SZTÁRVILÁG

Kiderült, hogy pontosan miért szenvedett brutális sérülést, és hogy került a hókotró útjába Jeremy Renner

A helyi seriff jelentése szerint műszaki problémák is voltak a géppel.

Link másolása

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk, Jeremy Renner súlyos balesetet szenvedett január elején, amikor majdnem agyonnyomta egy 14 tonnás hókotró.

A nevadai seriff jelentése szerint az 52 éves színész a hókotróval az unokaöccse teherautóját akarta kihúzni a hóból. Viszont mikor Renner kiszállt anélkül, hogy behúzta volna a kéziféket, az eszköz ment tovább az unokaöccse felé. Amikor Renner megpróbálta megállítani vagy elterelni a hókotrót a fiú irányából, akkor sodródott a gép alá - írja a CNN.

A hókotró vezetőfülkéjében lévő fékjelző lámpa nem működött, és „mechanikai problémák is közre játszhattak ebben a balesetben”

– írja a jelentés.

Az unokaöccs segített aztán Rennernek, amíg meg nem érkezett a segítség. A színész két hétig volt kórházban, legalább kétszer megműtötték. Legutóbb az Instagramon jelentkezett, azt írta, hogy elkezdte a fizikoterápiáját, ami várhatóan hosszadalmas lesz, mivel körülbelül 30 csontját törte el.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Sebestyén Balázs buszmegállókban szólít meg időseket, és ha kérik, elviszi őket a kocsijával
Sokan gyanakodva fogadják, de van, aki elfogadja a felajánlást. Szerinte azok a legjobb beszélgetések, amikor nem ismerik fel.

Link másolása

Sebestyén Balázs a Balázsék című reggeli műsorában vallotta be, hogy néha idős embereknek ajánlja fel, hogy elviszi őket kocsival - írja a Blikk.

„Mostanában azt csinálom, hogy mikor jövök reggel, vagy megyek délután valahova, akkor kiszúrok buszmegállókból embereket, és lehúzom az ablakot, és kiszólok, hogy elvigyem-e”

- árulta el a Balázsék kedd reggeli műsorában. Elmondta, hogy nagyon komoly élettörténeteket hall így.

A műsorvezető arról is beszélt, hogy egyszer rajta is segített egy idős ember, mikor stoppolt a fővárosban.

„Megállt egy bácsi, fogalma nem volt, hogy ki vagyok. Mondtam, hogy tegyen ki engem a BAH csomópontnál, mert itt van dolgom. Végig beszélgettük az utat, és fiatalúrnak szólított. Arról beszéltünk, hogy milyen jó dolog utazni, hogy ő mennyire elrontotta, mert nem utazott, úgyhogy menjek, és utazzak sokat, mert ez mennyire megváltoztatja az életet...

Kaptam ebben a 10 percen egy olyan tanítást az idős bácsitól, hogy megőrülsz egyébként. Elmondta, hogy hogy hívják, és hogy személyszállítással foglalkozik. Iskolás gyerekeket visz úszni”

- mesélte. Annak is örült, hogy a bácsi nem ismerte fel, ki ő, úgyhogy nem a szokásos témák kerültek szóba. Ennek hatására kezdte el ő maga is felajánlani másoknak, hogy elviszi őket.

Sokan gyanakodva fogadják, főleg a hajlani órákban, de van, aki elfogadja a segítséget és beül mellé. Szerinte azok a legjobb beszélgetések, amikor nem ismerik fel, hanem megnyílnak neki az embereket, és elmesélik az életüket. Arra is gondolt, hogy ezekből a történetekből össze kellene hozni egy sorozatot.

A beszélgetést itt lehet meghallgatni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Bevállalja: striákkal teli hasát mutatta meg Horváth Gréta
Nyomot hagyott a terhesség, de boldogan felvállalja, hogy nem olyan, mint a retusált fotókon.

Link másolása

Horváth Gréta is belépett a filter és retus nélküli fotók mellett kampányoló Insta-sztárok közé, és sikert is aratott a képekkel. Gréta fiatalon lett anyuka, majd egy jelentősebb fogyást is végrehajtott életmódváltással, ahogy kell. Ám a testén megmaradtaka változások, amiket mára büszkén vállal.

Gréta most a hasát mutatta meg, amelyen a striák képében ott vannak a terhesség nyomai, de már nem szégyelli őket:

„Striák. Jó néha ilyet is látni ezen a platformon. Nem ciki. Senki nem tökéletes. Csak ennyit akartam mondani.”

– írta a kép mellé. A követői körében nagy sikert arattak a képek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Paris Hilton bejelentette, hogy babája született egy béranya segítségével, a hír sokkolta a rajongóit
Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek - mondta a 41 éves örökösnő, akinek többek között Kim Kardashian és Chrissy Teigen is gratulált.

Link másolása

Béranya segítségével kisfia született Paris Hiltonnak és férjének, Carter Reumnak - írja a Daily Mail. A hírt az örökösnő jelentette be az Instagramon, ahol egy képet is megosztott, amelyen a kisfia kezét fogja. A fotó mellé pedig azt írta: „Már kimondhatatlanul szeretsz.”

A 41 éves Paris a People magazinnak arról beszélt:

„Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek, és nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk.”

A bejelentése sokkolta a rajongókat, az Instagram-bejegyzése alatt most özönlenek a gratulációk. Kifejezte jókívánságait többek között Kim Kardashian, Chrissy Teigen és Elle Fanning is.

Paris Hilton és Carter Reum üzletember tavaly novemberben házasodtak össze Barron Hilton Bel-Air-i birtokán. Reumnak már van egy 10 éves lánya az előző kapcsolatából, a párnak azonban ez az első közös gyermeke.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Heroinfüggő és börtöntöltelék volt, de ha tudja, kik voltak a dédszülei, az egész élete másképp alakul a híres színésznek
Danny Trejo 78 évesen tudta meg, hogy nagyon más családból származik, mint amit a gyerekkora és az azt követő nehéz évek alapján gondolt. Rodriguez kedvenc színésze elmesélte a család történetét.

Link másolása

Bár Danny Trejo arcát mindenki ismeri a filmjeiből, a színész nagyon keveset tudott saját családja történetéről.

A PSB Finding Your Roots című műsorában a Spy Kids színésze elmesélte, hogy „megváltoztathatták az életét” azok az információk, amiket megtudott.

„Meg vagyok döbbenve. Amikor felnőtt lettem, kábé három alternatívám volt. Lehetek munkás, gengszter vagy besúgó”

– magyarázta Trejo.

"Ha mindazt tudom, amit most, az megváltoztathatta volna az egész családom életét."

A kaliforniai színészt Los Angles Echo Park negyedében nevelték fel mexikói-amerikai szülei. Trejot az apja rendszeresen verte, és kitiltotta az anyját a családi házból.

Az anyjától elszigetelve hamarosan a nagybátyja, Gilbert segítségére szorult, és bűnöző, egy helyi bandának a tagja lett.

„Gilbert nagybátyám, aki kábítószer-kereskedő volt, soha nem panaszkodott, úgyhogy arra tendáltam én is”

– mondta Trejo Henry Louis Gates műsorvezetőnek.

Rövidesen Trejo is heroinfüggőséggel küzdött, és emiatt benne volt a legtöbb rablásban, hogy pénzhez és droghoz jusson. Persze börtönbe is került, ahol kijózanodott, és még egy castingrendező is felfigyelt rá később egy hollywoodi forgatáson, ami elég hihetetlen volt, de elindította Trejo karrierjét, és a színész megpróbálta maga mögött hagyni a múltját.

Most, 78 évesen megtudta, hogy apja családja 1918-ban dédnagyapjával, Cirilo Garay-vel az élen az Egyesült Államokba költözött, végül San Antonióban telepedett le, és volt egy élelmiszerboltjuk. A legnagyobb megdöbbenést azonban édesanyja családjának története okozta számára, ők 1904-ben Mexikóból vándoroltak ki, majd tehetős ranchtulajdonosok lettek San José del Cabóban.

Anyai dédapjának óriási, 4337 hektáros birtoka volt, tehát „komoly földbirtokosnak” számított.

Trejo, aki erről mit sem tudott, először nem akarta elhinni, hogy a családjának ilyen hihetetlen története van.

„Ez egyszerűen csodálatos. Történelmem van! – kiáltott fel izgatottan. megfogadta, hogy folytatja a családfakutatást, és minél többet szeretne megtudni a felmenőiről.

A vicc az az egészben, hogy Trejo nagy rajongója ennek a környéknek, és idős koráig fogalma sem volt, hogy milyen sok köze van családilag ehhez a területhez. Korábban még rendszeresen nyaralt is a környéken.

„Most már tudom, ha elmegyek Cabo San Lucasba, hogy a családom birtokolta a föld egy részét” – mondta elérzékenyülve.

"Azt hiszem, ez rávezetett arra, hogy ki vagyok és honnan jövök. Nagyon büszke vagyok az egész családra és a történetükre"

Link másolása
KÖVESS MINKET: