SZTÁRVILÁG
A Rovatból

A külföldi kezelések után egy hazai kórházban halt meg Tompos Kátya

Így a hozzá közelállók is mellette lehettek, elbúcsúzhattak tőle. A színésznő minden erejét bevetve küzdött az életben maradásért.


Hosszan tartó betegség után, 41 évesen, péntek hajnalban elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes. Életének utolsó szakaszát kitartó élni akarás jellemezte.

A színművésznőt Németországban is kezelték, azonban a halálának óráján már egy hazai kórházban kezelték, ahol a hozzá közelállók is mellette lehettek, vagy legalább elbúcsúzhattak tőle – írja a Blikk.

A népszerű színésznő minden erejét bevetve küzdött az életben maradásért, amiben támogatta őt közönsége, családja és szerelme is. Kollégája és egyben jó barátja, Básti Juli a férjével, a Centrál Színházat vezető Puskás Tamással búcsúzott el tőle csütörtökön a kórházban.

„A férjemmel együtt mentünk be a kórházba elbúcsúzni tőle. Tudtuk, hogy közel a vég, már nem volt magánál, alig kapott levegőt, morfiumot adtak neki, mert nagy fájdalmai voltak” – mondta Básti Juli a Blikknek.

„Kátya sokáig nem akarta, hogy a nyilvánosság tudomást szerezzen a betegségéről, és amikor nemrégiben beleegyezett, mi azt hittük, időben vagyunk. A jó szándékú embereknek hála akkora összeg gyűlt össze, hogy tudtommal a hozzátartozói már az alapterápián túl az amerikai és távol-keleti kezeléseket is elkezdtek szervezni, ám az utóbbi két-három napban drasztikusan romlott az állapota. Ha ezt tudjuk, előbb cselekszünk...”

– mondta a Blikknek a színésznő egyik közeli barátja.

Az összeg egy jótékonysági gálán gyűlt össze. Azt még nem tudni, hogy mi lesz a pénzzel, de az ügyben eljárók azt szeretnék, ha jó helyre kerülne.

„Úgy tudom, pénzügyi szakértőkkel és ügyvédekkel tárgyalnak a hozzátartozók arról, mi legyen az összegyűlt pénz sorsa. Valószínűleg alapítványba kerül vagy jótékony célra ajánlják fel, de az is felmerült, hogy valahogy visszajuttassák a támogatóknak az összeget. Ez egy-két héten belül kiderül”

– mondta el a barát.

„Soha nem volt ilyen hangos a csend. Köszönöm, hogy a barátod lehettem!” – búcsúzott tőle a közösségi oldalán a zeneszerző Hrutka Róbert, a jótékonysági gála egyik szervezője és egyben a színésznő jó barátja.

A Pa-dödő egykori énekesnője, a jótékonysági gálán is fellépő Falusi Mariann a Blikknek mondta el, mennyire bízott Kátya gyógyulásában.

„Újabb koncertet is terveztünk, de ez sajnos már nem valósulhat meg. Megrendítő látni, hogy egy ilyen tehetséges és erős művész, mint Kátya egyszer csak elmegy. Nagyon lesújtott a halálhíre” – fogalmazott letörten.

A Centrál Színház igazgatója Puskás Tamás saját lányaként tekintett a tragikusan fiatalon elhunyt színésznőre, aki 41 évesen ugyanabban a betegségben halt meg, mint édesapja.

„Annyi szenvedésben volt része az utóbbi időben, hogy szeretett volna már máshol lenni. Nekünk 2016 óta a legfontosabb társulati tagunk volt. Nagy fájdalom, hogy elment. Nekem csak fiaim vannak, én mindig úgy gondoltam rá, mint a lányomra. Úgyhogy nagyon-nagyon fáj és az egész színház nagyon gyászolja”

– fogalmazott az igazgató, és hozzátette azt is: a Centrál saját halottjának tekinti Tompos Kátyát.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Itt az első fotó Iszak Eszti és Gyurta Dani kislányáról, Mirabelláról
A műsorvezető már régóta vágyott az anyaságra. Egészen az utolsó hetekig vezette a Mokkát.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. július 17.Iszak Eszti és Gyurta Dani február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. A műsorvezető alig osztott meg részleteket a terhességről, néhány pocakos fotó és öltözködési tipp kivételével, csak annyit lehetett tudni, hogy nyárra várják a babát.

Eszti már régóta vágyott az anyaságra, és most végre megélheti a szülőség örömét férjével, ugyanis nemrég megszületett kislányuk, Mirabella.

A tévés csak az utolsó hetekben hagyta abba a munkát, két hete búcsúzott el a Mokka nézőitől, akkor már otthonról jelentkezett be, és elmondta, hogy még várandós, de Danival izgatottan készülnek a szülésre.

A nagy hírt a Facebookon osztotta meg a világgal, ahol

a kisbabájuk barna, bézs és vajszínű takarókban és babaruhában van, de az arca nem látszik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Schobert Lara, Dér Heni és Hódi Pamela is bunyózni fog a Sztárbox legújabb évadában
De ringbe száll a frissen elvált Földes Eszter és az énekesnő, Lola is.


Újabb hazai sztárok kerültek reflektorfénybe, akik idén ringbe szállnak a Sztárboxban – jelentette be az RTL. Ezúttal már két női súlycsoport indul a versenyen, ám a végén mindössze egyetlen bajnokot koronáznak. Nézzük, kik azok a szerencsések, akik kesztyűt húzhatnak!

Íme, a pehelysúly versenyzői:

A könnyűsúly mezőnye:

 • Dér Heni – énekesnő
 • Hódi Pamela – influenszer
 • „Nemazalány” – énekesnő
 • Sápi Vivi – influenszer

Emlékeztetőül: két hete az RTL már felfedte a férfikönnyűsúly kategória versenyzőit is, akik nem mások, mint:

 • Dóra Béla – színész
 • Horváth Tomi – énekes
 • Miller Dávid – színész-műsorvezető
 • Pachert Balázs – üzletember
 • Sánta László – színész
 • Sárközi Ákos – séf
 • Varga Ádám – színész
 • Varga Viktor – énekes

És pont egy hete a férfiközépsúly kategória sztárjait is bejelentették:

 • Danny Blue – mentalista
 • Herceg – énekes
 • Király Viktor – énekes
 • Pápai Joci – énekes-műsorvezető
 • Shane Tusup – vállalkozó
 • Torghelle Sándor – egykori válogatott labdarúgó
 • Törőcsik Dani – tetoválóművész
 • Veréb Tamás – színész-énekes

A csatorna közleményében azt is elárulták, hogy jövő héten lehull a lepel a férfi nehézsúly versenyzőiről is, és bemutatják a Sztárbox műsorvezetőit, szakmai kommentátorait, ringszpíkerét és social arcát is. Rövidesen pedig kiderül, kik csapnak össze az első fordulókban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Te ismered az őrültet, akit tegnap százak követtek Budapesten streamelés közben? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók róla
A Darren Watkins Jr. néven született influenszer jelenleg európai turnén van, ezalatt váratlanul felbukkan különböző országokban, ahol aztán testőrök gyűrűjében őrjöng az utcán a helyi rajongóival.


Mint arról korábban írtunk, kedden Budapesten járt-kelt az egyik legismertebb amerikai streamer, IShowSpeed, aki élőben közvetítette, ahogyan sétál az utcán.

A streamer kedd este a Mammut pláza közelében kezdte az élőzést, aztán egyre többen kezdték követni a rajongói közül.

A 444 foglalta össze, hogy IShowSpeed videói általában arról szólnak, hogy váratlanul megjelenik néhány turisztikailag érdekes helyen, majd próbál interakcióba lépni a helyiekkel.

A rajongók pedig percek alatt százával rohamozzák meg egy közös képért imádkozva, ezért a nagy tömegjelenetekbe torkolló események hamar zsúfolt és veszélyes helyzeteket szülnek. Ilyenkor Speed fél tucat biztonsági ember gyűrűjében gyorsan irányt vált.

De ki is ő?

A Darren Watkins Jr. néven született influenszer jelenleg európai turnén van, ezalatt váratlanul felbukkan különböző országokban, ahol aztán testőrök gyűrűjében őrjöng az utcán a helyi rajongóival.

Nemrég Dancsó Péter is külön videót szentelt IShowSpeednek. A 19 éves srác a vicces grimaszaival híresült el, a YouTube-on már 27 millió feliratkozója van.

Az influenszer korábban az albán miniszterelnök irodájában is kosarazott.

Volt olyan is, hogy ugatóversenybe keveredett egy TikTok-gnómmal Lengyelországban.

Svédországban pedig kipróbálta élete első Ikea húsgolyóját.

Norvégiában a rajongók annyira megőrültek tőle az emberek, hogy a haját ráncigálva cibálták és rá is ugrottak, meg is támadták őt.

Speedet több streamingcsatorna kitiltotta már felületértől, mert féktelen tombolása közben gyakran ragadtatja magát vállalhatatlan (többnyire szexista) kijelentésekre. A most 19 éves fiú egyébként már-már egészségtelen mértékben rajong Cristiano Ronaldóért, akivel egyszer élőben is találkozhatott. És amerikai létére meglehetősen sokat foglalkozik a klasszikus futballal. 2022-ben a világbajnokságra még egy számot is kiadott World Cup címmel.

Jelenleg Amerikában a legfelkapottabb influenszerek egyikének számít, ugyanakkor hirtelen és heves reakciói és rajongói kiszámíthatatlan, nem egyszer veszélyes viselkedése miatt sok kritika is éri.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Már majdnem 3 millióan látták IShowSpeed tegnapi élő közvetítését Budapestről
A 19 éves streamer megkóstolta a gulyáslevest, amitől dobott egy hátra szaltót, majd Azahriah-t hallgatott, akit 7/10-re értékelt. Kedden járt a fővárosban a világhírű influenszer.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. július 17.Korábban már írtunk róla, hogy a fővárosból streamelt IShowSpeed, a világ legkeresettebb streamere. Az influenszer a magyar válogatott mezében jelent meg a Széna téren, aztán egyre többen kezdték el követni őt személyesen is.

A fiatal streamer először a Széll Kálmán téri Mammutból jelentkezett be, majd a várba ment. Hamar nagy tömeg gyűlt köré, illetve folyamatosan csatlakoztak be a követői a YouTube-on közvetített élő adásába.

Arról, hogy mit kell tudni róla, itt írtunk!

A 19 éves streamer megkóstolta a gulyáslevest, amitől dobott egy hátra szaltót, és Azahriah-t is hallgatott, akit 7/10-re értékelt.

A videó, amit Budapesten forgatott, már 3 millió megtekintésnél jár.

A teljes streamet itt lehet visszanézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET: