SZTÁRVILÁG

Botrány a monacói hercegi családban: titkos számláról fizeti a szeretőit és házasságon kívül született gyerekeit Albert herceg

Hatalmas összegeket és értékes ingatlanokat is kaptak a gyerekek. A felesége pedig zátonyra futott házassága miatt mindent megkap, az adófizetők pénzéből finanszírozva - árulta el a család könyvelője. Még példákat is felsorolt.

Link másolása

Kiderült, hogy titkos számláról fizette szeretőit Albert herceg - írja a Blikk. A monacói uralkodó így próbálta titokban finanszírozni házasságon kívül született két gyermekének és szeretőinek költségeit. A király felesége pedig féktelen költekezéssel igyekezett vígasztalni magát.

A botrányos ügyet a családot több mint húsz évig szolgáló könyvelő hozta nyilvánosságra. Claude Palermot tavaly rúgták ki, miután sikkasztással vádolták meg.

A hírekre a 66 éves Albert herceg úgy reagált:

"Természetesen a feleségemet elszomorították, amik a sajtóban megjelentek rólam és róla is, de kitartunk egymás mellett és összetart a családunk. A pletykát Monacóban találták fel, számtalanszor voltam már ezeknek áldozata. Csupán annyit tudok mondani, hogy a volt könyvelőnk megmutatta, hogy milyen ember is valójában. Majd a bíróság eldönti, kinek van igaza".

Ugyanakkor a volt könyvelő az iratokról jegyzeteket készített és azokat megosztotta a sajtóval. Ebből derült ki, hogy a hercegnek egy külön számlája volt egy francia bankban, és onnan fizette a szeretői költségeit.

"Mindezt egy külön titkos számláról fizette a herceg, erről természetesen az adóhatóság sem tudott. Mint ahogyan arról sem, hogy a rezidencián Fülöp-szigeteki illegális bevándorlók dolgoznak, akiknek még turistavízumuk sincsen"

- árulta el a könyvelő, akinek a feljegyzéseiből kiderült, hogy Albert egyik gyermeke, a 31 éves Jazmin háromhavonta kap 85 ezer eurót. Sőt, 18 éves születésnapjára egy 3 millió eurós New York-i lakást is kapott. A 20 éves Alexandre évi 1 millió eurót, és egy londoni lakást kapott.

A könyvelő Albert feleségének költéseiről is beszámolt. Szerinte az elmúlt években 2,3 millió ­eurót költött a korzikai nyaralója és a kávézója felújítására. De hatalmas összeget költött a gyerekei keresztelőjére, és volt olyan nap, amikor 66 ezer euróért vásárolt luxuscikkeket.

"Mivel a házasságuk a herceg félrelépései és titkolt gyermekei miatt zátonyra futott, Charlene mindent megkap, amit csak akar, ez pedig az adófizetők pénzéből van finanszírozva"

– mondta el a könyvelő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Geszti Péter Balogh Leventéről: 30 éve találkoztam vele először, akkor recepciós volt egy vidéki hotelben
A műsorvezető szerint a milliárdos befektető ma már meg sem szállna egy olyan hotelban, ahol régebben dolgozott.

Link másolása

Balogh Levente volt Geszti Péter Adom a napom című műsorának vendége. Kiderült, hogy a zenész-kreatív producer már régről ismeri a Cápák között milliárdos befektetőjét. Geszti elmondta:

„Úgy harminc évvel ezelőtt találkoztam vele először. Én már akkor is azzal foglalkoztam, hogy előadjam és eladjam magamat, ő pedig… nos, ő egy udvarias, fiatal recepciós volt egy vidéki hotelben. Azóta persze sokat fordult a világ. Főleg vele. Talán meg sem szállna vendégként abban a szállodában.”

„Szorgalmával és tehetségével Magyarország egyik legkomolyabb vállalkozójává nőtte ki magát, sőt igazi cápa lett belőle. No nem a Tropicariumban, de ott a szomszédban”.

Geszti egyébként azt is megkérdezte Baloghtól, hogyan tudja kezelni az élete nagy változásait, mi motiválja, ha már most biztonságban tudhatja a születendő dédunokáit is, mitől fél és kit figyel ő, miközben azt akarja, hogy mindenki rá figyeljen?”

via NLC.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Házasság első látásra: A lányom a szemem láttára megy tönkre – állítja az egyik szereplő édesanyja
Peti féltékeny volt amiatt, hogy felesége egy másik férfi játékossal váltott üzeneteket, de Enikő anyukája szerint lánya 100 százalékban ártatlan.

Link másolása

A Házasság első látásra párjai közül egyértelműen Enikő és Peti voltak azok, akiknek a legkiegyensúlyozottabban indult a kapcsolatuk. Nagyon hamar megtalálták a közös hangot, ez azonban a bizalom elvesztésével mostanra megszűnt. Petinek nagyon nem tetszett, mikor megtudta, hogy felesége egy másik pár férfitagjával, Andrással vált üzeneteket, ráadásul Enikő Andráséknál is akart aludni egy vitájuk után.

A Meglepetés magazinnak Enikő arról vallott, hogy lelkileg magányosnak érezte magát a férje mellett, mert nem érezte a nyitottságot Peti részéről, amikor összeköltöztek. A lapnak megszólalt a lány édesanyja is: „Amikor először leültünk beszélgetni, megnyerő volt Peti stílusa. Sármos és határozott férfinak tartottam. Úgy éreztem, összeillenek a lányommal, mert tudja kezelni őt. Enikő egy nagyon erős személyiség, így egy nálánál erősebb férfi kell mellé” – fogalmazott Enikő anyukája. Hozzátette: „Enikő nem csalta meg Petit, így nem is értem, mi ez az egész cirkusz a vejem részéről. Nagyot csalódtam benne, mert látom a lányomon, mennyire szenved ettől a helyzettől. Most ismertünk meg Peti valódi arcát... már nem az a kedves fiatalember, akivel először találkoztam.”

„A lányom a szemem láttára megy tönkre, miközben nem követett el bűnt. Tűzbe teszem érte a kezemet.”

A párnak ugyanakkor a legutóbbi adásban sikerült megbeszélnie a dolgokat.

via Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Tankcsapda dobosa: Én egy 10 éves zenekarba szálltam be, valaki szerint ott lett elbaszva az egész
Fejes Tamás mesélt üzletei érdekeltségeiről és arról is, hogy mit szólt Lukács Laci ahhoz, hogy kereskedelmi csatorna műsorában szerepelt.

Link másolása

Fejes Tamás volt a Palikék Világa vendége. A Tankcsapda dobosa mesélt vállalkozásairól, kereskedelmi tévés szerepléséről és a zenekari viszonyokról is.

A zenész elárulta, jelenleg legalább hatféle üzletben van érdekeltsége. „Az első számú projektem – és ezt nem szeretem vállalkozás szinten emlegetni – mindenféleképpen a Tankcsapda. Mindig megkülönböztetett figyelmet szenteltem a Tankcsapdának, ez alá rendeletem mindent, sokszor még a családomat is. Ezt nem szeretik az emberek üzleti vállalkozásként aposztrofálni, pedig ugyanolyan, sőt, sokszor bonyolultabb” – fogalmazott Fejes.

Ezen kívül azonban számos üzleti vállalkozásban is részt vesz: „Hangszerboltot nyitottam Debrecenben. Először alkalmazott voltam, végigjártam a ranglétrát. Mindenes voltam, hoztam-vittem a cuccokat. Egy héten kétszer jártam Németországba, volt, hogy Barkasszal, meg azzal a csőrös Mercivel padlógázon, kilencvennel”. Jelenleg piacvezető a vállalkozása, három bolttal rendelkezik országszerte. Ezeken kívül csárda, roncsbár, pálinkafőzde és spanyol apartmanok is az érdekeltségébe tartoztak.

A zenekarról szólva elmondta:

„Mindig próbálok úgy felnőni, azért nem szoktam celebeskedni, vagy ilyen jellegű dolgokat elvállalni, mert nem akarom túlnőni a Lacit. Olyan szempontból, hogy a Lukács a Tankcsapda arca”.

Fejes Tamás beszélt arról is, az együttes frontembere nem volt boldog attól, hogy elvállta a szereplést a TV2 Kincsvadászok című műsorában. „Az elején mondta, hogy neki nem tetszik ez, de nem azért, mert féltékeny erre a sztorira. Mi nem vállalunk semmilyen fajta kereskedelmi tévés megjelenést”.

„Volt olyan, hogy túltoltam, nekem is volt olyan, hogy rám lett szólva, hogy kicsit ez túl van tolva, ami igaz volt, de ezt nehéz volt elfogadni.”

„A Lukács alapította a zenekart, én egy 10 éves zenekarba szálltam be, valaki szerint ott lett elb*va az egész.”

„Én ennek megfelelően próbálom a zenekar háttérdolgait intézni, elsősorban ez az én feladatom. Zeneileg meg mindig is nagyon erős volt az összhang Laci meg köztem, alkotói folyamatban is erősek vagyunk. De Lacitól jön a gyújtás, az őrá van írva.”

via Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Még nincs vége: Havas Henrik és Hajdú Péter megint durván beszólt egymásnak
A hetek óta tartó konfliktus egy újabb állomásához ért azzal, hogy Havas és Hajdú ismét üzenetet váltott. Most sem kímélték a másikat.
FM. Kép: Tiktok - szmo.hu
2024. április 16.


Link másolása

Hetek óta megy az adok-kapok Havas Henrik és Hajdú Péter között, az üzengetés pedig most a Story közreműködésével folytatódhatott. A lap ugyanis mindkettőjüket megkereste, hogy megtudja, mit gondolnak a másikról.

„Emberileg mindig kedveltem Pétert. Kedves, esendő fiú. Szakmai kérdésekben feltétlenül mérvadó a véleménye. Eljött az idő, hogy meg kell szívlelnem, amit mond, és nincs mese, visszavonulok! Ha elküldené a címet, holnap postáznám is neki a József Attila-díjamat, a Kritikusok díját, néhány rádiós Nívódíjamat, a 2007-es Év riportere címem, valamint mind a 31 könyvemet”

– mondta a lapnak Havas, majd nevetve hozzátette, mindezt szigorúan utánvéttel gondolná. Az üzenettel aztán Hajdút is megkeresték, aki így válaszolt arra:

„Elhiszem, hogy sok díja van, én is nívódíjas vagyok, de azt gondolom, egy díj nem feltétlenül csak a tehetségről szól. Sokkal inkább a beletett munkáról, kapcsolatrendszerről. Az ő korosztályában valóban sok tehetség van/volt. Baló György, Kepes András, Friderikusz Sándor. De Havas nem tartozik közéjük. Ő sohasem a riporteri kvalitásaival tűnt ki, hanem azzal, hogy ő a Tanár úr, aki mindent tud, és akinek mindenről van véleménye. És ezzel nem az újságírói képességeit vonom kétségbe, de azért ne keverjük az almát a körtével. Azt gondolom, ő egy roppant tehetségtelen, de rendkívül szórakoztató médiaszemélyiség. És még egy jó pontja van nálam amellett, hogy viccesnek tartom. Mégpedig az, hogy a Frisshírek Podcastot Dömsödi Gáborral együtt készítik, amivel segíti Gábort. Aki ellentétben vele tényleg tehetséges, és szeretném, ha ezt végre el is hinné magáról.”

Az üzengetés Hajdú Péter Varga Judittal készült interjúja után kezdődött. „Hajdú egy teljességgel tehetségtelen műsorvezető” – mondta ezután a Frisshírek Podcast egyik adásában Havas. A Beköltözve Hajdú Péterhez G.w.M-mel készült beszélgetésében válaszolt Hajdú, aki az ország legtehetségtelenebb tévésének nevezte Havast.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk