SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Molnár Piroska elmondta: egy harmincéves fiatalember adta vissza a fiatalságát, aki a „csillagokat is lehozná neki az égről”

A Nemzet Színésze és Gergő kapcsolata nagyon szoros, idén több országban is együtt nyaraltak.

Link másolása

Molnár Piroska meglehetősen visszahúzódó életet él, ritkán nyilatkozik magánéletéről, de most a Story Magazinnal kivételt tett.

A 78 éves színésznő a lapnak adott interjújában – amit a 24.hu szemlézett – elárulta, hogy van egy fogadott unokája, Zsolnai Gergő, aki „minden kívánságát lesi és teljesíti”. A Nemzet Színésze így mesélt róla: „Régen volt ilyen gazdag nyaram, mint most Gergővel. Egyedül már nem indultam volna el sehova, rosszak a lábaim, nehezen megyek, de ez a harmincéves fiatalember mindenben a segítségemre volt és van, visszaadta a fiatalságomat.

Nélküle már nem is tudnék létezni. Régóta nem vezetek, régóta nincs autóm, de vettem egyet, Gergő a sofőröm, a fogadott unokám, ő pedig úgy hív engem, hogy mama. Lesi minden gondolatom, bármit kitalálok mindenhova elvisz, este a színházba játszani, nappal próbára, nyáron nyaralni”.

A nyaralást a fiatalember szervezte meg, Horvátországban, Szlovéniában és Olaszországban jártak. „Mindig mondogattam, nem szeretnék úgy meghalni, hogy nem láttam [Velencét]. Gergő ezt az álmomat is megvalósította. (…) Gergővel egész Velencét bebarangoltuk, kicsit szégyelltem is magam, mert a tolószékben mindenütt előreengedtek, de hát tényleg nem tudok ötven méternél többet menni. Mondtam is Gergőnek, olyan izmos lesz a tologatásomtól, hogy benevezem a világ legszebb felsőtestű férfiainak a versenyébe” – viccelődött a színművész.

Az interjúból az is kiderül, hogy Zsolnai Gergő három színház sofőrje, előadásokhoz szállít kellékeket, jelmezeket, és ha kell, színészeket is. „Eredetileg informatikus, remekül beszél angolul, nagyon intelligens, művelt fiú, az utazások alatt sokat beszélgettünk. Aztán egyszer megkérdeztem tőle: nem lenne kedve ahhoz, hogy a privát sofőröm legyen. Boldogan vállalta.

Életem legjobb döntése volt, remélem, ő is ezt mondja. Egy biztos, én már élni nem tudnék nélküle. Történjen bármi, számíthatok rá, nem tudok olyat kérni, de még kérés nélkül is, amit ne teljesítene.

A barátaim is elfogadták, befogadták, szeretik, már mindenki úgy emlegeti, a fogadott kis unokám. Én pedig azt érzem, a sors tényleg adott nekem egy unokát”.

Zsolnai Gergő így nyilatkozott a kapcsolatukról: „Sajnos hamar elvesztettem a nagyszüleimet, tinédzser voltam, amikor az édesanyám rákban meghalt, úgyhogy én igazából Piroskát, vagy ahogy én szólítom, a mamát tekintem a családomnak. Ő nekem nem a nagy művésznő, a díva, a királynő, hanem a mama.

Ahogy a kis botjával jön le a lépcsőn, ha csak nézhetem, már az is jó nekem. Az, hogy együtt nyaralhattunk, az élet nagy ajándéka. Tűzbe mennék érte, a csillagokat lehoznám neki az égről, úgy szeretem. Éjjel-nappal hívhat, ezt a mama jól tudja, és bár nem él vissza vele, én bármikor ugranék és mennék. Ma már nem azt mondja rám, hogy a sofőrje vagyok, hanem azt, hogy a kis unokája.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Sztárbox: Megszólalt az egyik pontozóbíró, aki Rácz Jenőt hozta ki győztesnek Istenes Bencével szemben
Dr. Béki Piroska elmagyarázta, hogyan zajlott a pontozás. Arról is beszélt, hogy pontosan milyen szabályok vonatkoznak a versenyzőkre a ringben.

Link másolása

Megszólalt az egyik pontozóbíró, aki Rácz Jenőt hozta ki győztesen Istenes Bencével szemben a Sztárbox legutóbbi fordulójában. Dr. Béki Piroska - aki egyébként az ELTÉ-n egyetemi adjunktus - az ökölvívók tudatos pályaválasztását is kutatta.

A verseny után a Reggeliben beszélt döntéséről - írja az RTL.hu.

Szerinte mindként versenyző felkészült volt, de mivel ez egy verseny volt, ahol döntetlen nincsen, így győztest kellett hirdetni.

A bírák pontozással - egyhangúan - 39-37 arányban Rácz Jenőt hozták ki győztesnek.

Béki Piroska elmondta, hogy minden bíró maga dönt a pontokról, nem egyeztetnek erről, és csak az eredményhirdetésnél tudják meg, hogy a többiek hogyan pontoztak.

A meccsről úgy vélekedett, hogy - bár most a szabálytalanságot nem számolták és nem vontak le érte pontokat - szerinte a műsorvezető volt kevésbé szabálykövető.

Ugyanakkor beszélt arról is, hogy

a beszéd nem megengedett a ringben, a sértegetés pedig nem sportszerű

- mondta. Hátat sem fordíthatnak egymásnak - tette hozzá. Ha valaki mégis beszól a másiknak, akkor arra nem szabad reagálni. Azt is elárulta, hogy a nagy hangzavarban ő nem hallotta, hogy Rácz Jenő valóban beszólt-e Istenes Bencének.

VIDEÓ: A mérkőzésről


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Rácz Jenő elárulta, hogy elfogadja-e Istenes bocsánatkérését: „szeretnék végre alázatosságot látni Bencétől, ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse”
A sztárséf szerint az is csak Bence fejében született meg, miszerint ő korábban azt híresztelte, hogy meg akarja verni őt.

Link másolása

Mint arról korábban írtunk, Rácz Jenő végül pontozással legyőzte Istenes Bencét a Sztárbox vasárnap mérkőzésén. A meccset követően Schobert Norbi is kifejtette a véleményét, de talán nagyobb port kavart az, hogy Istenes nem is akart kezet fogni Rácz Jenővel a küzdelem után.

A győzelmét követően arra a kérdésre, elfogadta-e Istenes Bence bocsánatkérését, a következő választ adta az rtl.hu-nak:

"Én bárkinek a bocsánatkérését szívesen elfogadom, ha azt érzem, hogy az őszinte. De valamiért nem tudom teljesen átérezni Bence őszinteségét. Vasárnap is látszott, hogy meg van sértődve. Én nem tudok ezzel mit kezdeni. Túlságosan el vagyok fáradva ahhoz, hogy foglalkozzak ezekkel a dolgokkal. Két étterem és a családom mellett – plusz egy harmadik étterem mellett, amit nemsokára nyitok – elfáradtam.

Az elmúlt hat hónapban majdnem hét napot edzettem minden héten. Ehhez lelkileg már nincs erőm. Bármikor szívesen odaállok bárki elé, hogy azt mondjam: semmi gond, nem haragszom, de ehhez szeretnék végre alázatosságot látni Bencétől, ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse, hanem legyen egy őszinte megnyilvánulása. Azt akarom látni, hogy tényleg szeretné, hogy rendezzük a köztünk lévő feszültséget"

– mondta a séf, aki szerint az is csak Bence fejében született meg, miszerint ő korábban azt híresztelte, hogy meg akarja verni őt.

"Ezek olyan mendemondák, amik Bence fejében születtek meg. Volt egy pillanat, amikor csodálattal gondoltam a Bencére, hogy milyen jó médiaszemélyiség, tudja, hogyan kell megcsinálni a tüzet és nem is haragudtam rá emiatt.

Bele sem álltam a sztoriba, nem mondtam, hogy hazudik, csak a felkészülésemre akartam fókuszálni. Megvan a telefonszáma, ha nagyon ki akarnám őt hívni, akkor felhívnám. Azt gondoltam az elején, hogy ez az egész dolog csak egy médiafogás és egy vicc, talán nincs mögötte több. De úgy néz ki, hogy a Bence halálosan komolyan gondolta, hogy kihív engem"

– tette hozzá Rácz Jenő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Rácz Jenő a visszavágóról: „Nyert, gratulálok neki, 1-1, és bontson ki otthon egy pezsgőt és ünnepelje meg magát”
A sztárséf azt is elárulta, hogy mit mondott ellenfelének a ringben, amin a műsorvezető kiakadt.

Link másolása

Komoly küzdelem volt a ringben és ringen kívül is: Rácz Jenő és Istenes Bence a Sztárbox első elődöntőjében került egymással szembe. A séf és a műsorvezető már az összecsapás előtt is üzengetett egymásnak. Majd a meccsen - melyet pontozással a sztárséf nyert meg - folytatódott a szópárbaj is.

A box után, a Reggeli című tévéműsorban szóba került az is, hogy Rácz Jenő - Istenes Bence szerint - nem megfelelő kifejezéseket használt a ringben.

A séf a műsorban elárulta, mit mondott: "Annyit mondtam csak neki, hogy na, itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?" Ezzel utalt egy - a műsorvezető által közzétett - korábbi fotóra, amely sokak szerint rasszista volt.

Az is szóba került, hogy Istenes Bence nem tett le egy visszavágóról. Rácz Jenő azonban lezárta ezt az ügyet:

"Ott volt a lehetőség, de hogyha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor csináljuk azt, hogy ez a visszavágó ez megtörtént. Nyert, gratulálok neki, 1-1, és bontson ki otthon egy pezsgőt és ünnepelje meg magát. Hagyjon már engem békén"

- üzente.

A beszélgetés végén Rácz Jenő arra kérte saját követőit, hogy ne írjanak Istenes Bencének olyat, amivel bántani lehet őt.

VIDEÓ: A beszélgetés

Forrás: RTL.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Berki Mazsi már a saját oldalán is megmutatta szerelmét – még egy csók is elcsattant
A melegítés közben készült videón Zoltán többször is felbukkan, hol békésen ücsörögve szemlélődik, hol - vélhetően - párját lelkesíti...

Link másolása

Berki Mazsi lázas betegsége után sikeresen szerepelt a Sztárbox első elődöntőjében, ahol magabiztosan verte meg Janicsák Vecát, ezzel beküzdötte magát a fináléba.

A versenyen ott volt szerelme is, akit eddig nem mutatott meg a nyilvánosság előtt. Ám most a Blikknek sikerült lencsevégre kapnia.

Ezt követően Mazsi már a saját közösségi oldalán is megmutatta Zoltánt, a jómódú vállalkozót. A videó a mérkőzés előtt készülhetett, és az edző és a stáb tagjai mellett Mazsi párja is jelen volt.

A bemelegítő celebsztár pedig nem bírta ki, hogy ne menjen oda hozzá - és hol egy puszi, hol egy csók csattant el. A videó ITT látható.

Link másolása
KÖVESS MINKET: