SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Majka ősrégi, Sebestyén Balázzsal közös fotót posztolt: „Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?”

A kép legalább 15 éves, de az sem kizárt, hogy van 20 is. A fiúk frizurája mindenesetre sokat változott azóta.


Nemsokára visszatér az RTL képernyőjére Majoros Péter, azaz Majka, aki ennél a csatornánál kezdte pályafutását még a 2002-ben futó ValóVilágban.

Ennek örömére a rapper egy képet osztott meg az „ősidőkből”, amin a csatorna egy másik nagy sztárjával látható.

„Egyszer szerepeltem a 3 kívánság tévéműsorban, ahol egy fiatal rajongómmal kellett találkoznom, aki tátott szájjal nézett rám… Ő akkoriban sapkát hordott és hozzá növesztett egy kis kunkor pajeszt. Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?”

– írja viccesen Majka. Azt, hogy csak humorizál, onnan lehet egyértelműen tudni, hogy a képen nem más látható, mint az ország egyik legismertebb médiaszemélyisége, Sebestyén Balázs.

Annyi bizonyos, hogy a fiúk frizurája sokat változott az évek (évtizedek?) alatt: Balázs ma talán már le is tagadná hosszú haját, míg Majkánál konkrétan nincs haj, amiről beszélni tudnánk.

Szerinted mikor készülhetett a kép? Ha kíváncsi vagy rá, a képet ITT tudod megnézni.

via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Azahriah reagált arra, hogy a „nemzet nyekergőjének” titulálták a Redditen: Pontosan úgy viselkednek, mint Orbán Viktor
Arról ír, hogy nincs rászorulva mindenki szeretetére, és szerinte sokaknak úgy változik a véleménye, ahogy a többség gondolkozik róla.


Ahogy arról korábban is írtunk, egészen az Egyesült Államokig eljutott az Azahriah-jelenség híre: a The New York Times interjújában a politika is szóba került, a fiatal énekes megemlítette többek között azt is, hogy Orbán Viktor maga is posztolt egy Azahriah-számot.

Úgy tűnik azonban, hogy nincs mindenki elragadtatva a 22 éves zenész teljesítményétől: a Redditen egy topikban valaki „a nemzet nyekergőjének” nevezte a zenészt.

Az Instagramon paulsonati néven posztoló Azahriah nem maradt válasz nélkül. 24 órán keresztül látható sztorijában azt írja:

„Önálló véleményektől mentes, csak a szardobálásra specializálódott, Reddit subon élő semmirekellő emberek pontosan úgy viselkednek, mint Orbán Viktor. Ez a komment 1 éve top lett volna itt, most hogy a kollektív vélemény inkább szeret, mint megvet, így ők is lenézik, akik engem lenéznek”.

A zenész úgy folytatja: „Szerencsére sosem kellett és nem is fog kelleni olyan emberek imádata, akik csak a társadalmi folyamatokat tudják lereagálni, tényleges önálló szellemi tartalom nélkül.”

Az mindenesetre jól mutatja az online fórumok naprakészségét, hogy Azahriah válaszából máris született egy újabb Reddit-topik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Katalin hercegné először jelent meg a nyilvánosság előtt, amióta bejelentette, hogy rákkal küzd
A hercegné a király születésnapjának tiszteletére rendezett katonai ceremónián vett részt. Volt, aki már éjjel letáborozott a Buckingham-palotánál, hogy láthassa.


Katalin hercegné szombaton először jelent meg a nyilvánosság előtt, miután márciusban felfedte, hogy rákos betegséggel küzd. A brit trónörökös felesége az éves londoni Trooping the Colour felvonuláson vett részt.

A 42 éves walesi hercegné részt vett a Károly király születésnapja tiszteletére rendezett, nagyszabású katonai ceremónián. Pénteken ugyanis bejelentette, hogy jelenleg elég jól van ahhoz, hogy újra nyilvánosság elé lépjen.

Katalin egy autóban utazott gyermekei – György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg –, valamint férje, Vilmos herceg társaságában, a Buckingham-palotába mentek a parádé előtt. A New York Post úgy tudja, hogy a hercegnét óriási ováció fogadta. A menetet Károly király és Kamilla királyné vezette.

A királyi család kedvelői – Katalin-kartonfigurákkal felszerelkezve – már éjjel letáboroztak, hogy bebiztosítsák a helyüket, és láthassák a családot a Buckingham-palota erkélyén.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Zárt körben, a nyilvánosság kizárásával temetik el Tompos Kátyát
A családtagok kérésére. Utólag majd azért a rajongók is megtudhatják, hol helyezték végső nyugalomra a színésznőt.


A nyilvánosság kizárásával, zárt körben helyezik végső nyugalomra Tompos Kátyát – számolt be róla a Blikk. A színésznő hosszan tartó betegség után május 31-én hunyt el. A lap információi szerint a temetése még nem történt meg, ám a szomorú esemény pontos időpontja és helyszíne csak szűk kör számára lesz ismert.

„A családtagok kérésére nem lesz nyilvános a temetés; csak a szűk család, a barátok és a kollégák vesznek részt rajta”

– mondta Kálnási Anikó, Tompos Kátya menedzsere és jóbarátja, aki hozzátette, később a színésznő tisztelőinek is lesz lehetőségük a búcsúzásra a sírnál.

„Utólag nyilvánosságra hozzuk majd, hol temettük el Kátyát azért, hogy a rajongók is leróhassák a kegyeletüket, de szeretnénk ezt a búcsút bensőségesen átélni, főleg azért, mert maga Kátya is visszahúzódó ember volt, aki kerülte a felhajtást. Éppen azért rendeztük a múltkori virrasztást, hogy mindenki, aki szerette, méltó módon elköszönhessen tőle.”

Június 7-én este, a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében szerveztek megemlékezést a barátok Tompos Kátya emlékére. A virrasztáson akkor több százan tették tiszteletüket, a kérésnek megfelelően a legtöbben mécsessel vagy Kátya kedvenceivel, színes virágokkal érkeztek. A helyszínen este nyolc órától éjjelig Tompos Kátya dalai szóltak a hangszórókból, miközben egy kivetítőn a színésznő pályájának emlékezetes jelenetei, fotói voltak láthatóak.

A rajongók – bár többségük nem ismerte személyesen a színésznőt – úgy búcsúztatták Tompos Kátyát, mintha egy közeli barátot vesztettek volna el.

Tompos Kátya évek óta küzdött a betegségével, ám a nyilvánosság számára csak idén tavasszal vált világossá, hogy nagy a baj: ekkor azonban nem csupán a kollégák és a barátok, de az ismeretlenek is összefogtak, hogy összegyűjtsék a színésznő gyógykezelésére szánt pénzösszeget. Az összegyűlt pénzt sajnos nem tudták felhasználni.

A család döntése a zárt körű temetésre vonatkozóan nem újszerű; az elmúlt években több magyar művész hozzátartozói döntöttek úgy, hogy a legszűkebb körben búcsúztatják el szerettüket. Ez történt 2020-ban, Gesztesi Károly halála után, ahogyan Dunai Tamást és Sinkó Lászlót is a hozzájuk legközelebb állók kísérték utolsó útjukra.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Súlyos balesetet szenvedett Gordon Ramsay
A hét elején szenvedett biciklis balesetet Connecticutban, de szerencsére nem lett komolyabb baja a sztárséfnek.


Gordon Ramsay az Instagram-oldalán posztolt egy videót, amiben elmesélte, pontosan mi történt vele, valamint megmutatja súlyosan megsérült oldalát is, amit tulajdonképpen egy nagy lila zúzódás borít. Szerinte úgy néz ki, mint egy „lila krumpli”, szerencsére viszont nem tört el egy csontja sem.

„Fájdalmaim vannak. Brutális hét volt. De valahogy átvészelem”

– magyarázta a videóban a sztárséf, aki egyben köszönetet mondott a mentőknek és a kórházi dolgozóknak is, akik részt vettek az ellátásában. Még a hét elején szenvedett balesetet Connecticutban.

A videó mellé megosztott egy előtte-utána képet is, amelyen látható a baleset miatt a bukósisakján keletkezett hatalmas sérülés. Így nem véletlen tehát, hogy apák napja alkalmából pedig mindenkinek felhívja a figyelmét a bukósisak viselésének fontosságára, hiszen neki is azért nem esett nagyobb baja, mert a fején volt.

„Szeretnék mindenkinek boldog apák napját kívánni, de kérem, kérem, kérem, kérem, viseljenek sisakot. Ha nem tenném, őszintén szólva, most nem lennék itt”

– mondta Ramsay.


Link másolása
KÖVESS MINKET: