News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Botrány Britney Spears esküvőjén: megpróbált beszökni a volt férje, ráhívták a rendőröket

A menyegzőre meghívást kapott például Madonna, Drew Barrymore és Paris Hilton is. Az énekesnő első férjét nem hívták meg, mégis megjelent.

Link másolása

hirdetés

Csütörtökön összeházasodott Britney Spears és párja, Sam Asghari. A People azt írja,

a pár Los Angelesben kelt egybe 60 fős násznép előtt. A meghívott vendégek között hírességek is voltak, például Madonna, Drew Barrymore vagy Paris Hilton.

A lap információi szerint az énekesnő egy Versace-ruhában vonult az oltár elé, miközben Elvis Presley Can't Help Falling in Love című dala szólt. Kevin Federline-nal közös fiai, Sean Preston és Jayden James ugyan nem voltak ott a nagy napon, de Federline ügyvédje szerint nagyon örülnek édesanyjuk boldogságának.

Egy bennfentes szerint Britney már nem sokkal a novemberi eljegyzés után elkezdte tervezgetni az esküvőt. Nagyon izgatottan állt az előkészületekhez, ugyanis nagyon nagy dolog számára, hogy végre férjhez mehet, miután 13 év után felszabadult apja gyámsága alól.

Újdonsült férje, Sam Asghari menedzsere azt mondta a People-nek, hogy a 28 éves színész is nagyon régóta várta már ezt a napot. Elmondása szerint Asghari nagyon törődik Britney-vel, mindenben támogatja őt.

Az esküvő azonban nem volt problémamentes. A TMZ írta meg, hogy

hirdetés
Spears első férje megpróbált beszökni a menyegzőre.

Jason Alexander élőben jelentkezett be Instagramon, hogy filmezhessen a ceremónián. Hallható volt, ahogy a biztonsági őröknek azt mondta, hogy Britney hívta meg őt, az első és egyetlen felesége. Ezután azonban lefagyott az élő közvetítés, amikor pedig újraindult, a férfi már az énekesnő házában volt, ahol továbbra is videózott.

Kihívták a rendőröket, akik végül a ház előtt fogták el Alexandert. A TMZ szerint birtokháborítás, vandalizmus és a biztonsági szolgálat két tagjának megütése miatt vették őrizetbe.

Britney Spears ügyvédje, Mathew Rosengart azt nyilatkozta a lapnak, hogy nagyon dühös, amiért az énekesnő volt férje megpróbálta tönkretenni az esküvőt. Szerinte Alexandernek börtönben lenne a helye. Hozzátette, hogy ő maga is intézkedni fog a hatóságoknál, hogy a férfit megfelelően megbüntessék.

Spears és Alexander kapcsolata barátságként indult, majd 2004-ben hirtelen ötlettől vezérelve összeházasodtak Las Vegasban. A frigy mindössze 55 óráig tartott, utána érvénytelenítették. Az énekesnő gyorsan tovább is lépett a történteken, hiszen abban az évben megismerkedett Kevin Federline-nal, szeptemberben pedig már egybe is keltek. Házasságuk 2007-ig tartott, a válás után kezdődött el az énekesnő mélyrepülése. A következő komolyabb kapcsolata Jason Travick menedzserrel volt, akivel el is jegyezték egymást, de nem tartott sokáig a szerelem.

Sam Ashgari Spears harmadik férje, akit 2016-ban ismert meg. Ő segítette át a nehéz éveken az egykori popsztárt, tavaly novemberben pedig a gyámsági hercehurca után meg is kérte Britney kezét. Áprilisban az énekesnő bejelentette, hogy közös babájukat várja, májusban viszont elvetélt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajon mit tekert ilyen odaadással Justin Bieber Tiborcz kastélyszállójában?
Mire tippeltek?

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, miután nagyszabású koncertet adott a Szigeten Justin Bieber, az after party helyszínéül pedig a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállót, a Botaniqot választotta. A partiról képeket is feltöltöttek az Instagramra, amelyből szombaton megérkezett a második csokor is.

Az egyik eltűnő sztorin az látható, ahogy a Pókembernek öltözött világsztár gondos odafigyeléssel cigarettát teker. Az rtl.hu a nagyító funkciót segítségül hívva kisilabizálta, hogy az asztalon a Zig Zag Rolling Papers Orange márkájú cigipapír, a dohány, az öngyújtó mellett némi zöldes színű növényi törmeléket is látni lehet. Messzemenő következtetéseket azonban ebből nem vonnánk le.

Justin Bieber tavaly szállt be a kaliforniai kannabiszüzletbe, sőt már saját márkája is van Peaches néven, ami előregyártott füves cigiket forgalmaz.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mardoll nem sok ruhát vett fel a Szigeten, és megkérdezte: „Ez így túl sok?”
Attól függ, mihez képest, mondhatnánk, de döntsétek el ti: sok vagy kevés az, ami Mardollon volt tegnap?

Link másolása

hirdetés

Yvonne Dederick lánya, Mardoll a Sziget szombati napjáról posztolt az Instagram-oldalán. Az X-Faktorban is szereplő rapper fel volt készülve arra, hogy hőség lesz, mert nem sok minden volt rajta. A poszthoz csak annyit írt:

"Ez így túl sok?"

A kommentelők írtak hozzá mindenfélét, de nagy meglepetést nem láthatunk köztük, mert a kedvencük többnyire extrém öltözékeket hord egyébként is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Zalatnay Sarolta regisztrált az Instagramra, egy nap alatt 77 képet posztolt
Az énekesnő kollázsszerűen töltött fel képrészleteket, amelyek csak együtt adnak ki egy teljes képet. Tóth Gabi is köszöntötte.

Link másolása

hirdetés

A minap regisztrált az Instagramra Zalatnay Sarolta, aki eddig nem volt fenn ezen a közösségi oldalon, ám most bepótolni látszik a lemaradást.

Az énekesnő egy nap alatt 78 bejegyzést rakott ki, amiből 77 fotó.

Ráadásul nem akárhogy posztolt, a képek jelentős része önmagában nem is értelmezhető, csak együtt a többi, mellette lévő fotóval, amelyekből kollázsként jön ki a posztolni kívánt kép.

Tóth Gabi is köszöntötte Zalatnayt az Instagramon:

"Zalatnay Sarolta megérkezett az Instagramra, áh, imádom!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
FBI: Alec Baldwin meghúzta a halálos sérülést okozó pisztoly ravaszát a forgatáson
Másképp nem sülhetett volna el a 45-ös Colt. A lelőtt operatőr családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert.

Link másolása

hirdetés

A Sky news megszerzett egy FBI-jelentést, amelyben azt írják a nyomozók, hogy Alec Baldwin meghúzta a ravaszt azon a fegyveren, amely megölte az egyik operatőrt a Rust című film forgatásán. Baldwin eddig azt állította, hogy véletlenül lőtte le Halyna Hutchinst, a fegyver magától sült el, és nem húzta meg a ravaszt.

„Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire. Soha” – mondta még korábban egy ABC-interjúban.

Az FBI vizsgálata során azonban azt állapították meg, hogy azt a fegyvert nem lehetett volna elsütni a ravasz fizikai meghúzása nélkül.

Az új-mexikói orvosszakértői hivatal egyébként balesetnek minősítette Hutchins halálát, és ezt írták: „A halált mellkasi lőtt seb okozta”. Hogy a fegyverbe valaki szándékosan tett-e éles lőszert, arra nem találtak elég bizonyítékot.

Baldwin természetesen úgy tudta, hogy a 45-ös Colt töltetlen volt, a baleset után ezt mondta: „valaki felelős azért, ami történt, de tudom, hogy nem én vagyok az”.

Halyna Hutchins családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert, azt feltételezik a keresetükben, hogy a felelőtlen munkavégzés és a költségcsökkentés miatt történt az eset.

hirdetés

A Santa Fé megyei seriff hivatal is vizsgálódott. Annyi derült ki, hogy a fegyverkezelő, Reed Gutierrez töltötte meg a fegyvert, de ő is azt hitte, hogy vaktöltények. Odaadta a fegyvert Dave Halls első rendezőasszisztensnek, aki Baldwinnak adta a jelenet felvételekor, azzal, hogy biztonságos a fegyver.

Baldwin már Budapesten forgat idén, Olga Kurylenkóval szerepelnek a Chief Of Station című kémfilmben, amit idén be is fejeznek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: