SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Hazugságvizsgálóra kötöttük G.w.M-et

A harmadik évaddal jelentkező 20 perc őszintén című sorozatunk első részében a rapper vállalta, hogy hazugságvizsgálóra kössük. A teljes epizódot május 4-én láthatjátok a Youtube-csatornánkon!

Link másolása

G.w.M 15 évesen robbant be a köztudatba és 26 éves kora ellenére máris több milliós nézettségeket produkál és az egész ország megismerte a nevét. Ő lesz a népszerű, harmadik évaddal jelentkező 20 perc őszintén című műsorunk első vendége. A teljes epizódra nem is kell már sokat várni, ugyanis május 4-én, csütörtökön jelenik meg, amelyben Varga Márkot, művésznevén G.w.M-et kötöttük poligráfra.

A 20 perc őszintén első két évadának sikere után a 3. évadban is izgalmas személyekkel találkozhattok. Peller Mariann műsorvezetésével Simon Kornélt, Forstner Csengét és Farkas Timit láthatjátok a hetente megjelenő sorozat következő részeiben.

Nézd meg az első rész előzetesét itt:

A műsor támogatója az Apenta. Íz. Extrákkal.

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

A műsor támogatójaként a GLS Hungary a vásárlásban és a szállításban megvalósuló kommunikáció és kapcsolattartás segítője. Az online vásárlások gyakoriságának növekedésével is egyre fontosabb szerepet kapnak a csomaglogisztikai szolgáltatók, hiszen egyre több és változatos igényeknek kell megfelelniük.

Éppen ezért az elmúlt években a klasszikus házhozszállítás mellett megjelentek a csomagpontok és a csomagautomaták, amelyek még nagyobb rugalmasságot biztosítanak a küldemények átvételére és feladására. A GLS Hungary országszerte már több mint 2000 átadópontot üzemeltet annak érdekében, hogy minél több ember számára elérhetővé tegye rugalmas szolgáltatásait. A pontos helyszínek megtalálhatók a GLS csomagpont kereső oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Drámai pillanatok: T. Danny és Lissák Laura lett a harmadik a Dancing with the Starsban
A versenyzők megrendülten és könnyeiket nyelve búcsúztak a versenytől. Társaik köréjük állva, ölelve próbálták vígasztalni őket. Hamarosan kiderül, ki nyeri a táncversenyt.

Link másolása

A közönségszavazatok alapján T. Danny és Lissák Laura búcsúztak a Dancing with the Stars versenyéből. Mindketten szomorúan, és könnyeikkel küszködve köszönték meg egymásnak a közös munkát.

Laura szerint tánctudást tekintve Danny nyerte a versenyt. Danny pedig úgy vélte, hogy tanára megmutatta, hogy két méter fölött is lehet táncot tanulni.

Így a döntőbe Krausz Gábor és Marics Peti, valamint tánctanáraik-partnereik Stana Alexandra és Mikes Anna között dől el, hogy ki lesz az idei verseny győztese.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tóth Gabi és Krausz Gábor kibékült egymással?
Erre nem sokan számítottak: a viharos szakításuk után az énekesnő gratulált volt szerelmének a Dancing with the Starsban aratott győzelemhez.

Link másolása

Tóth Gabi Instagram-oldalán, egy 24 órán keresztül látható sztoriban gratulált volt férjének, Krausz Gábornak a Dancing with the Stars negyedik évadának megnyeréséhez.

Ahogyan beszámoltunk róla, Krausz Gábor és táncpartnere, Mikes Anna nyerte meg a Dancing with the Stars negyedik évadát. Mint ismert, a sztárséf és Tóth Gabi augusztusban jelentette be, hogy hat év után elválnak. Viharos körülmények között szakítottak, és azóta többször is üzengettek egymásnak a nyilvánosságon keresztül, így a kapcsolatuk sok mindennek mondható, de barátinak biztosan nem.

Ám most úgy tűnik, Tóth Gabi kész kibékülni: Instagram-oldalán, egy 24 órán keresztül látható sztoriban gratulált Krausz Gábornak a Dancing with the Stars negyedik évadának megnyeréséhez.

„Gratulálok nektek!” – írta az énekesnő Instagram-sztorijához, melyhez egy képet is csatolt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Megvan, kik nyerték a Dancing with the Stars 4. évadát
A legjobb három páros közé T. Danny és Lissák Laura, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra jutottak.

Link másolása

Véget ért a Dancing with the Stars 4. évada, kihirdették a 4. évad győztes párosát.

A legjobb három páros közé T. Danny és Lissák Laura, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra jutottak. A döntőben a 3. helyen T. Danny és Lissák Laura végzett, így az első helyért Marics Peti és Stana Alexandra, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna versenyzett tovább.

A nézői szavazatok alapján a Dancing with the Stars 4. évadának győztese: Krausz Gábor és Mikes Anna.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: A Tűz ceremónián minden bent maradt játékos felfedte magát
Kiderült az igazság, bár Töröcsik Dani mindent megtett azért, hogy elbizonytalanítsa a többieket. Próbálta meggyőzni társait arról, hogy nem ő az, akit keresnek.

Link másolása

Kiderült, hogy ki volt a gyilkos Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban játékban. Az utolsó nap versenyautóba pattantak, baltát dobáltak, majd az utolsó kerekasztal szertartás után kiderült az igazság.

A Tűz ceremónián ugyanis mindenre fény derült - írja az RTL.hu.

VIDEÓ: A műsorból

„Elég meggyőző tud lenni a srác”

– mondták Törőcsik Daniról, aki mindent elkövetett, hogy elbizonytalanítsa az ártatlanokat.

A kastélyban a végére ő lett az elsőszámú gyanúsított. Mindenkit megpróbált meggyőzni, hogy hiába derült ki egyik közeli bizalmasáról, hogy ártatlan, de valaki más számára már egy ideje gyanússá vált…

Link másolása
KÖVESS MINKET: