News here

Rengeteget keres egy anya azzal, hogy erotikus képeket készít a lányáról

A 23 éves lány szerint ez a legjobb munka, amiről csak álmodhatott. És még az édesanyja is jól jár vele.

Link másolása

Nem akármilyen közös munkával keresi kenyerét anya és lánya. A 23 éves Beth Siby korábban a KFC-ben és a Mark and Spencernél is dolgozott, két évvel ezelőtt viszont teljesen más munkába kezdett: cam girl lett, aki úgy szerez pénzt, hogy internetes videókban modellkedik kevés ruhában, a feliratkozóknak pedig fizetniük kell a megtekintés lehetőségéért és azért is, hogy levetkőzzön előttük, sőt a bevállalós lány olykor még maszturbál is a nézők előtt.

Beth elárulta, hogy

az első munkahetén több mint 3,5 millió forintnak megfelelő összeget keresett így, ezért azóta is online modellként dolgozik, a munkájába azonban édesanyja is besegít. Az 53 éves Jane erotikus képeket készít róla, amiket a lány posztol az oldalaira és így még több rajongót szerez magának.

Shipwrecked wrap party.? Finally, I can say I'm a SHARK? I went onto the island adamant I was going to be a tiger because the universe kept sending me signs prompting me in that direction, but the sharks intelligence, curiosity and general outlook on life won me over! So I chose my tribe from a place of wisdom and not from a place of greed, but for me, I won. I won the moment my position was confirmed. I won the second I stepped off the plane onto the Cook Islands. I won the second I met all the amazing cast and crew. I won the minute I had my first bath In the sea. The whole experience was a win for us all. And I am forever grateful to the universe for working with me to create this dream into a reality.❤️

3,880 Likes, 57 Comments - BETH SPIBY SHIPWRECKED ? (@bethspiby_) on Instagram: "Shipwrecked wrap party.? Finally, I can say I'm a SHARK? I went onto the island adamant I was going..."

Beth a Mirrornak elmondta, hogy kezdetben az anyja naponta fotózta őt pályafutása elején, de sosem estek túlzásokba. Mára már megengedhette magának, hogy egy profi fotóst is felvegyen, aki a bevállalósabb, meztelen képeket készíti róla, édesanyja pedig maximum fehérneműben fényképezi. Anya és lánya egy év alatt 120 ezer fontot, azaz több mint 44 millió forintot keresett.

india times post on Twitter

Shipwrecked's 'chicken stripper' Beth Spiby makes £120,000 a year selling nude photos taken by her mum https://t.co/0gQwBwz0R5

A 23 éves modell azt is elárulta, hogy

bármit megtesz a videóiban, amikre a fizető nézők kérik: teljesen meztelenül mutatja meg magát, szexjátékokat alkalmaz, sztriptízel, vagy akár zuhanyzás közben készít szexi videót magáról. Szerinte ez a legjobb munka, amiről csak álmodhatott.

De hiába árasztják el a férfiak rajongásukkal, ő nyíltan vállalja, hogy leszbikus, vagyis a lányokat szereti.

May women empower women and let's grow together. ??

4,159 Likes, 63 Comments - BETH SPIBY SHIPWRECKED ? (@bethspiby_) on Instagram: "May women empower women and let's grow together. ??"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Szerepálom: a gitáros Mikulást sokáig nem felejtik el a gyerekek!
A különleges ötlet egy webáruházi vásárlás után fogalmazódott meg Bence fejében. A videóból az is kiderül, hogyan rendelhetsz gyorsan és egyszerűen a neten.

Link másolása

Töretlenül nő a kártyás fizetés népszerűsége hazánkban - derül ki egy friss reprezentatív kutatásból*.

Ráadásul számos webáruházban egyetlen kattintással fizethetünk – most megmutatjuk, miért érdemes élni ezzel a lehetőséggel.

Tízből hét magyar használta már kártyáját online vásárláskor, és a lakosság több mint fele mentette már el kártyaadatait valamelyik webáruházban.

A mentett kártyás fizetés népszerűségének titka, hogy olyan esetekben is tudunk a netről rendelni, amikor bankkártyánk nincs nálunk.

Ezt jól mutatja Bence esete is, az ő történetéből megtudhatjuk, miért érdemes elmenteni a kártyaadatainkat kedvenc webáruházunkban.

Gyors és kényelmes

Miután napjainkban az online vásárlás legfontosabb eszköze az okostelefon, ezért minden eddiginél fontosabb, hogy a fizetési folyamat egyszerű legyen a weben is. A mentett kártyás fizetés kényelmes és gyors, hiszen elég egyszer elmenteni az adatokat a webáruházában, ezt követően egyetlen kattintással tudunk fizetni.

Biztonságos

Teljesen jogos, hogy fokozott elővigyázatossággal járunk el, ha az adatainkat kell megadnunk egy online felületen. A mentett kártyás fizetési mód biztonságos, mivel a kártya adatait nem látja a kereskedő, azokat ugyanis szinte kivétel nélkül a bank vagy a fizetési szolgáltató tárolja.

A mentett kártyás fizetésről itt olvashatsz bővebben.

*Fizetési Élmény Riport: 1000 résztvevővel végzett reprezentatív kérdőíves kutatás.

A cikk a Mastercard támogatásával készült.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Kiderült, hogy miért takarítják ki a japán szurkolók maguk után a stadionokat a vébén
A szurkolók mellett a válogatott játékosok is mindig kitakarítanak maguk után az öltözőben.

Link másolása

Először négy éve kapta fel a világ a fejét arra, hogy a japán fociszurkolók kitakarítják maguk után a stadionokat. A távol-keleti rajongók Oroszország után Katarban is megtartották jó szokásukat, az Al Jazeera pedig megkérdezte őket, hogy mi az oka a tisztaságmániának, írja a UNILAD.

Az egyik japán férfi szerint „tiszta a szívük, ezért stadionnak is tisztának kell lennie”, ez pedig majd hozzásegíti a csapatot a céljai eléréshez. Több rajongó szerint a takarítás háttérében az „atarimae” kifejezés áll, ami magyarul annyit tesz: magától értetődő.

Egy másik válaszadó szerint a japán neveltetésben keresendő a válasz. Egészen kiskoruktól kezdve úgy nevelték őket, hogy tisztábban hagyjanak mindent, mint ahogyan találták. Erre pedig nagyon büszkék, így amikor a meccs után nekiállnak rendbe vágni a stadiont, egyúttal a kultúrájukat is bemutatják a világnak.

Nemcsak a japán válogatott szurkolói, hanem a focisták is rendbe teszik maguk után az öltőzőt. A néhány napja Németországot legyőző játékosok még néhány origamit is hagytak maguk után a tökéletes tisztaság mellett:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Fésűs Nelly megmutatta ritkán látott kislányát
A színésznő a férjével Vajtó Lajossal és a kislányukkal, Elza Zorkával utaztak el egy hétvégi vakációra.

Link másolása

A családjával utazott el Fésűs Nelly pihenni Sikondára a hétvégén, a vakációról pedig több képet is megosztott az Instagram-oldalán.

A színésznő azt írta, hogy

a családjukban nagyon fontos, hogy minőségi időt töltsenek együtt, hosszabb utazásra azonban ritkán van módjuk,

így „ha a hétvégeken akad közös szabad napunk azt nagyra értékeljük, és szívesen utazunk belföldön”.

Nelly a férjével, Vajtó Lajossal és kislányukkal Elza Zorkával pihentek Sikondán egy wellness szállodában, a színésznő pedig több képet is megosztott, amin ezúttal ritkán látott kislánya is szerepel.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
„Ha hármasban kéne csinálnunk, benne lennél?” – váratlan fordulat, egy villalakó elbúcsúzott a VV11-től, és két új játékos is beköltözött
A villalakók megdöbbentek, amikor a nézők szavazatai alapján VV Lamin már az első héten távozni kényszerült.

Link másolása

VV Piros beszédet intézett VV Barnához az RTL valóságshow-jában, szerinte a srác „csajról csajra megy” a villában. VV Reni pedig beülve hozzájuk, feltette a nagy kérdést VV Pirosnak:

"Ha hármasban kéne csinálnunk, benne lennél?"

A villalakók amúgy is rendszeresen kibeszélték a játékostársaikat. VV Bibi könnyek között mesélt gyerekkoráról a többieknek:

"Anyában rengeteget csalódtam, ezért nincs önbizalmam"

A lányok kisminkelték és női ruhákba bújtatták a srácokat. Csodás produkciók születtek, a csajok nem is hagyhatták szó nélkül a látottakat.

"Egy igazi rúdtáncos k*rvát láttam benne"

– viccelődött VV Bibi.

A nézők szavazatai alapján VV Lamin már az első héten búcsút mondott a luxusbörtönnek.

Miután VV Lamin elhagyta a villát, Nádai Anikóval beszélgetett a VV11 stúdiójában:

"Túl sokat ittam, elvesztettem a fejem"

- mondta.

Ezután két új villalakóval gyarapodott a villa: VV Márió és VV Dani is beköltözött a luxusbörtönbe - itt megnézhetitek az összes videót.

Megtörtént a VV11 első kiválasztása is. Végül VV Melina és VV Kriszti 3-3 szavazatot kaptak, így a villamesternek, VV Bibinek kellett eldöntenie, ki menjen elsőként párbajozni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk