SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Ízekre szedte Berki Mazsit a népszerű gyerekorvos: „Agyátültetés sajnos nincs, pedig igény volna rá”

A celeb infúzióban kapott vitaminokat és ásványi anyagokat. Novák Hunor szerint azonban leginkább a hülyéknek éri meg 25-35 ezer forintért magukba tölteni egy banánt.

Link másolása

Infúzión keresztül adatott be magának a Sztárboxra készülő Berki Mazsi vitaminokat és ásványi anyagokat, mert nincs ideje betegnek lenni - erről ő maga számolt be nemrég a közösségi oldalán. Az azóta törölt bejegyzése azonban kiverte a biztosítékot az ország egyik legismertebb gyermekorvosánál, aki szerint ez korántsem veszélytelen.

„Agyátültetés sajnos nincs, pedig igény volna rá” - kezdte Facebook-bejegyzését Novák Hunor. A Kroki magán gyermekrendelő és labor alapítója szerint az immunrendszer nem tölthető fel intravénás vitaminokkal, ez nem több, mint marketing.

„Olyan vitaminokról beszélünk ráadásul, amik szájon át bevihetők és felszívódnak. Persze a hülyének is, vagy inkább nekik különösen megéri alkalmanként 25-35 ezer forintért infúzióban magukba tölteni egy banánt.”

Ahogy Novák írja, a Berki Mazsi által megosztott képen látható infúziós kezelés úgynevezett invazív beavatkozás, amelynek „bár ritkán, de komoly, életveszélyes szövődményei is lehetnek”. A gyerekorvos azt is hozzátette:

jó lenne, ha a hatóságok felülvizsgálnák az intravénás „vitaminbárok” működését, tudományos megalapozottságát és a kezelések indokoltságát.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Détár Enikő megmutatta 10 évvel fiatalabb szerelmét
A 60 éves színésznő láthatóan nagyon boldog Péter mellett, akivel már 10 éve élnek együtt, és szerelmük a mai napig töretlen.
Fotó: archív/MTI - szmo.hu
2024. március 03.


Link másolása

Détár Enikő közös fotót tett közzé Instagram-oldalán Péterrel, akivel már 10 éve élnek együtt. Láthatóan lángol közöttük a szerelem.

A színésznő február végén ünnepelte 60. születésnapját, a Blikk szerint a meglepetésbulinak Péter is szervezője és résztvevője volt. Détár Enikő 10 éve van együtt a nála 10 évvel fiatalabb szerelmével, és korábbi elmondása szerint akkor találtak egymásra, amikor egyikőjük sem számított egy hosszú távú kapcsolatra.

Új, közös fotójukon csak úgy sugárzik róluk a boldogság, ami azt mutatja, hogy szerelmük tíz év után is töretlen.

„Egyszerűen és hétköznapian, semmi több és mégis minden: MI. Péteremmel egy szép tavaszi délutánon” – írta Détár Enikő a fotóhoz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Meghalt Koncz Zsuzsa testvére
Koncz András, Munkácsy Mihály-díjas festőművész 71 éves volt. Az énekesnő öccse hosszú betegség után hunyt el.

Link másolása

Hosszú betegség után elhunyt Koncz András, Munkácsy Mihály-díjas festőművész – írja a Blikk. Koncz Zsuzsa öccse 71 éves volt.

Koncz András 1953-ban született Budapesten. 1974–1980 között a Magyar Képzőművészeti Főiskola festő szakán tanult. 1986-ban Stúdió-díjat kapott. Az 1990-es években Rómában és Párizsban is ösztöndíjas volt. 2010-ben Munkácsy Mihály-díjat kapott.

Halálhírét szombaton közölte Hajdu István műkritikus. Hajdu így írt Konczról:

„Annak idején, a nyolcvanas évek első harmadában festményei popos, ironikus gesztussal fordultak a sztárság fogalma, egyáltalán a média-jelenségek felé, s ebben a tekintetben Koncz András a magyarországi festészetben az úttörők közé tartozott. Az évtized második felében az új szenzibilitás tendenciájának egyik legismertebb alakja lett, s munkái az idézet, a kisajátítás, a szerep-vállalás, a jelentés-átvitel eszközeit gazdagon kihasználták. A kilencvenes évek elejétől máig festményei – majd az azok alapján készült áttört, levegős, síkban tartott fém kivágásai – a talált mustra (egy már-már érzékien dekoratív, úgynevezett francia-mintás tapéta) közhelyes, fin-de siecle hangulatot árasztó képi világát ütköztették az egyetemes festészet-, meg építészettörténet alapműveivel.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Vártunk, és nem érkezett a baba” – Pataky Attila és felesége rágörcsölt a gyerekvállalásra
Az Edda frontembere azt mondta, elfogadták a sorsukat, és gyermek nélkül is nagy szerelemben, boldogságban élnek harmadik feleségével, Orsolyával.
Fotó: archív/MTI - szmo.hu
2024. március 03.


Link másolása

Pataky Attila 15 éve él együtt harmadik feleségével, Orsolyával, és bár korábban próbálkoztak, nem született közös gyermekük. Az énekes szerint így is teljes a szerelmük és a boldogságuk.

Az Edda frontembere azt mondta, Orsolyával nagy rohanásban éltek kapcsolatuk hajnalán, ezért csak tologatták a gyerekvállalás dátumait. Aztán amikor úgy látták, hogy elérkezett az idő, akkor valami nem működött.

„Vártunk, és magától nem érkezett a baba. Először a sorsra bíztuk a gyermekünk születését, majd rágörcsöltünk, miután elkezdtünk tudatosan figyelni a dologra. Ha az univerzum így tervezte a sorsunkat, akkor így vagyunk. Elfogadtuk. Gyermek nélkül is nagy szerelemben, boldogságban élünk” – mondta Pataky.

Az énekes hozzátette, nincs hiányérzete, és úgy látja: „minden úgy történt, ahogy történnie kellett”.

Pataky egyébként háromszor nősült, és két korábbi házasságából két fia született.

Forrás: Ripost

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina az eltitkolt terhességéről: Sok támadást kaptam, hogy dagadt vagyok
A modell szerint nem volt könnyű titkolnia az újabb várandósságát, de fotós édesanyja sokat segített neki a képek beállításaival.

Link másolása

„Sok támadást kaptam, hogy dagadt vagyok” – árulta el Instagram-oldalán Kulcsár Edina újabb terhessége titkolásával kapcsolatban. Szerinte azért sem szabad másokat bántani, „mert soha nem tudhatjuk, mi áll a háttérben”.

Ahogyan beszámoltunk róla, Kulcsár Edina és férje, Varga Márk (G.w.M) ismét gyereket várnak, hamarosan egy kisfiúval bővül majd a családjuk. Az egykori szépségkirálynő már a negyedik hónapban jár.

A modell az Instagramon elárulta, nem volt könnyű titkolnia a terhességét, de fotós édesanyja sokat segített neki a képek beállításaival trükközni. Ennek ellenére kapott rosszindulatú megjegyzéseket.

„Az edzések tekintetében nehezebb volt ezt megoldani, de egy kis fénnyel meg a ruhákkal meg tudtuk oldani. Bár cserébe kaptam sok támadást, hogy dagadt vagyok, meg biztosan nem is edzek. De remélem, hogy utólag mindenki egy picit elgondolkodik, hogy nem szabad a másikat bántani, mert soha nem tudhatjuk, mi áll a háttérben” – írta Kulcsár Edina.

Link másolása
KÖVESS MINKET: