News here

SZÍNES

Gyermek menyasszonyokat erőszakolt meg és kényszerített unokatestvéreivel való házasságra a szektavezető szörnyeteg

A vezetők következetesen átmosták követőik agyát, hogy Isten képviselőiként tekintsenek rájuk, miközben rendszeresen megerőszakolták a kiskorú lányokat. A Netflix dokumentumfilmje.

Link másolása

A Keep Sweet: Pray and Obey új Netflix-dokumentumsorozat egy amerikai mormon szekta szörnyű mindennapjaiba nyújt betekintést - számolt be a Daily Star.

A szektát először Rulon Jeffs "próféta" vezette, akinek 20 felesége és 60 gyermeke volt. Őt halála után fia, Warren követte, aki jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését tölti gyermekekkel kapcsolatos szexuális bűncselekményekért.

Rulon halála után beteges fia apja több feleségét is elvette - köztük a saját anyját is.

A borzalmas szekta áldozatai közül többen is megszólalnak a dokumentumsorozatban. Az akkor mindössze 14 éves Elissa Wallt arra kényszerítették, hogy menjen hozzá idősebb unokatestvéréhez, aki rendszeresen megerőszakolta őt.

„Azt mondtam neki: 'Nem akarom, hogy hozzám érj, nem akarlak megérinteni, nem akarok veled egy ágyban aludni. Aztán a sorsdöntő nászéjszakán, azt mondta nekem, hogy ez az ő joga és az én kötelességem, és folytatta velem az aktust”

- emlékezett vissza a szörnyűségekre Elissa.

Ő egyike volt a sok lánynak, akiket - némelyiküket már 12 éves korában - arra kényszerítettek, hogy idősebb férfiakhoz menjenek feleségül a többnejű amerikai szektában, az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Fundamentalista Egyházában.

Warren Jeffs következetesen mosta át az agyát női követőinek, hogy azt higgyék, a férfiak tulajdonát képezik, miközben ő maga is több kiskorút vett feleségül.

A perverz vezetők elhitették a férfi tagokkal, hogy ők Isten képviselői a Földön, és csak azok a férfiak nyerhetik el az üdvösséget, akiknek három vagy több felesége van.

A lányok pasztellszínű ruhában jártak, mindegyikőjük fölött a férfiak rendelkeztek. Az elkeseredett Elissa a vezetőhöz, Warrenhez fordult, miután megerőszakolták. Azt remélte, Warren elítéli az elkövetőt.

„Ehelyett azt mondta nekem, hogy haza kell mennem, és alá kell vetnem magam szellemileg, testileg és lelkileg a férjemnek. Ő az én utam a mennybe.”

A Keep Sweet: Pray and Obey megtekinthető a Netflix weboldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Kulcsár Edina először posztolt olyan képet, amin már jól látszik a gömbölyödő pocakja
Eddig még nem nagyon mutatta meg magát így.

Link másolása

Augusztusban tudhattuk meg, hogy Kulcsár Edina harmadik gyermekét várja, aki egyben az első közös gyereke is lesz jelenlegi párjával, G.w.M-mel. Az influenszer akkor még a terhessége nagyon korai szakaszában járt, csak azért volt kénytelen elárulni ezt a nyilvánosság előtt, mert emiatt kellett visszalépnie az idei Dancing with the Starstól.

Az egykori szépségkirálynő - aki nemrég vált el férjétől, Szabó András "Csutitól", akitől két gyereke is van - elmondta, hogy váratlanul jött a baba, mert fogamzásgátlót szedett. Ennek ellenére nagyon boldogok voltak párjával, amikor megtudták, hogy bővül a családjuk.

Edinát rendszeresen faggatják a követői a várandósságáról az Instagramon, de ő egyelőre nem sokat árult el. Részben azért, mert G.w.M családjában nem szokás a terhességről nyilvánosan beszélni, másrészt pedig azért, mert az első hónapokban még ő is elzárkózott ettől. A babaváró bulin az már kiderült, hogy kislányt vár.

Egy napokban tartott kérdezz-felelek során az influenszer elmondta, hogy a mostani, harmadik terhessége teljesen más, mint a korábbiak, sokkal fáradékonyabb és érzékenyebb, de a szüléstől nem fél. Elárulta, hogy már megvan a kislányuk neve, de egyelőre még nem szeretnék megosztani mindenkivel. Annyit mondott csak, hogy különleges nevet választottak, amiből rögtön tudni lehet, hogy az ő közös gyerekükről van szó.

Edina eddig nem mutatott magáról olyan fotót, amin nagyon látszana a hasa. Most viszont egy olyan képet posztolt, amin egy szűkebb fazonú, kötött ruhát viselt, így látható, hogy már szépen gömbölyödik a pocakja.

A fotót ide kattintva nézheted meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Megjelent Ördög Nóra családjának új karácsonyi dala Tóth Verával és DR BRS-sel
A Hógömb című dal Mikulás napján debütált a YouTube-on.

Link másolása

„Felrázzuk az idei karácsonyt! Fogadjátok sok szeretettel az idei dalunkat, a HÓGÖMB-öt!” - ezzel harangozta be Ördög Nóra azt az új karácsonyi dalt, amelyben Tóth Vera énekel és DR BRS rappel.

A Nánásiék YouTube-csatornán minden évben megjelentetnek egy karácsonyi dalt, amelyben mindig más énekesek működnek közre. A klipekben viszont kivétel nélkül szerepel az egész Nánási család. Ez idén sem volt másképp.

A Hógömb című dalban Nánási Pál, Ördög Nóra, Mici és Vencel együtt táncol Tóth Verával és DR BRS-sel.

A forgatásról több képet és videót is mutattak a Nánásiék Instagram-oldalon:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
„Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát” - mondta a Nagy Ő győztese Árpa Attiláról
Timi azonban nem is akarja magát a színész volt feleségéhez hasonlítani.

Link másolása

Hétfő este véget ért a Nagy Ő újabb évada és kiderült, hogy Árpa Attila Timit választotta. A lány később azt mondta, talán az lehetett a titka, hogy nem akarta mindenáron meghódítani Attilát, hagyta a dolgokat a természetesen medrükben folyni.

Timi a Hot magazinnak már arról is beszélt, hogyan képzeli a közös jövőjét a színész-producerrel, aki szerinte még mindig nem tudta lezárni magában előző házasságát Tomán Szabinával.

„Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt. Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában. Lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen”

- mondta Timi a magazinnak a 24.hu szemléje szerint.

A lánynak azonban erről Attila nem beszélt, és ő sem hasonlítgatja magát a férfi volt nejéhez.

„Persze miért is tenném, látszólag semmi hasonlóság nincs közöttünk. Az idő pedig úgyis eldönti, hogy mennyire illünk össze Attilával” - mondta Timi.

.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Súlyos baleset: félrenyelt a kardnyelő az élő show közben
Tüdejének egy részét eltávolították, de már jól van. A kardnyeléssel viszont fel kell hagynia.

Link másolása

Kórházba került Scott Nelson világhírű kardnyelő, miután egy előadásán félrenyelte a kardot – írja a 444.

Az eszköz megvágta a hasüregét és átszúrta a májlebenyét.

A baleset még október 31-én este történt egy washingtoni előadáson, de Nelson csak most osztott meg róla posztot a Facebookon. A férfit súlyos, de nem életveszélyes állapotban szállították egy helyi kórházba. Tüdejének egy részét eltávolították, és a hírek szerint az orvosok nem bíztak a felépülésében. A CBS tudósítása szerint azonban már jól van.

Azt egyelőre nem tudni, Scott Nelson mit fog dolgozni a jövőben, mert az egyértelműnek tűnik, hogy a kardnyeléssel fel kell hagynia.


Link másolása
KÖVESS MINKET: