SZTÁRVILÁG

Hasít Molnár Anikó OnlyFans-oldala, már a legjobb egy százalékban van

A celeb „hihetetlenül boldog”, hogy bekerült a tartalomgyártók elitjébe.

Link másolása

Továbbra is töretlen a népszerűsége Molnár Anikó OnlyFans-oldalának: az egykori valóságshow sztár ugyanis már a legjobb egy százalékban van.

Bár az oldala nem rég rajtolt el, Anikó a napokban már arról írt az Instagram-oldalán, hogy a csapatával alig 10 nap alatt elérték, hogy világszinten beletartoznak a tartalomgyártók top 1.1 százalékába.

Azóta pedig még jobb helyezést ért el, amiről szintén az Instagram-oldalán számolt be.

„Azt hittem megállunk 1.1%-on, de nem! Hihetetlenül boldog vagyok! Köszönöm mindenkinek a támogatást! Csak felfelé haladunk!”

- írta Anikó hétfőn. A bejegyzésből az is kiderült, hogy már az összes tartalomgyártó közül a legjobb 0,95 százalékba is bekerült.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Fantasztikus hír: Gálvölgyi János fotóval üzent a kórházból – „Remélem, hamarosan találkozunk”
A színész megköszönte a rengeteg jókívánságot és az érte elmondott imákat is.

Link másolása

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Farkasházy Tivadar újabb híreket osztott meg Gálvölgyi Jánosról, aki azóta van kórházban, hogy május 10-én légzési nehézségekkel súlyos állapotban kellett hozzá mentőt hívni. A humorista szerint a színész „jól van és halad a gyógyulásban”.

Néhány órával később aztán a Kossuth-díjas színművész lánya, Gálvölgyi Dorka jelentkezett újabb jó hírekkel. Ő édesapja saját sorait tolmácsolta Facebook-oldalán.

„[...] végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok” – írja bejegyzésében Gálvölgyi János lánya, majd közli a színész mondatait:

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha” – írja a Madách Színház egykori sztárja.

„Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János”.

A poszthoz mellékelt fotón a színész feleségével látható, és bár szokatlan módon némi borosta fedi arcát, a súlyos nehézségek ellenére kifejezetten jó állapotban látható.

Ha állapota engedi, Gálvölgyi rehabilitációja a balatonfüredi Állami Szívkórházban folytatódik majd.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Rosszabbodott Galambos Lajos állapota a börtönben – már nem tud szilárdat enni a trombitaművész
A sztár egészen extrém készítményeket is fogyaszt, miközben betegsége nem múlik. Miséknél való segédkezéssel is igyekszik elviselhetőbbé tenni a bent eltöltött időt.

Link másolása

Korábban mi is többször beszámoltunk az áramlopási ügye miatt börtönbüntetését töltő Galambos Lajos állapotáról, többek között arról is, hogy alig valamivel a bekerülése után a berettyóújfalui börtönkórházba kellett átszállítani.

A Blikk most megírta: a művész egészsége az utóbbi időben sokat romlott.

„Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is.

Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani. Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem” – üzente a lapnak ügyvédjén keresztül Lagzi Lajcsi. Hozzátette:

„Már nem tudtam mit kitalálni, hogy valamennyi kalóriát azért bevigyek a szervezetembe, így kacsazsírt szoktam tenni a teámba, azt szürcsölöm el. Mivel a gyomrom már nem bírja a sok leturmixolt ételt sem, kértem, hogy szinte csak leveseket kapjak, legalább azoknak a levét meg tudom inni. Hiába vagyok a bevonulásom óta az egészségügyi részlegen, a betegszobán sem javultak az egészségügyi értékeim, sőt: vannak, amelyek romlottak is.”

A sztár ügyvédeje, dr. Csontos Zsolt a Blikknek elmondta: a börtön egészségügyi központjában két nap alatt igazolták azokat a súlyos betegségeket, amiket korábban kint, a bíróság előtt nem láttak igazoltnak. „Az ember sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége, mindenkinek, így az elítélteknek is joga van a testi és lelki egészséghez. A büntetés-végrehajtás nem jelenti azt, hogy ha valaki a meglévő betegségei mellett bevonul, akkor az aktuális egészségi állapota romolhat, vagy akár azt csak veszélyeztethetik. Ennek a jogi felelőssége a büntetés-végrehajtási intézeteket terheli” – fejtette ki a jogi képviselő.

„Az rendben van, hogy bezártak ide, de az egészségem további romlásával nem akarok fizetni”

– fogalmazott határozottan az ország legnépszerűbb trombitása, aki mesélt arról, hogy a benti létet többek között misék látogatásával próbálja elviselhetőbbé tenni. „A misét a Pannonhalmáról érkező két ferences szerzetes lelkész tartotta, a példabeszédet pedig én olvashattam fel. Sőt, a miseénekek előkészítésében is aktívan részt vettem, mondhatni, ministráltam. Különös módon egy gyermekkori álmom is teljesült itt, a börtönben, hiszen kiskoromban kántornak készültem...” – mesélte Galambos Lajos.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Gabi kislánya hamarosan kistestvért kaphat
A lehetséges örökbefogadás mellett az utóbbi időszak nehézségeiről is vallott az énekesnő férje, aki szerint egy rossz kanapé akár házasságokat is képes tönkretenni.

Link másolása

Nagyon kemény időszakon van túl Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, azonban ennek ellenére a család bővítésén gondolkodnak - árulta el a sztárséf a friss Hot! magazinban.

„Nehéz hónapokon vagyunk túl, márciusban fejeztük be a Séfek Séfe forgatását, s a döntő napján került kórházba a kislányunk egy felülfertőzéssel. Utána jött a költözés, ami óriási meló volt, kipakolni, átpakolni, az egész házat felújítani” - mondta a lapnak Krausz Gábor, aki szerint ezt az időszakot csak a nagyszülők segítségével tudták átvészelni.

„Gabi szülei is ideköltöztek a közelbe, apáméknál is házfelújítás volt, mindenütt csak a felfordulás. Egy költözés, lakásfelújítás a legjobb kapcsolatokba is feszültséget hoz. Nálunk is voltak viták, hogy ki miből, milyet szeretne. A kanapé volt a legsarkalatosabb pont. Egy rossz kanapé házasságokat tud tönkretenni”

- mesélte a Szentendrére költözésük körülményeiről.

Mindezek ellenére a házaspár azon gondolkodik, hogy örökbe fogadnak egy kisbabát a kislányuk mellé. A sztárséf szerint van néhány olyan közvetlen ismerősük, akiknek nagyon jól sikerült az örökbefogadás és mivel ő maga márciusban már a 41. életévét töltötte be, ezért meg kell vizsgálniuk minden lehetőséget, de még nem mondtak le egy újabb saját gyerekről sem.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Bizarr: Zámbó Árpy Beyoncé szobrának mellét tapogatta a budapesti Madame Tussauds megnyitóján
Zámbó Jimmy testvére jó ötletnek gondolta egy olyan képpel megemlékezni a nyitó gáláról, ahol éppen benyúlt az énekesnő szobrának ruhája alá.

Link másolása

A napokban nyitották meg a budapesti Madame Tussauds panoptikumot, amiről korábban már mi is beszámoltunk. Az 51 életnagyságú figura között Zámbó Jimmy szobra is helyet kapott, így az ünnepélyes megnyitón az elhunyt énekes testvére, Zámbó Árpy is megjelent, aki ha már ott volt, akkor megtekintette a kiállítás többi viaszszobrát is.

Erről került fel egy rendkívül bizarr kép az énekes Facebook-oldalára, amin az látszik, hogy az amerikai énekesnő, Beyoncé szobrának melle körül babrál a kezével, miközben benyúl a ruhája alá.

Zámbó Árpy nem fűzött semmilyen magyarázatot a képhez, csak annyit állapított meg a posztjában, hogy Beyoncé szobra is ott volt a szombati gálán.

(via Telex)


Link másolása
KÖVESS MINKET: