News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Csuti is továbblépett: új párja van, együtt utaztak el Spanyolországba

Az üzletember már be is mutatta új barátnőjét: közös képet posztolt vele.

Link másolása

hirdetés

Szabó András “Csuti” kedd reggel az RTL Reggeliben vendégeskedett, ahol arról beszélt, hogy jól van, lezárta egy korszakot a Kulcsár Edinával való szakítása után. Most a munkájára és a gyerekeire koncentrál, szabadidejében pedig edz, ami már meg is látszik rajta - írja a Sassy.

Nemrég pár napot töltött Spanyolországban, a műsorban pedig elárulta, hogy nem egyedül utazott el.

Kiderült, hogy kibontakozóban van egy új kapcsolata, titokzatos barátnőjéről azonban nem akart túl sokat mondani.

Annyit sikerült a műsorvezetőknek kihúzni belőle, hogy a hölgy civil, nem ismert ember, valamint nem szőke és nem barna. Csuti azt is elmondta még, hogy Madridban már kézenfogva sétáltak.

Szabó Zsófi kérdésre úgy válaszolt, hogy nem fél attól, hogy esetleg lefotózzák őket, ha “napvilágot lát a kapcsolatuk, akkor napvilágot lát”, akkor elmondják, hogy még nagyon az elején tartanak.

VIDEÓ: Csuti beszél az életéről

Csuti délután már bemutatta új kedvesét a közösségi oldalain, közös képet posztolt egy csinos, sötét hajú lánnyal, aki nem más, mint a szíve választottja.

hirdetés

“Úúúúúúúúúúúúúristen ki ez a lány, sőt még a haját is vitte a szél, Madridban, mert kellően szeles volt az időjárás. Igen, vele voltam Spanyolországban! Hogy hol tartunk? Az elején, jól érezzük magunkat, ismerkedünk. Jelenleg béke van és nyugalom, kérlek ezt hagyjátok is meg nekünk. Millió puszi mindenkinek!” – írta a posztban.

A lányt nem jelölte meg, így egyelőre be kell érnünk a közös fotóval, de talán egy komolyabb bemutatásra sem kell már sokat várnunk.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Várkonyi Andrea 20 milliós órában ebédelt Mészáros Lőrinccel Hadházy Ákos szerint
A műsorvezető egy limitált kiadású Audemars Piguet (AP) „Leo Messi” Royal Oak órát választott a közös ebédhez.

Link másolása

hirdetés

Hadházy Ákos kedd reggel írt arról a Facebook-oldalán, hogy

Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea "egy minimum 20 MILLIÓ FORINTOS ÓRÁBAN ebédelt a lovagjával".

Az óra ugyanakkor akár ennek duplájába is kerülhet - tette hozzá a képviselő.

A fotók alapján a műsorvezető egy limitált kiadású Audemars Piguet (AP) „Leo Messi” Royal Oak órát viselt, ami valójában 20 millió forintnál sokkal drágábban megy a világ legnagyobb online órapiacán, a Chrono24-en - írja az rtl.hu.

A portál szerint a világhírű argentin focista és az AP együttműködésének keretében mindössze 500 darab készült ebből a modellből. A különleges acél-tantál tokos óra viszonylag nagy, 41 milliméteres, nem kimondottan női darab.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egyébként hétfőn a parlamentben is megjelent együtt. A házaspár a parlamenti vendégpáholyból figyelte Orbán Viktor újraválasztását, eskütételét és beszédét. Még egy csókot is váltottak, amiről fotó is készült.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Megan Fox lyukat vágott egy dizájnerruhára, hogy szexelhessen a párjával
A színésznő maga osztotta meg a beszélgetést az Instagramján, amiben mindezt elárulja a stylistjának is.

Link másolása

hirdetés

Megan Fox hétfőn több fotót és videót is megosztott az Instagram-oldalán a Billboard Music Awards díjátadón viselt szettjéről. A képek között pedig egy üzenetváltást is megmutatott a stylistjával - szúrta ki a People.

A színésznő egy világoskék, flitteres, szűk ruhát viselt az eseményen, amit egy dizájner tervezett. Párjával, Machine Gun Kellyvel viszont egy kicsit átalakították az overált.

"Ez a kék ruha sokba került? Mert amúgy vágtunk egy lyukat a hátuljára, hogy szexelhessünk"

- írta a színésznő a stylistnak, mire ő csak annyit válaszolt: "utállak, de megjavítom".

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Voksán Virág először mutatta meg párját
A lemezlovas Lászlóval együtt szerepelni fog a Drágám, add az életed vetélkedőműsorban.

Link másolása

hirdetés

Voksán Virág és párja már jó ideje együtt élnek, de a lemezlovas eddig nem mutatta meg gyerekei apját. Ám most egy tévéműsor kedvéért mégis együtt jelentek meg.

A Drágám, add az életed! idei évadában lesznek láthatóak Lászlóval, így hétfő estétől már a nyilvánosság előtt szerepelnek közösen.

A lemezlovas a Borsnak elmondta:

"Sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya, vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van és nem is szereti ezt a világot".

A DJ most is egy kis rábeszéléssel tudta rávenni Lászlót, hogy vegyenek részt a vetélkedőben, mert jó kikapcsolódásnak vélik.

"Nem mondom, hogy azonnal igent mondott rá Laci, de kis noszogatás után sikerült rábeszélnem. Végül most az egyszer kivételt tettünk, és a kamerák előtt is mutatkozunk együtt. Egyhamar biztos nem lesz erre újabb példa"

hirdetés

- árulta el a lapnak.

"Úgy gondoljuk, hogy a túlzott médiaszereplés rossz hatással lehet egy kapcsolatra. Nem egy példát láttunk arra, hogy a sztárvilágban mennyi házasság ment tönkre, mert reflektorfényben élték a mindennapjaikat. Mi ezt nem szeretnénk"

- mondta Voksán Virág.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Amber Heard attól félt, hogy Johnny Depp a nászútjukon öli meg
A színésznő szerint volt férje a viták hevében nemcsak őt, hanem saját magát is bántalmazta.

Link másolása

hirdetés

Amber Heard attól tartott, hogy Johnny Depp már a nászútjukon megöli, írja a BBC, miután tizenegy nap szünetet köbvetően tegnap folytatódott a két sztár rágalmazási pere.

A 36 éves színésznő a hétfői meghallgatáson zokogva mondta, hogy attól félt, „nem élte volna túl”, ha Depp felesége maradt volna, bár nagyon szerette a férjét. Heard a folytatásban többször is bántalmazással vádolta meg az 58 éves színészt.

Állítása szerint Depp már a nászútjukon súlyosan bántalmazta. A két sztár az Orient Expresszen utazott 2015 februárjában, amikor Depp megütötte újdonsült feleségét, majd a nyakánál fogva hosszasan szorongatta. Heard szerint a férfi akár „meg is ölhette” volna.

Egy másik esetben egyenesen „pokoli hétnek” festette le egy időszakot Amber Heard. Volt férje azon pöccent be, hogy a színésznőnek James Franco új filmjében ajánlottak szerepet. A férfi ettől annyira féltékeny lett, hogy ököllel ütötte a feleségét, és a bútoroknak lökte.

hirdetés

Heard szerint a két együtt töltött év teljesen hullámzó volt. Hol nagyon szerették egymást, hol pedig éppen ennek az ellenkezője történt velük. A nő szerint egy idő után azonban annyira megromlott a viszonyuk, hogy az erőszak és a feszültség „szinte normálissá” volt.

Heard kitért arra, hogy Depp nemcsak őt, hanem saját magát is bántotta. Előfordult, hogy a vita hevében a férfi megvágta magát vagy elnyomta a cigarettát a saját karján.

A színésznőt a folytatásban volt férje ügyvédei kérdezték arról, hogy a rengeteg bántalmazás ellenére mégis miért van olyan kevés fénykép és orvosi feljegyzés a történtekről. Heard erre azt válaszolta, hogy szégyellte magát, és nem mert kórházba menni, a sérüléseket pedig jegelte és sminkkel fedte el.

Az ügyvéd rákérdezett arra is, hogy a válás után kapott 7 millió dollárt a nő teljes egészében jótékony célra szőnta, ám mégsem adományozott egy árva fityinget sem.

A teljes hétfői meghallgatást itt lehet megnézni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: