News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Adele 5 év után először adott koncertet 65 ezer fős tömeg előtt a londoni Hyde Parkban

A nézők között olyan hírességek is feltűntek, mint Tom Cruise, Cameron Diaz, Millie Bobby Brown és James Corden.

Link másolása

hirdetés

Adele nem akármilyen előadással tért vissza, 5 év után először adott saját koncertet. A 34 éves énekesnő tiszteletére 65 ezer fős tömeg gyűlt össze a londoni Hyde Parkban péntek este - írja a Daily Mail.

Adele könnyeivel küszködött már az első dalánál, amely a Hello volt.

„Annyira boldog vagyok, hogy újra itt lehetek”

- mondta a színpadon.

Az énekesnő gyönyörű sminkkel és frizurával, egy fekete csillogó estélyiben lépett színpadra. Az egész előadás alatt nagyon profi volt, de azért bevallotta a tömegnek, hogy "kurv*ra összeszarja magát" az idegességtől.

A koncert kezdetén a lemenő napban ragyogott Adele, ahogy elkápráztatta a tömeget.

hirdetés
A nézők között olyan sztárok is feltűntek, mint Tom Cruise, James Corden, Cameron Diaz, Niall Horan és Milly Bobby Brown.

A kezdetben ideges Adele három dal után kijelentette:

„Istenem, újra otthon vagyok!”

Stábjával úgy döntött az énekesnő, hogy új lemezéről csak 5 számot ad elő és inkább visszahoz olyan régi kedvenceket, mint a Rolling In The Deep és a Someone Like You. Az utóbbi dal közben a tömeg szinte az énekesnőt elnyomva énekelt, aki a meghatottságtól sírva fakadt.

Adele-t korábban hangjával kapcsolatos problémák gyötörték, így a fellépés alatt forró italt kortyolgatott bögréjéből, hogy megnyugtassa a torkát. Ez volt Adele első nyilvános fellépése azóta, hogy 2017-ben egymás után két koncertet adott a Wembley-ben. Januárban pedig elhalasztotta Las Vegas-i műsorát, arra hivatkozva, hogy stábjának fele lebetegedett.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kitett egy csomó képet Justin Bieber a pénteki Sziget-koncertjéről
Az Instagramjára valószínűleg a saját fotósa által készített képeket posztolta ki.

Link másolása

hirdetés

A Sziget Fesztiválon Justin Bieber volt a sztárfellépő, és akkora tömeg volt a koncertjén, hogy többen elájultak, és úgy kellett kivinni őket a tömegből.

A rajongók önfeledten buliztak a koncertjét félmeztelenül lenyomó énekes láttán, aki tíz perccel hamarabb érkezett a színpadra.

Bieber ki is posztolt ma egy pár képet a budapesti bulijáról, amit valószínűleg a saját fotósa készített az Instagram-oldalára.

Amúgy nem írt semmit a posztok mellé, meg sem említette, hogy Budapest, Sziget fesztivál, egyedül a képeken a felirat árulkodik arról, hol készültek a képek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Akkora tömeg volt Justin Bieber Sziget-koncertjén, hogy többen el is ájultak
Meleg lehetett a színpadon is, mert a sztár pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.

Link másolása

hirdetés

Justin Bieber volt a Sziget legnagyobb sztárja pénteken, és bár a produkciójáról megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy több tízezren voltak rá kíváncsiak a Nagyszínpadnál.

Ennek megfelelően elég nagy tombolás volt, főleg a színpadhoz közeli részeken, és a rengeteg fesztiválozó lényegében összenyomta egymást, a rendezőknek volt dolgok bőven, több embert lényegében ájultan kellett kiemelni a tömegből.

A 28 éves világsztár nem várakoztatta meg a rajongóit, sőt, 10 perccel hamarabb érkezett a színpadra, és kb. ennyivel hamarabb le is vonult a végén.

Meleg lehetett a színpadon is, mert pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Mosollyal az arcán aludt” – a férje talált rá a magyar énekesnő holttestére
Tóth Éva csütörtökön halt meg 61 évesen.

Link másolása

hirdetés

A férje, Leblanc Győző talált rá csütörtök reggel Tóth Éva operett-énekesnő holttestére - írja a Bors. A lapnak Tilinger Attila, a pár barátja azt mondta, hogy

az operaénekes teljesen összetört felesége váratlan halála miatt.

Szerinte Győző „nem csupán a szerelmét, de a társát, barátját és cinkosát” veszítette el szerda éjjel.

"Győző annyit mondott, hogy csütörtök reggel felébredt, és mivel évek óta külön szobában alszanak, mert Éva tévé mellett, ő viszont teljes sötétben szeretett aludni, benézett hozzá. Azt látta, hogy az oldalán fekve, mosollyal az arcán aludt. Ezért kiment a kertbe, hogy ne zavarja. Másfél óra múlva ment be újra, és akkor már benyitott hozzá. Megérintette és érezte, hogy a teste már kihűlt” - osztotta meg a lappal Leblanc Győző engedélyével Tilinger Attila.

Tóth Éva 61 évesen halt meg csütörtökön. Az énekesnő elsősorban operettszerepeivel szerzett hírnevet, de dolgozott műsorvezetőként is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina rosszul volt, kihagyta a Dancing with the stars próbáját is
Később aztán már jobban lett. De a telefonja is bemondta az unalmast...

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edina rosszul érezte magát, ezért nem ment el pénteken a Dancing with the stars próbájára sem - derül ki az egykori szépségkirálynő egy napig elérhető Instagram-történetéből.

„Ez a mai nap nem éppen úgy indult, hogy az én napom lesz... Reggel nem igazán éreztem jól magam, emiatt táncolni sem tudtam menni”

- írta a celeb, aki azt is hozzátette: később jobban lett.

A posztból kiderült az is, hogy a péntek nem éppen úgy indult, hogy az az ő napja lesz. A reggeli rosszulléte mellett ugyanis még a telefonja is bemondta az unalmast, már le is mondott a készülékről, de azt végül az egyik barátnőjének sikerült megjavítani.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: