SZTÁRVILÁG

Csuti Szorcsik Vikiről: „Érdekes dolgokat mozgatott meg bennem, megvolt közöttünk a kémia”

Nincsenek rossz érzései azzal kapcsolatban, hogy hamarosan a tévében is lehet látni, hogy kerültek közel egymáshoz a Farm VIP forgatásán.

Link másolása

Mint megírtuk, kedden kiderült, mely sztárok szerepelnek a hamarosan induló Farm VIP új évadában. Azt azonban már hónapokkal korábban lehetett tudni, hogy Szabó András "Csuti" és Szorcsik Viktória benne lesz a műsorban. Kulcsár Edina volt férje nyár végén szakított a barátnőjével, ekkor terjedt el a pletyka, hogy ennek hátterében az állhatott, hogy egy tévéműsor forgatása során közel került Szorcsik Vikihez. Egy idő után pedig világossá vált, hogy a Farm VIP-ben voltak mindketten.

A páros soha nem posztolt közös képeket, és nem is vállalták fel, hogy összejöttek. Azért buktak le, mert többször is ugyanarról a helyről jelentkeztek be Instagram-oldalukon. Aztán Szorcsik Viki elismerte, hogy ismerkednek az üzletemberrel, akivel valóban a Farm VIP forgatásán találkoztak. Nemrég azonban kiderült, hogy már véget ért a románcuk, a színésznő beszédes blogbejegyzése is erről árulkodik.

A Farm VIP sajtótájékoztatóján már Csuti is elismerte, hogy volt köztük valami, ennek azonban már vége.

„Nem tagadom, bent fejben és lélekben is közel kerültem valakihez. Érdekes dolgokat mozgatott meg bennem, abszolút megvolt közöttünk a rezgés, a kémia, de mindennek van eleje és vége. Nem bánom, hogy ezt is megéltem, és nem tölt el rossz érzéssel, hogy mindezt most a nézők is látják majd, hiszen minden, ami ott velünk történt, az szép emlékként maradt meg bennem”

- mondta a Blikknek.

Az üzletember nemrég vált el hivatalosan is volt feleségétől, Kulcsár Edinától. Most egyedülálló, és nem is keresi görcsösen a szerelmet, de nem zárkózik el egy újabb kapcsolat elől.

„Nekem nem a válás jelentette az elengedést, hanem az a pont, amikor fejben és lélekben lezártam magamban a házasságomat. Jelenleg nem keresem és hajkurászom a szerelmet. Akkor is jól érzem magam a bőrömben, ha egyedül vagyok, és akkor is, ha van mellettem egy társ. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy párom legyen, de nyitottan állok mindenhez, szívesen ismerkedem.

Jelentkezők akadnak, kapok üzeneteket, kommenteket, ajánlatokat. Nem zárkózom el az online ismerkedéstől sem, bárhol találkozhatok olyan hölggyel, akivel kialakulhat valami. Személyesen úgyis kiderül, működik-e közöttünk bármi is”

- mondta Csuti.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kelemen Anna: Én vagyok az első ember Magyarországon, akin megmutatkoznak a háborús helyzet jelei
Most 43 kilót nyom, de jól érzi magát így. Arra viszont kíváncsi, mikor lesznek beszédzavarai, vagy mikor lassul le a túl sok fogyástól.

Link másolása

Kelemen Anna fogyása már a követőinek is feltűnt: legutóbbi képein rengeteg kommentet kapott arra vonatkozóan, hogy már túlságosan vékony. Ahogy azt mi is megírtuk, a Fókusznak azt nyilatkozta decemberben, hogy tíz kilót fogyott az elmúlt fél évben, de elégedett a külsejével.

Most újra a Fókusznak nyilatkozott ezzel a kapcsolatban.

"Szerintem én vagyok az első ember, akin megmutatkoznak Magyarországon a jelenlegi háborús helyzet jelei. Én ezt magamra vettem"

- mondta a műsorban.

Jelenleg a 168 centiméteres magasságához 43 kilót nyom. Ahhoz viszont ragaszkodik, hogy nincs testképzavara.

"Nekem kicsit ráment a gyomromra a jelenlegi helyzet, ami egy-két éve alakult ki. Történt egy fogyás az utóbbi jó pár hónapban, egy durván fél év alatt" - nyilatkozta.

Mint mondta, sok folyadékot iszik, keveset eszik, főleg húst, de köret nélkül.

"Nagyon sok mindennel próbálkozom, hogy el tudok-e menni a falig. Itt is kíváncsi vagyok arra, hogy mikor lesznek ilyen beszédzavaraim a szénhidrát-megvonástól, vagy mitől lassulok. Erős nem vagyok, ezt be kell vallanom. Kevés kalóriával súlyokat nem tudok emelgetni"

- vallotta be.

Úgy gondolja viszont, hogy nem szenved anorexiában, és nem néz ki egészségtelenül, sok pozitív visszacsatolást kap.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina kivasalta kétéves kislánya haját, sokan kiakadtak ezen
Egyes kommentelők szerint viszont semmi baj azzal, ha néhanapján így formázzák egy ilyen korú gyerek haját.

Link másolása

Kulcsár Edina a minap Instagram-sztoriban újságolta el követőinek, hogy először vasalta ki a hamarosan harmadik születésnapját ünneplő kislánya haját.

Két képen mutatta meg, milyen volt Nina frizurája a hajformázás előtt és után. Azt is odaírta, hogy természetesen hővédőt is használt.

A fotók a Reddit egyik magyar hírességekkel foglalkozó csoportjába is kikerültek, ahol a felhasználók igencsak felháborodtak a hajvasaláson.

„Hővédővel SE vasaljuk ki egy 3 éves gyerek haját. Jesszus…”

„Felháborító!! 2 éves kislányról beszélünk. Már most szétbassza a haját vasalással, nem normális az Edina.”

„Hogy bazd el a gyerek haját 3 évesen. Ilyen korban még annyira baba haja van hogy simán le is éghetett volna, arról nem is beszélve hogy tuti sérült.”

De volt, aki megvédte az influenszert:

„Gyerekek kövezzetek meg de szerintem semmi baja nem lesz a gyereknek ha néhanapján kivasalja a haját. Nekem is lányom van. Ő azt szerette, ha begöndörítem neki. Ugyanaz a hőhatás. Néha belefért. Semmi baja nem lett a hajának tőle.”

Más is egyetértett vele:

„Szerintem sem lesz semmi baja, néhány ember annyira csodálatos itt, és annyira tökéletes hogy ez nem fér bele az értékrendjébe. Nekem minden ovis farsangon besütötték a szüleim a hajamat és imádtam, madarat lehetett volna fogatni velem(...).”

„Anyukám nekem is néha begöndörítette gyerekként. Nekem ezek szép emlékek, csajos programok. Már nincs köztünk, de hálás voltam neki, hogy ilyeneket is csináltunk. Az ég világon semmi baja nem lett a hajamnak attól, hogy egy random ünnepre, szülinapra stb megcsinálta a hajamat.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Rúzsa Magdi hármas ikrei egy évesek lettek: „Jó buli lesz velük az élet”
A kicsiknek már kezd kialakulni a személyisége, az énekesnő elmondta, milyennek látja őket.

Link másolása

Egy éve születtek meg Rúzsa Magdi gyerekei. A hármas ikrek életéről az énekesnő rendszeresen hírt ad.

Most arról beszélt a Nők Lapjának, hogy a kicsiknek már kezd kialakulni a személyisége.

"Kemények, kíváncsiak, mozgékonyak, járnak, pakolnak, jó buli lesz velük az élet"

- mesélte.

Elárulta azt is, hogy Keve mindent megvizsgál, érdeklik az apró részletek. Zalán muzikális, ha meghallja a zenét, keresi a forrását, és szétszerelne mindent. Lujza egy igazi művészlélek, sok táncos mozdulatot tesz.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy a kicsik születése óta szigorú napirend szerint élnek. A férje mindenben segíti, a kapcsolatuk az ikrek születése óta még erősebb lett.

"Nyilván más az élet kettesben, de mi öten vagyunk jól, így váltunk igazi családdá, és jól bírjuk a megpróbáltatásokat. Néha megrendülünk, kicsit elfáradunk, de alapvetően nem érzem, hogy káosz lenne. Az természetes, hogy vannak nehézségek, de több a boldog, szép, mély, meghitt pillanat"

– áulta el az énekesnő, hozzátéve, hogy most a picik a fontosak, szeretne ott lenni minden pillanatuknál.

Rúzsa Magdi azért dolgozik is, februárban dupla Aréna-koncertet ad.

Forrás: Blikk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Unokaöccse játssza Michael Jacksont a legendás énekes életrajzi filmjében
Jaafar 12 éves kora óta énekel és táncol, több produkcióban is szerepelt már.
MTI, SZMO - szmo.hu
2023. február 01.


Link másolása

Michael Jackson legendás amerikai popénekes unokaöccse, Jaafar Jackson játssza a Michael című életrajzi film címszerepét - számolt be róla a Variety.com filmes szaklap.

A Lionsgate stúdió filmje, melyet Antoine Fuqua rendez, a pop királyaként is ismert Michael Jackson (1958-2009) bonyolult örökségét mutatja be.

A mű a stúdió szerint a több mint egy évtizede elhunyt sztár életének minden szeletét be akarja mutatni, "köztük azokat a legendás előadásokat, amelyek minden idők egyik legnagyobb szórakoztatójává tették".

A film Michael Jackson hagyatékának kezelőivel együttműködve készül, ami hatással lehet arra, hogyan mutatja be az énekes ellen élete során, majd halála után felhozott gyermekmolesztálási vádakat. 2003-ban Jackson az egyik ügyben bíróság elé állt, a vádakat tagadta, nem találták bűnösnek. Egészen haláláig ragaszkodott ártatlanságához, de a vádak azóta is árnyékot vetnek megítélésére.

Jaafar Jackson, aki első nagyobb filmszerepét játssza a Michaelben, a legendás énekes testvére, a Jackson 5 egykori tagja, Jermaine fia.

Jaafar 12 éves kora óta énekel és táncol, több produkcióban is szerepelt már. A Twitteren azt írta, hatalmas megtiszteltetés számára, hogy nagybátjya életét felelevenítheti a vásznon - írja a Sassy.hu.

"Jaafar megtestesíti a fiamat. Csodálatos látni, ahogy tovább viszi a Jacksonok szórakoztató és előadóművészeti örökségét"

- mondta Michael édesanyja, Katherine Jackson.

Graham King producer - akinek a nevéhez fűződik többek között a Bohém rapszódia - elmondta, hogy az egész világon keresték a szereplőket, mielőtt megtalálták a Michael Jacksont megformáló színészt.

A film forgatókönyvét John Logan, a Gladiátor, a 007 - Skyfall és a 007 Spectre - A Fantom visszatér szerzője írja.


Link másolása
KÖVESS MINKET: