SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Botrány a monacói hercegi családban: titkos számláról fizeti a szeretőit és házasságon kívül született gyerekeit Albert herceg

Hatalmas összegeket és értékes ingatlanokat is kaptak a gyerekek. A felesége pedig zátonyra futott házassága miatt mindent megkap, az adófizetők pénzéből finanszírozva - árulta el a család könyvelője. Még példákat is felsorolt.


Kiderült, hogy titkos számláról fizette szeretőit Albert herceg - írja a Blikk. A monacói uralkodó így próbálta titokban finanszírozni házasságon kívül született két gyermekének és szeretőinek költségeit. A király felesége pedig féktelen költekezéssel igyekezett vígasztalni magát.

A botrányos ügyet a családot több mint húsz évig szolgáló könyvelő hozta nyilvánosságra. Claude Palermot tavaly rúgták ki, miután sikkasztással vádolták meg.

A hírekre a 66 éves Albert herceg úgy reagált:

"Természetesen a feleségemet elszomorították, amik a sajtóban megjelentek rólam és róla is, de kitartunk egymás mellett és összetart a családunk. A pletykát Monacóban találták fel, számtalanszor voltam már ezeknek áldozata. Csupán annyit tudok mondani, hogy a volt könyvelőnk megmutatta, hogy milyen ember is valójában. Majd a bíróság eldönti, kinek van igaza".

Ugyanakkor a volt könyvelő az iratokról jegyzeteket készített és azokat megosztotta a sajtóval. Ebből derült ki, hogy a hercegnek egy külön számlája volt egy francia bankban, és onnan fizette a szeretői költségeit.

"Mindezt egy külön titkos számláról fizette a herceg, erről természetesen az adóhatóság sem tudott. Mint ahogyan arról sem, hogy a rezidencián Fülöp-szigeteki illegális bevándorlók dolgoznak, akiknek még turistavízumuk sincsen"

- árulta el a könyvelő, akinek a feljegyzéseiből kiderült, hogy Albert egyik gyermeke, a 31 éves Jazmin háromhavonta kap 85 ezer eurót. Sőt, 18 éves születésnapjára egy 3 millió eurós New York-i lakást is kapott. A 20 éves Alexandre évi 1 millió eurót, és egy londoni lakást kapott.

A könyvelő Albert feleségének költéseiről is beszámolt. Szerinte az elmúlt években 2,3 millió ­eurót költött a korzikai nyaralója és a kávézója felújítására. De hatalmas összeget költött a gyerekei keresztelőjére, és volt olyan nap, amikor 66 ezer euróért vásárolt luxuscikkeket.

"Mivel a házasságuk a herceg félrelépései és titkolt gyermekei miatt zátonyra futott, Charlene mindent megkap, amit csak akar, ez pedig az adófizetők pénzéből van finanszírozva"

– mondta el a könyvelő.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Voltak hullámvölgyek” – ezért szakított Galambos Bogi a milliárdos párjával
Néhány napja derült ki, hogy Lagzi Lajcsi lánya szakított a nála 29 évvel idősebb milliárdos párjával. Úgy tűnik, a féléves kapcsolat amolyan igazi se veled-se nélküled viszony volt.
FM. Kép: RTL - szmo.hu
2024. július 15.Néhány napja derült ki, hogy Galambos Lajos lánya, a 23 éves Bogi úgy döntött, véget vet párkapcsolatának a nála 29 évvel idősebb milliárdossal, Csipak Péterrel. A Blikk információi szerint ez azonban nem volt teljesen váratlan: a divattervezőként egyre sikeresebb Galambos Boglárka és párja között egy ideje már nem volt minden rendben, a féléves kapcsolat pedig amolyan igazi se veled-se nélküled viszony volt.

„Bogi nagyon okos lány, és már kezdetektől fogva tisztában volt vele, hogy nem Péter lesz az, akivel leéli az életét. Ez nem feltétlenül a korkülönbség miatt volt egyértelmű számára, hanem mert eltérő az egyéniségük is, mindkettőjük számára mások a prioritások. Ettől függetlenül ezt az időt, amit együtt töltöttek, igyekeztek maximálisan kiélvezni, még akkor is, ha voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, hisz többször is szakítottak”

– árulta el a lapnak egy informátor. A szerelemmel együtt úgy tűnik, Bogi Fashion Street-i bemutatóterme is már a múlté.

Egy hónapja sztárok sokaságával nyitotta meg a kapuit a Csipak Péter tulajdonában lévő Fashion Streeten Bogi márkája, a GBA-Style, ahol Bogi a saját tervezésű ruháit vonultatta fel. Július elején még azt hirdette az üzlet a felületein, hogy a fesztiválszezon legmenőbb darabjait lehet náluk beszerezni – a bolt azonban most üresen áll, még az arany cégér is lekerült a homlokzatáról, az üzletben pedig csak csupasz próbababák és polcok sorakoznak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Ralf Schumacher coming outolt! Közös képet osztott meg párjával
Ralf és Étienne már két éve együtt van. A közös képen a pár egymást átkarolva nézi a naplementét.


Párját átkarolva nézi a naplementét Ralf Schumacher, Michael Schumacher öccse azon a képen, amit Instagram-oldalán osztott meg vasárnap este.

„A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz”

– a 49 éves Schumacher ezzel osztotta meg a képet. A kommentekből pedig az is kiderül: párját Étienne-nek hívják, és most már 2 éve vannak együtt.

Az autóversenyző korábban közel 15 évig volt házas, felesége Cora-Caroline Brinkmann volt. Egy gyerekük is született, David Schumacher szintén autóversenyző.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elvált Lovasi András és Földes Eszter
A zenész a Facebook-oldalán jelentette be, hogy válásuk hivatalos. Földes Eszter és Lovasi András tíz éve találtak egymásra, egy közös gyerekük született, Álmos 2018-ban.


Korábban már írtunk róla, hogy Földes Eszter közösségi oldaláról eltűntek Lovasi Andrással közös fotók. Két szomorú idézetet is posztolt nemrég, amik a zenész hűtlenségére utalhatnak.

Földes Eszter sorai egyértelműen a megcsalásra utaltak.

„Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy”

– írta egy szomorú fotójához Jean Racine sorait a színész

Ezek alapján sokan találgatni kezdtek, hogy szakítottak egymással, hétfőn azonban a Kispál és a Borz énekese pontot tett az ügy végére. Lovasi a közösségi oldalán árulta el, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk és elváltak.

„Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában”

– írta az énekes a bejegyzésben.

Földes Eszter és Lovasi András tíz éve találtak egymásra, egy közös gyerekük született, Álmos 2018-ban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Reagált Ralf Schumacher coming outjára a fia: Én 100 százalékban mögötted állok
David Schumacher sem hagyta szó nélkül a coming outot: nagyon boldog, hogy apja végre talált valakit.


„A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz” – Ralf Schumacher vasárnap ezzel mutatta meg a világnak párját, Étienne-t, akivel két éve vannak együtt.

Az autóversenyző az Instagramon coming outolt. Az erről szóló poszthoz pedig hozzászólt a korábbi házasságából született fia, David Schumacher is:

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre találtál valakit, akivel tényleg nagyon jól és biztonságban érzed magad. Akár férfi, akár nő, 100 százalékban mögötted állok, apa, minden jót kívánok neked, és gratulálok!”

Ralf Schumacher és Cora-Caroline Brinkmann közel 15 évig volt házas. Fiuk, David autóversenyző lett, akár az apja. Az ő kedvese egyébként Keszthelyi Vivien magyar autóversenyző, aki gyakran oszt meg Ralffal közös családi képeket is a közösségi médiában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: