News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Lefotózták, ahogy Mészáros Lőrinc Várkonyi Andreával sétálgat kéz a kézben Dél-Olaszországban

A leggazdagabb magyar laza szerelésben, ICON feliratú pólóban és papucsban korzózott Amalfi sétálóutcájában új feleségével.

Link másolása

hirdetés

Újabb lesifotó készült Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról, ezúttal Dél-Olaszországban fotózták le őket.

Az ugytudjuk.hu egyik olvasója

Amalfi egyik sétálóutcájában vette észre a házaspárt (vagy egy rájuk nagyon hasonlító párt), amint kéz a kézben sétálgatnak. Mészáros egy ICON feliratú fekete pólóban, farmer térdnadrágban és papucsban korzózott, míg Várkonyi egy világos trikót és rövidnadrágot, illetve sportcipőt viselt. A portál szerint a leggazdagabb magyar fia, ifj. Mészáros Lőrinc is velük volt.

A 24.hu pedig arról írt, hogy a magyar politikai és gazdasági elit körében népszerű, a Mészáros Lőrinc által is gyakran használt OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép rövid franciaországi tartózkodás után Nizzából az olaszországi Nápolyba repült.

Ott "találkozott" a magyar elit körében szintén népszerű Lady MRD nevű jachttal,

amely már napok óta a nyílt vizen várakozott, a gép landolását követő percekben viszont felhúzta a horgonyt és behajózott a kikötőbe.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Gabi reagált a 7 milliós óráját kritizálóknak: „Lehet, hogy jövő hétre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt”
Egy szakértő a közelmúltban beazonosította, hogy az énekesnő közel 7 millió forintot érő luxusórát hord. Ezt többen is élesen kritizálták. Most nekik üzent vissza az énekesnő.

Link másolása

hirdetés

Lakatos Zsolt óraszakértő nemrégiben azzal a TikTok-videóval jelentkezett a Beszéljünk Órákról csatornáján, melyben bemutatta, hogy az énekesnő egy Rolex Submariner fekete arany-acél változatát hordja, melynek listaára úgy 14 600 euró, vagyis körülbelül 7 millió forint.

Fluor Tomit erre twitter oldalán is reagált, ahogy úgy fogalmazott, hogy

ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.

Tóth Gabi erre válaszolhatott Fluor Tominak, valamint Kajdi Csaba modellügynökség-tulajdonos-influenszernek, aki szintén élesen bírálta az énekesnőt. Nekik Instagram sztorijában azt üzente, hogy

Ma már csak az órámmal tudtak hergelni... Jövő héttől nyugi lesz talán. Ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tüzijáték is miattam volt

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiderült, hogy mi lesz Korda György és Balázs Klári luxusvillájából
A vevő az épületet visszabontja szerkezeti szintig, majd felújítást követően különálló luxuslakásokként értékesítik.

Link másolása

hirdetés

A héten jelentette be az énekes páros, hogy idén januárban eladták a II. kerültben található villájukat, amit utólag is jó döntésnek tartanak, mivel a korábbi években is már 500 ezer forint volt havonta a téli fűtésszámlájuk.

Az ingatlanról kiderült, hogy hat szintes, alapterülete 1509 négyzetméter, melynek garázsában 12 autó fér el, emellett kiszolgáló- és közösségi helyiségek, iroda, valamint egy díszes különterem is van.

A Pénzcentrum értesülései szerint a Villa Provence néven futó projekt keretén belül ötféle lakást hirdetnek most a legnagyobb hazai ingatlanos portálon. A hirdetések szerint összesen hét különálló lakás lesz az épületben, miután véget érnek a felújítási munkálatok.

A legolcsóbb 68 négyzetméteres lakást, ami két és fél szobából áll, 205,25 millió forintért hirdetik.

A legdrágább lakást pedig több, mint 537 millióért árulják.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tolvaj Reni: ha nem vagy kisminkelve, úgy nézel ki a színpadi fényekben, mint egy tejfölös lángos
Az énekes ezt a megállapítást az énektanárától tanulta.

Link másolása

hirdetés

Kérdezz-felelek napot tartott Tolvaj Reni az Instagram oldalán, ahol az egyik sztoriban közétett válaszából kiderült, miért tartja fontosnak a sminkelést.

Mindig is szerettem a sminkeket. (...) Hatéves korom óta színpadon vagyok, és mindig megcsináltam, nézve a nagyokat. Az énektanárnőm mindig azt mondta, hogy a közönségben a huszadik sorban is látni kell, hogy van szád és szemed. Ha nem vagy kisminkelve, úgy nézel ki a fényekben, mint egy tejfölös lángos.

- osztotta meg a gondolatait az énekes, válaszolva arra a kérdésre, hogy hol tanult meg ilyen jól sminkelni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Berki Mazsi elárulta, miért volt Nádai Anikó exével egy rendezvényen
Berki Krisztián özvegye szerint a róluk megjelent cikkek valótlanságot állítanak, ezért megírta, hogy mi is történt valójában.

Link másolása

hirdetés

Mi is írtunk róla, hogy Berki Mazsi a Gigi's Budapestben tűnt fel Nádai Anikó volt párjával, a producer Kovács Dániel Richárddal. Kettejükről egy bulvárlap fényképet is készített.

Berki Krisztián özvegye a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. Mint írja:

"Annyira szomorú és szánalmas egyben, hogy a sajtó mindent megragad annak érdekében, hogy növelje az olvasottságát.

És valótlan dolgokat állít...

hirdetés
Kovács Dániel Richárdot, tisztelem és becsülöm, mint embert, de semmilyen gyöngéd érzelmi szál nem köt hozzá. Roppant kínosnak élem meg, hogy valótlant állítanak rólunk.

A média pontosan tudja, hogy milyen profi módon tudja a valótlanságot valósághűen közvetíteni.

Az olvasó pedig azt hiheti, hogy minden úgy van, ahogy az a lapokban megjelenik.

A rendezvényre egy kedves barátnőmmel érkeztem, de az ültetés során kerültem Kovács Dániellel egy asztalhoz, ahogy ez egy rendezvényen szokás.

A színházban is egyik oldalunkról a barátunk, kedvesünk ül, a másik oldalon egy idegen. Mégsem jut senkinek sem eszébe, hogy azzal összekössön bennünket vele. Csak egy parányi normalitás olyan sokat segítene" - közölte Mazsi.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: