hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Megszólalt a kannibalizmussal vádolt Armie Hammer felesége

Exnője bordájára vágyott a színész. Sokak szerint itt van vége az A-kategóriás hollywoodi színész karrierjének.

Link másolása

hirdetés

A bulvármédiától a filmes sajtóig mindenkit felrázott téli álmából az a hír kb. három hete, hogy Armie Hammer (Social Network - A közösségi háló, A magányos lovas, Szólíts a neveden) exbarátnője - a feleségével már egy ideje nem él együtt - azzal állt elő, hogy a sztár túlment minden BDSM határon, és üzenetekben, valamint szóban is folyamatosan azzal ijesztgette, hogy megkóstolná a vérét.

Azóta kiderült, hogy az állítások szerint nemcsak egy lány érintett - hatan voltak, mindannyiuknak viszonya volt a színésszel az előző években.

Hammer a neve kezdőbetűit véste bele egyikük hasának aljába, van, akit szívesen feldarabolt volna. A szemfülesebbek a színész social media oldalának kedvelési között is gyanús, kannibalizmus iránt érdeklődőket vonzó kedveléseket, valamint BDSM-eszközöket árusító oldal kedvelését is megtalálhatták.

Az érintett áldozatok állítólag poszttraumás tünetekkel is küzdenek és van, aki terápiát vesz igénybe emiatt. A legdurvább az a vád volt, mely szerint az exbarátnő azért szakított Hammerrel, mert már feltűnően sokat emlegette, vetesse ki két bordáját, úgysincs rájuk szüksége (?!), és neki úgyis van egy füstölő helyisége, ott szépen megfüstölné és megenné, mert szerinte biztos finom lehet.

hirdetés

Hammer már az első vádnál kereket oldott, kilépett az épp előkészítés alatt álló Jennifer Lopezzel közös filmjéből, és hazament a családjához, állítása szerint azért, hogy kiskorú gyermekeit védje a médiatámadások miatt, de mindössze annyival kommentálta a vádakat, hogy hamisak. Azóta egy készülő sorozatbeli szerepét is elvesztette.

A feleség, Elizabeth Chambers először arra reagált pár napja, hogy Hammer alkotótársai, Timothée Chalamet és a Szólíts a neveden rendezője új közös projekttel indulnak, melynek központi témája a kannibalizmus lesz: egy traumatizált tinilány, aki annak keresi az okát, miért szeretné mindig megkóstolni azokat, akiket szeret. "No. Words.", azaz "erre nincsenek szavak", írta Elizabeth Chambers ekkor a hírre.

A színész által állítólagosan küldött üzenetek keltettek még feltűnést - ezeknek a képernyőképei szivárogtak ki egy oldalon - , s ezekre az információkra most Chambers végre reagált. A házaspár egyébként nemrég, 2020 júliusában vált szét.

A 34 éves Hammer kannibalizmusa és eltorzult személyisége miatt állítólag anyja is aggódott: a színész egy viccesnek szánt Twitter-üzenetben azt állította, éjjel arra ébredt, édesanyja fölötte áll egy gyertyával és megpróbálja kiűzni belőle az ördögöt. Később ezt törölte.

Hétfőn a 38 éves Chambers megtörte a csendet egy hosszabb üzenettel Instagram-oldalán. A caption mellett egy tengerparton készült képet osztott meg. "Heteken át próbálok feldolgozni mindent, ami kitudódott - írta. - Sokkoltak az események, összetört a szívem, és összeomlottam. De az összetört szívet félretéve, figyelek, és továbbra is oda fogok figyelni, hogy képezzem magam, és informálódjam az érzékeny problémákkal kapcsolatban.

Nem is vettem észre, mennyi mindent nem tudtam. Minden bántalmazás áldozatát támogatásomról biztosítom, és bárkit, aki ezt a fájdalmat átélte, arra biztatok, hogy folyamodjon segítségért a gyógyulása érdekében. Jelenleg nem kommentálom tovább a helyzetet.

Egyetlen dologra fogok koncentrálni: a gyermekeinkre, a munkámra és arra, hogy én is gyógyuljak ebben az elképesztően nehéz időszakban."
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dancing with the Stars: Kemény kritikát kaptak Cookyék Bereczki Zoltántól, a rádiós szerint a zsűritag „összevissza beszélt”

Cookyék produkciójában a gyermekeik is feljöttek hozzájuk a színpadra, Bereczki Zoltán emiatt kritizálta őket.

Link másolása

hirdetés

A Dancing with the Stars hétvégi adásában Cooky és párja, Szécsi Debóra búcsúzott a versenytől. A kiesésüknél azonban sokkal nagyobb visszhangot kapott az egyik zsűritag, Bereczki Zoltán kritikája, amivel a rádiós műsorvezető és szerelme produkcióját illette.

Cooky és Debóra kisfilmjében és a színpadon is feltűntek a gyerekeik. Bereczki pedig élesen bírálta a sztárpárt emiatt.

"Fú...nekem nagyon nehéz most megszólalni, mert azt hiszem, hogy amit most láthattunk, abban nincs társadalmi egyetértés és ez nagyon messze menne ez az értékelés innentől kezdve, úgyhogy én a rumbáról szeretnék beszélni, ami viszont 1 százalék volt ebben a dologban"

- fogalmazott Bereczki.

A 24.hu szúrta ki, hogy a DWTS zsűrije a LifeTV-n bővebben is kifejtette a véleményét, és, hogy mivel volt problémája Cookyék produkciójával kapcsolatban.

"Több szinten volt problémám: fél tízkor mi a túrót keres két kiskölök nem az ágyban? Az alap problémám az a médiában való gyermekmutogatás volt. A másik nagy problémám a színpadi hatáskeltés gyerekkel, kutyával, sérült emberrel, sérült állattal. Az utolsó gondolat a fejemben az volt, hogy Cooky teljesen feladta, hogy bármilyen tánclépést tegyen. Ezek ellentéte robbant a fejemben: nem egy táncprodukciót láttunk, hanem egy hatásvadász dolgot kellett volna magas pontszámmal jutalmaznom, miközben nem láttam mögötte teljesítményt"

- fejtette ki Bereczki Zoltán.

hirdetés

Cooky és Debóra hétfőn a Mokkában reagált az őket ért kritikára.

"Nyilván ez egy táncműsor, arra jöttem rá, hogy tényleg nem tudok táncolni. De azért nem álltam úgy a színpadon, mint egy oszlop! (...) Bereczki Zoli összevissza beszélt szerintem, de nem akarok belemenni. A rumba egy nagyon-nagyon nehéz tánc..."

- fogalmazott Cooky, aki azt is hozzátette: nagyon jól érezték magukat és ez egy örök emlék marad számukra.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Kulcsár Edina bevallotta, a házasságukat akarják megmenteni férjével a műsorban

Az egykori szépségkirálynő az első adásban egy órási hasra eséssel nevettette meg a többieket, a következő részben viszont meglepő vallomással döbbenti meg őket.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn este elindult az RTL-en a Nyerő Páros új évada, amiben ismét nyolc sztárpár küzd meg a Nyerő Páros címért és a fődíjért. Köztük van Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti is, akik az első játékból győztesen jöttek ki, ezért három másik párral együtt választhattak, hogy a luxusvilla négy legjobb szobája közül melyikbe költözzenek. Először az udvaron található luxus rezidencia sorsáról kellett dönteniük a játékosoknak egy licitálással, amit L.L. Junior és párja nyertek meg, a többiek pedig a villán belüli szobák közül választhattak.

Kulcsár Edina azonban annyira sietett volna megnézni a lehetőségeket izgalmában, hogy alighogy futásnak eredt, máris hasra esett a medence mellett.

Az Éjjel-nappal Budapest című sorozat Virágjaként ismert Kármán Odett sietett oda hozzá, hogy felsegítse, miközben Edina férje, Csuti kicsit távolabb leguggolva, a fejét fogva nevetett.

"Azt a szégyent! Kicsúszott az első kanyarban a versenyző"

- kommentálta a történteket.

Szerencsére az egykori szépségkirálynőnek nem esett baja, nevetve felállt és már ment is tovább a villába, hogy megnézze a választható szobákat.

VIDEÓ: Kulcsár Edina hasra esik a Nyerő Párosban

A következő részben már annyira nem lesz vicces a hangulat este, legalábbis a keddi adás előzeteséből kiderül, hogy

hirdetés
Kulcsár Edina bevallja a többieknek: azért jöttek ebbe a műsorba Csutival, hogy megmentsék a házasságukat.

Az jól látható, hogy a többi pár igencsak megdöbbent ezen a kijelentésen.

VIDEÓ: Kulcsár Edináék meglepő vallomása


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Varga Viktor „Petőfi Sándor gúnyájában”, kardot rántva énekli el a Himnuszt új klipjében

Az énekes egy olyan verziót készített a Himnuszból, amely szerinte stílusában hordozza a magyar virtust és erőt, őrzi hagyományainkat és bátorrá tesz.

Link másolása

hirdetés

2022-2023-ban Petőfi-emlékév lesz Magyarországon, Varga Viktor azonban már idén szeretett volna tisztelegni egyik leghíresebb költőnk előtt. Nem is akárhogy: saját maga varrta meg Petőfi mentéjét, majd ebben elénekelte a Himnuszt saját verziójában, amihez videóklip is készült.

"Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe!"

- írta a YouTube-on megosztott videóhoz.

Az énekes a drámai hatás kedvéért kardot is ránt éneklés közben a biatorbágyi Nyakas-kőnél, majd a lemenő nap fényében, a dal végén visszahelyezi azt a tokba. A videó leírása szerint a klipet teljes egészében Varga Viktor készítette a drónfelvételektől a vágáson át az utómunkáig.

VIDEÓ: A Himnusz Varga Viktor előadásában

A kommentelési és lájkolási lehetőséget azóta letiltották a videó alatt.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Kulcsár Edina akkorát hasalt, hogy rossz volt nézni

Méghozzá magas sarkúban vágódott el a teraszon.

Link másolása

hirdetés

Éppen a szobájukat készültek felfedezni az RTL Klub Nyerő Páros című realityjének szereplői, amikor Kulcsár Edina úgy elvágódott a terasz kövén, ahogy a nagy könyvben van megírva, ráadásul tűsarkúban.

Kamarás Norbi Edinát már érkezésükkor részegnek titulálta, látva a pörgését. A celebnek azonban nem okozott semmiféle törést a megcsúszás, a forgatás többi részében is aktív maradt.

Edina azért sietett annyira, hogy az elsők között választhassa ki közös szobájukat férjével, Szabó Andrással, avagy Csutival. Amikor viszont a segítségnyújtásra került volna a sor, a férfi csak nevetett, Kármán Odett szaladt oda bajbajutott vetélytársához. Csuti konkrétan nevetőgörcsben tört ki, és annyit mondott:

Azt a szégyent!

Az esés utáni interjúban is csak fogta a fejét Csuti, így reagált felesége csattanására. Valaki még azt is megjegyezte, hogy kicsúszott a versenyző az első kanyarban. A férj ezt a beszólást is jópofa poénnak tartotta.

Kulcsár Edina nagyot hasal a Nyerő Páros első napján

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: