SZTÁRVILÁG

Extrém bicikliversenyen csapott össze Trokán Nóra, Tilla és Puskás Peti

A magaslati levegő oxigénhiányos állapotát imitálva mérték össze erejüket.

Link másolása

“Most, hogy tudom, hogy a Himalájára születtem, elgondolkoztam azon, hogy kipróbálom magam élesben is a csúcson”

- mondta nevetve Puskás Peti azon az eseményen, amelyen extrém erőpróbával startolt el a legfrissebb hazai online kerékpáros magazin, a WeLoveCycling.hu. A premieren

Trokán Nóra, Tilla és Peti a magaslati levegő oxigénhiányos állapotát imitálva biciklizésben mérte össze erejét. bicikli1

Bár Suhajda Szilárd hegymászó és Parti András háromszoros MTB olimpikon idejét nem döntötték meg, a nyertes Puskás Peti maga is meglepődött teljesítményén, amellyel mindenkit beelőzött az illusztris mezőnyben.

“Imádok a családdal akár hosszabb biciklitúrákat tenni, de sokszor már nehéz újabb és újabb útvonalakat találni, pedig a változatosságot mindannyian igényeljük. Most viszont végre lesz egy felület, ahol a srácok előre kinézhetik a jól kipróbált irányokat a We Love Cycling közösségi túratérképével és felkészülten indulhatunk a közös csatangolásokra”

- mesélte lelkesen Tilla, akiknél a kerékpár alap eszköz a családban, majd hozzátette:

“Gyerekkoromban kezdtem a bringázást és mivel nincs jogosítványom, kamaszkoromban sem csábítottak el az autók. Ma is tipikus városi bringás vagyok, szoktam járdán is bicajozni, de azért alapvetően szerintem minden bringás kalóz, megtaláljuk a járatlan utakat is, ha éppen arra van szükség.” bicikli3

A ŠKODA által hajtott WLC magazin nem csak támogatja, de új kihívások elé is állítja a bringázás szerelmeseit. A nemzetközi oldal szervezésében nemrég új csúcs született a Himaláján négy bátor résztvevő kitartó tekerésével. A nem mindennapi történetet bemutató dokumentumfilm Catching Breath címmel debütált a megnyitón.

Ehhez kapcsolódóan az esemény résztvevői is kipróbálhatták, milyen a Himaláján oxigénhiányos állapotban tekerni. Talán a legtapasztaltabban Suhajda Szilárd hegymászó érkezett a helyszínre.

“Amikor 5300 méter magasságban vagy, akkor a légnyomás-különbség hatására az átlagos érték felének érzed a belélegzett levegőt, a csúcson pedig ez harmadára csökken”

- mesélte Szilárd, aki versenyen kívül a leggyorsabb időt tekerte az oxigénhiányos biciklin.

Trokán Nóra azért nem olyan bátor bringás, mint Tilla, ő a kijelölt kerékpárutakat részesíti előnyben. Éppen ezért örült annak, hogy most “csak” egy álló biciklin versenyeztek, persze a tekerés közben őt is meglepte a légszomj, ami a Himalája légköri viszonyait idézte az oxigénhiányos maszkban. Az extrém kerékpárversenyen Magyarósi Csaba is a helyszínen szurkolt a versenyzőknek, aki egyébként a WLC által megalapított Aranyvilla díj fővédnöke, amellyel mostantól a professzionális biciklisek munkáját ismerik el hazánkban. Az első díjat Parti András vehette át a helyszínen.bicikli2

Az izgalmas bicikliversenyt végül Puskás Peti nyerte, aki vérbeli bringás: “15 évesen kezdtem el tekerni és akkoriban ez egy igazi közösséghez való tartozást jelentett: még integettünk egymásnak.

Persze voltak kalandos élményeim, egyszer kiment a vállam, amikor telefonáltam bringázás közben, máskor meg egy kátyú okozta a balesetemet. Ennek ellenére soha nem adnám fel a biciklizést.

A legfontosabb szerintem csak az, hogy az embernek legyen közlekedéskultúrája, ha pedig az megvan, akkor nem lehet baj” - vélekedik Peti, aki bár régen figyelmetlenebb volt, sokat tanult a hibáiból és ma már szabálykövető bringás.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Madonna gyakorlatilag felismerhetetlen volt a Grammy-díjátadón, a rajongók kiakadtak
Ben Affleck unott arcához hasonlóan az énekesnő is beindította a mémgyárat.

Link másolása

Madonna is megjelent a vasárnap esti Grammy-gálán, ő konferálta fel Sam Smith-t és Kim Petrast, akik Unholy című számukat adták elő. Ezzel később meg is nyerték a legjobb duettnek járó díjat - írja a Daily Mail.

A nézőket viszont sokkal inkább megdöbbentette Madonna megjelenése.

A 64 éves énekesnő a rajongók szerint túlzásba vitte a plasztikai műtéteket, arca és ajka is nagyon felpuffadt.

"Le kell állnia a plasztikai műtétekkel, és elfogadnia, hogy ő is öregszik" - írta egy kommentelő.

"Mit művelt magával Madonna?" - kérdezte egy másik.

Természetesen a mémgyár is beindult.

Nem csak Madonna keltette fel a netezők érdeklődését: Ben Affleck unott arcából is rengetegen csináltak viccet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Istenes Bence fura videót posztolt: „Nem emlékszem erre, és fogalmam sincs miért tettem”
A felvételhez özönlenek a kommentek, amik próbálják megmagyarázni a jelenség okát.

Link másolása

Istenes Bence egy videót osztott meg követőivel, amihez magyarázatként azt írta:

"Őszinte leszek veletek. Tegnap ittam négy vodkaszódát. Aztán ma kerestem valamit a telefonomban, és megtaláltam ezt a videót. Nem emlékszem erre, és fogalmam sincs, miért tettem"

- áll a posztja első oldalán, majd lapozás után látható, ahogy a műsorvezető mindenféle fura grimaszokat vág egy mosdónál egy tükör előtt.

A felvételhez még annyit írt:

"Nem emlékszem erre és fogalmam sincs miért tettem".

A kommentelők persze azonnal találtak rá magyarázatot:

"Ilyen amikor a kólát eszed és nem iszod".

"Szóda lesz a lúdas."

"Titkon mindenki csinál hasonlóakat hidd el, de ez imádni való".

"Szerintem ez nem csupán csak vodkaszóda volt."

"Oltásod van? Az lehet a lúdas… ha nincs akkor meg az"

"Valami poszt-covid dolog lehet"

"Szerintem kipróbáltad gumiból van e az arcod"


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tuti, hogy senki sem unta jobban Ben Afflecknél a Grammy-gálát
A színész láthatóan bárhol szívesebben lett volna, mint a vasárnap esti díjátadón. Nem tartott sokáig, hogy igazi mémmé váljon a szenvedő arca.

Link másolása

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap este tartották a Grammy-gálát, ahova Jennifer Lopez és férje, Ben Affleck is hivatalosak voltak.

Azonban az Oscar-díjas forgatókönyvíró-producer viszont láthatóan unatkozott a felesége mellett - írja az UNILAD.

Egy ponton például felpattantak a vendégek táncolni, de Afflecknek láthatóan nem tetszett a Higher Ground.

A backstage-ben sem tűnt túl lelkesnek:

Lélekben láthatóan teljesen máshol járt, unalmát nem is próbálta titkolni:

Nem ez az első eset, hogy a színészből igazi mém lett: korábban egy Henry Cavill-lel közösen adott interjú alatt kalandozott el, ez vezetett a Sad Affleck (azaz Szomorú Affleck) mémekhez.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elárulta ByeAlex, hogy miért távozik az X–Faktor mentorszékéből
Ő volt a műsor legsikeresebb mentora, egymás után négyszer nyertek a versenyzői. Nem tervezi, hogy sok más műsorban feltűnik majd, inkább visszavonulna a tévés karrierjétől.

Link másolása

Nem akarom, hogy megunjanak - mondta ByeAlex a Fókusznak. A zenész hat év után távozik az X-Faktor mentorszékéből, most azt is elárulta, miért.

ByeAlex a műsor legsikeresebb mentora volt: egymás után négyszer emelhette a magasba versenyzője kezét a fináléban.

Miután bejelentette, hogy nem lesz többé mentor, sokan találgatták, miért döntött így.

„Úgy éreztem, hogy nekem is el kell köszönnöm az X-Faktortól, meg a tévénéző emberektől is. Nem akarom, hogy megunjanak. Azt sem akartam, hogy az X-Faktort megunják, szerintem a csúcson volt. Nem hiszem, hogy Magyarországon készült másik műsor, ami ennyire sikeres volt, és főleg ennyi éven keresztül.”

Mint mondta, sokat változott az évek során, de alázatról rengeteget tanult az X-Faktor alatt.

„Most is azt mondják, hogy arrogáns vagyok, de akkor sokkal rosszabb voltam” - mondta a zenész, aki szerint a karrierje is máshogy alakult volna a tehetségkutató nélkül.

„Más dalaim lennének, mert más ingerek értek volna, más embereket ismertem volna meg, más kapcsolataim lettek volna, és azokból más dalok születnek.”

Szerinte az sem valószínű, hogy a műsor nélkül mainstream előadó lenne.

Alex azt is elmondta sosem volt féltékeny a fiatalabb generációra, több mentoráltjával is írt közös zenéket, a USNK-vel, Alee-val és Manuellel is állt közösen színpadon.

De nemcsak a fiatal tehetségekkel, hanem

a mentortársaival is jó kapcsolatot ápol, Gáspár Lacival kifejezetten jó barátok lettek.

ByeAlex nem tervezi, hogy sok más műsorban feltűnik majd, inkább kicsit visszavonulna a tévés karrierjétől. Könyvet ír, és új dalokkal készül.


Link másolása
KÖVESS MINKET: