News here

SZTÁRVILÁG

Aki imádja égetni magát - Ezért Ryan Reynolds a legviccesebb fazon Hollywoodban

Unikornisként énekelt, gyűlöli a Jégvarázst és vedeli az alkoholt apák napján.

Link másolása

Épp játsszák a mozik a Sokkal több mint testőr 2-t, amiben Reynolds a tőle megszokott lazán elegáns kreténséggel viccelődik, így összegyűjtöttük az álomgyár egyik legjobb humorú alakjánakpár olyan pillanatát, amikor hatalmasakat tudtunk nevetni rajta.

Szó szerint önmagát égette

A GQ videójában a színészt saját ikertestvére - azaz ő maga -, Gordon Reynolds interjúvolta meg. Nem szégyellte magát a sárba tiporni, miközben remekül eljátszotta, mennyire haragszik fiktív tesójára, amiért ilyen aljas, és még csak nem is intelligens módon roastolja. Érdeklődött Blake Lively-ról, de disznó módon, megkérdezte tőle, miért nem tud olyan lenni, mint a többi színész (mármint jó színész), és közölte vele, hogy Jake Gyllenhalnál senki nem érdemelte meg volna jobban a  'Man of the Year' címet. A plusz poén, hogy Gyllenhaal tartotta közben a mikrofont. A saját öniróniáját is megfejelte ezzel.

Unikornisként énekelt

Reynolds az Álarcos énekes külföldi adásába helyezett el egy ügyes Deadpool-promót, azaz saját magát, amikor elnénekelt egy karácsonyi dalt unikornis-jelmezben. Egészen magas szinten énekelt - és volt egyszerre vicces popkulturális termék is pár percig. Aztán amikor lelepleződött, elmondhatatlan volt az extázis.

Amikor bevallotta, hogy gyűlöli a Jégvarázst

Ebben az Ellen-showban folytatott beszélgetésben Reynolds elárulta, hogy az apává válás megváltoztatta őt - két gyermeke van - , méghozzá annyira, hogy "hiányzik, hogy borzalmas" legyen, mint régen. "Amikor pislogok, olyan, mintha apró szüneteket tartanék a nap folyamán" - így írta le a 2 és 4 éves gyerekekkel járó fáradtságot. Amikor a Jégvarázsra terelődik a téma, nagyon viccesen megcsuklik a hangja, mert már "annyiszor.." látta a lányaival. Aztán közli, hogy ha visszafelé játsszuk le a Jégvarázst, az pontos remake-je lesz Az ördögűzőnek. Kábé ennyire gyűlöli.

Vaszektómiával ünnepelte az apák napját

Reynolds rendszeresen beszél őszintén élete nagy kihívásairól, és noha a családja nagy szerelme, Blake Lively színésznő-feleségével együtt, őket is folyamatosan aláveti fekete poénjainak. Legutóbb apák napján reklámozta egy filmecskében Aviation Gin nevű italmárkáját, egy "Vaszektómia" - ez az andóvezeték elköttetését jelenti - nevű koktél elkészítésével, mely közben visszafojtott agresszióval keverte szeretetteli szavait gyermekeiről és az apaságról.

Amikor széttrollkodják egymást Hugh Jackmannel

Ennek a soha vége nem szakadó bullyingolásnak majdnem olyan történelme van, mint Matt Damon és Jimmy Kimmel egymás iránti gyűlöletének. Jackman ma már tökéletes partnere Reynoldsnak a hülyeségben, legutóbb például együtt készítették ezt a szkeccsreklámot egy bőrtalpú, exkluzív cipőmárkának:

Ez pedig egy előzmény, melyben egymásnak készülő reklámjaik korai időszakában kicsit elmentek egymás mellett, és Reynolds csodás, kollégáját dicsőítő kávés kisfilmet készített, Jackman pedig közölte a sajátjában, hogy Ryan Reynolds egy hatalmas [email protected], de a gin jó, majd egyszer kipróbálja.

Amikor boldog születésnapot kívánt a feleségének

Lively-val szuper párt alkotnak, mert a közösségi médiában szeretettel trollkodják szét egymást. Ennek remek példája volt, amikor a feleség születésnapján Rynolds ezt az üzenetet hagyta nejének: "Csak szeretnék Billy Ray Cyrusnak csodás születésnapot kívánni, a legfantasztikusabbat az életében. Teljes szívemből szeretlek. És boldog szülinapot a feleségemnek is."

Leállította a félmeztelen kézenállós kihívást

Történt két éve, hogy Tom Holland kihívta Jake Gyllenhaalt egy ilyen kihívásra, mely előtt nagyon unatkozhatott - közben pedig kézenállva felvett egy pólót. Gyllenhaal bevállata, Reynolds pedig a maga módján lepattintotta az öncélú izomfitogtatást. Az instáján osztotta meg a videót, amin csak zavartan nézi, ezek mit művelnek, majd egyszerűen annyit mond: "Nem!".

Hisztizett Sandra Bullocknak és Betty White-nak

Bullock és Reynolds a Nász-ajánlatot forgatták együtt, melyben a legendás Betty White is szerepelt. A klipben Reynolds azon háborodik fel, hogy White azt hiszi, csak egy asszisztens, kávét kér tőle, majd a színész kiakad, de hiába - mert még Bullocktól is megkapja a magáét, miután az idős színésznő kiosztotta. "Belül olyan vagy, mint egy démon" - mondja Reynolds a cukiságot mások felé tettető Betty White-nak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: