News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Majka támogatná a kötelező védőoltást és „egy nagy pofont is a sok hülyének”

A rapper akár személyesen is intézné ezt, mondta el Gulyás Márton YouTube-os műsorában.

Link másolása

hirdetés

Majka volt a vendég Gulyás Márton Péntek esti Partizán című youtube-os talk-showjának. A rappert a műsor rövid hagyományához híven a műsorvezető a politikáról is kérdezte, de szóba került Ózd, a szerencsejáték és a kereskedelmi televíziózás is.

A műsort Gulyás és Majka egy szimbolikus rulettezéssel kezdte, amit a műsorvezető nyert meg fölényesen, a 200 ezer forintot pedig az Utcáról a lakásba egyesületnek ajánlotta fel.

„Kártyázni tudok meg pofázni. Régen ezért beírást kaptam meg intőt, most meg adnak érte pénzt”

– foglalta össze röviden jelenlegi élethelyzetét a rapper, aki azonban elmondta, hogy bármennyire is szereti a szerencsejátékokat, sosem esett át a ló túlsó oldalára, ellentétben zenésztársával, Curtisszel.

Komolyabb témára terelve a szót Gulyás Ózdról és a város rendszerváltás utáni hanyatlásáról is kérdezte a zenészt, aki elmondta, hogy ő a korabeli balhékban is mindig tudta tartani a határt.

„Sefteltem, meg lopott ruhákkal üzleteltem, meg minden mással, amit éppen ki lehetett hozni a helyzetből. Mindig csináltam valami csibészkedést, de a börtön engem nagyon megijeszt. Már így kimondva is, hogy engem elzárnak és nem csinálhatom azt, amit akarok, az megrémít, nagyon nagy gát”

– mesélt erről az időszakról. Gulyás a Heti Hetesből is bejátszott egy rövid részletet, nevezetesen azt, amikor Farkasházy Tivadar érezhető kioktatással fordult a műsorban felbukkanó Majkához: „A Teddy pont az a tipikus baloldali művészember, aki nem tud elfogadni semmit, ami jobboldalról jön.” Szerinte egy, a politikától teljesen független hír hallatán szaladt ki belőle a költői kérdés:

hirdetés
„Na vajon ebből hogyan hozzuk ki, hogy az Orbán Viktor mennyire genyó? Erre a Teddy nagyon berágott, és később az Ónodi Gyuri (a Heti Hetes producere – a szerk.) akkor már nem akarta annyira, hogy menjek.”

Majka szerint a Fidesznek sok jó lépése volt a Heti Hetes időszakában, és sokkal több minden került negatív kontextusba, mint ami történt valójában.

„Senki ne értsen félre: én nem vagyok fideszes, sőt, engem kurvára nem érdekel a politika, sőt, ha valami érdekel, az inkább a baloldaliság, százszor közelebb áll hozzám. És úgy gondolom, hogy egy olyan típusú csávónak, mint én, mindig ellenzékből kell kornyikálnia. Undorodom azoktól a zenészektől, akik odaállnak kihúzott mellel választásokon, döngetik a mellüket, és később ezt viszik a pályafutásukon tovább”

– mondta el politikai hozzáálláról a rapper.

A kereskedelmi televíziózásról szólva elmondta: nem igaz, hogy többször lobbizott az X-Faktor műsorvezetői posztjáért, és szerinte az utóbbi időben Kolosy Péter, a csatorna programigazgatója akarta többször visszacsábítani a konkurens adótól. „Azért nem mentem át az RTL-hez soha, mert tudtam mindig, hogy ott dolgozik egy-két olyan ember olyan pozícióban, akik igencsak beleszólnak a munkába, akikkel én nem tudnék összedolgozni, hiszen emiatt jöttem el” – vallotta erről.

A politikára érintőlegesen később is visszatértek, amikor Gulyás kiemelte, hogy Majkának volt alkalma mind Orbán Viktorral, mind Gyurcsány Ferenccel közös műsort csinálni. Egy késő esti műsorban Majka szerint keverednie kell a politikának, az erotikának, közéletnek, a celebségnek, minden kell, hogy legyen benne, hogy működjön.

Éles véleményt fogalmazott meg a rapper a koronavírus körüli véleményekről és az oltásokról. Mint ismeretes, tavaly Majka is átesett a víruson, ráadásul kórházba is került. Az onnan sugárzott YouTube-bejelentkezéseiben is többször került már verbális összetűzésbe vírusszkeptikusokkal és -tagadókkal.

Gulyás Mártonnak pedig elmondta, hogy szerinte államilag kéne kötelezni az embereket az oltásra, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy megfékezzük a járványt. Arról is beszélt ugyanakkor, hogy azt nem vállalta, hogy személyes reklámarca legyen a kormány oltási kampányának. „Magyarországon annyira hülyék az oltásellenesek, hogy nemcsak azzal vádolnak meg, hogy birka vagy, hanem hogy a Fidesz birkája vagy, azért mert beoltattad magad” – mondta el erről. Hozzátette:

nemcsak a kötelező oltást támogatja, hanem „egy nagy pofont is a sok hülyének”.

Gulyás vicces kérdésére, hogy személyesen is intézné-e ezt, humorosan pofozást imitálva azt mondta: „Ott állnék egy falnál, és hoznák, "ő egy nagy hülye", paff... "Ő olyan hülye volt, hogy kiírta Facebookra is", jó, akkor paff-paff!”.

(via 24.hu)


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Eltemették Berki Krisztiánt: a gyászolók fehér ruhában érkeztek a szertartásra
Berki Mazsi megtörten mondott búcsúbeszédet, Kökény Attila pedig az elhunyt barát két kedvenc dalát énekelte el.

Link másolása

hirdetés

Csütörtök délután a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra Berki Krisztiánt. A médiasztárt családja és barátai kísérték utolsó útjára. A család kérésére a gyászolók - köztük számos ismert személyiség - fehér ruhában érkeztek.

Mint azt mi is megírtuk, Berki korábbi kérését teljesítették ezzel. Felesége korábban azt nyiatkozta: "A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra".

Berki édesanyja pedig elmondta: "Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől."

Az is kiderült, hogy bár az elhunyt médiasztárt hamvasztották, de koporsós temetést kért a családja.

hirdetés

A Blikk beszámolója szerint sokan érkeztek a búcsúszertartásra, ahol Mazsi mellett ott volt Hódi Pamela is, Berki Krisztiánnal közös kislányukkal, Natival. A gyerek egy plüsskutyát vitt magával, amit a szertartás előtt édesapja urnája mellé helyezett el.

A megemlékezésen Kökény Attila a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalokkal emlékezett Berkire. A lapnak elmondta: "Ez volt Krisztián két kedvence. Még mindig nem fogom fel, hogy elment, először azt hittem, viccel, ez olyan Krisztiános lett volna. Decemberben találkoztunk utoljára, akkor boldog volt, minden rendben volt körülötte. Sosem szoktam temetésen énekelni, de most Krisztián kedvéért kivételt tettem".

Az énekes után Mazsi búcsúztatta férjét. Kun Magdolna: Béke volna jó című versét szavalta, hozzátéve: "Ezzel a verssel kezdem, mert ez volt a szerelmem kedvence".

A beszédében elmondta:

"Megrendülten állok, mert nem tudtam hogy ilyen hamar mész el... Tudom, hogy itt vagy és talán azt is látod, mennyire arcul csapott minket a halálod. Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted és Natit is. Hiányozni fogsz a gyerekeknek!

Ez lesz a legnehezebb: pótolni a szuperhős apát... Megígérem, hogy a gyerekek jó testvérekkent nőnek majd fel. Hálás vagyok neked, érted, és Emmáért, amíg csak élek, szeretlek!"

- zárta a beszédét.

A szertartásról készült fotókat és videókat a Blikk cikkében láthatod.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés
SZTÁRVILÁG
Solti Ádám és felesége a megcsalási botrány után együtt szerepel a Drágám, add az életed! című műsorban
A színész szerint a vetélkedő még inkább összekovácsolta őket és megerősítette a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

Néhány hete fut a TV2 celebrealityjének, a Drágám, add az életed! című műsornak az új évada. Jövő héten újabb sztárpárok mérettetik meg magukat, köztük lesz Solti Ádám és felesége, Bernadett is, akikkel az elmúlt hetekben sokat foglalkozott a bulvársajtó.

Kiderült ugyanis, hogy a korábban az X-Faktorban és a Barátok köztben is szereplő Solti Ádám több éven át megcsalta a párját, a titkos viszonyból pedig egy gyereke is született.

Erről ő maga beszélt a Blikknek, az interjúból pedig az is kiderült, hogy Bernadett nem hagyta el a férjét, hanem úgy döntött, hogy együtt próbálnak túllépni a történteken.

Soltiék korábban szerepeltek együtt az RTL Klub Nyerő Páros című sztárvetélkedőjében, most pedig szintén más sztárpárokkal fognak versenyezni a Drágám, add az életedben. Erről így nyilatkoztak a Story magazinnak:

"Érdekes látni, megtapasztani, hogy kiből milyen indulatokat, érzéseket vált ki a versenyzés. Nagyon jó élmény volt a vetélkedőben részt venni, ami, úgy érzem, még inkább összekovácsolt minket, és megerősítette a kapcsolatunkat"

- fogalmazott Solti Ádám.

hirdetés

A műsor adásait már hetekkel korábban felvették, még azelőtt, hogy a megcsalási botrány napvilágot látott volna.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Cristiano Ronaldo párja először jelent meg nyilvánosan azóta, hogy elvesztette az egyik babáját
Georgina Rodríguez a cannes-i filmfesztiválon vett részt egy csillogó estélyi ruhában.

Link másolása

hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez április 18-án jelentették be, hogy kislányuk született, az ikerpár másik tagja, a kisfiú azonban a szülés után nem sokkal meghalt.

"Ez a legnagyobb fájdalom, amit szülők érezhetnek. Most csak lányunk ad nekünk erőt, és így igyekszünk némi reménnyel és boldogsággal megélni ezeket a pillanatokat"

- írta közösségi oldalain a focista akkor.

Azóta már képeket is mutattak újszülött kislányukról és a nevét is elárulták.

hirdetés
Georgina Rodríguez a családi tragédia óta szerdán jelent meg először a nyilvánosság előtt, ráadásul nem is akárhol: a cannes-i filmfesztiválon vett részt. Egy ezüst, csillogó, testhez álló estélyi ruhában érkezett az eseményre.

Később néhány szexi képet is feltöltött magáról az Instagram-oldalára, amelyek akkor készültek, amikor felszállt az őt hazarepítő magánrepülőre.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Johnny Depp: már rég halott lennék, ha a jelentésekben szereplő ecstasyt mind bevettem volna
A bíróságon Depp elmondta, hogy annyi drogba bárki belehalt volna,

Link másolása

hirdetés

Még mindig zajlanak a tárgyalások Johnny Depp és Amber Heard ügyében. Tegnap Deppet arról kérdezték, hogy valóban bevett-e 8 ecstasy tablettát, amikor a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját forgatták  – írja a LadBible.

Állítólag ekkor, a drog hatása alatt vágta le az ujja végét, ami miatt két hétre leállt a forgatás. Depp ezt cáfolja. Elmondta, hogy Heard vágott hozzá egy üveget, így sérült meg az ujja. A bevett ectasyról pedig úgy vélekedik, hogy egy ekkora dózisba bárki belehalt volna.

"Nem asszonyom, nem vettem be 8-10 ecstasyt. Ha bevettem volna, ma már nem élnék"

– mondta a bírónőnek Depp.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: