SZTÁRVILÁG

Előre megjósolta saját halálát Avicii

Félt attól, hogy végzetesen kimerül, és most jó eséllyel épp ez történt.

Link másolása

Többször jelezte menedzsmentjének a tragikus hirtelenséggel elhunyt Avicii, hogy kezd besokallni az állandó hajtástól és úgy érzi, baj lehet belőle - írja a Mirror. Nemrég kiszivárgott dokumentumok szerint a svéd híresség korábban az s kijelentette: ha továbbra is ennyit kell dolgoznia, bele fog halni.

A hírek szerint a panaszokat a menedzsmentje elengedte a füle mellett, és további koncerteket szerveztek.

A lemezlovas 2016-ban maga jelentette be, hogy már nem tud annyit vállalni, mint korábban, pihenésre van szüksége. Addigra ugyanis súlyossá vált alkoholproblémája, és már az idegei sem voltak rendben.

"Megmondtam nekik, hogy nem fogok többet játszani"

– mondta egy 2016-os róla szóló dokumentumfilmben. Akkor 8 év alatt 813 koncerten volt túl, ami teljesen kikészítette a fiatalt dj-t.

"Megmondtam nekik, hogy így meg fogok halni. Annyiszor elmondtam. Koncertekről hallani sem akartam" – mondta el a filmben.

Avicii múlt hét pénteken hunyt el, Omanban egy hotelben találtak rá a holttestére. Az esettel kapcsolatban a hatóságok az idegenkezűséget kizárták.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel, a Blahán csövezik, nincs mit ennie” – így él most Beat egy ismerőse szerint
A Fekete Vonat rappere mindenkitől kölcsönkér, de a tartozást nem adja vissza. A családját is elhagyta, miközben egy állítólagos nagy pénzre vár.

Link másolása

Egyre mélyebbre csúszik Fehér Tibor, vagyis Beat, a Fekete Vonat rappere, írja a Blikk. A zenész egyik ismerőse mondta el a lapnak, hogyan él manapság Beat:

„...a Blahán csövezik, nincs mit ennie, villamosozik és buszozik, hogy ne fagyjon meg éjszaka, és ötezreket kéreget kölcsön. Azt mondja, majd tízet ad vissza. Várja a nagy pénzt, amit állítólag azért nem kap meg, mert nincs számlaszáma, mert hajléktalan, de aztán azt kérte, utaljak neki. Mondom, mire, tesó? Az előbb azt mondtad, nincs bankszámlád...”

– árulta el Zsebeházi Zoltán.

A Zsebe művésznevű rapper szerint Beat a kaszinókban kis tétekkel játszik, nyolcadik kerületi kapualjakban ácsorog és a kabátját sem lopták el tőle, ahogy a médiában állította, hanem nem adja vissza neki a felesége.

„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel. Még mindig elhiszi magáról, hogy sztár, pedig sosem volt, maximum a mellette álló emberek”

– tette hozzá Zsebe.

A lap kereste a Blaha Lujza téren a Fekete Vonat zenészét, de nem találta. A környéken dolgozók azonban megerősítették, hogy a rapper „hol jobb, hol rosszabb állapotban” felbukkan a téren. Beat csütörtök este élőben jelentkezett be közösségi oldalán, és papírokat lóbálva kiabált a járókelők között:

„Megkattantam. 300 forintom van két napja, és hajléktalan vagyok. Persze, igyekszem nem elkövetni bűncselekményeket, meg ilyenek. Hiába voltam fent 10 ezer ember előtt, hiába mondták, hogy enyém a pénz, itt járkálok 300 forinttal, de a Juniornak több száz milliója van... Állj elém, öcsém! (...) Feljelenthetsz, tesó. Én bent is Beat leszek. Ha van pénz a zsebemben, akkor is az vagyok, ha egy forintom nincs, akkor is”

– üzent egykori zenésztársának, L.L. Juniornak.

Beat állítása szerint nem jut hozzá a neki járó jogdíjhoz az Artisjustól, ráadásul a Fekete Vonat januári nagykoncertje is balul sült el, miközben egyre több ismerőse fordul el tőle.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Fotó: Rúzsa Magdi az ikrekkel ment piacra
Az énekesnő vicces képet posztolt a családi bevásárlásról.

Link másolása

Rúzsa Magdi szombaton piacra ment a gyerekeivel. A három csöppség érdeklődve nézte a sok színes finomságot.

Az énekesnő csak annyit írt a cuki családi képhez:

"Piacozás a zsűrivel".


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Hosszú Katinka: „Óriási hírem van! Úgy döntöttem, sportágat váltok!”
A babát váró úszónő fotókat is mutatott az edzésről.

Link másolása

Hosszú Katinka New Yorkban jár, de a sportolásról itt sem mond le. Sőt, úgy tűnik a humorról sem... Legalábbis vélhetően nem véletlen, hogy pont április 1-én tette ki ezt a posztot:

"Óriási hírem van! Úgy döntöttem, sportágat váltok! Imádott sportomat az úszást asztaliteniszre váltom! Meg is kezdtem az első edzőtáborát a felkészülésnek, itt New Yorkban!"

Fotón is megmutatta, milyen az edzés:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nekiestek a kommentelők Nacsa Olivérnek: „Ezek szerint Nacsa titokban nő kell, hogy legyen, mert a munkássága színvonala arra utal, hogy a humorista pálya nem neki való”
Rengeteg komment érkezett ahhoz a rádiós beszélgetéséhez, melyben a humorista arról beszélt, hogy a humor nem egy női műfaj.

Link másolása

Ahogy arról mi is írtunk, Nacsa Olivért egy beszélgetős műsorban többek között Pottyondy Edináról is megkérdezték. A humorista pedig úgy vélekedett:

„Szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük, nem voltak sokan (nők) ebben a szakmában. A nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják. Nem tudom miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma”.

A Karc FM csatornáján megjelent Bezzeg című műsor videójához pedig rengeteg komment érkezett.

Volt, akinek tetszett a humorista véleménye:

"Nagyon tetszett! Kíváncsi voltam mennyire tudatos a világnézete, értékrendje a Művész Úrnak. A hitelesség tökéletesen átjött. Gratulálok a műsorhoz is és minden tiszteletem és köszönet Nacsa Olivérnek!"

"Jajj szegény mit fog kapni ezért, pedig igaza van. Különösen az említett személy esetében."

Vannak viszont, akik másképp vélekedtek:

"Édes kis Olikám, neked még annyira sem való. Hogy a művelése sem ment, egy dolog. Hogy nem is érted, az már intelligencia kérdése."

"Milyen lehet egy ilyen emberrel együttélni. Mond a baratnője valamii vicceset: jajj Marika, ezt hagyd meg nekem: »nécsak, milyen jól utánzom Gyurcsányt«. A szánalmas mellett áll az értelmezőben a képmása."

"Akkor ezek szerint Nacsa titokban nő kell, hogy legyen, mert a munkássága színvonala arra utal, hogy a humorista pálya nem neki való."

"Eddig csak a címet olvastam el, de ez csúszós terület, mert Pottyondy Edina jó, még így fideszes szavazóként is."

"Ennek a figurának egyáltalán volt valaha is humora???"

"Te beszélsz a gagyi műsoraiddal??!! Szerencsétlen, hallgass Kiss Ádámot vagy Dombit stb. Nekik van humoruk és mondanivalójuk!"

Nacsa kijelentésére Lilu is reagált.


Link másolása
KÖVESS MINKET: