News here

SZÍNES

Örökre kitiltották az üzletlánc boltjaiból, miután szóvá tette, hogy szabálytalanul parkolnak az alkalmazottak

A Sainsbury's fenyegetésnek vette a brit férfi panasztételét, akit felháborított a cég válaszlépése.

Link másolása

Nagyon kiakadt egy brit férfi azon, hogy kitiltották a Sainsbury's üzletlánc boltjaiból azért, mert jelezte, hogy a dolgozók nem a szabályoknak megfelelően parkolnak az egyik üzlet előtti parkolóban – számolt be róla a LADBible.

Garry Frost egy kisebb boltban tett panaszt Leeds Beeston városrészében, miután feltűnt neki, hogy az üzlet előtt rendszeresen parkolnak egész nap autók olyan parkolóhelyeken, ahol hétfő és szombat között reggel 8 és este 6 között maximum egy órán át lehet hagyni a kocsit.

Amikor ezt jelezte, közölték vele, hogy a bolti dolgozók autói állnak ott. A 62 éves férfi rámutatott, hogy ez nem jogosítja fel őket arra, hogy szabályt szegjenek, és ezzel például mozgáskorlátozott emberek elől is elveszik az üzlethez közeli parkolás lehetőségét. Arra is felhívta a figyelmüket, hogy a közelben van egy parkoló, ahol korlátozás nélkül lehet hagyni az autót.

A cég erre meglepően reagált. Amikor a férfi a bolttal szembeni kávézóban ült, megjelent az egyik alkalmazott és átadott neki egy levelet, amiben az állt, hogy

örökre kitiltják a Sainsbury's üzleteiből.

Azt írták, hogy nem tűrik a fenyegető, sértő vagy erőszakos viselkedést, ilyen esetekben pedig törvény kötelezi őket arra, hogy megvédjék a kollégáikat és vásárlóikat. Az alkalmazottak pedig nem kötelesek kiszolgálni olyan vásárlót, aki szorongást vagy ijedtséget vált ki belőlük. Figyelmeztették arra is, hogy nemcsak az üzleteikből, hanem a parkolóikból is ki van tiltva a férfi, és ha mégis megjelenik, akár rendőrt hívnak rá. Garry Frost teljesen elképedt ezen.

„Nem akartam elhinni. Először azt hittem, ez egy vicc, és majd jót nevetünk rajta. De nem, komolyan gondolták. Ez undorító. Nem voltam udvariatlan, se durva vagy agresszív. Csak rámutattam, hogy erkölcsileg helytelen, amit csinálnak.”

Szerinte nagyon túlzó a Sainsbury's reakciója, és nagyon nem tetszik neki, ahogy kezelik ezt a dolgot. Még jobban felháborodott akkor, amikor elutasították a fellebbezését a kitiltása ellen arra hivatkozva, hogy kötelességük megvédeni a dolgozóikat. Az üzletlánc szóvivője megerősítette a sajtónak, hogy nem tolerálják a bántalmazást és a fenyegető magatartást a kollégáikkal szemben, és ezt Frostnak is el fogják magyarázni.

A férfi azonban nem hagyja ezt annyiban. Azért mondta el a történetét a Leeds Live nevű lapnak, mert szeretné, ha mások is értesülnének a Sainsbury's "helytelen" lépéséről, ő pedig bocsánatkérést követel.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Csak egy jó kis tengerparti képet szeretett volna, alaposan meglepődött az eredményen a fiatal nő
Mikor a fotót először megosztotta, a sok aggódó komment miatt törölni kényszerült. Végül az amerikai lány magyarázattal együtt posztolta ki újra a vicces felvételt.

Link másolása

Egy véletlen optikai illúzió miatt kellett egy képet törölnie egy fiatal nőnek. Madi Marotta a tengerparti vidámságát szerette volna megörökíteni, ezért bikiniben, napszemüvegben és széles mosollyal pózolt a kameránk. Majd a fotót meglátva ő maga is elcsodálkozott azon, amit látott.

A képen ugyanis egy napozó nő karja úgy lóg be a képbe, hogy azt a látszatot kelti, mintha a lánynak pénisze nőtt volna, ráadásul még ki is lógna az alsójából.

A vicces fotót minden magyarázat nélkül kitette az Instagramra, ahol aztán dőltek a barátoktól az aggódó üzenetek. Ezért a képet törölte, és a TikTokon egy rövid magyarázattal együtt osztotta meg újra - írja a LadBible, a brit lap a felvételt is megosztotta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Videó: Forró pillanatok a Való Világ zuhanyzójában, közös fürdést csaptak a lányok
Volt, aki még a bikinifelsőtől is megszabadult.

Link másolása

Három villalakó lány úgy döntött, hogy közös zuhanyzást csapnak. VV Anita, VV Reni és VV Lissza a fürdés kezdetén még fürdőruhában tisztálkodott, de végül

Lissza úgy döntött, hogy ledobja a felsőrészt.

Szemmel láthatóan nem volt szégyenlős, míg a két másik lány azért a textilt húzogatva próbált meg mindenhol lefürdeni.

VIDEÓ: A zuhanyból


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Milliókat költött plasztikai beavatkozásokra, mára szinte felismerhetetlenné műtette magát a 25 éves bolgár nő
Andrea Ivanova szerint azonban még van mit alakítani magán, újabb beavatkozásokat tervez.

Link másolása

Alaposan feltöltette az ajkait egy 25 éves bolgár nő, mert szerinte túl unalmas volt a szája. Andrea Ivanova megszállottan plasztikáztatja magát, eddig már 43 beavatkozáson van túl, amivel megszabadult természetes szépségétől.

A mostani hialuronsav-injekciós szájfeltöltése rekord - írja a The Sun.

A nő szeretne a Barbie-babára hasonlítani, ezért már közel hétmillió forintnyi összeget költött magára, és már szinte felismerhetetlenné vált.

Célja még, hogy övé legyen a „világ leghosszabb és leghegyesebb álla”, ezért az állába és arccsontjába is feltöltőinjekciókat kapott. De már mellnagyobbítást is csináltatott. Bevallása szerint szereti az eltúlzott dolgokat:

"Nem szeretem a hétköznapi külsőt, ellenben rajongok a hatalmas formákért és a különc szépségekért. A természetes szépség számomra unalmas, ezért úgy döntöttem, hogy radikálisan megváltoztatom a külsőmet"

- árulta el.

A külsejével még nem elégedett, ezért újabb beavatkozásokat tervez. Karácsonyra például újabb injekciókkal lepi meg magát.

Arról, hogy mit szólnak hozzá az emberek, úgy vélekedett:

„Mindig vannak pozitív és negatív reakciók... az emberek mindig megfordulnak, hogy megnézzenek, megjegyzéseket tesznek rám, suttognak egymásnak.

Vannak, akik ujjal mutogatnak rám, vitatkoznak velem a megjelenésemről, vannak, akik fütyülnek, vannak, akik nevetnek, gúnyolódnak rajtam, és persze vannak, akik odajönnek hozzám, gratulálnak, és fényképezkedni akarnak velem. Akárhová megyek, mindig vannak emberek, akik hajlandók velem fotózkodni, ami csodálatos számomra.”

Forrás: RTL.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Kiderült, ki lett a VV11 első párbajának győztese
Melina vagy Henrik megy, illetve marad a villában? Erről kellett a közönségnek döntenie.

Link másolása

A nézők döntöttek arról, hogy ki az, aki az első párbaj után győztesen térhet vissza a villába. A videóból kiderül, hogy melyik játékosra mennyien szavaztak.

Elégggé egyértelmű volt a nézők ítélete, ez már rögtön a számok ismeretében látszott, csak akkor még nem lehetett tudni, ki nyeri a párbajt, és kinek kell távoznia.


Link másolása
KÖVESS MINKET: