hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kizavarták egy gyógyszertárból Bruce Willist, mert nem volt hajlandó maszkot húzni

A színész nyakában ráadásul ott lógott egy kendő, amit csak fel kellett volna húznia az arcára.
Fotó: Gage Skidmore / Wikipedia - szmo.hu
2021. január 13.

hirdetés

Kisebb botrányba keveredett Bruce Willis, amikor egy Los Angeles-i patikába betérve nem volt hajlandó a járványügyi előírásoknak megfelelően eltakarni az arcát - írja a Page Six.

A 65 éves színész annak ellenére tért be maszk nélkül az egyik gyógyszertárba, hogy a maszkviselésre a szabályok kötelezték volna. Los Angeles igen komolyan sújtja a járványhelyzet - Kalifornia államban a halálos áldozatok száma immár túllépte a 10 ezer főt.

Az üzletben tartózkodó vevők közül többen is nemtetszésüket fejezték ki a szabálykövetés mellőzése miatt, sőt, a boltosok is rászóltak a filmsztárra, hogy viseljen maszkot.

Willis mindezt azonban megtagadta, és inkább távozott az üzletből anélkül, hogy befejezte volna a vásárlást. A helyszínen készített képeken jól látszik azonban, hogy

mindezt nem azért tette, mert nem volt mivel eltakarnia az arcát: a nyakában ugyanis ott lógott egy kendő, amelyet könnyedén az arcára tudott volna húzni.

A lap hiába próbálta megszólaltatni a színészt, sajtósai nem kommentálták az esetet.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Torres Danit megkeresték az X-Faktortól, hátha érdekli őt a műsor

Az énekes megmutatta, mit írt neki az egyik stábtag.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 15.

hirdetés

Meglepő dologról számolt be Torres Dani a Facebook-oldalán: megkeresték az X-Faktortól abban a reményben, hogy az énekest érdekli a műsor.

"Tényleg szokták mondani, hogy jól kerázgatok, lehet el kéne gondolkodnom rajta"

- viccelődött Dani, aki meg is mutatta az X-Faktor egyik stábtagjától érkező üzenetet egy képernyőfelvételen.

A dolog azért megmosolyogtató, mert Torres Dani éppen egy tehetségkutató, a rivális kereskedelmi csatornán, a TV2 Megasztár című műsorában vált ismertté. A második évadban szerepelt, ahol negyedik lett, ezzel országos ismertséget szerzett magának. A műsor után saját együttest alapított Torres Dani és a Veni Styx néven, két évvel később azonban feloszlottak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett Dombóvári István kisfia

„Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam” – írta a nagy bejelentés mellé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 16.

hirdetés

Tavaly nyáron a nyilvánosságot távol tartva megnősült, most pedig apuka lett Dombóvári István, a Dumaszínház humoristája.

Dombi tavaly elvállalta gyerekkorának színhelye, Jászkarajenő művelődési házának igazgatását, így a friss apuka nagyrészt csendes vidéki életet él. A Facebookon fia érkezéséről - egy cuki fotó kíséretében - csak ennyit írt:

„Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam. Isten hozott drága kisfiam!”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megrázó őszinteséggel beszél Demi Lovato a drogtúladagolásáról egy dokumentumfilmben

A fiatal énekesnő hosszú hónapokat töltött elvonón. A film a YouTube-on jelenik majd meg, és ingyenesen lehet megnézni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 14.

hirdetés

Nem sokon múlt Demi Lovato élete, amikor 2018 júliusában heroinnal túladagolta magát. Szerencséjére azonban időben rátaláltak és kórházba vitték. Az énekesnő ezután hosszú hónapokat töltött elvonón, és eladta azt a házat is, ahol kis híján bekövetkezett a tragédia.

A Female First pedig most arról ír: Demi egy dokumentumfilmben kendőzetlen őszinteséggel vall arról, mi vezetett a drogtúladagolásáig.

"Két éve már, hogy életem legsötétebb pontjához érkeztem, de most már készen állok arra, hogy beszéljek erről. Először fogjátok látni - mégpedig a saját szemszögemből - mennyi minden hátráltatott a gyógyulás útján, s hogy mennyit szenvedtem"

- írta a filmmel kapcsolatban Demi Lovato a közösségi oldalán.

A lap szerint a film a Demi Lovato: Dancing with the Devil (Ördögi tánc) címet kapta és várhatóan március végén jelenik meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon, a YouTube-on. A filmet ingyenesen lehet majd megnézni.

A fiatal sztárnak nem ez lesz az első dokumentumfilmje, 2017-ben a Simply Complicated (Egyszerűen bonyolult), 2012-ben pedig a Stay Strong (Maradj erős) című filmjei jelentek meg.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Eperjes Károly orosz vakcinával szeretné beoltatni magát

A színész egyébként állítása szerint már kétszer is átesett a koronavírus-fertőzésen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 18.

hirdetés

A Somogy megyei Sonline.hu-nak nyilatkozott többek között a koronavírusról és az ellene kifejlesztett oltásról Eperjes Károly.

A Kossuth-díjas színművész elmondta, hogy korábban ő már kétszer is átesett a fertőzésen.

„A második esetben sokkal erőteljesebb tüneteim voltak, és tovább is tartott. Szeretném beoltatni magam, ám miután megkaptam a betegséget, egyelőre várnom kell” - mondta el a portálnak. Hozzátette:

„Egész életemben az orosz szisztéma alapján voltam beoltva mindenféle ellen. A gyerekkori oltásaink mind onnan valók voltak, és beváltak. Ezért nem kérdés számomra, hogy az orosz oltást választom, ha megengedik”.

A magyar kormány korábban többször kritizálta az európai uniós vakcinabeszerzések gyorsaságát és hatékonyságát, és jelezték: készek orosz és kínai oltóanyagot is igénybe venni, amennyiben azok hamarabb elérhetőek lesznek, mint a nyugati vakcinák.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: