News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Britney Spears már feldíszítette a karácsonyfát, el is magyarázta, hogy miért

Az énekesnő 13 év „rabság” után sok mindent másképp akar csinálni, mint korábban.

Link másolása

hirdetés

Britney Spears nehéz időszakon van túl: 13 évig volt apja gyámsága alatt, ami azt jelentette, hogy gyakorlatilag Jamie Spears irányította lánya életét. Ő gondoskodott Britney 60 millió dolláros vagyonáról és személyéről, bár utóbbi feladatot már két éve egy szakértő látja el. Az énekesnő nemrég nyilvánosan kérte apja pénzügyi gyámságának megszüntetését, amit a Los Angeles-i bíróság végül el is rendelt, így Spears végre szabadon élheti az életét.

Most úgy tűnik, szárnyal a boldogságtól. Párja egy hónappal ezelőtt eljegyezte őt, ami azért nagy öröm számára, mert a gondnokság ideje alatt a házasságot és a teherbe esést sem engedélyezték neki.

Az énekesnő megfogadta, hogy ezek után úgy éli az életét, ahogy ő akarja, és ennek ékes példája az is, hogy már most, október közepén felállította a karácsonyfáját. Erről Instagram-oldalán posztolt egy képet, amin láthatjuk, hogy a terebélyes fenyő már teljes pompában áll a híresség otthonában. Britney meg is magyarázta, hogy miért döntött a korai fadíszítés mellett.

"Őszinte leszek. Olyan sokáig vártam, hogy kiszabaduljak abból a helyzetből, amelyben voltam, hogy most félek bármit is csinálni, mert attól tartok, hogy hibázni fogok. Oly sok évig mindig azt mondták nekem, hogy ha mindent jól csinálok, ez véget érhet, de ez sosem törétnt meg. Végig keményen dolgoztam, most pedig itt vagyok, egyre közelebb és közelebb a végéhez, aminek nagyon örülök, de sok dologtól félek" - írta, példaként említve az autóvezetést, ugyanis 13 év után négy hónappal ezelőtt kapta vissza a kocsikulcsát.

hirdetés
"Undorodom ettől a rendszertől, bárcsak másik országban élhetnék! Idén sokkal korábban ünneplem a karácsonyt, mert miért is ne? Hiszem, hogy jó, ha mindig találunk valami örömöt az életben. Nem titok, hogy sok mindenen mentem keresztül a múltban, ezért mostantól lehet, hogy sok mindent másképp fogok csinálni."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Hódi Pamela kiosztotta azokat, akik szerint gyorsan túllépett Berki Krisztián halálán
Szóvá tették neki, hogy nem emlékezett meg az Instagram-oldalán néhai exe születésnapjáról, erre reagált.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián halála az egész családját megrázta. Volt párja és kislánya édesanyja, Hódi Pamela is szívszorító sorokkal búcsúzott tőle, majd természetesen a temetésen is részt vett. Az influenszer akkor egy ideig nem posztolt Instagram-oldalára, az utóbbi hetekben azonban újra aktív lett, már mosolygós képeket is megosztott magáról. Múlt héten például a Balaton Soundon bulizott férjével, Tóth Bencével és barátaikkal, ott is készített néhány fotót és videót.

Egyes kommentelőknek azonban szemet szúrt az, hogy Pamela vidáman mutatkozik az Instagramon annak ellenére, hogy exe, Berki Krisztián nemrég halt meg, ráadásul július elsején lett volna a születésnapja. Főleg a Soundon készült, férjével közös posztja alá írtak több olyan hozzászólást is, amelyekben azt nehezményezték egyesek, hogy az influenszer nem emlékezett meg Berki születésnapjáról az oldalán.

Pamela megelégelte a számonkéréseket, Insta-sztoriban osztotta ki a rá megjegyzéseket tevő kommentelőket. Mint írta, "nem az a "nagy kommenttörölgetős" típus, de ezek után törölni fogja azokat a hozzászólásokat és tiltani azokat a felhasználókat, akik megjegyzést tesznek arra, hogyan élik az életüket a történtek után.

"Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből a sírhelyről"

- írta.

Elmondta, hogy Berki Krisztiánnal közös lányával, Natasával kimentek a temetőbe Krisztián születésnapján, virágot és rajzot vittek a sírjához és meghallgatták Halász Judit Boldog Születésnapot! című dalát. Szerinte ennél többet nem tudnak tenni.

hirdetés
"Akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni hogy gondolják át amit kommentelnének. Köszönöm a megértést"

- zárta sorait az influenszer.

A még néhány óráig elérhető Instagram-sztoriját ide kattintva nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: