News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Járai Kíra: Engem mindig izgatott, hogy a férjem biszexuális

„Az élet egyik nagy megrontója, hogy mennyi dolgot nyomsz el magadban” - véli Járai Máté felesége.

Link másolása

hirdetés

Járai Máté egy korábbi műsorban beszélt arról, hogy biszexuális, de fiatalabb korában meggyőződése volt, hogy meleg. Azt is elárulta, hogy az első szexuális élménye egy férfihoz köthető. Őszintén vallott arról is, hogy min ment keresztül: "Számomra nagyon fontos az elfogadás és az önazonosság. Hosszú út vezetett idáig, óriási harcaim voltak, de most már minden témáról tudok beszélni, ami tabutéma: ilyen, hogy biszexuális vagyok".

Járai Máté és felesége Kíra is nyíltan vállalták azt, hogy nyitott házasságban élnek. Most Kíra Lakatos Levente műsorában mesélt magáról, a munkájáról és a magánéletéről is.

A férjével való kapcsolatáról azt mondta, hogy fontos erről a témáról beszélni, de számukra ez az életforma teljesen természetes. Úgy vélte, hogy nincs benne semmi titkolni való dolog és nem baj, ha mások is látják és elfogadják, hogy lehet így is élni, a saját szabályrendszereik szerint. "De ez nem arról szól, hogy a nap huszonnégy órájában fűvel-fával" - mondta.

Arról, hogy miért árulták el ezt a privát titkukat, úgy vélekedett a Nyerő Párosban való szereplésük kapcsán: "Szerintem nem lett volna hiteles, hogy mi ezt eltitkoljuk, de ezt teljes természetességgel vállaljuk" - mondta el. Úgy véli:

hirdetés
"A legtöbb kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten birtokolni akarod a másikat. Ez abszolút érthető, ez egy ősi ösztön, érzés. Féltékenység van, mert azt nem lehet kiiktatni egy kapcsolatból. A különbség az, hogy ki hogy kezeli ezt".

Arról, hogy hogyan lehet ezzel megbírkózni, azt mondta:

"Ez csak nagyon szoros kapcsolatban lehetséges. Mivel annyira ismerjük a másikat, és biztosak vagyunk a másik érzéseiben, érzelmeiben, hogy ez egy megkérdőjelezhetetlen kapocs, ami kettőnk között van.

Csak akkor merül fel a féltékenység, ha erre tényleg okod van... Egy csomószor fel sem merül, hogy féltékeny legyek egy kalandra. Ha ő jól érezte magát, az tök jó" - árulta el, de hozzátette: "Nem mindig tudjuk kezelni", ha a másik fél elkezd kötődni egy harmadik félhez - vallotta be. Ilyenkor komoly veszekedéseik is vannak, ami szerinte jó dolog, hogy 23 év után még képesek erre.

Arról, hogy mit szólnak mások az ő kapcsolati formájukról, úgy vélekedett: azok, akik szembesülnek valami olyannal, amit nem ismernek, az számukra ijesztő, félelmetes lehet. Ezek az emberek próbálnak valamilyen magyarázatot találni rá, ezért mondják rájuk, hogy egyikük meleg, a másikuk leszbikus. Pedig manapság már felvállalható, hogy vannak ilyen kapcsolatok is.

A beszélgetésben felmerült, hogy mennyire zavarja Kírát az, hogy férje a férfiakhoz is vonzódik.

"A mi kapcsolatunk egy igen szoros barátsággal indult. Ez engem izgatott mindig.

Miért ne izgatna egy nőt a melegpornó, amikor ott két férfi van" - vélekedett.

A féltékenység nála nem attól függ, hogy Máté éppen egy nővel vagy egy férfival van. Sokkal fontosabb számára, hogy

"ha a saját pozíciómat nem érzem veszélyben, nem vagyok féltékeny. Amikor Máté felvállalta, hogy biszexuális, ettől azért tartottam egy picit, mert még a melegek és a heterók körében is ez sokszor elítélendőbb, mert nem tudja eldönteni, hogy akkor ő valójában meleg vagy hetero".

Elmondása szerint sok biszexuális él házasságban úgy, hogy nem meri felvállalni ezt. Szerinte sokan élnek ezzel a titokkal. "Az élet egyik nagy megrontója, hogy mennyi dolgot nyomsz el magadban" - tette hozzá.

"Mi azért vagyunk együtt huszonhárom éve, mert egy nyelvet beszélünk" - árulta el Kíra. Szerinte ők egy "tökéletes egymásra találás", mert bár sok minden van a kapcsolatukban, de megkérdőjelezhetetlen, hogy mennyire tisztelik és szeretik egymást.

VIDEÓ: "Kifejezetten izgat, hogy a férjem biszexuális"hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Meg fogunk dögleni” – Pumped Gabo is kiakadt a fakitermelésről szóló kormányrendelet miatt
Az, hogy én ilyen híreket kapok, az kurvára nem oké - mondta a celeb.

Link másolása

hirdetés

Múlt hét csütörtökön jelent meg a Magyar közlönyben az a rendelet, amely nagyot változtatott a fakitermelés szabályain. A WWF Hungary szerint az új rendelkezés katasztrófavédelmi szempontokra hivatkozva lényegében eltörli a fakitermelés szinte minden korlátozását.

Eddig számos szervezet fejezte ki tiltakozását a változtatás ellen, az LMP petíciót indított, péntek délutánra pedig egy tüntetést is szerveztek az Agrárminisztérium épülete elé.

Most azonban vélhetően szintet lépett az ellenállás, ugyanis ahogy a 24.hu kiszúrta, Pumped Gabo is kifakadt egy Instagram-sztoriban a rendelekezés miatt.

„Az, hogy én ilyen híreket kapok, az kurvára nem oké. Kivágni a fákat, nemzeti parkokat, természetvédelmi területeket… Gyerekek, kettő dolgot mondok: gyereketek az ne legyen, és hogy meg fogunk dögleni egy ilyen harminc-ötven év múlva. Én most bulizni megyek, holnap lesz a Sziget fesztivál, és én jól akarom érezni magam, és ezzel a témával kell foglalkoznom, érted? És tehetetlen vagyok, mert te is megnézed, hogy pénteken lesz egy tüntetés, de nem fogsz eljönni, mert leszarod. Gyereked ne legyen, meg fogunk dögleni”

- zárta dühös, és egyben igen pesszimista véleményét a celeb, aki megosztotta a pénteki esemény Facebook-oldalát is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Bébiszitterként dolgozik Szandi lánya Amerikában, most kiderült, mennyit keres vele
Egy San Francisco-i családnál dolgozik.

Link másolása

hirdetés

Az egyik legnagyobb álma teljesült Szandi lányának azzal, hogy tavaly az Egyesült Államokba költözött. Bogdán Blanka

egy San Francisco-i családnál dolgozik bébiszitterként,

és ahogy a Blikk kiszúrta, egy podcastben most azt is elmondta mennyit keres.

„Erre bárki rá tud keresni, hogy az au pairek mennyit keresnek. Úgy tudom, ez minden ügynökségnél egy meghatározott minimum. Heti 195 dollár. Ez hirtelen nagyon sokkolóan hangozhat, pláne, hogy San Franciscónál csak New Yorkban drágább az élet, azt hiszem. San Francisco még drágább, mint Los Angeles” – mondta Blanka, aki azt is elárulta, hogy

az ő fizetése is heti 195 dollár, ami körülbelül 75 ezer forintot jelent.

Szandi lánya azt is hozzátette, hogy szerencsére van szabadideje is, a hétvégéken például nem szokott dolgozni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Vera: Egy ismert ember többet keres, mert olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell
Az énekesnő arról is beszélt, hogy fiatalabb korában hedonista volt, ma már bánja, hogy nem osztotta be jobban a pénzét.

Link másolása

hirdetés

Megosztotta gondolatait Palik László YouTube-csatornáján Tóth Vera. Az énekesnő arról beszélt, hogy korábban, a Megasztár első szériájának megnyerése után hedonista életmódot folytatott, amit azóta kissé megbánt.

„Nagyon hülye voltam, hogy fiatal koromban nem figyeltem jobban, mert azért egy saját ingatlan jó lenne. Most már ez egyre távolabb kerül tőlem ez a kérdés, annyira drága.

Én az átlagnál jobban keresek, és ez nem hencegés. Egy ismert ember nyilván többet keres, nem az, hogy többet visz a vásárra, de olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell”

– idézi a 24.hu Vera szavait. Az énekesnő hozzátette: „Elég nagy hedonista voltam fiatal koromban, ezt egy picit mérsékeltem volna, ezen változtattam volna. Voltak időszakok, amikor lenullázódtam, nem az én hibámból, hanem elmentek mellőlem menedzserek, akkor újra kellett épülni. Én döntöttem tíz éve: hogy ezeket a falusi félplayback haknikat eldobom magamtól.

Ha megnézzük Rúzsa Magdi életét: ha úgy döntök, már az elején offolom ezeket és csak élő koncerteket adok – ami abban az időszakban baromi nehéz volt – ezekre jobban odafigyeltem volna”

A teljes beszélgetés Tóth Verával

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Tóth Andi a Marics Petivel való kapcsolatáról: „Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog és bízik egymásban”
Az énekesnő azoknak a tinilányoknak üzent, akik szerinte azért terjesztenek rosszindulatú pletykákat róluk, mert összejött az imádott énekesükkel.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi hosszú idő után ismét boldog, hiszen rátalált a szerelem. Nem is akárki személyében: a fiatalok egyik kedvenc sztárjával, Marics Petivel jött össze. Ez akkor derült ki, amikor a két énekes olyan videót osztott meg az Instagramon, amin szájrapuszit adnak egymásnak.

Úgy tűnik azonban, hogy nem mindenki örül a pár szerelmének. Tóth Andi a minap Instagram-oldalán szólt azokhoz, akik rosszindulatú pletykákkal akarják tönkretenni a kapcsolatukat.

"Gondoltam tisztázok egy-két dolgot, mert sorra külditek a cikkeket meg a pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Szóval gondoltam, megvédem magam, ha már más nem fog. Nem lehet megcsalni! Megcsalsz, taka van, ez ilyen egyszerű"

- jelentette ki Insta-sztoriban.

Mint mondta, a követői pontosan tudják, hogy ő nem tűrné a félrelépést, de reméli, hogy most a "10-12 éves kislányokhoz" is eljut ez, akik nem nézik jó szemmel, hogy Andi "elvette a jövendőbeli férjüket".

hirdetés
"Szívem, nem vettem el. Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Ha veled megy, tied lehet!"

- üzente az énekesnő.

Azt is elmondta, hogy miért ódzkodtak attól párjával, hogy bejelentsék a kapcsolatukat.

"Pont azért nem akartuk nyilvánosságra hozni, hogy ilyen fake [hamis, kamu - a szerk.] pletykákkal mérgezzétek a kapcsolatunkat. De hát ezt se lehetett, mert a házam elé járkáltatok képért, hátha lekaptok minket együtt. Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog és bízik egymásban. Ennyi"

- zárta le a témát Andi.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: