News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Ennél cukibb nem lesz ma: megmutatta újszülött kisfiát Illés Fanni

A olimpiai bajnok paraúszónak jelenleg minden percét kitölti a baba, de hamarosan visszatér az uszodába, hogy megkezdje felkészülését a 2024-es olimpiára.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy július végén megszületett Illés Fanni kisgyereke. A paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő már akkor is megmutatott egy keveset újszülött fiából, aki a Mór Álmos nevet kapta.

Most Instagram-sztoriban újabb képet osztott meg a kis Mórról, aki láthatóan nagyon jól érzi magát hordozójában.

Ahogy a Blikk is ír róla, ugyan Fanni még csak néhány hete édesanya, de már határozott tervei vannak arról, hogy elindul a 2024-es paralimpiai játékokon, illetve tervei szerint már a jövő évi világbajnokságon is ott lesz. Emiatt lesz egy kis segítsége a pici mellett, mert hamarosan vissza kell térnie edzeni az uszodába. Az ötórás edzések idejére valószínűleg 200 kilométerre lakó édesanyja is besegít majd a kis Mórral való feladatokba.

A 30 éves sportolónő a 2018-as és 2021-es Európa-bajnokságon, a 2019-es világbajnokságon és a 2021-es tokiói olimpián is aranyérmet tudott szerezni. Ezen kívül egy világbajnoki bronz-, valamint egy Európa-bajnoki ezüst- és négy bronzéremmel is büszkélkedhet.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Navracsics Tibor jelentette be, hogy kórházba került Tóth Gabi – a férje is megszólalt
Ezért a mai tapolcai Polgári Szalon is elmarad.

Link másolása

hirdetés

Péntek délután a tapolcai Polgári Szalonban vendége lett volna Tóth Gabi, az énekesnő azonban váratlanul kórházba került, ami miatt elmarad az esemény. Ezt kivételesen nem az énekesnő sajtósa, hanem Navracsics Tibor a területfejlesztésért és uniós forrásokért felelős miniszter jelentette be, aki a Polgári Szalon házigazdájaként beszélgetett volna vele.

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki”
– írta a miniszter a Facebook oldalán.

Az nem derül ki a bejegyzésből, hogy miért került kórházba, és egyelőre az énekesnő oldalán sincs róla tájékoztatás.

Navracsics bejegyzése alatti kommentben viszont az énekesnő férje, Krausz Gábor azt írta:

„Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Hajdú Péter posztja buktatta le L.L. Juniort és Dárdai Blankát
Többé már nem titkolhatják a kapcsolatukat.
Címlapkép: sassy.hu - szmo.hu
2022. szeptember 23.


Link másolása

hirdetés

Most már biztos: Dárdai Blanka és L.L. Junior egy párt alkot. bár korábban a zenész azt mondta, csak munkakapcsolat van köztük, Hajdú Péter posztja lebuktatta őket - tudtam meg a sassy.hu.

L.L. Junior 2016-ban vált el a feleségétől, Hopp Csillától, akivel két közös gyermekük született, de a kapcsolat nem állta ki az idő próbáját. Amikor a zenész újra szerelmes lett, úgy tűnt, nagyon boldog Kingával. Egy kislánya is született, Lilike, ám a kapcsolat hullámzó volt, válságba került, és még a párterápia sem segített.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga "se veled, se nélküled" kapcsolata idén nyáron ért teljesen véget. Mindketten úgy látták a legjobbnak, ha a kislányukat úgy nevelik fel, hogy már nem élnek együtt.

Azóta felröppent a hír, hogy L.L. Junior már tovább is lépett, és a 23 éves énekesnő, Dárdai Blanka mellett találta meg újra a szerelmet.

Először Redditen írta meg egy felhasználó, és különböző helyszíneken paparazzi-fotók is készültek róluk. L.L. Junior ennek ellenére tagadta, hogy bármi is lenne köztük, mivel „csinos és tehetséges lánynak tartja, de nagyon fiatal hozzá”. Csupán munkakapcsolat van közöttük, és éppen egy új dallal készülnek a közönségnek.

Nos, Hajdú Péter Instagram-posztja, ami Szabó Zsófi szülinapi buliján készült, minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy Dárdai Blanka L.L. Juniorral jár.

hirdetés
A fotón ugyanis a zenész átkarolja az énekesnő derekát – egyébként is, mit keresnének együtt a szülinapi bulin, ha nem járnak egymással?

– tette fel a kérdést a sassy.hu.

L.L. Junior és Blanka eltitkolt kapcsolatáról a Bors szerint egy Instagramon látható üzenetváltás is árulkodik. Az énekesnő az egyik posztja alá azt írta: „Bocsánat, a szívem még itt tart”, ami alá Junior egy lángoló szív hangulatjelet tett, erre pedig Blanka három szívecskével reagált. A Bors megkereste Juniort, aki udvariasan elnézést kért, és közölte, hogy nem szeretne nyilatkozni a témában.

A 23 éves Dárdai Blankát néhány éve az X-faktorban ismerhette meg az ország. Első saját dala 2020-ban jelent meg, rendszeresen fellép.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
III. Károly unokatestvére kiakadt azon, ahogy Meghan Markle-lel bánik a királyi család
Christina Oxenberg megszokta, hogy a királyi családtagok új párjait szekálják, de az őt is sokkolta, ahogy Harry herceg feleségével viselkedtek a kezdetektől fogva.

Link másolása

hirdetés

III. Károly király harmadunokatestvére bírálta a brit királyi családot azért, ahogyan állítólag Meghan Markle-lel bántak - írja a LADBible.

Christina Oxenberg azt állítja, hogy a királyi családtagok új partnereit rengeteget szekálják, és csak azok tudnak kitartani, akik rendkívül kemények. Ám még így is különösen sokkolta, ahogyan Meghan Markle-lel bántak, miután Harry herceggel randizni kezdett.

„Megmondtam neki, hogy amin keresztülmész, az pokoli. Senki nem ússza meg. Ha te nem tartasz ki, majd jön helyetted más”

- mondta a nő.

Oxenberg szerint még Katalin, az új walesi hercegnő számára is kihívás volt megküzdeni az ellene irányuló intrikákkal. Ahogyan pedig Meghannel bántak, az számára felidézte, amikor Michael Kent herceg, aki a néhai Erzsébet királynő első unokatestvére 1978-ban feleségül vette Marie-Christine von Reibnitz bárónőt.

„Ugyanúgy bántak vele, mint Meghannel – gúnyosan, tiszteletlenül. Ez azonban nem a személyének szólt, inkább megszokásból történt, mint gyűlöletből. Tanúja voltam.”

Christina édesanyja, Erzsébet jugoszláv hercegnő egészen közel állt másodunokatestvéréhez, Károly királyhoz, amikor még fiatalabbak voltak.

hirdetés
„A királyi család kemény a külföldiekkel szemben. Nem a bőrszínről van szó, pusztán arról, hogy külföldi vagy"

– mondta.

Oxenberg mindazonáltal mindenkit felszólított, hagyja békén Meghant: „Őt választotta Harry, és ezt tiszteletben kell tartaniuk” - vélekedett.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
L.L. Junior újabb jelet adhatott arra, hogy összejött a nála 18 évvel fiatalabb énekesnővel
Az Instagramon üzentek egymásnak nyilvánosan.

Link másolása

hirdetés

L.L. Junior jelenleg épp válófélben van, feleségével, Körtvélyessy Kingával nyáron tettek pontot a kapcsolatuk végére. Azonban már augusztusban felröppent a pletyka, hogy a zenész összejöhetett egy nála 18 évvel fiatalabb énekesnővel, Dárdai Blankával. A rappert ugyanis többször is látták már a 2019-es X-Faktorban ismertté vált lánnyal.

L.L. Junior nemrég azt nyilatkozta, egy közös dalon dolgoznak, ezért töltenek sok időt együtt.

"Nagyon élvezzük, és mosolyogva figyeljük, ahogy találgatnak az emberek arról, mi is van közöttünk. Annyit mondhatok, hogy egy közös dalon dolgozunk, amiben rajtunk kívül mások is részt vesznek, és a héten fog kijönni. Más témában nincs miről beszámolnunk"

- mondta akkor.

Most viszont újabb gyanús jelet adott ő és Blanka is arra, hogy együtt lehetnek.

hirdetés

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mi utalhat arra, hogy összejöttek!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: