hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Lila volt, úristen, olyan, mint egy gonosz kerti törpe, akit az ufók hoztak” – Nádai Anikó megijedt, amikor meglátta újszülött kisfiát

A műsorvezető az RTL Reggeliben idézte fel a pillanatot, amikor szülés után először megpillantotta kisfiát.

Link másolása

hirdetés

Az RTL Klub Reggeli cím műsorának egyik vendége a Survivor 2017-es szériájának győztese, Íliász volt, aki elvitte párját és nemrég született kislányát, Neszrint is magával. Nádai Anikó és Peller Anna arról kérdezgették őket, hogy milyen volt a szülés, milyen élmények érték őket a szülőszobán.

Váratlanul Nádai azt kezdte el mesélni, hogy az ő babája mennyire másképp nézett ki a születése után, mint azt várta:

"Én annyira megijedtem, bevallom őszintén, lila volt, úristen, olyan, mint egy gonosz kerti törpe, akit az ufók hoztak. Mondtam az akkori páromnak, hogy »látod, milyen csúnya? Sírok«.

Ő mondta, hogy »nem, majd megszépül«. És tényleg, az enyémnek jót tett a kor. Gyönyörű most már"

– mondta nevetve.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Hosszú Katinka párja összeverekedett a tolvajokkal, akik megpróbálták kirabolni Barcelonában

A rablók Gelencsér Máté Rolex óráját követelték, meg is kaparintották, de az úszónőnek sikerült visszaszereznie.

Link másolása

hirdetés

Kedden derült ki, hogy Hosszú Katinkát és párját kirabolták Barcelonában júniusban, az olimpia előtt. Azt már lehetett tudni, hogy az esetkor fizikai atrocitás is érte őket, azonban csak Gelencsér Mátéra emeltek kezet, Katinkára nem.

Az Index azonban újabb információkat derített ki a történtekről "abszolút hiteles forrásból". Mint írják, éjjel kettő lehetett, amikor az úszónő és párja kiléptek szállodájuk kapuján, azt viszont nem lehet tudni pontosan, hogy hol és mikor támadtak rájuk. Azt azonban igen, hogy

a rablók Gelencsér Máté Rolex óráját követelték. Az egykori úszó azonban nem ijedt meg, "keményen ellenállt, aminek heves ütésváltás lett a vége". Végül azonban "a túlerő legyűrte, lefogták, a földre teperték, lecsatolták a Rolexet", majd az egyik támadó elfutott a zsákmánnyal. Katinka utánafutott, sikerült is visszaszereznie kedvese óráját, mégpedig úgy, hogy a tolvaj önként visszaadta azt.

Ezután visszamentek a szállodába, ahol meglepetésükre a személyzet csak "meglehetősen kelletlenül" volt hajlandó rendőrt hívni. Katinkáék számára ebből világossá vált, hogy a londinerek adhatták le a drótot telefonon a támadóknak arról, hogy Gelencsérnek egy értékes Rolex óra van.

Az Index szerint egyébként úszókörökben már két hónapja kering a szóbeszéd erről a bizonyos júniusi barcelonai éjszakáról, de mostanáig nem sok információ jelent meg a sajtóban az esettel kapcsolatban.

A történteket most nyilvánosságra hozó Blikknek egy informátor azt mondta, biztos benne, hogy a rablás hozzájárult ahhoz, hogy Hosszú Katinka a tudása alatt teljesített Tokióban az olimpián, mert nagyon megrázta az eset.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Palvin Barbit rövid, szőke hajjal fotózták, fel sem lehet ismerni, a párját még annyira se

A magyar modell és színész barátja különleges fotózáson vettek részt, ismert filmes karakterek bőrébe bújtak.

Link másolása

hirdetés

Palvin Barbi már számos arcát megmutatta nekünk akár fotózásokon, akár a magánéletében, így már nem kellene meglepődnünk, ha szokatlan külsővel látjuk. Most viszont ismét előhúzott a kalapból valami váratlant.

A modell az Instagram-sztorijában osztotta meg, hogy barátjával, Dylan Sprouse-zal együtt részt vettek a Vanity Fair magazinnak készült fotózáson, amin nem is saját magukat adták, hanem két ismert filmes karakter, Margot és Richie Tenenbaum bőrébe bújtak. Ők a Tenenbaum, a háziátok című 2001-es amerikai film szereplői, akit Luke Wilson és Gwyneth Paltrow alakítottak eredetileg.

Barbi és párja nagyon beleélték magukat a szerepbe. A modell rövid, szőke parókában és földig érő bundában pózolt, Dylan pedig hosszú hajat és szakállat kapott, így alig lehet felismerni őket.

A magyar híresség barátjának egyébként éppen ma van a születésnapja, Barbi természetesen fel is köszöntötte őt az Instagramon néhány fotóval. Szerinte a színész Sprouse a legviccesebb, a legjóképűbb és a legjobb srác, akit valaha a hátán hordott a Föld.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Házasodna a gazda: Akivel már lefeküdt, vagyis Jázminra esett Zoli választása

A párkereső műsorban Nóri és Zsófi voltak Jázmin ellenfelei. A gazda hazaküldte a másik két lányt, nagy megkönnyebbülésükre.
Forrás: 24.hu - szmo.hu
2021. augusztus 05.


Link másolása

hirdetés

A legutóbbi epizódban Zoli gazdának választania kellett a három hölgy közül. Választása Jázminra esett végül. A lánnyal előző randijuk talán túl jóra is sikeredett, ahogy azt megírtuk korábbi cikkünkben.

A párkereső műsorban Nóri és Zsófi voltak Jázmin ellenfelei. Zoli még az utolsó beszélgetéskor is bókolt Zsófinak.

Szép vagy, vékony vagy, magas vagy, szerintem kétszer nagyobb az IQ-d, mint nekem.

A két kiesett elmondta, megkönnyebbülés volt számukra a kiesés. Azok után, hogy Zoli lefeküdt randijukon Jázminnal, már egyik lány se lett volna kíváncsi a gazdára. Így legalább nem nekik kellett őt visszautasítaniuk.

Zolinak nem volt szimpatikus, hogy Jázmin kiterítette lapjait, és elmesélte a többieknek az együtt töltött éjszakát. Azonban végül mégis csak rá esett a választása. Jázmin furcsán reagált a döntésre:

hirdetés
Én elkönyveltem magamban, hogy haza fog küldeni. De én Zoliért jöttem és viszem is!

A pár jelenleg Athénban nyaral, hogy még közelebb kerülhessenek egymáshoz.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

A királynő egy maffiafőnök, Harry azt se tudja, mi az a szupermarket: kiosztják a királyi családot az HBO új rajzfilmsorozatában

Az írók a legkisebbeket, így Vilmos herceg három gyermekét sem kímélik.
Fotó: HBO Max/YouTube - szmo.hu
2021. augusztus 04.


Link másolása

hirdetés

Az HBO Max igazán leszállhatna a királyi családról - vélekedik a Daily Star szerzője. Szerinte A herceg című szatirikus rajzfilmsorozat túllép a jóízlés határain, és mégegyet rúg az egyébként is nehéz időket élő monarchiába.

A Family Guy világát idéző sorozatban az ifjú trónörökös, György herceg például egy elkényeztetett kölyökként jelenik meg, akinek mindent tálcán kínálnak, keresztbetett lábbal üldögél, és “menő rib.ncnak” titulálja a nagymamáját, Erzsébet királynőt.

Hároméves öccse, Lajos ugyanakkor egy igazi bunkó, aki szándékosan zúzza szét a teáscsésze-készletet a Buckingham-palotában. Egyedül a hatéves Saroltát kímélték meg, akinek a Trónok Harcából ismert Sophie Turner adja a hangját, és aki a kimért úrilányt hozza, szembeszállva a fiútestvéreivel.

Maga a királynő egy gengszter, afféle maffiafőnök szerepében jelenik meg, aki lelöveti az egyik segédjét, ezzel elnyerve György tetszését. De megkapja a magáét a nemrég elhunyt és már a sorozatban is haldokló Fülöp herceg is, aki gyakran küzd légzési nehézségekkel.

A rajzfilm készítői ugyanakkor Harry-vel és Meghannel sem bánnak kesztyűs kézzel. A herceg karaktere olyan ütődött és életképtelen, hogy a szupermarket fogalmával sincs tisztában - az ő hangját jelenlegi szomszédja, Orlando Bloom szolgáltatja. Bloomot állítólag felesége, Katy Perry biztatta, hogy vállalja el a megosztó szerepet: “Meg kell csinálnod, ez zseniális” - mondta neki az énekesnő.

hirdetés
Meghant ezzel szemben egy számító aranyásóként mutatja be a sorozat: “Önökre bízom, ez mennyire fedi a valóságot” - fűzi hozzá a Daily Star szerzője.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: