News here

Az év álommelója: fizetett szundikálókat keres egy ágymatracokat gyártó cég

Heti 200 dollárért aludni – hát van ennél jobb? Elmondjuk a részleteket!
Cosmopolitan. Fotó: Pexels - szmo.hu
2018. július 31.


Link másolása

A szó szoros és átvitt értelmében is álommelót hirdetett meg a houstoni Mattress Firm nevű ágymatracokat gyártó cég.

Az egyelőre csak félállású "pozíció" egyértelműen fekvő - ugyanis a kiválasztott munkatársnak csak aludni kell, különböző matrac-típusokon, majd beszámolókat kell írnia a tapasztalatairól.

Az ideális jelölt a cég szerint nemcsak szundikálásban jó, hanem a közösségi médiát is biztos kézzel kezeli - szunyókálásairól ugyanis videókat kell készítenie, sőt a cég promóciós tevékenységében is részt kell vennie. Szóval a durmoláson kívül azért van feladat, de a munka akkor is igen kényelmesnek tűnik, főleg heti 200 dollárért, azaz havi 220 ezer forintért.

A jelentkezőknek saját promóciós videóval kell versengeniük, amelyek közül a legjobbakat feltöltik a Youtube-ra, és ott végül a nézők fogják eldönteni, kinek fekszik legjobban az állás. Vagy ki fog a legjobban feküdni a cég matracain.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Kulcsár Edina először posztolt olyan képet, amin már jól látszik a gömbölyödő pocakja
Eddig még nem nagyon mutatta meg magát így.

Link másolása

Augusztusban tudhattuk meg, hogy Kulcsár Edina harmadik gyermekét várja, aki egyben az első közös gyereke is lesz jelenlegi párjával, G.w.M-mel. Az influenszer akkor még a terhessége nagyon korai szakaszában járt, csak azért volt kénytelen elárulni ezt a nyilvánosság előtt, mert emiatt kellett visszalépnie az idei Dancing with the Starstól.

Az egykori szépségkirálynő - aki nemrég vált el férjétől, Szabó András "Csutitól", akitől két gyereke is van - elmondta, hogy váratlanul jött a baba, mert fogamzásgátlót szedett. Ennek ellenére nagyon boldogok voltak párjával, amikor megtudták, hogy bővül a családjuk.

Edinát rendszeresen faggatják a követői a várandósságáról az Instagramon, de ő egyelőre nem sokat árult el. Részben azért, mert G.w.M családjában nem szokás a terhességről nyilvánosan beszélni, másrészt pedig azért, mert az első hónapokban még ő is elzárkózott ettől. A babaváró bulin az már kiderült, hogy kislányt vár.

Egy napokban tartott kérdezz-felelek során az influenszer elmondta, hogy a mostani, harmadik terhessége teljesen más, mint a korábbiak, sokkal fáradékonyabb és érzékenyebb, de a szüléstől nem fél. Elárulta, hogy már megvan a kislányuk neve, de egyelőre még nem szeretnék megosztani mindenkivel. Annyit mondott csak, hogy különleges nevet választottak, amiből rögtön tudni lehet, hogy az ő közös gyerekükről van szó.

Edina eddig nem mutatott magáról olyan fotót, amin nagyon látszana a hasa. Most viszont egy olyan képet posztolt, amin egy szűkebb fazonú, kötött ruhát viselt, így látható, hogy már szépen gömbölyödik a pocakja.

A fotót ide kattintva nézheted meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Megjelent Ördög Nóra családjának új karácsonyi dala Tóth Verával és DR BRS-sel
A Hógömb című dal Mikulás napján debütált a YouTube-on.

Link másolása

„Felrázzuk az idei karácsonyt! Fogadjátok sok szeretettel az idei dalunkat, a HÓGÖMB-öt!” - ezzel harangozta be Ördög Nóra azt az új karácsonyi dalt, amelyben Tóth Vera énekel és DR BRS rappel.

A Nánásiék YouTube-csatornán minden évben megjelentetnek egy karácsonyi dalt, amelyben mindig más énekesek működnek közre. A klipekben viszont kivétel nélkül szerepel az egész Nánási család. Ez idén sem volt másképp.

A Hógömb című dalban Nánási Pál, Ördög Nóra, Mici és Vencel együtt táncol Tóth Verával és DR BRS-sel.

A forgatásról több képet és videót is mutattak a Nánásiék Instagram-oldalon:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Súlyos baleset: félrenyelt a kardnyelő az élő show közben
Tüdejének egy részét eltávolították, de már jól van. A kardnyeléssel viszont fel kell hagynia.

Link másolása

Kórházba került Scott Nelson világhírű kardnyelő, miután egy előadásán félrenyelte a kardot – írja a 444.

Az eszköz megvágta a hasüregét és átszúrta a májlebenyét.

A baleset még október 31-én este történt egy washingtoni előadáson, de Nelson csak most osztott meg róla posztot a Facebookon. A férfit súlyos, de nem életveszélyes állapotban szállították egy helyi kórházba. Tüdejének egy részét eltávolították, és a hírek szerint az orvosok nem bíztak a felépülésében. A CBS tudósítása szerint azonban már jól van.

Azt egyelőre nem tudni, Scott Nelson mit fog dolgozni a jövőben, mert az egyértelműnek tűnik, hogy a kardnyeléssel fel kell hagynia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Orbán Viktornak hitték Márki-Zay Pétert a gyerekek, amikor mikuláscsomagot adott nekik
„Nem, az egy másik aranyos bácsi” – mondta aztán az elsősöknek a hódmezővásárhelyi polgármester.

Link másolása

Meglepő esetről számolt be Márki-Zay Péter a Facebook-oldalán. Hétfőn egy ingyenes filmvetítésen jelent meg, amelyen három iskola elsősei vettek részt. A hódmezővásárhelyi polgármester az önkormányzt nevében mikuláscsomagokat adott át a gyerekeknek, akik közül többen egyből "felismerték" őt, és izgatottan felkiáltottak:

"ITT VAN ORBÁN VIKTOR!"

Márki-Zay kommentben még azt is hozzáfűzte a humoros posztjához, hogy

„természetesen kijavítottam a gyerekeket: »Nem, az egy másik aranyos bácsi«...”


Link másolása
KÖVESS MINKET: