymásnak, mások az elképzeléseink a jövőről, két teljesen különböző úton haladunk. Így nincs esélyünk a közös boldogságra. Egyszerűen mások voltak az elképzeléseink arról, hogyan tovább."

– fogalmazott Péter gazda.

Mint mondta, rendkívül csalódott, mert valóban úgy érezte, hogy összeillenének választottjával. Annak viszont örült, hogy a különbségekre még kapcsolatuk elején, mindössze pár héten belül fény derült.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mi volt a probléma, ami miatt szakítottak!

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Hódi Pamela könnyek között vallott arról, hogy férje olyan csomagot kapott vele, amit „civilként baromi nehéz elbírni”
Tóth Bence is úgy gondolta a kapcsolatuk mélypontján, hogy túl nagy a csomag, amit a hátára kell venni, ezért is szakítottak rövid időre.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros szerdai adásában a sztárpárok azt a feladatot kapták az aznapi játék után, hogy őszintén mondják el, mit kérnének a párjuktól, hogy javítsanak a kapcsolatukon. Elsőként Tóth-Hódi Pamela és férje, Tóth Bence nyíltak meg a többiek előtt, elmondtá, hogy a kapcsolatuk eleje nem volt felhőtlen, a koronavírus-járvány első hulláma idején szakítottak is egyszer, a tervezett esküvőjüket is lemondták.

„Ez abból adódott, hogy én akkor úgy gondoltam, hogy túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni, és nem voltam rá teljesen készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen keresztül is magammal cipeljen. De történt egy csodaszerű dolog az életünkben, én akkor a hit felé fordultam. Engem ez változtatott meg, hogy bizonyos dolgokat elengedjek az életemből, amit el kellett engednem ahhoz, hogy komolyan bele tudjak állni ebbe az egészbe. Onnantól kezdve teljesen felfelé ívelő pályán vagyunk”

- mesélte Tóth Bence.

Ezután a feleségéhez fordulva mondott hálát neki:

„Hálás vagyok azért, hogy te vagy nekem. Tényleg nem tudnék rajtad változtatni semmit, nem is szeretnék, így szeretlek, ahogy vagy. Akkor érzem magam erősnek és egésznek, ha ott vagy velem, ha ott vagy mellettem”.

Lapozz, ha kíváncsi vagyok, mit mondott Hódi Pamela!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
L.L. Junior újabb jelet adhatott arra, hogy összejött a nála 18 évvel fiatalabb énekesnővel
Az Instagramon üzentek egymásnak nyilvánosan.

Link másolása

hirdetés

L.L. Junior jelenleg épp válófélben van, feleségével, Körtvélyessy Kingával nyáron tettek pontot a kapcsolatuk végére. Azonban már augusztusban felröppent a pletyka, hogy a zenész összejöhetett egy nála 18 évvel fiatalabb énekesnővel, Dárdai Blankával. A rappert ugyanis többször is látták már a 2019-es X-Faktorban ismertté vált lánnyal.

L.L. Junior nemrég azt nyilatkozta, egy közös dalon dolgoznak, ezért töltenek sok időt együtt.

"Nagyon élvezzük, és mosolyogva figyeljük, ahogy találgatnak az emberek arról, mi is van közöttünk. Annyit mondhatok, hogy egy közös dalon dolgozunk, amiben rajtunk kívül mások is részt vesznek, és a héten fog kijönni. Más témában nincs miről beszámolnunk"

- mondta akkor.

Most viszont újabb gyanús jelet adott ő és Blanka is arra, hogy együtt lehetnek.

hirdetés

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mi utalhat arra, hogy összejöttek!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
III. Károly unokatestvére kiakadt azon, ahogy Meghan Markle-lel bánik a királyi család
Christina Oxenberg megszokta, hogy a királyi családtagok új párjait szekálják, de az őt is sokkolta, ahogy Harry herceg feleségével viselkedtek a kezdetektől fogva.

Link másolása

hirdetés

III. Károly király harmadunokatestvére bírálta a brit királyi családot azért, ahogyan állítólag Meghan Markle-lel bántak - írja a LADBible.

Christina Oxenberg azt állítja, hogy a királyi családtagok új partnereit rengeteget szekálják, és csak azok tudnak kitartani, akik rendkívül kemények. Ám még így is különösen sokkolta, ahogyan Meghan Markle-lel bántak, miután Harry herceggel randizni kezdett.

„Megmondtam neki, hogy amin keresztülmész, az pokoli. Senki nem ússza meg. Ha te nem tartasz ki, majd jön helyetted más”

- mondta a nő.

Oxenberg szerint még Katalin, az új walesi hercegnő számára is kihívás volt megküzdeni az ellene irányuló intrikákkal. Ahogyan pedig Meghannel bántak, az számára felidézte, amikor Michael Kent herceg, aki a néhai Erzsébet királynő első unokatestvére 1978-ban feleségül vette Marie-Christine von Reibnitz bárónőt.

„Ugyanúgy bántak vele, mint Meghannel – gúnyosan, tiszteletlenül. Ez azonban nem a személyének szólt, inkább megszokásból történt, mint gyűlöletből. Tanúja voltam.”

Christina édesanyja, Erzsébet jugoszláv hercegnő egészen közel állt másodunokatestvéréhez, Károly királyhoz, amikor még fiatalabbak voltak.

hirdetés
„A királyi család kemény a külföldiekkel szemben. Nem a bőrszínről van szó, pusztán arról, hogy külföldi vagy"

– mondta.

Oxenberg mindazonáltal mindenkit felszólított, hagyja békén Meghant: „Őt választotta Harry, és ezt tiszteletben kell tartaniuk” - vélekedett.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: