SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Botrány: „Olyan gusztustalan, hogy nincsenek rá szavak” – kiakadtak a rajongók Köllő Babett ruháján

Babett általában merész, de csinos ruhákat húz a Sztárban sztár leszek! adásaiban, de most valami nagyon félrement.

Link másolása

Minden héten kíváncsian várják a nézők, hogy vajon milyen ruhában jelenik meg Köllő Babett és Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben, azonban Babett mostani választása sokaknál kiverte a biztosítékot - írta a sassy.hu.

A november 19-i adásban Köllő Babett tetőtől-talpig kígyós ruhába öltözött, amit megfejeltek egy rátekeredő kígyóval is (na nem igazival). A ruha emiatt sokaknak számára inkább ijesztő, mintsem merész. Ráadásul még egy kis kígyómintás svájci sapkát is kapott Babett a fejére.

A kommentelők nem is kímélték a megjelenést, sorra érkeztek a megbotránkozott hozzászólások.

„Erre a ruhára szavak nincsenek, olyan elképesztően ronda, gusztustalan. Mintha egy állatkertben lennél. Én fel nem venném. A stylist egy kicsit visszafoghatná magát.”

- írta egyikük.

„Babett, eskü sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan ruha ami még rajtad sem áll jól....ezt a lehetetlen küldetést is teljesíteni tudta a stylist. Elismerésem neki, de még inkább neked, hogy vállaltad a viselését. Téged szeri, de a ruha botrány.” - tette hozzá egy másik.

„Soha nem hittem volna, hogy rosszul lehetek egy ruhától… megtörtént!”

- tetézte egy harmadik.

A ruháról készült képeket alább lehet megnézni, te be mernéd vállalni?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés

Via: Femina

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Nagyon kínos volt Tóth Andi és Marics Peti találkozása a TV2 stúdiójában
Exek, ha találkoznak. Az énekesnő és a Valmar énekese gyakorlatilag levegőnek nézte egymást, amikor elhaladtak egymás mellett.

Link másolása

Nagyon sokakat érdekelt, vajon Marics Peti hogyan fogadja majd, hogy hosszú idő után újra egy légtérben lesz volt szerelmével, Tóth Andival. A Blikk szúrta ki, hogy a találkozás elég kínosra sikeredett: a Valmar énekese tudomást sem vett az exéről, voltaképpen levegőnek nézték egymást.

Miközben az eddigi évadok győztesei előadták a közös produkciójukat, Marics a színpadnak háttal állva beszélgetett Krausz Gáborral, Stana Alexandrával és Mikes Annával.

Amikor a lányok tánca után őket szólították a színpadra, az énekesnő és Marics Peti egyetlen szó nélkül elmentek egymás mellett.

A fotót itt lehet megnézni!

Tóth Andi és Marics Peti idén márciusban szakított egymással. A két énekes még a Sztárban sztár 2022-es évadában ismerkedett meg egymással, ahol Marics Peti partnere volt Tóth Andi.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Verrasztó Dávid a hétvégi balesetről: „Teljesen magam alatt vagyok, felfoghatatlan ez a tragédia”
Abban a kocsiban haltak meg, amit a sportoló elvitt volna magával. A búcsúkörre még őt is invitálták.

Link másolása

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hajszálon múlott Verrasztó Dávid élete. A kétszeres világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar úszó hétvégén úgy döntött, nem ül be abba a kocsiba, ami Dombóváron egy fának ütközött, a sofőr tragikus halálát okozva.

A sportoló még mindig a történtek hatása alatt nyilatkozott a Blikknek.

„Teljesen magam alatt vagyok, felfoghatatlan ez a tragédia. Nem láttam a balesetet, még csak nem is hallottam a csattanást, de érthető módon, mélyen megrázott, ami történt. Ezúton is részvétemet fejezem ki a családnak, évekbe telhet, mire feldolgozzák a tragédiát, nem is tudok többet beszélni most erről”

– mondta el a lapnak.

A sportoló autót akart cserélni, a volt tulajdonos egy búcsúkörre ment a Mitsubishi Lancerral. Az autó gumijait nem találták elég biztonságosnak egy hosszabb úthoz, azonban üzemképes volt, így néhai gazdája még el tudott menni vele – mint kiderült, ez lett a veszte.

Az Országos Mentőszolgálat a Blikknek azt mondta: a baleset következtében az egyik férfi a helyszínen életét vesztette, egy másikat súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A sérült állapotáról a kórházi átadást követően információval nem rendelkeznek. Mint kiderült, a sérült Verrasztó Dávid egyik barátja, aki elkísérte őt az autócserére.

A Dombóvári Rendőrkapitányság az üggyel kapcsolatban azt közölte: „Egy autó vezetője nem az időjárási- és látási-, útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, elvesztette az uralmát a járműve felett és fának csapódott. Az autó vezetője, egy 41 éves helyi férfi a helyszínen elhunyt. Utasát, egy 28 éves hajdúsámsoni férfit súlyos sérülésekkel vittek kórházba”.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Isteni szerencse? Verrasztó Dávid majdnem beszállt abba az autóba, ami később halálos balesetet okozott
A háromszoros Európa-bajnok úszó a barátjával utazott le Dombóvárra, hogy autót vásároljon, pontosabban cseréljen. A kocsiját egy másik autó helyett hagyta volna ott a helyszínen.

Link másolása

A sportoló szerencsére túlélte a hétvégét, de talán nem túlzás azt mondani, hogy az élete egy hajszálon múlt. Az úszó ugyanis autót vásárolni ment Dombóvárra, de a simának tűnő adásvétel tragikus fordulatot vett.

A Blikk egyik informátora szerint Verrasztó Dávid egy barátjával utazott le Dombóvárra, hogy autót vásároljon, pontosabban cseréljen. A kocsiját egy másik autó helyett hagyta volna ott a helyszínen.

A lap olvasója úgy tudja, hogy a jármű tulajdonosa az autó elszállítása előtt menni akart még egy búcsúkört a kocsival. Verrasztót is megkérdezte, nincs-e kedve vele menni, ő azonban nemet mondott.

Verrasztó barátja viszont beszállt a sofőr, azaz az eladó mellé, és később tragikus fordulatot vett a történet.

A sofőr a járművel egy fának csapódott, ráadásul a biztonsági öve sem volt bekötve.

A férfi meghalt, Verrasztó ismerősét pedig kórházba vitték.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Összeállt a Sztárbox döntőseinek listája, óriási csaták lesznek a fináléban
December 10-én, vasárnap jön is a finálé a népszerű bokszolós műsorban. Nagy küzdelmek lesznek.

Link másolása

Vasárnap tartották a Sztárbox utolsó elődöntőjét, amelyben több híresség is ringbe szállt - foglalta össze a 24.hu.

Molnár Áron Józan Lászlóval,

Nyári Dia Dobos Evelinnel,

Árpa Attila pedig Pintér Tiborral

küzdött meg.

Az első mérkőzésen Józan László edzői bedobták a törölközőt, ezzel véget vetve a találkozónak. Ezzel kiderült, hogy Rácz Jenő megkapta ellenfélként Molnár Áront a döntőben.

Dobos Evelin és Nyári Dia meccse pontozással dőlt el előbbi javára: bár mindketten végigütötték a meccset, egyiküknek sem volt olyan találata, amellyel KO-t tudtak volna elérni. Dobos Evelin így Berki Mazsival küzd majd a fináléban.

Az est legjobban várt összecsapása Pintér Tibor és Árpa Attila meccse volt, végül Árpa Attila nyert pontozással, így ő küzdhet meg Brasch Bencével vasárnap.

A döntő párosításai tehát:

a férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila

a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin

a férfi könnyűsúlyban pedig Rácz Jenő és Molnár Áron mérkőznek meg a bajnoki címért december 10-én.


Link másolása
KÖVESS MINKET: