SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Járai Máté az őket ért kritikákról vallott: „Kírát egyszer elgáncsolták egy üzletben a szemem láttára”

A színész-műsorvezető őszintén beszélt a beállítottságáról, arról, hogy mit kellett emiatt átélnie, a társadalmi megítélésről és a negatív tapasztalatairól is.


Járai Máté a Budapest Eye YouTube-csatornán beszélt a Nyerő Páros-beli szerepléséről, a Budapest Pride-ról, a színházi szerepekről, nagymamájáról, Törőcsik Mariról, Cserháti Zsuzsáról, a nyitott kapcsolatról, valamint reagált a Hevesi Krisztával kapcsolatos nézeteltérésükre. A biszexualitás témájáról is szó esett, mivel a színész néhány hónapja coming outolt. Elárulta azt is, hogy a Budapest Pride-tól is kapott egy felkérést, hogy szólaljon fel, de ezt visszautasította.

Úgy fogalmazott: „Én nem tartom olyan különlegesnek az esetemet. Most is megkerestek a Pride szervezői, hogy lenne-e kedvem, hogy beszélnék-e erről ott az összegyűlteknek. 1500 százalékos egyetértésem, toleranciám, szeretetem van ezzel a közösséggel, mégis azt gondolom, az enyém ez egy szimpla eset.

Az én családomban mindenki azonnal elfogadta ezt, nem az volt, hogy éveken át hazudnom kellett, olyan közegben élnem, ahol nem elfogadóak.”

Példaként elmesélte, hogy mikor először vallotta be édesanyjának, hogy este a szerelménél lesz, aki fiú, anyja csak annyit reagált, hogy rendben, de tízre azért érjen haza.

A színész-műsorvezető úgy vélte, hogy ő már mindent elmondott, amit kellett, és ennél többet nem szeretne a nyilvánosság előtt foglalkozni a biszexualitásával. Ennek ellenére nem fogja az utcán megfogni egy férfi kezét, és nem áll le vele csókolózni. De azt sem szeretné, ha amiatt nem tenné ezt meg, mert mások szerint ez a dolog nem normális.

Őszintén bevallotta, hogy nagyon szereti a feleségét, ő élete értelme. Azért is tudnak ennyi idő óta együtt élni, mert kölcsönösen úgy vélik, hogy a nyitott házasság nem "átjáróház", de beleférnek bizonyos dolgok. A megcsalás náluk nem válóok, de ha úgy éreznék, hogy nem egymás társaságában érzik magukat a legjobban, akkor vége lenne a házasságuknak is.

Szóba került, hogy ki a számára legvonzóbb magyar celeb. Elárulta: „Van két modell srác, Dán Zsolt, a másik szintén egy modellfiú, Kovács Máté. Őket tényleg azért követem, mert inspiráló a szépségük. És a Vámos Viki, a Zséda.”

Őszintén beszélt arról is, hogy a hétköznapokban is kapnak negatív visszajelzéseket.

„Most a kis házunk előtt tele van kakálva az autóbeálló... Kírát meg egyszer elgáncsolták egy világmárka üzletben a szemem láttára. Egyértelműen Nyerő Páros-néző volt.

És futott oda a biztonsági őr, hogy jól látta ezt? Egy hatvanas nő volt.”

VIDEÓ: EGY ÁGYBAN JÁRAI MÁTÉVAL! | „Valaki odakakált a házunk elé! | Kírát elgáncsolták!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Magyar Péter képeken mutatta meg, mi a különbség aközött, ahogy Orbán Viktor szurkol, és ahogy ő
A Tisza Párt politikusa is ott volt a svájciak elleni, vereséggel végződött meccsen. Vasárnap képeket posztolt a Facebook-oldalán.


A Tisza Párt politikusa is ott volt a szombati Svájc-Magyarország csoportmérkőzésen.

Arról már írtunk, hogy a közmédia felvételén is feltűnt Magyar Péter, vasárnap este pedig fotókon mutatta meg Magyar, hogy milyen volt a helyszínen szurkolni a magyar csapatnak.

"Ki így szurkol, ki úgy"

- írta Magyar az alábbi képválogatáshoz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Krausz Gábor megmutatta Tóth Gabival közös kislányukat, az énekesnő már reagált is rá
Kivételes, hogy most Hannaróza arca is látszik a képen. Az apák napi poszthoz Tóth Gabi és Krausz mostani párja, Mikes Anna is hozzászólt.


A vasárnapi apák napja alkalmából szinte minden celeb büszkén mutatta meg családját – a sorból pedig Krausz Gábor sem maradt ki. A séf az Instagramon posztolt egy képet, amelyen kivételesen gyereke arca is látható.

„Apának lenni a világon a legjobb”

– írta Krausz a képhez, amin az ő és Tóth Gabi négyéves kislánya, Hannaróza mosolyog.

A képhez Tóth Gabi és Krausz mostani párja, Mikes Anna is hozzászólt. Mikes egy szívet írt Krausznak, az énekesnő pedig azt kommentelte: „boldog Apák napját”.

Az idilli családi kép itt látható:

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lilu a TV2-ről: Ha előttem olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik az országot, nem érezném jól magam
A műsorvezető a Klubrádión beszélt arról, hogy hívták a TV2-höz, viszont nemet mondott. Nem fér bele az értékrendjébe, még eggyel több nulláért sem.


Lilu a Klubrádió Szavakon túl című műsorban őszintén beszélt arról, hogy a TV2 hiába próbálkozna, pénzzel nem tudná őt elcsábítani az RTL-től.

A 48 éves műsorvezető számára ez elsősorban morális kérdés, és nem érti azokat a kollégáit, akik csak a magasabb fizetés miatt váltanak csatornát.

Mint mondja, őt is megkeresték már korábban, de határozottan visszautasította az ajánlatot.

„Nem ment el ez konkrétumig, mert egyszerűen nekem nem volt opció. Nálam ezt az RTL-nél pontosan tudják.

Ha most idejönne a TV2 ötven milliárddal-csilliárddal, és mondjuk, az lenne, hogy egyébként az RTL-nél én csak kevés műsort vagy lehetőséget kapok, akkor sem mennék el ”

– mondta Lilu, hozzátéve, hogy emiatt gyenge tárgyalási pozícióban van, mert büszke az RTL-re és a függetlenségére, így a csatorna is tisztában van vele, hogy őt nem lehet átcsábítani.

Kitért arra is, hogy nem biztos abban, hogy a TV2-nek egyáltalán szüksége lenne-e rá, de szerinte nincs jelentősége, mert tizenöt-húsz évvel ezelőtt még nagyon más volt a helyzet. Ettől függetlenül megérti azokat, akik ma már a TV2-nél dolgoznak.

„Én például tök értem a Tillát, hogy ott kezdett. A Tilla nem akkor igazolt át.

De most, vagy tavaly, vagy három éve én kaptam volna egy sokszoros pénzt, mert kellettem volna, és azt gondolták volna, hogy megyek, úgy, hogy nekem mindenem megvan, csak még többet akarok, az nekem nem fér bele az értékrendembe… Az elégnél, azt hiszem mostanra eljutottam oda, hogy nem kell még több.”

És hogyha nekem meg a családomnak van egy jó életünk, azért, hogy legyen egy még drágább órám, vagy négy olyan karkötőm, ami megér egy lakást, nem kell”

– mondta a műsorvezetőt, aki határozottan kifejtette, mit gondol azokról a kollégáiról, akik azonban többre vágynak.

„Hogyha a megélhetés múlik rajta, akkor az egy másik szempont, mint a semmi nem elég” – vélekedett, és elmondta, hogy élvezi, hogy a műsorai előtt Erős Antónia és Szellő István köszönnek el.

„Ha előttem egy olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik, és hazudják meg vezetik meg az országot, és különben teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik, nem érezném jól magam.

És biztosan van olyan kollégám, akinek ugyanúgy, mint nekem, megvolt mindene, és mégis elvihető volt, mondjuk még egy nulláért” – tette hozzá a tévés.

A műsorvezetővel készült teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Dráma a Miss World Hungary-n: az egészsége került veszélybe egy döntősnek
Mégsem 16-an versenyeznek a Magyarország Szépe címért. Az egyik versenyzőnek ugyanis éppen a döntő előtt kellett visszalépnie.


Mégsem 16 döntős versenyez a Magyarország Szépe címért – derül ki a Miss World Hungary közösségi oldaláról. Egy versenyző ugyanis visszalépett:

„Pirlot Rachel egészségügyi okokból visszalépett a versenytől, így a jövő vasárnapi döntőben 15 lány indulhat a Magyarország Szépe – Miss World Hungary címért”

– olvasható a Facebook-posztban. Mint a Blikk írja, eredetileg 21-en szálltak versenybe, közülük maradtak 16-an a döntőre. A szépségkirálynőt június 23-án választják közülük.

A győztes képviseli majd Magyarországot a Miss World nemzetközi szépségversenyen.


Link másolása
KÖVESS MINKET: