hirdetés

SZTÁRVILÁG

Megszólalt a kannibalizmussal vádolt Armie Hammer felesége

Exnője bordájára vágyott a színész. Sokak szerint itt van vége az A-kategóriás hollywoodi színész karrierjének.

Link másolása

hirdetés

A bulvármédiától a filmes sajtóig mindenkit felrázott téli álmából az a hír kb. három hete, hogy Armie Hammer (Social Network - A közösségi háló, A magányos lovas, Szólíts a neveden) exbarátnője - a feleségével már egy ideje nem él együtt - azzal állt elő, hogy a sztár túlment minden BDSM határon, és üzenetekben, valamint szóban is folyamatosan azzal ijesztgette, hogy megkóstolná a vérét.

Azóta kiderült, hogy az állítások szerint nemcsak egy lány érintett - hatan voltak, mindannyiuknak viszonya volt a színésszel az előző években.

Hammer a neve kezdőbetűit véste bele egyikük hasának aljába, van, akit szívesen feldarabolt volna. A szemfülesebbek a színész social media oldalának kedvelési között is gyanús, kannibalizmus iránt érdeklődőket vonzó kedveléseket, valamint BDSM-eszközöket árusító oldal kedvelését is megtalálhatták.

Az érintett áldozatok állítólag poszttraumás tünetekkel is küzdenek és van, aki terápiát vesz igénybe emiatt. A legdurvább az a vád volt, mely szerint az exbarátnő azért szakított Hammerrel, mert már feltűnően sokat emlegette, vetesse ki két bordáját, úgysincs rájuk szüksége (?!), és neki úgyis van egy füstölő helyisége, ott szépen megfüstölné és megenné, mert szerinte biztos finom lehet.

hirdetés

Hammer már az első vádnál kereket oldott, kilépett az épp előkészítés alatt álló Jennifer Lopezzel közös filmjéből, és hazament a családjához, állítása szerint azért, hogy kiskorú gyermekeit védje a médiatámadások miatt, de mindössze annyival kommentálta a vádakat, hogy hamisak. Azóta egy készülő sorozatbeli szerepét is elvesztette.

A feleség, Elizabeth Chambers először arra reagált pár napja, hogy Hammer alkotótársai, Timothée Chalamet és a Szólíts a neveden rendezője új közös projekttel indulnak, melynek központi témája a kannibalizmus lesz: egy traumatizált tinilány, aki annak keresi az okát, miért szeretné mindig megkóstolni azokat, akiket szeret. "No. Words.", azaz "erre nincsenek szavak", írta Elizabeth Chambers ekkor a hírre.

A színész által állítólagosan küldött üzenetek keltettek még feltűnést - ezeknek a képernyőképei szivárogtak ki egy oldalon - , s ezekre az információkra most Chambers végre reagált. A házaspár egyébként nemrég, 2020 júliusában vált szét.

A 34 éves Hammer kannibalizmusa és eltorzult személyisége miatt állítólag anyja is aggódott: a színész egy viccesnek szánt Twitter-üzenetben azt állította, éjjel arra ébredt, édesanyja fölötte áll egy gyertyával és megpróbálja kiűzni belőle az ördögöt. Később ezt törölte.

Hétfőn a 38 éves Chambers megtörte a csendet egy hosszabb üzenettel Instagram-oldalán. A caption mellett egy tengerparton készült képet osztott meg. "Heteken át próbálok feldolgozni mindent, ami kitudódott - írta. - Sokkoltak az események, összetört a szívem, és összeomlottam. De az összetört szívet félretéve, figyelek, és továbbra is oda fogok figyelni, hogy képezzem magam, és informálódjam az érzékeny problémákkal kapcsolatban.

Nem is vettem észre, mennyi mindent nem tudtam. Minden bántalmazás áldozatát támogatásomról biztosítom, és bárkit, aki ezt a fájdalmat átélte, arra biztatok, hogy folyamodjon segítségért a gyógyulása érdekében. Jelenleg nem kommentálom tovább a helyzetet.

Egyetlen dologra fogok koncentrálni: a gyermekeinkre, a munkámra és arra, hogy én is gyógyuljak ebben az elképesztően nehéz időszakban."
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Késsel próbálta kirabolni Bradley Coopert egy tolvaj – Nem számított arra, ami következett

Éppen a lányáért tartott az iskolába, amikor a metrón egy férfi odalépett hozzá egy késsel.

Link másolása

hirdetés

Bradley Cooper nemrégiben a Dax Shepard Armchair Expert című podcastműsorában vett részt. A közel kétórás beszélgetés során több téma is előkerült, amelyek közül az egyik legizgalmasabb talán Cooper egyik régi sztorija volt – szúrta ki a 24.hu.

Arról beszélt a műsorvezetőknek, hogy két évvel ezelőtt épp a lányért ment az iskolába, amikor a metrón odament hozzá egy férfi. Először nem tudta, hogy mit akar tőle, mert a fülében fülhallgató volt, így a világhírű színész – érthető okokból – arra tippelt, a férfi biztosan egy közös fotót szeretne készíteni vele.

„Aztán lenéztem, majd megláttam a kést”

– mondta Cooper. Ekkor kinyílt a metró ajtaja, ő pedig gyorsan elszaladt, és kint, már biztos távolságban elbújt. A rejtekhelyén megvárta, hogy a támadója is leszálljon, és akkor üldözőbe vette.

„Menekült, menekült, de lefotóztam a telefonommal. Egy darabig még futottam utána, de a képek megvoltak, szóval tudtam, hogy a rendőröknek már lesz valami a kezükben. Végül visszaszálltam a metróra, hogy elmenjek a lányomért.”

Ezután találkozott két járőrrel, akiknek elmesélte: azt tanították neki, hogy ilyen esetekben soha nem szabad elfutni a késes támadó elől, de ő ennek ellenére ösztönösen a kijárat felé menekült.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Shane Tusup azt mondja, Szabó Zsófi élete szerelme

Hosszú Katinka volt férje és a színésznő a Best Magazin címlapján vállalták fel hivatalosan is kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

A BEST magazin legújabb számában immár hivatalosan is írnak arról, amit a bulvársajtó hetek óta tényként kezelt: egy párt alkot Szabó Zsófi és Shane Tusup.

A 24.hu szemléje szerint Szabó Zsófi úgy fogalmazott a BEST-nek, Tusup nagyon kitartó udvarló volt, ez tetszett neki a leginkább benne.

"Mindketten túl vagyunk egy-egy házasságon. Sérültünk, amit kifelé nem mutattunk. A hasonló múltunk, a hasonló ambícióink pedig, úgy érezzük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok"

- állítja a színésznő, aki egy négyéves kisfiúval érkezik a kapcsolatba.

Hosszú Katinka volt férje és ex-edzője pedig így nyilatkozott:

"Ő életem szerelme, amit már akkor is éreztem, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát. Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint embert, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek."

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Trump szerint Meghan Markle megalázta a királynőt és „borzalmasan” kihasználja Harry herceget

A volt amerikai elnök elárulta, hogy ő már a kezdetektől nem rajongott a hercegnéért.
Fotó: GBNews/YouTube - szmo.hu
2021. december 01.


Link másolása

hirdetés

Meghan Markle "borzasztóan kihasználja Harry-t", a herceg még megbánja, hogy őt vette feleségül - többek közt ennek a véleménynek adott hangot Donald Trump egy szerdán megjelenő, két órás interjúban.

A volt elnök azt is Meghan szemére vetette, hogy megalázta és megbántotta a királynőt, a herceget pedig addig manipulálta, amíg el nem szakította a családjától, írja a Daily Mail.

Trump a UKIP nevű brit jobboldali párt vezetőjével, Nigel Farage-zsal beszélgetve elárulta: ő a kezdetektől fogva nem rajongott Meghanért.

“Szerintem nagyon tiszteletlen volt a királynővel, aki pedig annyira nagyszerű nő, remek ember, történelmi személy. Nagyon tiszteletlen a királyi családdal”

- fűzte hozzá Trump, aki szerint a herceg és neje az elmúlt években rengeteg fájdalmat okoztak az uralkodónak.

Trump szerint Meghan “olyasmiket tesz, amik nagyon illetlenek az ő helyzetében”. Ezzel arra utalt, hogy a hercegné igyekszik beszállni az amerikai politikába.

hirdetés
A volt amerikai elnök azt is hozzátette: mivel édesanyja skót, gyerekkora óta a királyi család tiszteletére nevelték, és mindig is közel állt a szívéhez a királynő.

A brit GB News csatornán ma este hétkor adásba kerülő interjúban Trump arra is kitért, hogy 2024-ben újra indulhat a választásokon, valamint, hogy Boris Johnson brit miniszterelnökkel a mai napig jó viszony ápol, ám élesen kritizálta az elnök tervét, hogy szélerőműveket telepítsen Nagy-Britanniába.

Korábban az exelnök már közölte: ha Meghan Markle valóban elindul a 2024-es választásokon, akkor pláne kötelességének érzi, hogy vele szemben ő maga is elinduljon.

“Remélem, ez bekövetkezik, mert akkor még erősebb késztetést fogok érezni a részvételre” - mondta akkor, hozzátéve, sok szerencsét kíván Harry-nek, mert szüksége lesz rá.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Hal a tortán: Polgár Árpád teljesen ledöbbent azon, hogyan készül a virsli

Bár szerinte mindegy is, hogyan készül, ez mindenhogy a vacsorának, 'a vendéglátásnak a megcsúfolása volt'.

Link másolása

hirdetés

Polgár Árpád már a pörköltön is nagyot nézett Oszvald Marikánál, a Hal a tortán legutóbbi adásában pedig pedig Schmuck Andornál vacsoráztak, ahol a szocializmust idézték fel. Schmuck úttörődalokat énekeltetett a vendégeinek, majd virslit szolgált fel főételként. Ezzel kapcsolatban merült fel a kérdés Polgárban, hogy ehető-e a bőre, így derült ki, hogy

a műkereskedő nem tudta, hogy a virslit bélbe töltik.

"Azt hittem, hogy csak a hurkát meg a kolbászt töltik bélbe, de most már tudom, hogy a virslit is. De én nem azt látom fő problémának, hogy nem értek a virslihez vagy szimplán nem ismerem az összetevőit. Hanem azt, hogy ez a vacsorának, a vendéglátásnak a megcsúfolása volt. Egy virslit felszolgálni… még ha poénnak szánjuk is, ez övön aluli volt" - fakadt ki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: