News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Berki Mazsi Berki Krisztiánról: „Ezt a szerelmet, amit mi éreztünk, kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer”

„Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét” – mondta a médiaceleb özvegye, aki elárulta azt is, hogy voltak előérzetei a férjével történtekkel kapcsolatban.

Link másolása

hirdetés

Berki Mazsi élete egy csapásra teljesen megváltozott, amikor három hónapja elvesztette élete párját. Palik Lászlóék műsorában őszintén beszélt férje, Berki Krisztián elvesztéséről, a gyászáról. Elmondta, hogy most kislányára és saját belső békéjének megteremtésére fókuszál, egy boldog és kiegyensúlyozott életre törekszik.

A beszélgetésben szó esett gyerekkoráról, az iskolás éveiről, a fiatalságáról és a májusban elhunyt Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról is.

"Amikor mi először találkoztunk, az egy pénteki nap volt, és én ott tudtam, hogy mi együtt leszünk. Tudtam, hogy ez így lesz, most már elválaszthatatlanok vagyunk. Vasárnap együtt sírtunk az autóban, hogy ez hogy lesz, mint lesz.

Ezt a szerelmet, amit én éreztem, amit mi éreztünk, azt én kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer"

- mondta.

Azt is elárulta, hogy férje elvesztését egy örökké tartó rémálomként éli meg.

hirdetés

"Harmincéves vagyok, van egy kislányom, és igen, özvegy vagyok. Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de ezt senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem. Mert mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogyha tényleg az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani vagy ellátni a kislányomat, akkor lenne, aki segítene, de ebben nem engedek, ebben próbálok erős lenni".

Ugyanakkor azt szeretné, ha ő teremthetné meg gyermekének a biztos hátteret. Ezért tervei szerint szeptemberben dolgozni kezd, a kis Emma pedig bölcsödébe fog járni.

A kislány testvére is szóba került. Mazsi elmondta, hogy Krisztián másik lánya látogatja a picit, de Natiról nem nyilatkozna, mert azt Hódi Pamela, az édesanya teheti meg. Nem szeretné a két gyerek jó kapcsolatát kockáztatni.

Arról is beszélt, hogy Pamelától több dolog miatt is bocsánatot kért. Emma születése után úgy gondolta, hogy több mindent is másképp csinálna.

Férje haláláról úgy vélekedett, hogy szerinte még nincs itt az ideje annak, hogy Hódi Pamelával beszéljenek az okokról.

"Nem egyeztettünk ezzel kapcsolatban abszolút. Én azt gondolom, hogy ennek még nincs az ideje, hogy erről beszéljünk. Ehhez még el kell telnie egy kis időnek, hogy erről tudjunk beszélni...

- vélekedett.

Az asszony arra a kérdésre, hogy számított-e arra, hogy baj lesz, így válaszolt: „hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem”, mert „Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét.”

Az özvegy fő célja most, hogy Emmával boldog, kiegyensúlyozott életet élhessenek.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Curtis és Nyári Dia is szerepel a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadában
Október 17-től indul a túlélős sztárreality Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival, minden este lesz adás.
Fotó: RTL Klub - szmo.hu
2022. szeptember 30.


Link másolása

hirdetés

Új évaddal jön a Celeb vagyok, ments ki innen! című sztárreality az RTL Klubon: október 17-től minden este láthatjuk, hogyan küzdenek meg a résztvevő celebek a dzsungelélet kihívásaival.

A műsorvezető Sebestyén Balázs és Vadon János lesz, a versenyzők között pedig ott lesz Curtis, Janicsák Veca, Nyári Dia és Lengyel Ferenc. A többi híresség nevét csak később árulják el.

Az RTL Klub közleménye szerint a celebeknek többek között el kell viselniük az éhséget, a kolumbiai dzsungel változatos, ám annál ijesztőbb állatvilágát, az időjárás viszontagságait és nem utolsó sorban egymást, miközben extrém játékokban kell bizonyítaniuk rátermettségüket, vagy éppen megküzdeniük az élelmükért.

Ahogy eddig is, a nézők most is szavazhatnak arról, hogy kinek könnyítik, vagy keserítik meg a dzsungel létét, vagy éppen arról dönthetnek, hogy kimentik-e a hírességet a vadonból, vagy még hagyják, hogy „élvezze” a semmihez sem hasonlítható körülményeket.

A Celeb vagyok, ments ki innen! új évada október 17-től minden hétköznap 21:00 órától, hétvégenként 19:00 órától lesz az RTL Klubon.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Jáksó László Sebestyén Balázsról: Nagyon távol van van attól, amit mutat és amit gondolnak róla, mint amilyen valójában
Az egykori tévés és rádiós „nagy, szőrös segges” hasonlattal beszélt az RTL Klub műsorvezetőjéről.

Link másolása

hirdetés

Jáksó László az elmúlt években eltűnt a nyilvánosság elől, az utóbbi időben azonban több interjút is adott. Most Ábrahám Róbert Talk44 című YouTube-műsorában beszélt arról, hogy jelenleg informatikusként dolgozik, a tévé és a rádió pedig egyáltalán nem hiányzik neki.

„54 éves vagyok, ennyi idősen az ember nem tudja ugyanazokat a vicceket hitelesen sütögetni, és ugyanazt a stílust sem tudja képviselni, de stílust váltani sem nagyon lehet a médiában. A másik ok, hogy nemcsak én léptem hátra, hanem a média is otthagyta az összes olyan embert, aki körülbelül velem egy időben létezett benne”

- indokolta, hogy miért vonult vissza a médiától.

Az egykori tévés és rádiós szerint ma már nincsenek is igazi műsorvezetők, akikért a Vitray Tamás és kortársai nevével fémjelzett televíziózás idejében a nézők még bekapcsolták a tévét. A mostani tévések közül néhányról el is mondta a véleményét. Havas Henrikről - akivel együtt dolgozott a Heti Hetes című műsorban - például nem túl hízelgőt:

„Havas egy hülye, egyem a szívét. Én nagyon kedvelem azóta is, de lássuk be, ő hülye”

- fogalmazott.

De Sebestyén Balázst sem kímélte, ezt mondta róla:

hirdetés
„Vitray Tamás elmélete szerint, ha egy nagy, szőrös segget mutatnának a televízióban, nyilván felháborodnának az emberek. Jönnének a levelek, telefonok. Kinn tartaná a tévé egy-két-három hónapig... és elfogynak a levelek. Még kinn tartja a tévé egy évig, majd leveszi. Ugyanaz a levéláradat jönne, csak azzal, hogy 'hol a s*ggünk'”.

A Blikknek bővebben is kifejtette a véleményét az RTL Klub ismert arcáról.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondott még!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mohamed Fatima 95 kilót fogyott, úgy megváltozott, hogy alig lehet ráismerni
Az énekesnőnek esztétikai beavatkozásokra is szüksége volt jelentős fogyása miatt.

Link másolása

hirdetés

Mohamed Fatima a közelmúltban úgy döntött, hogy megszabadul a súlyfeleslegétől, ezért pedig keményen tett is. Az énekesnő elképesztő átalakuláson ment át, teljesen megváltozott a külseje - írja a Sassy.hu.

A Fekete vonat együttes tagjaként híressé vált Fatima korábban gyomorgyűrűvel próbált változást elérni, de hangsúlyozta, hogy az evés nem minden, az edzés is fontos. A Borsnak mesélt arról, hogy a bokszban találta meg a neki megfelelő sportot, annak ellenére, hogy egy légynek sem tudna ártani. Kitartása pedig sikeresnek bizonyult, hiszen

95 kilótól szabadult meg eddig.

Mivel a hatalmas súlyveszteség nyomot hagyott a testén, esztétikai beavatkozáson is átesett: haskorrekciója és mellplasztikája is volt. Mint mondta, nem feküdt volna kés alá, de az ő esetében orvosilag indokolt volt, mivel a bőrét nagyon megviselte a változás.

„Úgy érzem, kezdem elérni a súlyt, amire vágyom. Engem is érintett a jojó effektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak. Azóta feljött valamennyi, így most a 70 kiló a cél. De nehéz, mert nagyon szeretek főzni, enni, a jó magyar ételeket. Mindennap főzök a férjemnek, ő szerencsés, rajta nem látszik meg semmi”

- mesélte az énekesnő a lapnak.

Fatima elképesztő átalakulása az Instagramon közzétett képein is látszik:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lilu a tanárok kirúgásáról: Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem?
A műsorvezetőnek elfogytak a szavai, az ügy kapcsán csak indulata van. És szégyenérzete.

Link másolása

hirdetés

Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? - írta Lilu az Instagram-oldalán a Kölcseys tanárok kirúgása kapcsán.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, pénteken a Kölcsey Ferenc Gimnázium több tanára is levelet kapott a tankerülettől, amelyben az állt, hogy rendkívül felmentéssel megszüntetik a munkaviszonyukat. Lapunk érdeklődésére később az illetékes tankerületi központ megerősítette:

tényleg polgári engedetlenség miatt rúgtak ki a pedagógusokat.

A diákok válaszul spontán tüntetést tartottak a gimnázium előtt péntek este. A témában megszólalt Karácsony Gergely és Hadházy Ákos is.

A tanárok kirúgása azonban Lilu figyelmét sem kerülte el, sőt úgy tűnik, eléggé felzaklatták a történtek. A műsorvezető ennek kapcsán azt írta:

„Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? Erre már szavaim sincsenek. Csak indulatom. Szégyenérzetem.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: