SZTÁRVILÁG

„Még meg sem született, amikor kijött a Titanic!” – Leonardo DiCaprio egy 19 éves modell járhat, felháborodtak a netezők

Még a fiatal lány Instagramját is elárasztották az aggódó kommentek, sokan nem értik, mit keres egy 48 éves férfi mellett.

Link másolása

Azon már nem lepődik meg senki, ha a 48 éves Leonardo DiCaprio egy nála jóval fiatalabb nővel jön össze, hiszen még egyik barátnője sem volt idősebb 25 évesnél. A legfrissebb pletykák szerint azonban most a 19 éves Eden Polanival jár, ami pedig elég nagy port kavart az interneten - írja a Daily Mail.

Eden Polani egy keresett izraeli modell. Őt és az Oscar-díjas színészt Ebony Riley lemezbemutató partiján fotózták le először egy társaságban.

Sokan a Twitteren fejezték ki nemtetszésüket.

"Még meg sem született, amikor a Titanic kijött"

- írta egy kommentelő.

"Valakinek le kell állítani DiCapriót. Ez még úgy 10 barátnővel ezelőtt vicces volt" - írta egy másik.

"Leonardo DiCaprio csak azért aggódik a klímaváltozás miatt, mert jobb világot akar hátra hagyni a csajainak"

- áll egy megjegyzésben.

Többen azt a kérdést is feltették, hogy ugyan mi közös lehet egy közel 50 éves férfiban és egy 19 éves lányban?

Később aztán Polani Instagramján is megjelentek az aggódó kommentek:

"Kislány, menekülj!"

"Ejteni fog téged is, amint betöltöd a 25-öt."

"Te túl csinos vagy ahhoz a vénemberhez."

Persze volt, aki támogatta:

"Van hat éved ezzel a fickóval, használd ki!"

- írta az egyik követője.

A heves reakciók ellenére korántsem biztos, hogy bármi lenne kettőjük között. DiCaprio hivatalosan még a 23 éves Victoria Lamasszal jár, igaz, utoljára decemberben jelentek meg együtt nyilvánosan.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Elbűvölő közös fotón Katalin hercegné és három gyermeke
Ezzel a képpel kíván boldog anyák napját Vilmos herceg családja.

Link másolása

Az Egyesült Királyságban a nagyböjt negyedik vasárnapján ünneplik az anyát napját, ami idén március 19-re esik. Ebből az alkalomból posztolt két aranyos képet Vilmos herceg és Katalin hercegné a hivatalos Instagram-oldalukra.

Az első fotón Katalin látható egy fán három gyermekükkel, a 9 éves Györggyel, a 7 éves Saroltával és a 4 éves Lajossal. A másodikon pedig a legkisebb csemetéjét tartja a karjában Vilmos herceg felesége.

„Boldog anyák napját a családunktól a ti családjaitoknak!” - üzenték a bejegyzésben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tolvai Reni vadító piros szereléséért odavannak a rajongói
A szexi énekesnő megmutatta, milyen jó formában van.

Link másolása

Az énekesnő egy szülinapi partira egy igazán dögös szerelést választott. A különleges piros szett meg is ihlette egy kis videózásra, amelyben megmutatta milyen jó formában van.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Durva balesete volt Polgár Árpádnak, életveszélyes állapotba került
Az üzletember olyan súlyosan megsérült, hogy intenzív osztályon kellett ápolni.

Link másolása

Polgár Árpád és felesége egy friss YouTube-videóban részletesen elmesélték, hogy mi történt velük február végén: az üzletember súlyos balesetet szenvedett otthon, ami után az intenzív osztályon kötött ki.

Árpád elcsúszott a teraszon, miután kijött a medencéből, ezután pedig nagyon furcsán kezdett viselkedni.

„Arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van”

- mondta Tünde a videóban.

Azonnal kihívták a mentőket, akik a baleset után 6 perccel már ott is voltak. Árpádot életveszélyes állapotban vitték kórházba. Ott azonnal az intenzív osztályra került, egy gyors Covid-teszt és CT-vizsgálat után pedig még a kedvenc fürdőnadrágját is le kellett vágni róla.

Polgár Tünde azt mondta,

az üzletember az első 1-2 hétben azt sem tudta, hol van, mert annyira durván beverte a fejét, hogy az agya a koponyájának ütközött, és bevérzett.

Árpád elárulta, hogy a baleset napjára, és az azt megelőző, illetve az utáni napokra sem emlékszik. Közel négy héttel az esés után már sokkal jobban van, de még hosszú felépülés áll előtte.

„Azt lehet mondani, hogy szerencsés ember vagyok, hiszen majdnem a fele meghal, a másik fele meg kissé korlátozott képességekkel rendelkezik. Hál' isten, én abba a 10 százalékba tartozom bele, akik úgy néz ki, hogy felépülnek” - mondta Polgár Árpád.

Forrás: Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi sellőnek, Marics Peti pitonnak öltözött a Sztárban sztárban
A beszélgetésből az is kiderült, hogy mi lett az énekesnő kutyájával, miután némi hajlakk került a szájába.

Link másolása

A Sztárban sztár két ifjú zsűritagja most is kitett magáért. Csillámló, színjátszó öltözékben jelentek meg, ami azonnal felkeltette a műsorvezető Till Attila érdeklődését is.

Végül Tóth Andi elárulta, hogy ő sellőruhába bújt, a többi zsűritag pedig megállapította, hogy Marics Peti pitonnak néz ki a pikkelyes öltözékében.

VIDEÓ: A Sztárban sztárból


Link másolása
KÖVESS MINKET: