SZTÁRVILÁG

G.w.M. moziba vitte a gyerekeit, egy fotót is megosztott a közös programról

A rappernek két gyereke született az előző kapcsolatában, volt párját azonban korábban azzal vádolta, hogy eltiltja őt a kicsiktől.

Link másolása

Moziba vitte a gyerekeit G.w.M., a közös programról pedig egy kedves fotót is megosztott az Instagram-oldalán.

A rappernek előző kapcsolatában, Nagy Melanie-tól két gyereke született. A szakításuk nem volt éppen zökkenőmentes, a pár a bíróságon is csatázott egymással. G.w.M azzal is megvádolta korábbi párját, hogy eltiltja őt a kicsiktől, gyerekei anyját pedig a nyilvánosság előtt „gonosz, rothadt nőnek” nevezte, aki „lelki nyomorékot csinál” a kislányukból.

Erre Melanie is az Instagram-oldalán regaált, és azt írta:

„Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni. A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan!”

Végül abban maradtak, hogy inkább nem beszélnek egymással. Ettől függetlenül azonban úgy tűnik legalább abban sikerült megegyezniük, hogy a rapper is tarthatja a kapcsolatot a gyerekekkel. A hétvégi közös programról pedig egy kedves fotót is megosztott, amihez azt írta:

„Fiam G.w.M pózban szigorúan, mint mindig!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Amanda Bynes meztelenül sétált Los Angeles utcáin
Az egykori tinisztár évek óta bipoláris zavarral küzd.

Link másolása

Amanda Bynes meztelenül sétált Los Angeles utcáin vasárnap - írja a TMZ szemtanúkra hivatkozva. A lap úgy tudja,

a színésznő leintett egy kocsit, és megmondta a sofőrnek, hogy épp pszichotikus epizódja van, majd ő maga hívta ki a 911-et.

Ezután egy közeli rendőrállomásra vitték, itt szakértők megállapították, hogy pszichiátriai ellátásra van szüksége.

A TMZ szerint szerencsére nem esett baja a színésznőnek. Jelenleg is kórházban van, valószínűleg ez még így marad több napra is.

A színésznő az édesanyja gyámsága alatt volt kilenc éven át a mentális problémái miatt, majdnem pontosan egy éve ért véget a felügyelet.

A bipoláris zavarban szenvedő színésznő egyszer például felgyújtotta az egyik szomszéd behajtóját, majdnem lángba borítva a kutyáját,

utána be kellett feküdnie a pszichiátriára. Az elmúlt egy évben viszont úgy tűnt, helyre jött az élete.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, kik szerepelnek majd az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát évadában
A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz, aki azt is elárulta, hogy mikor találkozhat legközelebb a családjával.

Link másolása

Kedd hajnalban útjára indult az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát szériájának csapata. Idén Dél-Amerikában kell helyt állniuk és megküzdeniük társaikkal és magukkal.

Hét páros utazott el, készpénz, bankkártya és telefon nélkül: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Négy páros a Blikknek árulták el a repülőtéren, milyen gondolatok kavarogtak bennük a kalandok előtt.

Alekosz és párja, Réka nem élnek klasszikus párkapcsolatban. A fiatal nőnek ez élete első repülőútja, amiről Alekosz elárulta:

"Az energiám hetven százalékát az fogja elvinni, hogy Rékát kiképezzem a repülőre, a levegőben tartózkodásra, hogy ne ájuljon el és ne izguljon. Ráadásul még nem volt ilyen messze, gondot kell fordítanom rá. Így nagyjából harminc százalékom marad arra, hogy koncentráljak a játékra!".

Beszélt arról is, hogy pontos stratégia szerint készül a nagy kihívásra:

"Már most a reptéren, amikor még mindenki csak beszélget és ismerkedik, a belépés pillanatában elkezdtem feltérképezni az embereket. Figyelem a járásukat, abból ugyanis rengeteg információt lehet leszűrni. Kihallgattam a többiek beszélgetését, de erről ők nem tudnak. Én is barátkozom, vagy legalábbis annak tűnik! Mindenféleképpen előnyt érzek ezen információk birtokában, a cél pedig nem más, mint megnyerni a versenyt!"

Alekosz még annyit elárult: "Zámbó Jimmyvel készültem! Elviszem Jimmyt Amerikába és világhírűvé teszem! A Király című sorozat lemezét tettem be a bőröndömbe, a repülőgépen megkérem majd a stewardesst, hogy tegye be, hogy az utazóközönség is hallhassa. Persze tudom, hogy azon a lemezen Sramek énekel, de mi azt képzeljük, hogy az a Király hangja." Réka pedig arról beszélt, hogy neki a gyerekei hiányoznak majd a legjobban.

A másik páros Kucsera Gábor és Tóth "Nagy Ő" Dávid mindenre felkészültek:

"Alapvetően abban bízok, hogy jó hangulat lesz, nem lesznek feszültségek a versenyzők között. Azt is remélem, hogy Alekosz részéről nem lesznek kellemetlenkedések. Én attól félek a legjobban, hogy nem fogok tudni jót és kényelmesen aludni."

– mondta Tóth Dávid.

"Nem készültünk külön, így is járunk edzeni, jó kondiban vagyunk, az erőnlétünkkel nem lesz gond. Ráadásul annyi helyen aludtunk már a világban, edzőtáborokban, egészen nomád körülmények között is, hogy cseppet sem félek attól, milyen lesz a versenyben" - árulta el Kucsera, aki úgy véli, hogy a családja fog legjobban hiányozni.

Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnői több mint húsz éve jó barátnők.

"Egyértelmű, hogy mindkettőnknek a kislányaink fognak legjobban hiányozni. Én például egy pólót is készíttettem a fotójával, és a plüssnyusziját is elviszem magammal"

– mondta el Zsuzsi.

Katinka szerint neki nem fog gondot okozni, ha nem minden nap jut étel, mert mostanában amúgy is keveset evett.

Sipos F. Tamás, fia, Dani nagyon szeretnek túrázni, közös programokat csinálni:

"A fiammal sok viszontagságos helyzetbe kerültünk már, sok bicikli- és kalandtúrára mentünk el korábban, váratlan helyzetek szerintem most sem adódhatnak" - mondta el Tamás. A fia pedig elárulta:

"Édesanyám hatalmas adag búcsúvacsorát készített. Egymás után bevágtam hat szelet rántotthúst a biztonság kedvéért. De bármennyire is szeretem, a cél viszont egyértelműen az, hogy minél később ehessek belőle újra, szeretnénk megnyerni a műsort".

A TV2 szuperprodukciójában ezúttal a párosok Mexikó és Guatemala csodás vidékén kel, hogy helyt álljanak. A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz:

„Számomra most az elindulás különösen érdekesen alakult, mert múlt héten fejeztük be a Séfek Séfe ötödik évadának forgatását, a hétvégét pedig Finnországban töltöttem egy téli vezetéstechnikai programom. Így elég éles lesz a váltás, mert mínusz 11 fokból, szakadó hóesésből repülök majd Mexikóvárosba. A gyerekektől így múlt héten már elköszöntem, de egy kis idő múlva csatlakoznak majd hozzánk három hétre” - árulta el.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Élő adásban tűnt el Tóth Andi, a csatorna reagált az esetre
A Sztárban sztár zsűritagja az egyik reklámszünet után nem ért időben vissza a helyére a stúdióba, nélküle folytatták a vetélkedőt.

Link másolása

Ilyet se látott még a Sztárban sztár műsor közönsége: az élő műsorban a reklámszünet után az egyik zsűritag nem ért vissza a helyére, így nélküle folytatták a vetélkedőt - írja a Blikk.

A lap beszámolója szerint egy kilenc perces szünetet követően Tóth Andi nem ért vissza a helyére, így Till Attila beköszönésekor a széke üresen állt, miközben a többiek egyre feszültebben várták. Pedig előzőleg többször is, egyre hangosabban mondták be a figyelmeztetést:

"Egy perc van adásig, hol van Tóth Andi? Tóth Andi, ülj vissza a zsűriszékbe! Fél perc... Húsz másodperc... Tóth Andi! Hol van Tóth Andi?"

Végül pár perces késéssel, de megérkezett az énekesnő is, miközben az adásban a tévénézők a szavazásra buzdító kisfilmet látták.

Egyes vélemények szerint lehetséges, hogy a szűk és bonyolult ruha lehetett az oka, de a lap úgy tudja, hogy Tóth Andit a pár hónapos rottweiler kutyája, Bailey foglalta le, ezért nem ért vissza a stúdióba.

Egy bennfentes magyarázata szerint:

"Andin egy nadrág volt, amelyre felülről rá volt húzva egy szűk szoknya, szóval nem egy kezeslábas vagy egy trükkös megoldás nehezítette a dolgát. Egyszerűen az történt, hogy Andi minden szünetben rohan a kutyushoz, akár ki is viszi a TV2 udvarára néhány percre, és olykor bizony elnézi az időt".

Hozzáteszi, hogy ez azért furcsa, mert minden szereplő mellé ki van rendelve egy ember, aki segíti őket, ha szükségük van bármire, akkor ők intézkednek, figyelik és figyelmeztetik őket.

A Blikk információja szerint Tóth Andi alapos fejmosást kapott a történtekért.

De szerintük úgy tűnik, hogy a csatorna belső ügyként igyekszik kezelni az esetet. Kérdésükre ugyanis azt válaszolták:

„Tóth Andi, amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Molnár Anikó oldala egy hónap alatt bekerült az OnlyFans legeredményesebbjei közé
47 évesen álmában sem gondolta volna, hogy ez lesz.

Link másolása

A ValóVilágból is ismert Molnár Anikó pontosan egy hónapja, hogy regisztrált az OnlyFansre, és máris hatalmas eredményeket ért el. Mindössze pár nap alatt már 800 ezret szakított az erotikus fotóival, most pedig egy újabb örömhírről számolt be.

„Szinte órára pontosan ma egy hónapja, egy hirtelen jött ötlettől vezérelve belevágtam egy teljesen új dologba, melyről én magam sem tudtam, hogy s mint működik, menni fog-e, képes leszek-e mindennap foglalkozni vele a civil munkám mellett, hogy ki mit fog szólni hozzá, hogy hogy hogy, reggelig sorolhatnám, mennyi kérdés kavargott a fejemben. Azt mondtam magamban, hogy ha nem vágok bele, lehet, hogy később megbánom. De az is lehet, hogy azt bánom meg, ha belevágok” – kezdte bejegyzésében az egykori villalakó, majd így folytatta:

„Egy hónap telt el. Ez idő alatt egy csapat lettünk. Bekerült az oldalam a világ legeredményesebb oldalai közé. 47 évesen álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz. Hogy nem fog érdekelni mások véleménye. Mert a legfontosabbak mellettem vannak, tudják, és értik a miérteket és hogy ez nem az, ami miatt lehajtott fejjel kellene járnom az utcán. És ez az, ami erőt ad a folytatáshoz. Azoknak, akik mellettem vannak, hálásan köszönöm, akik meg ellenem, azoknak is köszi, mert általuk erősödök, napról napra”

- írta Molnár Anikó az Instagram-oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET: