SZTÁRVILÁG

Dúl a harc Azahriah és G.w.M. között: 12 ezer ember előtt alázta meg a fiatal zenész a rappert

A teltházas Aréna-koncerten sem bírta ki, és látványosan üzent az őt bíráló rappernek.
Sassy.hu, fotó: Azahriah Facebook - szmo.hu
2023. március 16.


Link másolása

A két zenész között már megy a harc egy ideje. A rapper korábban „hugyosnak”, majd „tiszteletlen kis köcsög gyereknek” nevezte a 21 éves énekest – írta az RTL.hu.

Azahriah a Papp László Sportarénában tartott teltházas koncertjén folytatta a háborút: koncert közben külön jelenetet szánt G.w.M. lejáratására.

Az RTL híradósai, Erős Antónia és Szellő István egy fiktív hírrel konferálták fel az énekest. A hír szerint szerint Azahriaht elrabolták, és

„kellemetlen frekvenciák hallgattatásával kínozták”.

Közben a megkötözött énekest láthatta a közönség, ahogy G.w.M zenéjét hallgattatják vele.

A jelenetről készült fotó itt látható.

G.w.M egyelőre nem reagált a történtekre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Óriási összeg ütötte Várkonyi Andrea markát
Több mint 600 millió osztalékot vett ki az egyik cégéből, amely több Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég kommunikációs és PR-tevékenységét is ellátja.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. május 31.


Link másolása

Várkonyi Andrea Whitedog Media Kft. nevű cége, amely főleg műsorgyártással és reklámügynöki munkával foglalkozik, 4,37 milliárd forint értékesítésből származó nettó árbevétellel zárta a tárgyévet, ezzel több mint megduplázta a 2021-ben elért 2,03 milliárd forintos bevételét - írja az mfor.hu.

Várkonyi és üzlettársa ezek után óriási osztalékot vettek ki a cégből: 850,5 millió forintot, amely gyakorlatilag megegyezik az éves nyereség egészével. Várkonyi egészen pontosan 637,875 millió, míg Gergely Judit 212,625 millió forintottal gazdagodott.

Mészáros Lőrinc felesége ezzel összesen már több mint 937 millió forinttal gazdagodott, mivel a tavalyi évben több mint 295 millió forintos osztalékot vett fel.

Az árbevétel döntő részét, 4,34 milliárd forintot reklámügynöki tevékenységgel szerezték, ami nem meglepő azok után, hogy a cég több Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég kommunikációs és PR-tevékenységét is ellátja.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Puskás Aréna mélygarázsában tombolt José Mourinho: „Egy kibaszott szégyen vagy!”
A portugál edző alaposan kiborult a szerdai döntő után, amelyet hosszabbítás után vesztett el a csapata.

Link másolása

Szerda este tartották az idei Európa-liga döntőjét, amelyet a Sevilla nyert, miután tizenegyesekkel legyőzte a Romát, amelynek vezetőedzője alaposan kiborult a meccs után.

A második helyezettnek járó érmet például külön, a díjátadás előtt vette át José Mourinho, majd kidobta egy szurkolónak.

Ezek után a portugál edző a parkoló buszok előtt magyarázott Taylornak, angolul és olaszul káromkodva, majd „egy kibaszott szégyennek" nevezte a brit játékvezetőt. A jelenetet videóra is vették.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Ti ma megdöglötök!” – brutális támadás érte Opitz Barbiékat egy budapesti plázában
Az énekesnőt megtépte és leköpte a hatfős csapat, akik a kinézetére is trágár megjegyzéseket tettek. Később már halálos fenyegetések is elhangzottak.

Link másolása

Megtámadták Opitz Barbit és barátját, a magyar Ken babát egy budapesti bevásárlóközpontban kedden este - tudta meg az egyik szemtanútól a Bors.

A szemtanú szerint egy hatfős csapat kötött bele az énekesnőbe és VV Gregbe. A csapat trágár szavakkal illette Barbi kinézetét, majd miután ők nem ragáltak rájuk, az egyikük a hajánál fogva kezdte el rángatni az énekesnőt, ami már neki is sok volt és a táskájával ment neki a támadónak.

Barbi keze a támadásban megsérült, elkezdett vérezni, a csoport pedig ekkor már halállal fenyegette és leköpte a párost.

A támadókhoz később még ketten csatlakoztak és a riasztott biztonsági szolgálat munkatársainak is neki akartak menni.

„Rengetegen vették őket körbe. Amikor az énekesnő családját szidták, nem tűrt tovább, és az egyik lány felé elindult, ekkor újra megtépték és köpködték. Ekkor sietett a barátja a védelmére. Volt dulakodás, lökdösés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta”

- mesélte a szemtanú.

A lap mindkét szereplőt megkereste a támadással kapcsolatban, Opitz Barbit azonban nem sikerült elérniük, VV Greg pedig nem akart nyilatkozni.

Később azonban egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban reagált a történtekre az egykori villalakó.

„Sejtettem! Túl sok ember nézte végig! Bíztam benne, hogy nem készül róla videó... Én kis naiv! Megjegyzem senki sem segített! Na de mit is várunk??? Most hívott az újság... Nem akartam erről beszélni! De mivel nem tudom milyen szinten jutott el a médiához ez a tegnapi eset, ezért inkább elé megyek a dolgoknak és én mondom el itt nektek a saját oldalamon! Hitelesen!” - írta a sztoriban, majd részletesen leírta, hogy az ő szemszögéből hogyan nézett ki az eset.

Fotó: Einwiller Gregor/Instagram


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kis Grófo felköszöntötte Orbán Viktort: „Te reszesz tyo rakhagyimaszko gyész but bers szasztesz, bachtalesz”
A mulatós zenész pár szóban magyarul, majd hosszabban roma nyelven köszöntötte fel a miniszterelnököt.

Link másolása

Kis Grófo is felköszöntötte a ma 60 éves Orbán Viktort. A feleannyi idős zenész előbb néhány szóban magyarul, majd roma nyelven kifejezte jókívánságait:

„Te reszesz tyo rakhagyimaszko gyész but bers szasztesz, bachtalesz, e Devlesko áldási tavel petute taj pe tyi família taj mangav e Devles but bers te tradesz o Ungro andi pácsá le devleszki!”

Két hete a miniszterelnök ugyancsak a Facebookon kívánt boldog születésnapot a mulatószene egyik legnagyobb sztárjának.


Link másolása
KÖVESS MINKET: