News here

SZÍNES

Járai Máté kiakadt Rácz Jenőre: „Eddig mindent leszaroztál, amit csináltam ”

A séf segíteni próbált a színésznek, aki viszont úgy érezte, hogy Rácz ki akarja ejteni őt a versenyből.

Link másolása

A Rácz Jenő-Járai Máté-konfliktus ismét felszínre tört A Konyhafőnök VIP-ben. A legutóbbi adásban a séf többször is odament a színészhez, hogy segítse a munkáját, Járai azonban minden tanácsát támadásnak vette. Meg volt róla győződve, hogy Rácz ki akarja ejteni őt a versenyből, ezért provokálja.

Több alkalommal is egymásnak feszültek, például ez a beszélgetés zajlott le köztük:

Rácz Jenő: – Jó, értem én, hogy azt akarod, hogy menjek innen, de... na mindegy.

Járai Máté: – Nem, azt érzem, hogy azt akarod, hogy én menjek innen.

Rácz Jenő: – Dehogyis, én segíteni próbálok.

Járai Máté: – Aha...

Rácz Jenő: – Most miért mondod, hogy aha? Szerinted én nem akarok segíteni?

Járai Máté: – Nem, egy kicsit úgy érzem, hogy csak b.szogatsz.

Rácz Jenő: – Ne hülyéskedj már! Most jöttem a többi emebertől, és ugyanúgy elmondom, újat...

Járai Máté: – Jó, én ezt nem hallottam...

Rácz Jenő: – Feldobtam a labdát, és mégse csinálod...

Járai Máté: – Szerinted mit nem csinálok, Jenő, ne haragudj?!

(...)

Rácz Jenő: – Egy főzőversenyben nekem azt kell zsűrizni, hogy te ezt jól csinálod-e.

Járai Máté: – De szerinted érdemes még nekem tovább főzni most? Csak kérdezem.

Rácz Jenő: – Persze, hogy érdemes. Miért ne lenne érdemes?

Járai Máté: – Azért, mert eddig mindent leszaroztál, amit csináltam!

Rácz Jenő: – Dehogyis! De jónak kell lennie!

Járai Máté annyira ideges lett, hogy már nehezen tudott uralkodni az érzésein, még az is megfordult a fejében, hogy abbahagyja a főzést.

„Én abszolút minden egyes megnyilvánulását provokációnak éreztem. Kellett volna valami kapaszkodó legalább, amiből azt érzem, hogy nem vagyok itt hiába. Kifejezetten azt éreztem, hogy provokál, és hogy egy picit talán az is benne van, hogy bebizonyítsa, hogy én lelkileg nem vagyok elég erős ezekre a konyhai feladatokra. Valahogy azt éreztem, hogy a lelkemre akar hatni, és nem pozitívan, hanem abszolút negatívan. Tehát ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból, hogy én lelkileg bírom-e vagy nem, és most egy gyenge pontomat találta el”

- mondta.

Az értékelésnél Rácz Jenő ismét elmondta, hogy csak segíteni akart Járainak, aki beismerte, hogy a séftől kapott kritikát sok esetben vörös posztónak érzi, ha úgy véli, hogy igazságtalan dolgot mondott neki. Sárközi Ákos viszont megvédte zsűritársát, szerinte a színésznek nem kellene személyeskedésnek vennie Rácz tanácsait.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Újabb kamujelenet lepleződött le a Harry-Meghan-dokumentumsorozatból
Nem „úgy” és nem „azért” készült az eredeti fénykép, mint a képkockák sugallják.

Link másolása

Tegnap mi is írtunk róla, hogy megérkezett a Harry herceg és Meghan Markle házasságáról és a királyi család többi tagjához fűződő viharos kapcsolatukról szóló dokumentumsorozat második előzetese, ami erős állításokat tesz és nagyobb botrányokat vetít előre. Ahogy arról is beszámoltunk, hogy máris hazugságon kapták a produkciót.

Kiderült, hogy nem egy olyan rész van a sorozatban (pontosabban már annak előzetesében), ami nem teljesen fedi a valóságot. Láthatunk egy olyan jelenetet, amelyben a sussexi hercegi pár kisfiukkal sétál, egy fotós pedig egy erkélyről fényképezi őket még 2019-ben.

A 24.hu kiszúrta, hogy Robert Jobson, a királyi családra specializálódott újságíró a Twitteren leleplezte ezeket a képkockákat.

„Ez a Netflix, illetve Harry herceg és Meghan hercegné által használt fotó, ami a sajtó tolakodását sugallja, teljesen hamis. Desmond Tutu érsek fokvárosi rezidenciájának akkreditált fotósa készítette. Mindössze három embernek volt akkreditációja akkor. Harry és Meghan beleegyeztek a felvétel elkészítésébe. Én is ott voltam”

– írja a publicista. Ennek bizonyítására egy másik fotót is közölt, amit a hivatalos látogatás során készített.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Kulcsár Edina először posztolt olyan képet, amin már jól látszik a gömbölyödő pocakja
Eddig még nem nagyon mutatta meg magát így.

Link másolása

Augusztusban tudhattuk meg, hogy Kulcsár Edina harmadik gyermekét várja, aki egyben az első közös gyereke is lesz jelenlegi párjával, G.w.M-mel. Az influenszer akkor még a terhessége nagyon korai szakaszában járt, csak azért volt kénytelen elárulni ezt a nyilvánosság előtt, mert emiatt kellett visszalépnie az idei Dancing with the Starstól.

Az egykori szépségkirálynő - aki nemrég vált el férjétől, Szabó András "Csutitól", akitől két gyereke is van - elmondta, hogy váratlanul jött a baba, mert fogamzásgátlót szedett. Ennek ellenére nagyon boldogok voltak párjával, amikor megtudták, hogy bővül a családjuk.

Edinát rendszeresen faggatják a követői a várandósságáról az Instagramon, de ő egyelőre nem sokat árult el. Részben azért, mert G.w.M családjában nem szokás a terhességről nyilvánosan beszélni, másrészt pedig azért, mert az első hónapokban még ő is elzárkózott ettől. A babaváró bulin az már kiderült, hogy kislányt vár.

Egy napokban tartott kérdezz-felelek során az influenszer elmondta, hogy a mostani, harmadik terhessége teljesen más, mint a korábbiak, sokkal fáradékonyabb és érzékenyebb, de a szüléstől nem fél. Elárulta, hogy már megvan a kislányuk neve, de egyelőre még nem szeretnék megosztani mindenkivel. Annyit mondott csak, hogy különleges nevet választottak, amiből rögtön tudni lehet, hogy az ő közös gyerekükről van szó.

Edina eddig nem mutatott magáról olyan fotót, amin nagyon látszana a hasa. Most viszont egy olyan képet posztolt, amin egy szűkebb fazonú, kötött ruhát viselt, így látható, hogy már szépen gömbölyödik a pocakja.

A fotót ide kattintva nézheted meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Megjelent Ördög Nóra családjának új karácsonyi dala Tóth Verával és DR BRS-sel
A Hógömb című dal Mikulás napján debütált a YouTube-on.

Link másolása

„Felrázzuk az idei karácsonyt! Fogadjátok sok szeretettel az idei dalunkat, a HÓGÖMB-öt!” - ezzel harangozta be Ördög Nóra azt az új karácsonyi dalt, amelyben Tóth Vera énekel és DR BRS rappel.

A Nánásiék YouTube-csatornán minden évben megjelentetnek egy karácsonyi dalt, amelyben mindig más énekesek működnek közre. A klipekben viszont kivétel nélkül szerepel az egész Nánási család. Ez idén sem volt másképp.

A Hógömb című dalban Nánási Pál, Ördög Nóra, Mici és Vencel együtt táncol Tóth Verával és DR BRS-sel.

A forgatásról több képet és videót is mutattak a Nánásiék Instagram-oldalon:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Rita Ora szinte meztelenül ment a British Fashion Awardsra
Nem sokat takart az énekesnő ruhája.

Link másolása

A British Fashion Awards a divatvilág egyik legfontosabb eseménye, ahol a teljes nemzetközi celebvilág megmutatja magát. Nem volt ez másképp idén sem: hétfő este egymást váltották a sztárok a vörös szőnyegen a londoni Royal Albert Hall előtt.

Ilyenkor persze mindenki igyekszik a magára felhívni a figyelmet, de szerintük ez 2022-ben Rita Orának sikerült a legjobban.

Az énekesnő ugyanis egy piros, teljesen áttetsző ruhában vonult fel, amit leginkább talán egy szexi hálóinghez lehetne hasonlítani.

Jourdan Dunn ruhája sem sokat takart, igaz a brit modell szerelése még így is visszafogottabbnak tűnt, mint Rita Oráé.

Irina Shayk szerelése is talán a visszafogottabb szettek közé tartozott, ő diszkókirálynőnek öltözött.

Lily James egy klasszikusabb ruhát választott, a színésznő leginkább egy fehér habcsókra hasonlított ebben a szettben.

Tilda Swinton ruhakölteményét nehéz lenne jellemezni. A színésznő szettje egyfajta festmény installációnak tűnt, de az biztos hogy nagyon stílusos volt a megjelenése.


Link másolása
KÖVESS MINKET: