News here

SZÍNES

Saját unokaöccsét szoptatja egy amerikai anya, mert a testvérének nincs elég teje – sokan bizarrnak tartják

A négygyermekes anya szerint ebben nincs semmi fura, csak segít a nővérének. A kommentelőket viszont megosztja a gesztus.

Link másolása

Igencsak megosztja egy amerikai influenszer követőit az, hogy a nő hajlandó a saját unokaöccsét szoptatni - írja a Mirror.

Janelle McAloon négy gyermek édesanyja, aki az anyák mindennapi életét mutatja be humoros formában videóiban. A Facebookon, az Instagramon és a Tiktokon is szép számú követőtáborral bír, akik már megszokhatták, hogy a nő nagyon nyitottan áll a szoptatáshoz.

Sokan mégis meglepődtek azokon a videókon, amiken Janelle átvette a lánytestvérétől a babáját, hogy megszoptassa. Ahogy írta is, ezt azért tette, mert testvérének kevés teje van, neki viszont rengeteg, "mint egy tehénnek". Az unokaöccséért pedig bármit képes megtenni.

Az erről szóló videó már több milliós nézettségnél járnak a TikTokon, több százezer lájkot kaptak és több ezer kommentet írtak alá. Bár sokan azt írták, hogy ez nagyon kedves gesztus tőle, jó néhánynak meglehetősen bizarrnak gondolják a dolgot. Íme néhány komment.

"Szerintem ez nekem rosszul esne" [a testvér helyében - a szerk.].

"Ööö... nem tudom, mit gondoljak erről. Én tuti, hogy nem engedném, hogy a testvérem ezt csinálja."

"Az én családomban egy nő sem hagyná ezt."

"Hú, nekem ez nem jön be. Szerintem a kapcsolatban megszabott határok határozzák meg, hogy ez rendben van-e vagy sem. Nálunk teljesen abnormális lenne, ha a nővérem ezt csinálná."

Voltak azonban bőven olyanok is, akik emlékeztettek, hogy ez régen is egy teljesen megszokott gyakorlat volt az anyák között. Rámutattak arra is, hogy ha a gyerek élete múlik rajta, valószínűleg sok anya nem is gondolkozna azon, hogy más szoptassa meg a babáját. Sok kommentelő pedig megosztotta, hogy ők is voltak hasonló helyzetben, vagy éppen ellenkezőleg, örültek volna, ha lehetőségük adódott volna erre.

"Ez gyönyörű. Nekem is bőven volt tejem, kapott belőle a fiam, az unokatestvérem gyereke és adományoztam is."

"Az én anyukám is megtette ezt a nagynénimnek. Nem értem, hogy egyesek miért vannak ezen meglepődve."

"Bárcsak nekem is lett volna valakim, akihez közel állok, amikor a fiam született. Borzasztó időszak volt, amikor próbáltam őt szoptatni. Ez csodálatos!"

"Én kétszer is segítettem olyan nőnek, akinek nem volt teje. Felajánlottam, ő pedig könnyek között fogadta el."

Mivel rengeteg hozzászólást kapott, köztük számos negatív véleményt is, az anya videóban reagált.

"Ez nem egy mindennapos dolog, nem arról van szó, hogy mindig én etetem őt. Csak segítek a testvéremnek, ha szüksége van rá. Tudom, hogy ő ugyanezt megtenné értem. Nem kellene, hogy az emberek ezt furának tartsák, hiszen ez csak anyatej, tápanyag a baba számára"

- magyarázta.

@nellesworld ??? Anything for my nephew/sibling to my children. I ment to post with this sound #carryingyourlovewithme #nellesworld #sistergoals ♬ Carrying Your Love - David Morris

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Szerepálom: a gitáros Mikulást sokáig nem felejtik el a gyerekek!
A különleges ötlet egy webáruházi vásárlás után fogalmazódott meg Bence fejében. A videóból az is kiderül, hogyan rendelhetsz gyorsan és egyszerűen a neten.

Link másolása

Töretlenül nő a kártyás fizetés népszerűsége hazánkban - derül ki egy friss reprezentatív kutatásból*.

Ráadásul számos webáruházban egyetlen kattintással fizethetünk – most megmutatjuk, miért érdemes élni ezzel a lehetőséggel.

Tízből hét magyar használta már kártyáját online vásárláskor, és a lakosság több mint fele mentette már el kártyaadatait valamelyik webáruházban.

A mentett kártyás fizetés népszerűségének titka, hogy olyan esetekben is tudunk a netről rendelni, amikor bankkártyánk nincs nálunk.

Ezt jól mutatja Bence esete is, az ő történetéből megtudhatjuk, miért érdemes elmenteni a kártyaadatainkat kedvenc webáruházunkban.

Gyors és kényelmes

Miután napjainkban az online vásárlás legfontosabb eszköze az okostelefon, ezért minden eddiginél fontosabb, hogy a fizetési folyamat egyszerű legyen a weben is. A mentett kártyás fizetés kényelmes és gyors, hiszen elég egyszer elmenteni az adatokat a webáruházában, ezt követően egyetlen kattintással tudunk fizetni.

Biztonságos

Teljesen jogos, hogy fokozott elővigyázatossággal járunk el, ha az adatainkat kell megadnunk egy online felületen. A mentett kártyás fizetési mód biztonságos, mivel a kártya adatait nem látja a kereskedő, azokat ugyanis szinte kivétel nélkül a bank vagy a fizetési szolgáltató tárolja.

A mentett kártyás fizetésről itt olvashatsz bővebben.

*Fizetési Élmény Riport: 1000 résztvevővel végzett reprezentatív kérdőíves kutatás.

A cikk a Mastercard támogatásával készült.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Beszóltak Árpa Attilának: „Ha újra csókolózni szeretne velem, akkor mosson fogat még egyszer!”
Mimi nem volt teljesen elégedett A Nagy Ő-től kapott csókkal.

Link másolása

Árpa Attilára rájár a rúd A Nagy Ő-ben. Mint azt mi is megírtuk, a színész kegyeiért versengő nők a hírnév mellett vélhetőleg a pénzes sztárt is látják benne. Ám ő gyorsan kiábrándította a hölgyeket. Sőt, azt is elmondta, hogy neki most egy olyan jelölt lenne a kedvére való, aki el tudná tartani a következő egy-két évben.

Az egyik jelölt pedig most arról beszélt, hogy nem volt elégedett a kapott csókkal. Mimi ugyanis úgy vélte:

„Ha újra csókolózni szeretne velem, akkor mosson fogat még egyszer”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Szinetár Dóra Bereczki Zoltánról: Az anyukájától költözött el hozzám, szinte gyereklétből jött abba a kapcsolatba
Megfogadták, hogy nem elemzik a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat.

Link másolása

Szinetár Dóra Bereczki Zoltánnal való házasságáról mesélt Palik Lászlóéknak a Három igazságban.Többek közt reagált arra, hogy ex-férje márciusban beszélt kapcsolatukról a műsor vendégeként.

"Megnéztem azt az adást, amikor Bereczki Zoli itt volt nálatok, egyszerűen azért, mert szembejött velem az interneten ezer helyen, hogy itt volt, és beszélt a mi házasságunkról. Érdekes volt, mert én nem szoktam vele erről beszélgetni. Meghallgattam, hogy miket mondott, és tényleg az igazság olyan relatív:

neki megvan a maga igazsága, nekem az én igazságom, a kettő időnként köszönőviszonyban sincs egymással, néha van átfedés, de nagyon nehéz az igazságot, mint olyat keresni egy olyan helyzetben, ahol egynél több szereplőről beszélünk"

– mondta erről Szinetár Dóra.

"Azt hiszem, ezt ő sem tagadná el, hogy amikor mi összekerültünk, ő nagyon fiatal volt. Nem születésileg, mert mi egy évben születtünk, fél évvel idősebb nálam, hanem ő tényleg az alatt az idő alatt érett felnőtt férfivá vagy emberré, amíg mi együtt éltünk, meg azóta. Hozzá képest én egy nagyon koravén, felnőtt, felelősségteljes anya voltam. Ő az anyukájától költözött el hozzám, szinte gyereklétből jött abba a kapcsolatba" - fejtette ki a színésznő.

„Nagyon okos, értelmes ember volt nyilván akkor is, de nagyon sok szempontból nagyon gyereklétben volt, és akkor én voltam a felnőtt, és én tudtam a gyakorlati életben, hogy merre van az előre” – fogalmazott.

13 évig tartott a kapcsolat, született egy közös lányuk. Miután egy évtizede elváltak, megfogadták, hogy nem elemzik a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat.

"Nem olyan régen, többek között amiatt, amiket itt mesélt, írtam neki egy szép hosszú levelet, amiben megkértem, hogy továbbra is tegye meg, hogy tartja magát ehhez, mert ez így nem jó.

Tényleg nagyon nehéz dolog az embernek a saját szűrőjen keresztül mesélni egy történetet úgy, hogy a másik nem mond semmit. Még ha nem is ártó szándék vezeti, akkor is a világ abból levesz ilyen nagy igazságokat, és akkor azt kiírják a címlapra, és az a másiknak nagyon rosszul tud esni"

– mondta a színésznő, aki senkit nem szeretne megbántani.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Így szól Magyarország második zenélő útja – mindenki által ismert dallamot játszik
A Gesztely és Szerencs közötti útvonalon bárki meghallgathatja.

Link másolása

A Republic együttes dala után legendássá váló 67-es út után megépült Magyarország második zenélő útja – írja a Magyar Építők.

A Gesztely és Szerencs között születő 18,9 kilométernyi új, 37-es gyorsforgalmi út a Kaposvárra vezető úthoz hasonlóan szintén zenélni fog.

A Szerencs felé vezető útpályán óránként 80 kilométeres sebesség mellett egy 513 méteres szakaszon áthaladva az „Érik a szőlő” kezdetű népdal dallama hallható az út különleges bordázatának köszönhetően, amiről videót is megosztottak.

A zenélő 37-es út

Az RTL.hu oldal emlékeztet arra, hogy a négy éve átadott zenélő 67-es útnak nem mindenki örült: az úttól néhány száz méterre lakók akkor arra panaszkodtak, hogy nagyon zavaró a folyamatos muzsika.


Link másolása
KÖVESS MINKET: