SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Cicababám, mutass föl valamit, és arra hivatkozva ossz nekem észt!” – Rékasi Károly durván beszólt Szabyestnek a Farm VIP-ben

Alig indult el a műsor, máris volt kakaskodás: a színész és az influenszer már biztosan nem fog kijönni egymással. Elhangzottak egészen kemény mondatok is.

Link másolása

A negyedik évada fut a TV2-n a Farm VIP-nek, és ahogy az kell, már kóstolgatták is egymást a résztvevők.

Szabyest és Rékasi Károly nem lesz jóban egymással, ez már most látszik, a balhé akkor robbant ki először, amikor a piros és sárga csapatnak cserélniük kellett egy-egy tagot. A pirosoktól Szabyest ment el, Rékasi Károly ezt nem vette jó néven, Szabyest pedig úgy érezte, hogy a színész emiatt rá haragszik. Azt mondta, gyűlöletet érzett Rékasi szemében, amikor ránézett, bár a színész szerint a helyzettel van baja.

"Nem tudtál gyűlöletet érezni, mert nem igazán néztem rád. Tudod, hogy miért nem? Mert ez nem közötted és közöttem van. Amit gyűlölök, ha éreztél gyűlöletet a szememben, az az, hogy nem hagytak meg minket az örömben"

- mondta Rékasi.

"Azt éreztette velem a Karcsi, hogy minek jöttem ide. És hiába mondja a szemembe, hogy nem velem van a baj, én úgy éreztem, hogy de, velem van a baj" - mondta Szabyest.

Ráadásul a vacsoránál is folytatódott a konfliktus. Szabyest szerint amíg a piros csapatban volt, a társaival azt gondolták róluk, hogy fegyelmezetlenek és nem elég összeszedettek. Ezen akkor még Rékasi csak mérsékelten akadt ki, később a kamera előtt nem annyira fogta vissza magát:

"Ha Rómába mész, élj úgy, mint a rómaiak. Ezek után valaki idejön Rómába, és belesz*rik a tányér közepébe. Ez nem szimpatikus. Ezt nagyon-nagyon nem szeretem. Ráadásul nem szeretem azt, ha eredmény nélkül nyilatkozik valaki. Cicababám, mutass föl valamit, és arra hivatkozva ossz nekem észt! Elveszítve egy küzdelmet, kioktatni engem meg a csapatomat, azt ne tedd meg. Ez a visszafogott volt. A sokkal rövidebb az lett volna, hogy 'te takarodj ettől az asztaltól!'"

- mondta a színész.

Szabyest pedig így reagált minderre:

"Az igazság az, hogy pirosként is azt gondoltam, hogy én nem feltétlen tartoznék ide. Ebben a vacsoraszituációban sem szerettem volna ide tartozni, mert úgy éreztem, hogy támadva vagyok. Karcsi teljesen tiltakozott az ellen, hogy én elkezdjem elmondani, milyennek látom, mert hát őt nem érdekli! Az a baj, hogy általában mindig bűzlik valami, amikor valaki ennyire próbál magának megfelelni"

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„A k*rva anyád” - Alföldi Róbertet megalázta az oktatója, mire ő elküldte melegebb éghajlatra, ezért nincs jogosítványa
A KRESZ, a műszaki és az elsősegély még simán ment a színésznek. A gondok a vezetésnél kezdődtek.

Link másolása

Őszintén beszélt arról a Best Magazinnak Alföldi Róbert, hogy 56 éves kora ellenére miért nincs még mindig jogosítványa, írja a Blikk. A Jászai Mari-díjas magyar színész és rendező a főiskolai évei alatt szeretett volna megtanulni vezetni.

„Az átkos szocializmusban, még a főiskolai tanulmányaim alatt szerettem volna jogosítványt szerezni. Elkezdtem, egyrészről nem szerettem, mert korán kellett kelni, ami nehezen ment, de ezt megoldottam. Az oktatómmal voltak gondjaim, olyan maffiózószerű ember volt, amit nehezen viseltem. Sőt sehogy.”

Alföldi Róbert a tanfolyam során a KRESZ-t, a műszakit, és az elsősegélyvizsgát rövid időn belül letette, ám a vezetés már nem ment ilyen jól.

„Az oktatóm folyton üvöltött és megalázott. 'Szívem, nem tudja, hogy kell indulni?!' A stílusa meghatározta a vezetésem egész hangulatát, és miután tudtam, az oktatóm minden bizonnyal nem fog megváltozni, az egyik alkalommal, ránéztem, bocsánatot kértem, és azt mondtam neki: a kurva anyád, és kiszálltam az autóból.”

Azóta pedig nem is próbálkozott újra a vezetői engedély megszerzésével.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Véget ért a Párharc: ők nyerték az utolsó párbajt!
A fináléban Salander Dorina és Provoda Jodes, illetve Stana Alexandra és Meggyes Dávid küzdöttek meg egymással, az utolsó párbajon pedig eldőlt, hogy ki nyeri meg a versenyt.
H.M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. december 06.


Link másolása

Kedd este véget ért a Párharc harmadik évada - írta meg a 24.hu.

A fináléban Salander Dorina és Provoda Jodes, illetve Stana Alexandra és Meggyes Dávid küzdöttek meg egymással, az utolsó párbajon pedig eldőlt, hogy ki nyeri meg a versenyt.

Végül Salander Dorina és Provoda Jodes győzött, így ők nyerték meg a fődíjat, az álomutazást.

Miután megtudták a hírt, a győztesek körbeugrálták a korábban kiesett, velük ujjongó versenyzőket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Ezért olyan különleges Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata egy pszichológus szerint
A szakértő szerint sokan könnyen azonosulnak Krausz Gáborral. Olyanok, akik hasonló helyzetben vannak, vagy megéltek hasonlót korábban, így nagyon könnyű elnyerni a támogatásukat.
H.M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. december 07.


Link másolása

A Dancing with the Stars nézői hónapok óta találgatják, hogy mi lehet a sztárséf és a táncosnő között. A Blikk szerint rengetegen gondolják úgy, hogy egy tündérmese az ő történetük, ezért megkerestek egy párkapcsolati szakértőt, hogy elemezze a kapcsolatot.

Orbán Nóra párkapcsolati szakértő elárulta, szerinte mi lehet az oka annak, hogy Krausz Gábor ennyire közkedvelt lett az elmúlt hónapokban, amióta bejelentette a válását, és szerepet kapott a DWTS-ben.

„Krausz Gábor nemrég elszenvedett egy csalódást. Anélkül, hogy kívülről ismerhetnénk a pontos részleteket, sokakban idéződhetnek fel hasonló élmények. Ilyenkor könnyű vele azonosulniuk azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, vagy megéltek hasonlót korábban, így nagyon könnyű elnyerni a támogatásukat.

Még nagyobb hatást kelthet az, ha felfestenek egy olyan képet, hogy egy ilyen nehézségen keresztül nagyon jó irányba változott a nehézséget elszenvedő élete. Azok, akik otthon ülnek, és elhagyták vagy megcsalták őket, egyrészt megmentik magukban azt, akivel hasonló történt, akivel azonosulni tudnak valamint azok, akik nem tesznek semmit a sorsukért, legalább egy ilyen tündérmesében látják, hogy valakinek jóra fordult a sorsa. Érdemes álmodozni, jó példákat keresni, mert nagyon jó energiákat ad, aztán jöhet a változtatás, aztán egy örömteli kapcsolat”

– magyarázta a lapnak Orbán Nóra.

A szakértő azt is elárulta, hogy mennyire egészséges az, ha két embert így összehoznak.

„Azért, mert összehozzák őket, nekik nem kell összejönniük. Van egyrészt a show világa, amiben jól érzik magukat a nézők, szeretnek benne lenni, mert hatást tesz rájuk, de a magánéletüket úgy élhetik, ahogy szeretnék. Csak az összeboronálás miatt nem fog két ember összekapcsolódni”

– tette hozzá a szakértő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi veszi át Tóth Andi helyét a Tina Turner emlékkoncerten
Az énekesnő előbb boldog Mikulást kívánt követőinek, majd bejelentette, hogy nem vállalja az emlékkoncertet.

Link másolása

24 óráig elérhető történetben jelentette be Tóth Andi az Instagramon, hogy Tóth Gabi veszi át a helyét a Tina Turner emlékkoncerten, vette észre a 24.hu. Tóth Andi még a tavasszal jelentette be, hogy felhagy az énekeléssel, később azonban kiderült, hogy csak a haknizásra gondolt.

A szerda esti posztban előbb „boldog Mikut” kívánt mindenkinek, majd rátért a koncertre:

„Kérdezitek sokan, szóval gondoltam, kiírom. Lesz még Tina Turner emlékkoncert, de én nem vállalok többet, ne haragudjatok! Nézzétek majd a többi koncertet is, mert zseniális lesz. A helyemet Tóth Gabi veszi majd át. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem, és nektek is, hogy együtt emlékezhettünk erre a zseniális énekesnőre! Jó volt veletek újra a színpadon.”

A két énekesnő legutóbb a Sztárban sztár leszek! múlt vasárnapi adásában futott össze:


Link másolása
KÖVESS MINKET: