hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Elérzékenyültek a sztárok a Barátok közt utolsó forgatási napján

Leforgatták a végtelennek hitt sorozat utolsó részét is, a Rózsa bisztróban nehezen bírták a színészek könnyek nélkül.
hirdetés

23 év után véget ér a Barátok közt - a stáb leforgatta a magyar sorozat utolsó részét is. A Fókusz kamerái ott voltak a kulisszák mögött az utolsó napon is, a legtöbb színész elérzékenyülve vallott az utolsó napokról és arról, mit vittek haza emlékbe a forgatásról.

Az utolsó jelenetet a már ikonikussá vált Rózsa bisztróban vették fel, ahol sok szereplő gyűlt össze a fináléra. A Balogh Nórát alakító Varga Izabella szerint sok óvintézkedés előzte meg a felvételt, és hangulataik zsibvására volt az utolsó jelenet.

"Még egy picit megsimogatom a díszleteket, örülök annak, hogy még látom a kollégáimat" -

- mondta Varga.

Ábrahám Editet mellbe vágta az, hogy valójában utoljára voltak együtt ilyen sokan egy jelenetben, el is szorult a torka a gondolattól.

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Kírát az egyik szállodában megmasszírozta egy fiú” - Járai Máté elmesélte, hogyan kezdődött a nyitott házasságuk

Járai Máté a Sláger FM ÉdesKettes című műsorában mesélte el, hogyan indultak el Járai Kírával a nyitott házasság útján.
hirdetés

A Sláger FM ÉdesKettes című műsorának vendége volt Járai Máté, aki arról mesélt a házigazdáknak, Liptai Claudiának és férjének, Pataki Ádámnak, hogyan is indultak el Járai Kírával a nyitott házasság útján - írja a 24.hu.

Járai Máté elmondása szerint már a kapcsolatuk elején tisztázták Kírával, hogy nem hisznek a monogámiában.

"A világ legfontosabb emberei vagyunk egymás számára, bármit megtennénk a másik boldogságáért, nem kérdés, hogy együtt szeretnénk leélni az életünk. Azonban azt gondoljuk, ahhoz, hogy ezt megélhessük szükség van egy bizonyos fajta szabadságra, amelyben a másiknak lehetősége van testi kapcsolódásra mással is"

- mondta Járai Máté, aki egy történetet is elmesélt arról, hogyan indult a nyitott kapcsolatuk Kírával.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Puzsér Vasvári Vivienről: „Ez a vérszívó hajlamú nőszemély, aki kikéri magának, hogy 'sebészeti fércmű' volna, Palvin Barbarát kövérséggel alázza”

A modell még néhány éve a Nyerő páros című műsorban azt mondta Palvin Barbarára, hogy szerinte kövér. Valamint beperelte Puzsért, aki most kiakadt.
hirdetés

Puzsér Róbert korábban már többször is írt a Feleségek luxuskivitelben című reality egykori szereplőjéről, Vasvári Vivienről, aki nemrég be is perelte a kritikust. Puzsér most egy újabb cikkben mondta el véleményét a modellről.

"A szilikonnal kitömött emberi státuszszimbólum mélyen fel van háborodva, és emberi méltóságában van megsértve, amiért nem lelkendezek afelett, hogy plasztikai operációi révén olyan csíramentesen steril külsőt sikerült öltenie, mintha egy kínai üzem futószalagja fröccsöntötte volna"

- fogalmazott a Hírklikken Puzsér Róbert, aki ezúttal Vasvári Vivien egy korábbi kijelentéséről is írt.

A modell még néhány éve a Nyerő páros című műsorban azt mondta Palvin Barbarára, hogy szerinte kövér. Így Puzsér szerint "érdemes megvizsgálni, miként is áll a luxusasszony a testszégyenítéshez, ha épp nem perel. Mit gondol mondjuk Palvin Barbaráról, a leghíresebb magyar topmodellről? Nos, Vivien asszony szerint Palvin Barbara kövér. Semmi félreértés:

Luxus Vivien, ez a vérszívó hajlamú nőszemély, aki kikéri magának, hogy „sebészeti fércmű” volna, Palvin Barbarát – s ezáltal egészséges és gyönyörű nők százezreit – kövérséggel alázza. Vasvári Vivien igenis úgy véli, hogy Palvin Barbara kövér, a divatvilág pedig oly vak, hogy nem veszi észre ezt a szilikonnal színültig töltött, óbégató, proli luvnyát: mennyivel karcsúbb, mennyivel tetszetősebb, mennyivel alkalmasabb, hogy a kifutón illegesse magát! Talán majd ha a divatkreátorok is megismerik ezt a mértékadó véleményt, végre megcsördül a luxusmobil"

- fogalmaz Puzsér.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Óriási széfet szállítottak Mészáros Lőrincék épülő luxusvillájába

Az erről szóló nyilvános poszt hónapok óta fent volt a Facebookon, de amint kiszivárgott, hogy róluk van szó, percek alatt törölték.
hirdetés

Igazi turistalátványossággá vált az a Széchenyi-hegyi luxusvilla, amelyről néhány hete derült ki, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona lesz, amint elkészül a felújítása.

A hétvégén a Momentum két politikusa, Fekete-Győr András és Hajnal Miklós is ott akciózott: plakátokat raktak ki a ház kerítésére, sőt a kerület más pontjain is több útjelző táblát elhelyeztek, hogy aki nem tudja pontosan, hol a villa, könnyen odataláljon.

A 24.hu azt írja, a villa biztonságáért a felcsúti Talics Norbert által tulajdonolt Eurovéd Security Zrt. felel, ez a cég már 7 évvel ezelőtti alapítása óta Mészáros ingatlanjainak őrzés-védelmével foglalkozott. Bevételeiket négy év alatt megnégyszerezték, 2019-ben túllépték a milliárdos határt is.

A portál kiszúrt egy március végén közzétett Facebook-bejegyzést, amiből kiderül, hogy egy páncélszekrényekkel foglalkozó cég az egyik legnagyobb saját gyártású széfjét szállította a helyszínre. Ugyan sem a címet, sem neveket nem említettek a bejegyzésben, a képek alapján mégis könnyen be lehetett azonosítani a villát.

A 800 kilós páncélszekrényt a fotók tanulsága szerint az udvaron felállított daruval emelték be az emeletre, az egyik kép mellé pedig azt írták: a vitrin már a helyén várja az üzembe helyezést.

hirdetés

A 24.hu cikkének megjelenése után alig 20 perccel a posztot törölték.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kiakadtak a kommentelők Sebestyén Ágira, miután megosztott egy fotót, amin egy medveszőnyegen pózol

„Ez valami elkepesztő, hogy ennyi ész szorul valakibe, hogy egy leölt állaton pózolgat” - fogalmazott egy kommentelő.
hirdetés

Sebestyén Ágit Pumped Gabo barátnőjeként ismerte meg az ország, sokáig szerepelt a Pumpedék című realityben is. Azóta több egykori Valóvilág-szereplővel is volt, de egyik kapcsolat sem bizonyult túl hosszúnak.

Most az Instagram-oldalán legtöbbször fotózásokon készült képeket, vagy influenszer-munkái kapcsán készült posztokat oszt meg a követőivel. Így tett a minap is, viszont legújabb posztjával kiverte a biztosítékot a kommentelőknél. Sebestyén Ági ugyanis ezúttal egy medveszőnyegen pózolt.

Persze sok dicsérő kommentet is kapott, hogy milyen jól néz ki, de sokan betámadták a szőnyeg miatt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: