hirdetés

SZTÁRVILÁG

Az öngyilkosságon is gondolkodott Meghan Markle - erről ő maga vallott egy interjúban

Arról is beszélt, hogy születendő gyermeke bőrszíne is téma volt a királyi családon belül.

Link másolása

hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy egyes híresztelések szerint szörnyen, már-már zsarnoki módon viselkedett Harry herceg amerikai felesége a brit királyi palotában, mielőtt tavaly év elején a hercegi pár úgy döntött, hogy elhagyja az udvart.

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt ugyanakkor öngyilkossági gondolatai is voltak, miután összeházasodott Harry herceggel - erről maga a sussexi hercegné számolt be az Oprah Winfreynek adott vasárnapi interjújában.

Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes, állandó gondolat volt a fejemben

- emelte ki Meghan a CBS amerikai televízió műsorában.

Kifejtette: a királyi család tagjainak elmondta, hogy segítségre van szüksége mentális állapota miatt, de nem kapott tőlük támogatást. Úgy vélekedtek, hogy ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülne.

hirdetés

Az afroamerikai anyától származó, volt színésznő azt is elárulta, hogy amikor terhes volt a most csaknem 2 éves fiával, Archie-val, a királyi családban téma volt, milyen sötét lesz a születendő gyermek bőrszíne.

Szerinte a faji kérdés is közrejátszhatott abban, hogy közölték velük: a gyerekük nem kapja meg a herceg címet.

Arra a kérdésre, hogy mire számít a brit királyi udvartól, miután elhangzik a mostani interjú, Meghan azt válaszolta: azok után, hogy az udvar „aktív szerepet vállalt a róluk szóló hamis híresztelések fenntartásában, nem várhatták, hogy továbbra is csöndben maradjanak”.

Sussex hercege és hercegnéje 2020 márciusában mondtak le királyi feladataikról, és jelenleg Kaliforniában élnek. Harry és Meghan távozását a királyi családból egy év után kellett volna felülvizsgálni. A Buckingham-palota már február 19-én megerősítette, hogy a pár nem tér vissza a királyi feladatokhoz, és Harry lemond tiszteletbeli katonai címeiről. Ez hivatalossá és véglegessé tette a házaspár elválását a királyi családtól.

Harry herceg az interjúban elmondta, hogy "csapdába esett" a királyi családban, amelyből Meghan segítségével tudott kiszabadulni. Hozzátette, egyedül nem lett volna képes lemondani királyi kötelezettségeiről. Szerinte feleségével mindent elkövettek annak érdekében, hogy jó kapcsolat alakuljon ki köztük és a királyi ház között. Úgy fogalmazott: soha nem hagytuk volna el a palotát, ha támogatták volna Meghant.

A Buckingham-palota a múlt héten bejelentette: vizsgálatot indítottak azzal kapcsolatban, hogy a sussexi hercegnő állítólag megalázóan bánt a királyi udvar személyzetével. A vizsgálat a The Times angol napilap cikke nyomán indult, amelyben azt írták, hogy a hercegnő ellen 2018 októberében - amikor Meghan és Harry herceg a Kensington-palotában lakott - panaszt tettek megalázó bánásmód miatt.

Ugyanakkor Meghan Markle barátnői közül többen is kiálltak az egykori színésznő mellett, mondván: ők mindig is okos, vicces, az emberekkel kedves személyiségnek ismerték meg.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

DWTS: Tóth Andi édesapjával való rossz viszonyát táncolta el, mindenkit megríkatott a stúdióban

Molnár Andi a könnyeivel küszködött, Ördög Nóra elcsukló hangon méltatta az előadást, Kováts Gergely Csanád alig tudott megszólalni.

Link másolása

hirdetés

A Dancing with the Stars legutóbbi adásában az emlékek alapozták meg az előadott koreográfiák történeteit. Tóth Andi és táncpartnere, Andrei Mangra bécsi keringőt táncoltak, de úgy, ahogy még soha senki.

Ahogy eddig, Tóth Andi és partnere most is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, a zsűri nem is tudott belekötni az előadásba. A mélyben megbújó, szívszorító érzéseket ezzel szemben sikerült előcsalogatni, ugyanis a zsűri tagjai, valamint a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna is könnyekben tört ki.

„Édesapám volt az, aki mindannyiunk életét megnehezítette. Mindig féltünk tőle, nem éreztük magunkat biztonságban. Az egyetlen hely, ahová el tudtam bújni, a nagyon pici hálószobám volt”

– mesélte az énekesnő a produkció előtt vetített videóban.

Molnár Andi a könnyeivel küszködött, Ördög Nóra elcsukló hangon méltatta az előadást, Kováts Gergely Csanád alig tudott megszólalni, amikor ők kerültek sorra az értékelésnél.

„Azt gondolom, azzal, hogy beszélsz róla és aztán eltáncolod, talán még a megoldást is meg tudod adni azoknak, akik most néztek”

– mondta Bereczki Zoltán meghatódva.

hirdetés

A páros mindenkitől 10 pontot kapott, így a maximális 40 ponttal jutottak tovább a következő adásba.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Mészáros Lőrinc ex-felesége Joshi Bharat új szerelme

A két, frissen elvált tévés személyiség a Kelemen Beatrix Life Tv-jénél ismerkedett össze.

Link másolása

hirdetés

Néhány hete mi is beszámoltunk róla, hogy 31 év után válik a népszerű, indiai származású tévés, Joshi Bharat.

A Blikk most megírta: már rá is talált a szerelem a 66 éves műsorvezetőre.

Párja nem más, mint a 36 év házasság után Mészáros Lőrinctől elváló Kelemen Beatrix, a Joshinak is munkát adó Life TV üzemeltetője, a Media Vivantis Zrt. elnöke.

Joshi Bharat a lapnak röviden meg is erősítette az információt. „A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket” – mondta a tévés.

A Blikk információi szerint a Life TV volt, ahol Beatrix és Bharat közelebb került egymáshoz, az utóbbi hónapokban egyre több és több időt töltöttek együtt. Egy bennfentes így nyilatkozott kettejükről:

hirdetés
„Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a "hogyan tovább"-bal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat.

Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Ez undorító volt” - mondta Csobot Adél Gáspár Lacinak, miután összevesztek az X-Faktorban

A két mentor többször is összekapott egy-egy versenyzőn, de akkor durvult el igazán a vitájuk, amikor egy zenekar továbbjutásáról kellett dönteniük zsűritársaikkal.

Link másolása

hirdetés

Csobot Adél és Gáspár Laci között valahogy nem volt meg az összhang az X-Faktor tizedik évadának második válogatóján, folyamatosan összekaptak a versenyzőkről alkotott véleményük miatt. Megállás nélkül egymást próbálták győzködni a jelentkezők továbbjutásáért, sokszor már pattanásig feszült a hangulat. Gáspár Laci szexista megjegyzéseket is tett Adélra, végül még ő sértődött meg, amikor az énekesnő lepisszegte őt.

A vita akkor durvult el legjobban, amikor a zsűrinek Prove zenekar továbbjutásáról kellett döntenie.

Adélnak nagyon tetszett a fiúbanda, ezért a közönség segítségével próbálta meggyőzni Lacit arról, hogy igennel szavazzon a produkcióra.

Az akció nem volt sikeres: Laci Adélt próbálta hibásként beállítani azért, mert nemet mondott. Úgy gondolta, hogy az énekesnő a nézők véleményével próbálta őt befolyásolni.

„Ezek után, most már tényleg NEM”

- döntött a zenész.

Puskás Peti is meglepődött, vissza is kérdezett, hogy Laci, csak azért mondott-e nemet, mert Adél a közönség segítségét kérte. „Ezért is” – vágta rá a zenész.

hirdetés
"Ez most nem volt szép, ez undorító volt"

- mondta Adél, aki sírva is fakadt, majd a könnyeivel küszködve hozzátette:

„Nagyot csalódtam most benned Laci, mert ezt nem gondolhatod komolyan.”

A Prove zenekar nem jutott tovább, így őket nem láthatják viszont a nézők a Táborban.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kandech Evelyne magányosan küzdött a rákkal, de sosem adta fel

A volt Megasztár-énekes a múlt héten, 37 éves korában hunyt el.
Címkép: TV2 - szmo.hu
2021. október 18.


Link másolása

hirdetés

Több mint egy éve diagnosztizáltak tüdőrákot Kandech Evelyne-nél, és sokáig úgy tűnt, hogy le tudja győzni a kórt, végig élni akart, optimistán állt hozzá, bátran járt kemoterápiás kezelésekre. A Blikknek nyilatkozott az egykori Megasztár-versenyző barátnője, Irén, aki szerint

Evelyne "kicsit bagatellizálta a betegségét, de az orvosok is biztatták, hogy fiatal szervezet, legyőzi a rákot. Ő is bizakodó volt, sokszor mondta, hogy nem lesz baj, ki fog jönni belőle.

Sajnos, végül nem így lett, és a betegség győzött."

Elmesélte azt is, hogy Evelyne pincérnőként dolgozott, az étteremben gyakran fel is lépett egy jazztrió énekeseként, a koronavírus-járvány viszont minden bevételi forrását elvette. Ekkor ért véget egy kapcsolata is, így Budapestről hazaköltözött Pécsre, az édesanyja lakásába, aki néhány évvel ezelőtt halt meg. Akkor teljesen egyedül maradt, Sierra Leone-i származású apját ugyanis alig ismerte, édesanyja halála után pedig sokszor depressziós volt, barátnője üzeneteire is alig válaszolt.

Kollégái és barátai most Evelyne-t gyászolják

Sokan megemlékeztek róla a közösségi médiában, például, Dér Heni, Torres Dani és Tóth Gabi, de Lakatos Márk is az énekesnő barátja volt, aki úgy nyilatkozott róla, hogy

hirdetés
"egy angyal volt, és most igazi angyallá vált. Nem beszélt a betegségéről, igaz, rég találkoztunk. Fájni fog a hiánya".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: