News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Bántalmazással vádolta meg Marilyn Mansont exe, Evan Rachel Wood és több nő is

A színésznő a közösségi oldalán írta le, mit tett vele exvőlegénye. Posztja után több nő is hasonló vádakat fogalmazott meg az énekessel szemben.
Fotó: Northfoto - szmo.hu
2021. február 01.


Link másolása

hirdetés

Bántalmazással vádolta meg Marilyn Mansont (eredeti nevén Brian Warner) Evan Rachel Wood. A színésznő korábban már beszélt arról, hogy egy exe bántalmazta őt, hétfőn viszont egy Instagram-posztban elárulta, hogy Mansonről van szó - számolt be róla a Vanity Fair.

"Kamaszkoromban kezdett el zaklatni, és éveken át brutálisan bántalmazott. Átmosta az agyamat és manipulált, hogy behódoljak neki. Elegem van abból, hogy félelemben élek megtorlástól, rágalmazától, zsarolástól tartva. Azért teszem ezt, hogy leleplezzem ezt a veszélyes embert, és felhívjam azoknak az iparágaknak a figyelmét, amelyekben tevékenykedett, mielőtt még több életet tesz tönkre. Én is azokkal az áldozatokkal vagyok, akik nem akarnak többé csendben maradni"

- írta Wood bejegyzésében.

A színésznő és aktivista csak 18 éves volt, amikor megismerkedett az akkor 36 éves zenész-színésszel. 2010-ben el is jegyezték egymást, de még abban az évben szakítottak is.

Wood korábban azt mondta, lelkileg, fizikailag és szexuálisan is bántalmazták egy erőszakos kapcsolatban, ez pedig az idő múlásával egyre csak rosszabb lett. Azt is elmesélte, hogy egyszer arra ébredt, hogy a férfi, akiről azt hitte, szereti őt, éppen megerőszakolja.

Manson 2009-ben egy újságnak azt nyilatkozta Woodról, hogy mindennap fantáziál arról, hogy egy kalapáccsal összetöri a koponyáját. Tavaly, amikor egy zenei újságíró felemlegette ezt, az énekes azt mondta, hogy az a megjegyzés "egy új lemezt népszerűsítő színpadias rocksztár interjújában" hangzott el, és nem a valóságot tükrözte.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félmeztelenül lépett a kifutóra Bella Hadid, majd spraytechnikával festettek rá ruhát
Különleges produkcióval készültek a párizsi divathétre.

Link másolása

hirdetés

Bella Hadid pénteken félmeztelenül sétált a kifutóra a párizsi divathét egyik eseményén.

A modell a kezével takarta el magát, amíg ketten körbeállták, és spraytechnikával fehér ruhát festettek a bőrére.

A kész műben Hadid természetesen a kifutón is végigvonult – vette észre a 24.hu.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Férjhez ment Sztarenki Dóri – itt vannak az első fényképek
A színésznő az esküvőt élete egyik legszebb napjaként élte meg.
Címlap: RTL.hu - szmo.hu
2022. október 01.


Link másolása

hirdetés

A Mellékhatás című sorozatban is szereplő Sztarenki Dóri az Instagramon közölte, hogy megházasodott. A poszthoz csak annyit írt:

Életem egyik legszebb napja

A fotókból arra következtethetünk, hogy az esküvőt kicsi, családias környezetben tartották kint a szabadban.

A Secret Stories by Daalarna Instagram-oldal szerint a színésznő és a szerelme, Fábián Zoltán közel két év után, idén májusban jegyezték el egymást, az esküvőt pedig szeptember 17-én tartották – írja az RTL.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lilu a tanárok kirúgásáról: Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem?
A műsorvezetőnek elfogytak a szavai, az ügy kapcsán csak indulata van. És szégyenérzete.

Link másolása

hirdetés

Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? - írta Lilu az Instagram-oldalán a Kölcseys tanárok kirúgása kapcsán.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, pénteken a Kölcsey Ferenc Gimnázium több tanára is levelet kapott a tankerülettől, amelyben az állt, hogy rendkívül felmentéssel megszüntetik a munkaviszonyukat. Lapunk érdeklődésére később az illetékes tankerületi központ megerősítette:

tényleg polgári engedetlenség miatt rúgtak ki a pedagógusokat.

A diákok válaszul spontán tüntetést tartottak a gimnázium előtt péntek este. A témában megszólalt Karácsony Gergely és Hadházy Ákos is.

A tanárok kirúgása azonban Lilu figyelmét sem kerülte el, sőt úgy tűnik, eléggé felzaklatták a történtek. A műsorvezető ennek kapcsán azt írta:

„Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? Erre már szavaim sincsenek. Csak indulatom. Szégyenérzetem.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Muri Enikő és párja távozott a villából
A zenészpár mindössze egy pontot kapott a szimpátiaszavazáson, számukra véget ért a játék.

Link másolása

hirdetés

Muri Enikő és Tóth Szabi tegnap mindössze egy pontot kapott a szimpátiaszavazáson Zdroba Patrikkal és Bádoki Bettivel szemben, így a zenészpárnak kellett távoznia a Nyerő Páros villájából.

Tóth Szabi az eset után elmondta: bár szerinte jól játszottak Enikővel, számított arra, hogy ők fognak kiesni a szavazáskor. Muri Enikő hozzátette, hogy hálás azért, hogy eljöhetett játszani a párjával, akivel megjárták a fentet és a lentet, és megköszönte az új barátságokat is.

„Embernek maradni minden körülmények között a legeslegjobb dolog a világon”

– tette hozzá az énekesnő.

A páros a kameráknak elmondta, hogy túlnyomórészt nagyon élvezték a játékot. Hozzátették, hogy nagyon jó dolog, ha volt, akiknek tetszett a játékuk, és tudtak azonosulni vele. Hozzátették: „(Enikő) Akinek meg nem, hát akkor... (Szabi) Az meg kövesse be a Pamelát!”

Muri Enikő és Tóth Szabi távozott a Nyerő Páros villájából

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: