SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Istenes Bence csak szájkaratéban volt jobb Rácz Jenőnél és kezet sem fogott vele a végén, Adél jóval szimpatikusabban viselkedett

A népszerű műsorvezető a szeretetet erejével sem tudta helyrebillenteni a karmáját, és sokak kárörömére vereséget szenvedett.

Link másolása

Fokozódik az izgalom a Riz Levente Sport- és Rendezvényköszpontban, ami alighanem fennállása során még soha nem kapott ennyi figyelmet és reklámot.

Elérkezett a Sztárbox első elődöntője, ahol Berki Mazsi Janicsák Vecával, Szegedi Fecsó Brasch Bencével, Istenes Bence pedig Rácz Jenővel lépett ringbe.

Sokan aggódtunk Kabát Petiért, miután a múlt héten Rácz Jenő kiütötte. Bár az egykori válogatott futballista saját lábán hagyta el a ringet, mégsem úszta meg teljesen a mérkőzést: a lábát műteni kell és a bordája is eltört. Innen is jobbulást kívánok neki.

Kicsit furán jött ki, amikor Héder Barnának a Gyalog galopp hullagyűjtő jelenete jutott eszébe szegény Kabátról, amire Szujó Zoli így reagált: „Egyezzünk ki döntetlenben”, ezzel a fekete lovaghoz hasonlítva a jobb sorsra érdemes sportembert.

Mindig örülök, ha valahol Monty Pythont idéznek, de lássuk be, nem túl hízelgő – és nem is igazságos – Kabátra nézve ez az összehasonlítás.

Csobot Adél maga is férje, Istenes Bence mezébe öltözött erre az estére. Pikáns pillanata volt az adásnak, ahol Liptai Claudiát faggatta, kinek szurkol. Clau végül virágnyelven értésére adta, hogy nem Bencének.

„Neked szurkolok, hogy egy ép férjet vihess haza este”

mondta.

Mint kiderült, Claudia férje, Pataki Ádám Rácz Jenő edzőjéhez jár bokszolni, így érthető, hogy a sztárséfet támogatták. Egy évig Claudia is bokszolt. Szujó Zoli már egy Clau-Adél bokszmérkőzést vizionált jövőre.

Elsőként a hölgyek csaptak össze. Legyünk őszinték: Berki Mazsi kizárólag a ringben van egy súlycsoportban Janicsák Vecával, legalábbis ha azt nézzük, melyikük mivel vívott ki hírnevet.

De a boksz már csak olyan, hogy ott mindegy, ki vagy, mit csinálsz, honnan jöttél, csak egy számít: hogyan ütsz. És ma Berki Mazsi jobban, vagy legalábbis sűrűbben ütött. Bár Vecának is volt néhány látványos, szép megmozdulása, de a mérkőzést a fiatal üzletasszony uralta, és egyértelmű pontozással nyert.

Ezen az estén két zenés produkció is becsúszott. Elsőként Oláh Gergő és a Roma Soul zenekar adta elő az LGT Boksz című slágerét sajátos feldolgozásban.

Szeretem az ilyen határokat feszegető produkciókat, még akkor is, ha nagy LGT rajongóként az eredeti változatot semmi sem überelheti nálam.

Következett a férfi nehézsúly, azon belül Szegedi Fecsó és Brasch Bence összecsapása. Fecsó ismét vámpírként lépett ringbe, amire a Bence Team szellemesen fokhagymával válaszolt. No és nagy pofonokkal.

Bár az üzletember a mérkőzés elején meglepte Bencét egy nagy rohammal, a színésznek sikerült kivédekeznie. Sokáig kiegyenlített volt a viadal, de a második menetben Brasch Bence bevitt egy hatalmas találatot, amitől Szegedi Fecsó padlóra került, és a bíró némi számolás után véget vetett a találkozónak.

Jött a második zenei produkció, Kiss Kevin személyében. Szujó Zolihoz pedig Herczeg Erika és Gáspár Laci csatlakozott a stúdióban, hogy közösen jelentsék be: 2024-ben folytatódik az X-Faktor.

Hát igen, a The Voice finoman szólva nem vált be. Az RTL úgy látszik belátta, jobb a járt utat választani.

A két mentor egyébként Rácz Jenőnek drukkolt, nem pedig az X-Faktor egykori műsorvezetőjének.

Az est legjobban várt mérkőzése következett. A műsorvezető és a sztárséf párosa az egyetlen a mezőnyben, akik között valódi, ringen kívüli ellentét feszül. Kezdődött azzal, hogy Rácz Jenő – állítólag – mindenütt azt terjesztette, mennyire szeretné megverni Bencét, aki ezt az első mérkőzése után szóvá is tette.

A következő fordulat akkor következett be, amikor Istenes Bence megosztotta a rajongói Rácz Jenőt savazó kommentjeit a közösségi médiában, és bizony, ezek közé bekerült rasszista hangvételű hozzászólás is, amit sokan – köztük persze a séf is – meglehetősen rossz néven vett.

Bence azt mondta, tévedés történt, az ominózus posztot törölte és bocsánatot kért. A maga részéről ezzel lezártnak is tekintette a dolgot, de ő volt talán az egyetlen. Rácz Jenő és szurkolói nem tudtak ilyen könnyen túllépni a történteken.

Istenes hangnemet váltott, a szeretet energiájáról beszélt és szívecskét festetett a hajára, de ez sem segített helyrebillenti a karmáját.

Az idei évad egyik legjobb meccsén – amin a bírónak folyamatosan rendre kellett utasítania a szabálytalankodó versenyzőket – Rácz Jenő magabiztos bunyóval, egyértelmű pontozással legyőzte ellenfelét, aki ezúttal csak szájkaratéban bizonyult jobbnak.

Bence szemmel láthatóan nem viselte jól a veszteséget. Az eredményhirdetés után kezet sem fogott Jenővel. Állítólag azért, mert a séf „ordenáré dolgokat” kiabált neki meccs közben.

Erre csak annyit mondhatok, brühühű.

Adél jóval szimpatikusabban viselkedett, mosolyogva gratulált Rácz Jenőnek.

Az est egyik nagy kérdése volt, mi a jobb: ha valaki egy héten belül kétszer is ringbe lép – lendületben van –, vagy ha volt ideje rápihenni az első mérkőzésre. A három mérkőzés mérlege alapján 2:1 arányban győzött a pihenés.

Már csak két este van hátra az idei Sztárboxból. A második elődöntőn Molnár Áron Józan Lászlóval, Dobos Evelin Nyári Diával, Árpa Attila pedig Pintér Tiborral küzd meg.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Kikísértem, majd mondtam: beléd szerettem!” – Vitray Tamás elmesélte, hogyan lett szerelmes új feleségébe
Éva elárulta, hogy szomszédok voltak és a munka hozta össze őket. Szerinte a férje a tökéletes férfi.

Link másolása

Újra megnősült Vitray Tamás. A 91 éves műsorvezető titokban állt az oltár elé szerelmével.

Most azonban elárulta, hogyan ismerte meg kedvesét, és hogyan nyerte el a szívét. Vitray Tamás az RTL Fókusznak árulta el a történetüket.

A műsorvezető és Vitray-Ivens Éva kapcsolata a munkával kezdődött. Az operaénekesnő végzettségű Éva egy műsorban segített Vitray-nak.

„Csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazából a Csakazértis! című műsorom készítésekor jött, mert kerestem valakit, aki gyártaná azt. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, Éva pedig akkor éppen szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, az a mestersége, hivatása, ezért megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart”

– mesélte Vitray. A történet pedig úgy folytatódott:

"És akkor egyszer csak megtörtént az ajtóban.... Kikísértem, majd mondtam: beléd szerettem!"

Éva is elmesélte, hogy ő hogyan emlékszik vissza a kezdetekre:

„Amikor Tamás ideköltözött, 2019-ben, én már itt laktam, és itt találkoztunk, bár ismertük egymást több mint 35 éve. Találkoztunk fogadásokon, előadásokon... távolról követtük egymást. Rajta nőttem fel, mint mindenki ebben az országban. Ő a Vitray Tamás. Itt találkoztunk 2019-ben, és ahogy ő is mondta, szomszédok voltunk. Amikor indult a Csakazértis!, volt egy ilyen gondolat, hogy mi lenne ha segítenék, ha együtt dolgoznánk. És így történt. A többi pedig úgy, ahogy ő elmondta. Róla nem lehet olyat mondani, amit egy ország ne ismerne.

Ő pontosan olyan, amilyen. Hiteles, ami lejött a televízióból vagy most a YouTube-csatornán a műsorban, ő ilyen. Ő a tökéletes férfi, azt gondolom!"

Mindeketten szeretnek utazni, színházba járni, és a család, a gyerekek a legfontosabbak számukra. A műsorvezetőnek van öt unokája és most érkezik a dédunoka is. Évának egy ügyvéd lánya és egy még tanuló fia van - derült ki a beszélgetésből.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
10 évvel halála után eldőlt Csala Zsuzsa örökségének sorsa
A színésznő unokahúga, Dankó Dóra lelkesen számolt be a remek hírről. A dunaalmási polgármester felkínált egy lehetőséget, amivel megoldható Csala Zsuzsa relikviáinak kiállítása.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. február 23.


Link másolása

A színésznő éppen tíz éve halt meg: élete utolsó időszakában már egészségi problémákkal küzdött, végül egy agyvérzés miatt hunyt el.

A Blikknek most a színésznő unokahúga, Dankó Dóra lelkesen számolt be arról, hogy a dunaalmási polgármester felkínált egy lehetőséget, amivel megoldható Csala Zsuzsa relikviáinak kiállítása.

"A polgármester felajánlotta, hogy a hivatalában kialakítanak egy szobát, ahol emléket állítanak Csala Zsuzsának, ha összeválogatjuk a kiállításra szánt relikviákat.

Ez hatalmas öröm számomra, mivel a nagynéném, Bumbika nagyon erősen kötődött a településhez. Még az anyai nagyszülei építettek ott egy nyaralónak szánt épületet, ami később a család lakóhelye lett. Továbbá ő is abban a dunaalmási sírban van eltemetve, ahol a többi felmenője, rokona is nyugszik"

– mondta az unokahúg a lapnak.

"Elsősorban képeket, kitüntetéseket, „kipreparált” szövegkönyveket keresek a kiállításhoz, amelyek bemutatják Csala Zsuzsa pályafutását. Remélem, most már hamarosan végzek a feladattal, hiszen nagy öröm lenne méltó helyen látni ezeket a relikviákat"

- tette hozzá Dankó Dóra.

"Mindig magamnál hordok egy féldrágakövekkel teli szütyőt, ami annak idején Bumbikáé volt: a táskájában tartotta ezt a kis zsákot, ugyanis hitt az ásványok jótékony hatásában. Emellett kifejezetten babonás is volt, emlékszem, mindig rám szólt, hogy ne tegyem a táskámat a földre, mert kimegy belőle a pénz"

- mesélte a Blikknek az unokahúg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szomorú: Bruce Willis után újabb hírességnél diagnosztizálták a gyógyíthatatlan afáziát – videóval
Az amerikaiak egyik nagy kedvence két éve vonult vissza, de akkor még egy másik egészségügyi probléma miatt. Azt követően derült ki, hogy a helyzete súlyosabb.

Link másolása

Újabb hírességről derült ki, hogy afáziával és frontotemporális demenciával küzd. Bruce Willis után most Amerika egyik legnépszerűbb talkshow-műsorvezetőjénél diagnosztizálták a betegséget.

Wendy Williams 2008-tól 2021-ig vezette saját talk show-ját, a The Wendy Williams Show-t. Hatalmas sikert ért el szókimondó, humoros stílusával - írja a ABC.

Népszerűségét mutatja, hogy még csillagot is kapott Hollywoodban, és ma is sokan kedvelik.

2022-ben hagyta abba a tévés munkáját, egészségügyi okok miatt. Akkor a Graves-kór miatt vonult vissza. Most pedig csapata közleményben tudatta, hogy az 59 éves Wendy Williamsnél progresszív afáziát és frontotemporális demenciát (FTD) diagnosztizáltak.

„Nehéz közölni ezt a hírt és a döntést alapos megfontolás után hoztuk meg. Nem csak azért, mert szeretnénk, ha mindenki megértené és együtt érezen Wendyvel, hanem azért is, hogy felhívjuk a figyelmet az afáziára és a frontotemporális demenciára, és támogassuk azt a több ezer embert, aki ugyanezzel a betegséggel küzd”

– írták. Azt is elárulták, hogy a sztár a betegség ellenére is megtartotta humorát és a helyzetét is jól kezeli.

Életéről egy dokumentumfilm is készült, melyet szombaton mutatnak be a Lifetime csatornán. Ebben beszél a Graves-kórról, de már látszik rajta, hogy más problémája is van. Gyaníthatóan ezért is időzítették a mostani bejelentést a film bemutatója elé.

Mint ismert, a filmvilág egyik legismertebb színésze, Bruce Willis is évek óta küzd az afáziával. Emiatt abba kellett hagynia a színészi pályáját is. Jelenleg családja körében él, de állapota folyamatosan romlik.

VIDEÓ: Wendy Williams-film előzetese

Forrás: Blikk

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Ez egy óriási menet lesz” – Till Attila a Megasztárról nosztalgiázott és izgalmakat ígért
Hosszú szünet után tér vissza a népszerű tehetségkutató, de még nem árulták el, kik lesznek a zsűritagok.

Link másolása

A TV2 a napokban bejelentette, 12 év után visszatér a Megasztár. A győztesre a magyar tehetségkutatók eddigi legnagyobb pénznyereménye vár: 40 millió forint, egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videóklip. A Megasztár korábban hat szériát élt meg a csatornán és pontos indulási időpont híján egyelőre annyi biztos, hogy már idén szurkolhatnak a kedvenceiknek a rajongók.

Till Attila mind a hat szériában műsorvezető volt más-más tévés kollégája oldalán, így könnyen lehet, hogy 2024-ben is ő kapja meg ezt a lehetőséget.

Tilla az Instagram-oldalán nosztalgiázott és közben sokat sejtetően beszélt a műsorvezetők kilétéről...

„Ez egy óriási menet lesz. Húsz éve volt az első döntő, pont 2004 áprilisában. Emlékszem, mert ezek nekem is óriási élmények. Eltelt húsz év, nyilván van rengeteg kérdés, de azt gondolom, tényleg nagyon sok embernek jelent valami pluszt a Megasztár, és ez nagyon jó érzés. Hogy pontosan kik lesznek a zsűritagok – mert ugye, ez nagy kérdés –, meg hogyan lesz a műsorvezetői felállás, az majd még kiderül. Ezeket az izgalmakat még tartogatjuk...” – mondta Tilla.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk