News here

SZTÁRVILÁG

Berki Mazsi: „A kislányom az, aki életben tart, Emmában ott él az édesapja”

Berki Krisztián özvegye az RTL Reggeliben beszélt arról, hogy még nem tudta feldolgozni férje elvesztését, de jó úton halad. Mesélt a Balin töltött időszakról is.

Link másolása

Először adott interjút Berki Mazsi férje halála óta az RTL Reggelinek. Berki Krisztián május 6-án tragikus hirtelenséggel hunyt el.

"Nem vagyok még túl a történéseken, azt gondolom, hogy a gyászidőszak még bőven tart. Talán - és ezt szeretném hangsúlyozni - talán, az idő fogja egyszer majd ezt körbenőni"

- mondta a Reggeliben az özvegy, aki azt is hozzátette: aki számára segít a gyászfeldolgozásban, azt mondja, jó úton halad.

"Hullámzom, az érzések előtörnek bennem, néha még jelentkeznek pánikrohamok, viszont nagyon jól kezelem. Anyaként nincs is más választásom. Nincs olyan opció, hogy elengedjük magunkat... anyaként helyt kell, hogy álljunk, ott kell, hogy legyünk, a kislányomnak biztosítanom kell mindent, nincs az, hogy egy napra kiveszek egy szabadságot, pihenek vagy egy kicsit depressziós leszek"

- fogalmazott Mazsi, hozzátéve:

"A kislányom az, aki életben tart, aki erőt ad... Van kiért felkelnem, van miért küzdenem és ő a minden. Miatta érdemes célokat kitűzni".

Az influenszer azt mondja, szerencsére rengetegen segítenek neki, például a szülei, a testvére, a barátai, Krisztián barátai és az anyósa is.

"Én most tudtam meg, hogy azt a sok jót, amit tudtam adni az elmúlt években, most mind visszakapom azoktól az emberektől, akik itt vannak mellettem... Én nem gondoltam, hogy ilyen támogatás lesz mögöttem"

- mondta könnyeivel küszködve.

Mazsi nemrég Balira is elutazott egy jógatáborba a kislányával, Emmával. A tábort még korábban Krisztián mutatta neki, úgy volt, hogy együtt vesznek részt ezen a programon. Mint mondta, nagyon sokat segített neki ez az utazás, mert olyan emberek között lehetett, akik rengeteget adtak neki.

"Annyi szeretetet kaptam, hogy azt el se tudom mondani. Egy olyan közösség vett körbe, akik segítettek nem átlépni ezen az időszakon, viszont talán egy kicsit előrelépni. Arról a bizonyos lépcsőről már nem zuhanok vissza a legaljáig, hanem néha csak egy-két lépcsőfokot esek vissza"

- mesélte.

Mazsi arról is beszélt a Reggeliben, hogy néhai férje édesanyjával most is nagyon jó a kapcsolata. Elmesélte, hogy amikor Krisztiánnal összejöttek, neki még nem volt jó a kapcsolata az édesanyjával, de elhatározta, hogy kibékíti őket, erre pedig a férje is nyitott volt. És most nagyon örül annak, hogy ez végül sikerült neki.

"Nagyon fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljunk a szeretteinkkel, mert soha nem tudhatjuk, hogy mikor jár le az a bizonyos homokóra"

- mondta Mazsi, aki azt is elmondta, hogy ő és az anyósa is azt látja, hogy sokszor olyan, mintha Krisztián tekintene vissza rájuk Emmán keresztül.

"Emmában ott él az édesapja"

– fogalmazott, hozzátéve, hogy ez rengeteg erőt ad nekik.

Az influenszer arról is beszélt, hogy Balin sikerült annyira megerősödnie, hogy elhatározta, ősszel mégis elindítja Emmazsi baba-mama táborát, amit még januárban álmodott meg. Azt mondja: imád más anyukákkal együtt lenni és sok erőt akar adni azoknak az édesanyáknak, akik azt hiszik, hogy egyedül vannak.

Videó: Mazsi az RTL Reggeliben

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Gyenge a felhozatal, nincs mitől tartani – mondta az egyik nő A Nagy Ő-ben, akit aztán Árpa Attila hazaküldött
Ági azt mondta, nem bánja, hogy így alakult, mert nem tudott volna elképzelni egy randit sem a színésszel.

Link másolása

Hétfőn este elindult A Nagy Ő új évada a TV2-n, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az első adásban 19 hölgy mutatkozott be, akik között már az első perctől kezdve megkezdődött a rivalizálás. Ági és Metta is azok között volt, akik már az elejétől kezdve elkezdték latolgatni az esélyeket.

„Felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk”

- mondta Ági magabiztosan.

Később viszont kiderült, hogy nem sikerült jól felmérniük az erőviszonyokat, ugyanis Ági is az a három hölgy között volt, akiktől Árpa Attila már az első este elbúcsúzott. A 35 éves sminktetováló azt mondta, érezte, hogy mennie kell.

„Nem is bánom, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy elmenjünk együtt egy randira”

- mondta a távozása előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Sírva mondott beszédet Christina Applegate – először jelent meg a nyilvánosság előtt, mióta szklerózis multiplexszel küzd
Az 50 éves színésznő csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, ami miatt igencsak meghatódott.

Link másolása

Christina Applegate-et 2021 augusztusban mondta el, hogy szklerózis multiplexszel diagnosztizálták - éppen akkor, amikor a Halott vagy című sorozatot forgatta. Nemrég beszélt először a betegségéről egy interjúban, ekkor elmondta, hogy közel 20 kilót szedett fel a diagnózis óta, és már csak bottal tud járni.

A színésznő az utóbbi időben kerülte a nyilvánosságot, most azonban kamerák elé állt, mivel csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán.

Bottal, mezítláb érkezett az eseményre, a csillag felavatásakor pedig egy széken ült kollégái körében. Ezután pedig a könnyeivel küzdve mondott megható beszédet.

Betegségével csak viccelődött, mint mondta, nyugodtan lehet nevetni azon, hogy cipő nélkül jelent meg az eseményen. Köszönetet mondott a családjának, barátainak és pályatársainak, akik közül például Katey Sagal, David Faustino (akikkel a Rém rendes családban játszott együtt) Selma Blair (akivel az Édes kis semmiségben szerepeltek), és Linda Cardellini (a Halott vagy című sorozatban szereplő társa) is ott volt vele. Elmondása szerint filmes kollégái nemcsak a barátok, de családtagok is számára, akik mindennap gondoskodnak róla. Akkor érzékenyült el igazán, amikor 11 éves lányáról beszélt, aki a mindent jelenti számára, és minden egyes nap hálás érte.

„Nagyon érdekes volt az életem eddig. Minden azzal kezdődött, hogy kislányként ebben az utcában álltam a sorban, hogy megnézhessem az első Star Warst. Néztem a csillagokat, és azt kérdeztem: »Kik ezek az emberek? Jól csináltak valamit? Rosszul csináltak valamit? Bármi is legyen az, én is akarok egy ilyet« . Öt éves voltam ekkor. Szóval ez a nap többet jelent számomra, mint ahogy el tudjátok képzelni”

- mondta az 50 éves színésznő.

Forrás: People


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Nem néz ki finomnak” – Rácz Jenő nem kóstolta meg Járai Máté ételét, mert a színész nem fogadta meg a tanácsát
A Konyhafőnök VIP-ben szereplő színész szerint a séf a személyes ellentétük miatt nem volt hajlandó zsűrizni az ételét.

Link másolása

A Konyhafőnök VIP hétfői adásában ismét kaphattak egy kis ízelítőt a nézők a Rácz Jenő és Járai Máté közti konfliktusból, amelyet már az első adás is kihangsúlyozott. A színész tejszínes káposztát szeretett volna főzni, ám Rácz Jenő már a feladat elején azt mondta neki, hogy ez kevés lesz, akár ki is eshet vele. A vendégzsűriként szereplő Németh Kristóffal együtt azt javasolták Járainak, hogy találjon ki mást, ő azonban kitartott eredeti elképzelése mellett. Úgy gondolta, meg tudja úgy csinálni a tejszínes káposztát, hogy egy szépen tálalható étel legyen.

Rácz Jenő még a főzés közben mondta a zsűritársainak, „nem fog amellé állni”, hogy a színész a tanácsuknak ellentmondva megcsinálja a szerinte rossz köretelemet. Végül nem is volt hajlandó megkóstolni az ételét, pláne miután Sárközi Ákos és Németh Kristóf sem volt elragadtatva tőle.

„Én nem kóstolom meg az ételedet, mert ott voltunk nálad, elmondtuk, hogy ne ezt csináld, és mégis ezt csináltad, nem is akármekkora mennyiségben. Nem tudok ehhez mit hozzászólni. Nem néz ki finomnak, elmondták a zsűritársak, hogy nem is finom annyira... Köszönöm”

- mondta a színésznek.

„Szerintem ez a személyes ellentétünk egyik eleme volt. Én azt gondolom, hogy bárki másnak megkóstolta volna. Már csak azért is, mert úgy lett volna vele, hogy a fűszerezésbe belekapaszkodhat, hogy az például nem rossz”

- mondta Járai.


Link másolása
KÖVESS MINKET: