SZTÁRVILÁG

Megszólalt Kucsera egyik titkos szeretője: „Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani”

Hónapokon keresztül tartott a kapcsolatuk annak ellenére, hogy többször is lebuktak Szabina előtt.

Link másolása

A Blikk Kucsera Gábor egyik eltitkolt szeretőjét szólaltatta meg, aki a volt kajakossal folytatott viszonyáról beszélt, arról amikor évekkel ezelőtt bonyolódtak kapcsolatba. Azt mondta, többször lebuktak, de Tápai Szabina szemet hunyt a férje nőügyei fölött, mert abban bízott, hogy jó útra tér majd.

Az már egy ideje köztudott, hogy a sportoló többször is hűtlen lehetett három gyermeke édesanyjához, többek között egy ismert, férjezett modellel is kapcsolatban volt.

A lapot megkereste az exkajakos egy másik szeretője, aki elmondta, a húszas évei elején járt, amikor összejöttek.

"Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki" – mondta a nő a Blikknek.

Hónapokon keresztül tartott a kapcsolatuk annak ellenére, hogy többször is lebuktak Szabina előtt.

"Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani. Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta" – mondta a hölgy.

Azért szakítottak, mert rájött, hogy nincs közös jövőjük, és azt se viselte jól, hogy másokkal is volt viszonya a kajakosnak.

A Blikk kereste Tápai Szabinát és Kucsera Gábort is, de nem nyilatkoztak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Friss: Kulcsár Edina nagyon aranyos képet posztolt a kisbabájával a karjában
Egyszerűen csodás ez a kép!

Link másolása

Megható és kedves fotót posztolt nemrég Kulcsár Edina - szúrta a ki a Sassy.

A képen a kisbabáját tartja a karjaiban.

"Habár minden egyes nap érzem őt, és látom ahogy növekszik a pocakban, de ettől függetlenül egy kicsit még mindig hihetetlen, hogy hamarosan ismét egy ilyen pici angyalkára vigyázhatok, ölelhetem és puszilgathatom!"

- írta a nemrég közzétett fotóhoz Kulcsár Edina.

"Alig várom, hogy őt is a karjaimban tarthassam. Mostanában szinte minden nap próbálok visszamenni az időbe és fotókat, videókat nézegetek a gyerekekről. Szeretem felidézni milyen is volt velük az a korszak, amihez hamarosan ismét szerencsém lesz"

- áll a posztban.

"A képen a kislányom van. Egy fotózáson voltam, amit Szabó Doris könyvéhez készítettünk, és ha már velem volt az akkor pár hetes Nina is, készítettünk egy ilyen képet is."

A FOTÓT ERRE LINKRE KATTINTVA LÁTHATJÁTOK.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tóth Andi „nem egy 10 pontot adó gép”, Lékai-Kiss Ramóna „ripacs” – ezt gondolják a Sztárban sztár zsűrijéről a nézők
Az öttagú zsűri hölgy tagjai kapják a legtöbb kritikát a Redditen.

Link másolása

Vasárnap újabb adás ment le a Sztárban sztár idei évadából, amely már a felénél tart. Az ötfősre bővült zsűri hétről hétre beszédtémát jelent, szerzőnk is megírta róluk a véleményét legutóbbi kritikánkban. Ahogy a cikkben is olvashatod, Tóth Andi többször szembeszállt zsűritársaival a pontozásnál, szerzőnk szerint egyre inkább az érződik, hogy ő az egyetlen a zsűriben, aki azt próbálja csinálni, amiért ott van.

Mint kiderült, ezzel a véleménnyel nincs egyedül. A Reddit népszerű hunfluencers csoportjában is megvitatták a felhasználók, hogy ki mit gondol a zsűri munkájáról, és

többen is úgy vélik, hogy Tóth Andi az, aki valóban hajlandó kritikát megfogalmazni és a produkció sikerességének megfelelően pontozni. Ezzel szemben Lékai-Kiss Ramónát sokan bírálták, szerintük a viselkedése sokszor már kínos.

Íme néhány komment a poszt alatt:

„[Tóth Andi] még így is sokszor kedves szerintem. 10 pontot lehet adni maximum, ehhez képest talán a legrosszabb pont talán az évek alatt a 6 volt? Szerintem tökre jó ha valaki komolyan veszi ezt. Andi veszi ezt komolyan a többiek hülye gyerekek ott.”

„Inkább Andi értékeljen, mert amit Rami csinál, az kritikán aluli. Az azis [Azahriah-ról szóló - a szerk.] poénja is annyira gáz volt. Várta, hogy valaki nevet vele együtt, hát nem... Rami annyira ripancs. Rendesen sajnálom a férjét, hogy ilyen hülye a műsorban az asszony.”

„Inkább az Andi értékelése, mint a többieké. Annak nem sok értelme van, hogy mindenkinek 10 pontot adnak. Ramitól a falat tudnám kaparni, már a többiek számára is kínos a viselkedése.”

„Úgy érzem, Andi tényleg valódi értékelést próbál adni a versenyzőknek.”

„Szerintem [Tóth Andi] korrekt, legalább van saját véleménye, nem úgy, mint a megfelelési kényszeres Kiss Ramónának, aki annyira cringe, hogy néha nem bírom miatta nézni a műsort.”

„Végre valaki, aki nem csak úgy szórja a 10-eseket a középszerű produkciókra, mint pl a Ramóna. Annyi értelmetlenséget mond az az ostoba nő...”

„[Tóth Andi] az egyetlen, aki rendesen értékeli az éneklést és előadást, nem dobálja a tíz pontokat mindenkinek.”

„Az egyedüli akinek saját véleménye van és nem egy 10 pontot adó gép. Illetve szakmailag is értékeli az előadókat. Persze mondanom sem kell, hogy éneklést szakmailag értékelni Ramitól nem lenne fair, mert semmi köze hozzá.”

„Szerintem a sok majom közül a zsűriben neki [Tóth Andinak] és Kökény Attilának, talán még [Papp] Szabinak van érdemi mondanivalója.”

„[Tóth Andi] nekem nagyon kellemetlen jelenség. Minden értékelésben felhozza azt, hogy ő mennyire királyul versenyzett anno és pl. hallotta, hogy a Sipos Tomi elrontotta a szöveget, és 7 pont amiért letagadta. What? Annyira kiérződik, hogy el van veszve fejben. Nekem az is fura, hogy az Insta-sztorikban tolja a flegmaságot, itt meg egy karótnyelt, bizonyítási kényszeres személy.”

„Én bírom, hogy [Tóth Andi] nem cukiskodik, meg ripacskodva jófejkedik, hanem meg meri mondani, ha valami nem tetszett neki neki. Az nem zsűrizés, amit a legtöbbször lehet látni, hogy mindenki körbenyaldos mindenkit. Szóval százszor inkább ez, mint Ramóna.”

„Számomra az a borzasztó, hogy [Tóth Andi] olyan dolgokat kritizál, amiket ő maga sem tudott megcsinálni versenyzőként.”

„Szerintem Andi kicsit el van szállva amióta a zsűriben ül. Néha még talán túl is gondolja az értékelést ahelyett, hogy megpróbálná élvezni a produkciókat. Inkább lenne műsorvezető, de ez a zsűrizés nem neki való.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Csak magával baszik ki az ember, ha nagyon balhézik velük” – Majka teljesen kiborult a Ryanairre, mert lemaradt a vasárnapi El Clásicóról
Reggel 8.40 szerepelt a jegyén indulási időpontként, ehhez képest este 8.40-kor indult a gép.

Link másolása

A rappert nagyon feldühítette a légitársaság, mert Barcelonába akart utazni, és 12 órát kellett várni a reptéren. Majka a közösségi oldalán küldte el melegebb éghajlatra a Ryanair légitársaságot.

„Foglaltunk egy jegyet Barcelonába, és a visszaútra rossz indulási időpontot adtak meg. Reggel 8:40 szerepel a jegyen, de valójában este 8:40-kor indul a gép... Reggel 6-kor keltünk és a reptéren közölték velünk, hogy csak este megyünk.

A Ryanair helyi irodájában pedig elkezdtek hazudozni, hogy megváltozott az indulási időpont, és hogy küldtek e-mailt. Mondtam nekik, hogy ez kamu, nem kaptunk semmilyen e-mailt, sőt a telefonszámom is megkellett adni a foglaláskor, tehát arra is küldeni kellett volna értesítést, ha változik az időpont”

– írta Majka a Facebook-oldalán.

„Mutattam nekik az általuk kiadott jegyet, amin reggel 8:40 van és kérdeztem, hogy a transzfert, vagy esetleg a szállodát itt a reptéren nem akarják-e kifizetni, de ezt határozottan elutasították”

– folytatta a történetet a rapper, aki a vasárnap esti Barcelona-Real Madrid szuperrangadóra akart kiutazni.

„Elég erélyes voltam, elküldtem őket a francba, de így sem tudok mit csinálni. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és ha nagyon balhézik, csak magával baszik ki. Megfogadtam, hogy soha többet nem repülök ezzel a légitársaságnak csúfolt céggel”

- zárta sorait a zenész, akit legalább az vigasztalt, hogy a Barca nyert a mecccsen.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Megint nekiment Gáspár Lacinak Szabyest: „Gratulálni nem tudok, széket pláne nem adnék”
Az egykori youtuber Gáspár Laci új dalát kritizálta, és beszólt neki, amiért nem segíti a korábbi X-Faktor-győztes Ruszó Tibi karrierjét.

Link másolása

Még januárban történt, hogy Szabó Szabolcs Achilles, művésznevén Szabyest Gáspár Lacinak is beszólt, amikor G.w.M-et kritizálta Instagram-oldalán. Persze ezt az énekes sem hagyta szó nélkül, és nyilvános üzengetésbe kezdett az egykori youtuberrel.

Most úgy tűnik, Szabyest megint megtalálta az X-Faktor mentorát. A fiatal énekes eredetileg az egykori X-Faktor-győztes Ruszó Tibiről írt Insta-sztoriban, aki nemrég elárulta, hogy a családjával felélték a 12 milliós főnyereményt, amikor ő a koronavírus-járvány idején nem tudott fellépni. Szabyest erről azt írta, irtó szomorúnak tartja Ruszó Tibi esetét.

„A srác nyer egy tehetségkutató versenyt, majd egy idő után eldobják, mint a rongyot, az új évad új szereplőket hoz. Ha valóban ő volt méltó arra, hogy megnyerje a tehetségkutatót, akkor miért nem ad segítséget egyik nagy és neves A-kategóriájú mentor sem az egyébként tehetséges fiatalnak? Egy mentornak nem a mentorálás és tehetséggondozás lenne a feladata? Gáspár Laci miért nem azzal vagánykodik, hogy összefog Ruszó Tibivel és sikert arat, miért a lambo a téma mindig és a pénz?” - tette fel a kérdést. (Egyébként Ruszó Tibinek ByeAlex volt a mentora az X-Faktorban, de nem volt titok, hogy Gáspár Lacinak a fiatal fiú volt az egyik kedvenc versenyzője, és kampányolt is azért, hogy mentortársa végül elvigye őt az élő show-ba.)

Majd ezután áttért Gáspár Lacira, aki múlt héten hosszabb kihagyás után új dallal jelentkezett. És mint kiderült, Szabyest - aki korábban azért is kritizálta az énekest, amiért évek óta nem jelent meg új száma - nem volt elragadtatva tőle.

„Hat év után Gáspár Laci új dala és videóklipje pont olyan, mint amikor egy 8. osztályos tanuló megírja és megcsinálja magának a dalt. Ezt sikerült hat év után kiadni, gratulálni nem tudok, széket pláne nem adnék”

- folytatta Insta-sztoriban a korábbi youtuber.

Ezután még kritizálta a kereskedelmi csatornákon futó tehetségkutatókat, amelyekben szerinte „embereket és tehetségeket rombolnak le”. Végül felajánlotta a segítségét Ruszó Tibinek, mivel úgy véli, „ha nem támogatjuk ezeket a tehetségeket, akkor senki nem marad belőlük.”

Forrás: Bors


Link másolása
KÖVESS MINKET: