News here
hirdetés

7 sztár, aki étkezési zavarral küzdött - de erősebben jött ki belőle

Kesha azt gondolta egy időben, hogy az éhség jó dolog, akárcsak Demi Lovato.
People, fotók: Instagram - szmo.hu
2018. október 12.


Link másolása

hirdetés

Szomorú történetek, de fontos téma. A People magazin összegyűjtötte azokat a celebeket, akiknek volt ilyen problémája és ma már szívesen beszélnek róla, hogy másoknak segítsenek.

1. Ireland Baldwin

#sunburnt

13.8k Likes, 195 Comments - Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on Instagram: "#sunburnt"

Alec Baldwin és Kim Basinger lánya a múltban komoly anorexiával küzdött. Nyíltan beszél róla s komoly problémának tartja a testképzavart.

hirdetés

2. Lily Collins

Sun kissed...

873.2 ezer kedvelés, 2,613 hozzászólás - Lily Collins (@lilyjcollins) Instagram-hozzászólása: "Sun kissed..."

A színésznő nemrég nagyon intim információt árult el magáról, méghozzá azt, hogy egészen sok köze van To the Bone („Csontig”) című filmjének karakteréhez. Tinédzserként ugyanis étkezési zavarral küzdött. Sajnálja, hogy a téma még mindig tabu a fiatal nők és tinédzserek között.

3. Zayn Malik

bit.ly/ZaynbyTheKooples ??? @thekooples

2.1 millió kedvelés, 23 ezer hozzászólás - Zayn Malik (@zayn) Instagram-hozzászólása: "bit.ly/ZaynbyTheKooples ??? @thekooples"

Új könyvében, a Zayn című életrajzi regényben mesél az énekes étkezési zavarairól. A One Direction legsűrűbb időszakában volt, hogy sorban több étkezést is kihagyott naponta, akár napokon át.

4. Demi Lovato

Demi Lovato Instagram-bejegyzése * Júl 23., 2018, időpont: 10:27 (UTC időzóna szerint)

6 millió kedvelés, 303.9 ezer hozzászólás - Demi Lovato (@ddlovato) az Instagramon

Az énekesnő híres arról, hogy a reflektorfényben csinálta végig étkezési zavaros korszakát – 18 évesen vonult be egy erre specializálódott intézetbe anorexiával és bulimiával. „Volt olyan nap, hogy nem akartam kikelni az ágyból, annyira szégyelltem a testem. Szerintem ezzel egész életemben küzdeni fogok” – mondta.

5. Kesha

I wrote Here Comes The Change about my hopes for making a positive impact while I'm here. I get lost in the chaos and then remind myself that we all can make a difference. We all can remain hopeful and keep fighting the good fight for the future generations. All humans, born into whatever circumstance, skin color, body, mental or physical illness, sexual preferences or gender, none of those thing make us any better or any worse than any other person. We are all just humans. And we are all equal. We can all vote and speak up for what we believe in. We can all have a positive impact on our shared future. Stream #HereComesTheChange at link in bio, animals ????? ? @danalynnphoto

125.7k Likes, 774 Comments - Kesha (@iiswhoiis) on Instagram: "I wrote Here Comes The Change about my hopes for making a positive impact while I'm here. I get..."

Még jóval azelőtt, hogy elkezdődött a Dr. Luke-kal szembeni jogi procedúrája – szexuális bántalmazással vádolta a producert - , Kesha étkezési zavarokkal küzdött. Komoly gondnak érzi, hogy minél soványabb lett, annál több pozitív visszajelzést kapott, holott belül nagyon rosszul érezte magát.

6. Zoë Kravitz

Flower child. @tiffanyandco #tiffanypaperflowers ??

317.4 ezer kedvelés, 1,504 hozzászólás - Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) Instagram-hozzászólása: "Flower child. @tiffanyandco #tiffanypaperflowers ??"

Lenny Kravitz lánya anorexiás és bulimiás volt tinédzserkorában – és sajnos fiatal felnőttkorában is. Szerinte a hírnév volt rá káros hatással, emiatt óriási nyomás alatt volt.

7. Zosia Mamet

It was a red silky diamond kinda evening and I clearly had a terrible time... @galvanlondon @onestopjosh @sophieratner_jewelry @lady_larson

19.1k Likes, 93 Comments - @zosiamamet on Instagram: "It was a red silky diamond kinda evening and I clearly had a terrible time... @galvanlondon..."

A csajok sztárja gyerekkorától szenvedett étkezési zavaroktól. Mivel az édesanyjának is voltak gondjai az evéssel – Mamet sajnos átvette tőle. Ma már jól van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: