SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Az év beszólása eddig Gundel Takács Gáboré – egyszerre oltotta a politikusokat és a játékost Az ugrásban

A játékos sokallta, hogy két válaszból kell eldöntenie a helyeset, ekkor jött Gundi mindent vivő mondata.

Link másolása

Továbbra is hasít az RTL képernyőjén Az ugrás című műveltségi (bár sokszor inkább bulvár-közéleti) vetélkedő, és úgy tűnik, Gundel Takács Gábor ebben a műsorban is lubickol a szerepében. Ami nagyjából a tőle megszokott: barátságosan, de azért vicces, olykor pikírt megjegyzések társaságában igyekszik egyengetni, néha pedig kissé megnehezíteni a játékosok dolgát.

A legutóbbi előzetesben Gergőt láthattuk, aki az egyik kérdésnél szóvá tette, hogy neki bizony még a két lehetséges válaszból is nehéz kiválasztania az egy helyeset. Erre volt egy nagyon frappáns válasza Gundinak:

„Ennyire ne legyél már országgyűlési képviselő, hogy csak egyből kelljen választani!”

– csapta le a labdát a műsorvezető. Merész dolog volt tőle épp a politikusokkal viccelni, hiszen nem olyan régen épp egy politikai ügy farvizén került be a hírekbe: ő volt az első, aki távozott az – akkor még – államfő, Novák Katalin tanácsadói testületéből, miután kiderült, hogy elnöki kegyelemmel szabadulhatott a börtönből a bicskei gyerekotthon pedofil igazgatójának helyettese és bűntársa, K. Endre.

Gundel Takács Gábor beszólása Az ugrásban


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Több százan árulják a jegyeiket a hétvégi Azahriah-koncertek előtt, ez lehet az ok
Természetesen sokan voltak, akik azért vásároltak be a jegyekből, hogy azokat később majd haszonnal adhassák el. Ez lehet az egyik oka a tömeges eladásoknak.

Link másolása

Pénteken lesz Azahriah triplakoncertjének első napja a Puskás Arénában: az énekes fellépése akkora érdeklődést váltott ki Magyarországon, hogy végül három koncertet kellett szervezni erre a májusi hétvégére.

A Világgazdaság azonban arról ír, hogy sokan próbálják meg az utolsó pillanatban értékesíteni a belépőjüket.

A még tavaly októberben kifejezetten erre a célra létrehozott, mostanra hatezer fősre duzzadt Facebook-csoportban csak az elmúlt héten majdnem 600 bejegyzés született, és ezekben szinte mind az eredeti tulajdonosok kínálták eladásra a belépőjüket.

A Ticketswap oldalán pedig a három koncertre nagyjából 3000 jegy keresi gazdáját, és mivel a három koncertre nagyjából 120 ezer jegyet állíthattak ki, így csak ezen a felületen a belépők 2,5 százaléka kering.

A lap írásban megkereste a Broadway jegyirodát, hogy információt kérjen egyrészt az újra forgalomba hozott jegyekről, másrészt, hogy voltaképpen hány jegyet adtak el eddig, de az iroda csak későbbre ígértek tájékoztatást.

Természetesen sokan voltak, akik azért vásároltak be a jegyekből, hogy azokat később majd haszonnal adhassák el - ez lehet az egyik oka a tömeges eladásoknak. Sokan pedig azért adhatják el a jegyeiket, mert egyszerűen közbejött valami (családi program, munkahelyi elfoglaltság, stb.), és nem tudnak elmenni a Puskás Arénába.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Családi háború a milliós örökségért: itt tart most a Tahi Tóth-hagyaték vitája
A hagyatéki eljárás még mindig nem zárult le. Egyelőre nem került sor bírósági perre, a felek próbálnak békés úton megállapodni.

Link másolása

Öt évvel férje, a Kossuth-díjas színész halála után hunyt el Kárászy Szilvia zongoraművész 2023 februárjában. Az ismert és szeretett házaspárnak nem voltak gyermekei, így az örökség a testvérek és unokatestvérek között oszlik meg. A Blikk emlékeztet rá, hogy az örökség része egy közel 100 négyzetméteres, nagy értékű budai ingatlan is.

A szakértők szerint ezen a környéken a hasonló méretű lakások értéke 100-120 millió forint között mozog, de az elhelyezkedés miatt az értékük még magasabb lehet.

A lakás egykor Tahi Tóth László tulajdona volt, majd halála után feleségére szállt. Állítólag Szilvia azt szerette volna, ha a lakás visszakerül a Tahi Tóth családhoz, ám a végrendeletében ez nem szerepel.

Az elhunyt színész öccse, Tahi Tóth Gábor a Blikknek mesélt arról, hogy Szilvia szóban többször is kifejezte szándékát a család több tagjának, de a végrendelet írásakor már súlyos beteg volt, erős fájdalomcsillapítókat szedett, és valószínűleg ezért írta a lakás helyett a garázs helyrajzi számát a végrendeletbe. Így a legértékesebb ingatlan kimaradt a hagyatékból.

Egy családhoz közeli forrás szerint bár a zongoraművésznő halála óta már tizenöt hónap telt el, a hagyatéki eljárás még mindig nem zárult le. Egyelőre nem került sor bírósági perre, a felek próbálnak békés úton megállapodni.

Ha ez nem sikerül, az ügy bíróságra kerülhet, ami akár évekig is elhúzódhat. Az örökösök remélik, hogy a Tahi Tóth-hagyaték története végül békésen rendeződik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Akkor én most haldoklom?” – Lang Györgyi utolsó napjairól mesélt Falusi Mariann
Az énekesnő tisztában volt azzal, hogy meg fog halni. Örök társa annak örül, hogy utolsó napjaiban otthonában lehetett, szerettei körében.

Link másolása

Május 20-án volt egy éve, hogy meghalt Lang Györgyi. Állandó társa, a Pa-dö-dö másik fele, Falusi Mariann a hétvégén részben az ő emlékére is zenekaruk számai közül is előadott néhányat az igali gyógyfürdőben.

Falusi az RTL Fókuszának mesélt az énekesnő utolsó napjairól is. Elmondta: abban az időszakban tudták, hogy Györgyi az utolsó napjait éli.

„De a Györgyi fantasztikusan viselte. Ha valakiben lehetett ott kapaszkodni, ha valaki ezt a dolgot eszméletlenül jól viselte, az ő volt. Tényleg fantasztikus volt”

– mesélte az Artisjus-díjas énekes.

Falusi Mariann nagyon örül, hogy Lang Györgyi az utolsó heteit is az otthonában tölthette – ráadásul rengeteg szerette is körülötte volt.

„Kérdezte, hogy Zsófi, akkor én most haldoklom? Mondta a Zsófi, hogy, Györgyi, szerinted? Miért van itt ez a sok orvos?” – amire Lang Györgyi csak legyintett egyet.

Mariann azt is elmondta: többen is javasolták, hogy legyen egy Pa-dö-dö búcsúkoncert, de szerinte Györgyi nélkül ez már nem volna az igazi. Ahogy fogalmazott: a halálával lezárult egy korszak.

Falusi Mariann Lang Györgyiről

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Trokán Nóra őszinte vallomása: „a többszöri megcsalást is teljesen toleráltam”
A színésznő története jól példázza, hogy a gyermekkori élmények milyen mélyen befolyásolhatják felnőttkori kapcsolatainkat, és hogy a gyógyulás hosszú és kemény munka eredménye. Trokán Nóra arról is beszélt, hogy a szülei válása mély nyomot hagyott benne,

Link másolása

Trokán Nóra színésznő kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogyan alakultak korábbi párkapcsolatai, és milyen mély nyomot hagytak benne gyerekkori élményei. Az Adom a napom című műsorból kiderült, hogy Nóra sokáig alárendelt szerepben élt, sőt, még a megcsalásokat is elnézte partnereinek, mert nem érezte magát egyenrangúnak.

„Volt egy pontja az életemnek, amikor rájöttem, hogy nem működtem jól egy párkapcsolatban. Alárendelődtem, mindent úgy csavartam, hogy a másiknak jó legyen. Egy csúnya szakítás után a padlóra kerültem, és rájöttem, hogy segítségre van szükségem. Ekkor derült ki, hogy gyerekkori sérülések húzódnak meg a háttérben, amik a szüleim válására vezethetők vissza”

– mesélte Nóra.

A színésznő több évnyi pszichológusi segítséggel kezdett el dolgozni a múltján és önmagán.

„Nagyon hosszú idő, évek teltek el, mire elkezdett feloldódni bennem, hogy mit kell helyrehoznom magamban ahhoz, hogy normális, egyenrangú és harmonikus párkapcsolatban tudjak élni” – mondta Nóra.

Nóra azt is elárulta, hogy ez a hozzáállás odáig fajult, hogy még a többszöri megcsalást is eltűrte, mert úgy érezte, neki kell megértenie és megbocsátania.

„Azt hittem, ez így működik. Úgy gondoltam, hogy szeretem ezt az embert, és meg kell értenem, meg kell bocsátanom. Ez megint oda vezetett, hogy saját magamat nem értékeltem annyira, hogy 'velem ezt nem!' Ehhez is el kellett jutnom, kőkemény melóval”

– tette hozzá a színésznő.

A szülei válása mély nyomot hagyott benne, és bár a lehető legnormálisabban próbálták megoldani, édesanyja máshol kezdett új életet, ez pedig kilencévesen mély sebet ejtett Nórán.

Nóra története jól példázza, hogy a gyermekkori élmények milyen mélyen befolyásolhatják felnőttkori kapcsolatainkat, és hogy a gyógyulás hosszú és kemény munka eredménye.

Nóra akkor sem tett semmit, amikor kiderült, hogy a párja félrelépett.

Simán, mondjuk, a többszöri megcsalást is teljesen toleráltam. Nyilván belepusztultam lelkileg, de úgy voltam vele, nem baj, biztos valami nem volt jó... A mestere voltam ennek. Azért nagyon veszélyes ez, mert nem veszed észre. Azért tud akár hosszú távon egészségügyi problémát is okozni, mert nem az van, hogy otthon a párnámat rágom, hogy miért nem tudok megszólalni, hanem totál azt hittem, ez így működik. Úgy gondoltam, hogy szeretem ezt az embert, és meg kell értenem, úgy éreztem, hogy meg kell bocsátanom... Nyilván ez is a szüleim válására vezethető vissza. Gyerekként ez az emberbe sajnos eléggé beleáll. És bár a lehető legnormálisabban csinálták a szüleim, azért anyu mégiscsak máshol kezdett életet, ami kilencévesen „belém ült”

– mesélte Trokán Nóra.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: