News here
hirdetés

A NAP SZÉPE

Naomi Campbell a kisbabájával pózol a brit Vogue címlapján

A szupermodell egyelőre titkolózik a kislánya születését illetően, de kijelentette, hogy ő a saját gyereke, nem örökbefogadott.

Link másolása

hirdetés

Naomi Campbell tavaly májusban jelentette be, hogy édesanya lett. Az utóbbi időben nem utalt arra semmi, hogy a szupermodell várandós lenne, arról viszont többször is beszélt az elmúlt években, hogy szívesen fogadna örökbe egy gyereket. Akkor csak röviden írt arról, hogy nagyon nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy "egy gyönyörű kis áldás" őt választotta édesanyjának, és úgy érzi, nincs ennél nagyobb szerelem.

A brit modell eddig nem mutatta meg a nyilvánosságnak a babáját, most azonban a brit Vogue címlapján vele együtt pózol. A kislányt ruha nélkül, hátulról, édesanyja karjaiban láthatjuk.

"Mindig is tudtam, hogy egy nap majd édesanya szeretnék lenni, ez a legnagyobb öröm, amit el tudok képzelni. Szerencsés vagyok, hogy ő van nekem, ezt pontosan tudom"

- mondta Campbell a divatmagazinnak adott interjúban.

hirdetés

A baba születésének körülményeiről nem akart beszélni, csak annyit volt hajlandó elmondani, hogy nem örökbefogadás történt, ő a saját gyereke. Bővebben majd a könyvében fogja ezt kifejteni, amit csak most fog elkezdeni. Egyelőre még a kicsi nevét sem árulta el. Azt viszont elmondta, hogy egy kezén meg tudja számolni azokat az embereket, akik tudtak arról, hogy anyaságra készül.

Kislányát egyébként mindenhová magával viszi, még akkor is, ha órákon belül más országokba utazik, mert szeretne minél több időt tölteni vele. Persze van egy dadusa is, aki a kicsi születése óta elkíséri mindenhová a modellt, hogy segítsen neki. Szerencsére a baba jól alszik, keveset sír és sokat nevet, így nincs nehéz dolguk vele.

Campbell most úgy érzi, olyan, mintha újra gyerek lenne, kislányával együtt ő is most fedezi fel, milyen remek játékok vannak már a világon. Gyermeke nagyon szereti a zenedobozokat, és érdeklődik a különböző színek és formák iránt is. Már egy nagyon menő gardróbja is van tele dizájnerruhákkal, amiket híres tervezőktől és édesanyja barátaitól kapott. Campbell szerint a kislány lehet, hogy hamarabb fog megtanulni járni, mint mászni, mert nagyon gyorsan fejlődik. Már hat foga van, és állítása szerint egészen jól viselte a fogzást, most pedig már integet, sőt majdnem beszél is.

Amikor az interjúban megkérdezték a modelltől, hogy mi volt eddig a legnagyobb meglepetés számára az anyasággal kapcsolatban, hezitálás nélkül ezt mondta:

"A lányom az első, mindent érte teszek. Ez annyira önzetlen, nem?"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
A NAP SZÉPE
Kibírhatatlan fájdalmak árán készültek el Tóth Andi legújabb fürdőruhás képei
Az énekesnő a lábfájdalmat is bevállalta pár jó fotóért a horvát tengerparton.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, Tóth Andi a napokban Horvátországba utazott, hogy egy kicsit kikapcsolódjon. Minden bizonnyal rá is fér, hiszen nemrég elárulta Instagram-követőinek, hogy nehéz időszakában van. Közösségi oldaláról azonban nem tűnt el, továbbra is aktívan posztol. Természetesen a fürdőruhás képek sem maradhatnak el, az első ilyen posztja igen szexire sikeredett:

Az énekesnő most újabb bikinis fotókkal jelentkezett Instagramon. Ezúttal egy fehér fürdőruhában pózolt, ami remekül kihangsúlyozza barna színét. Bár a képeken nem látszik, de Andi elárulta, nem volt éppen kellemes a kavicsos tengerparton állni, amíg kattintanak róla pár fotót.

"Kibírhatatlan fájdalmat éreztek a talpaim azokon a köveken a fotó elkészítése alatt. Csak mondom"

- jelezte a bejegyzésben.

Az egyik képene egyébként a távolba mered, a másikon pedig egy felfújható matrac mellett állva, nyelvét kinyújtva integet a kamerának.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
A NAP SZÉPE
„Kicsit narancsbőrös, de az enyém” – apró rövidnadrágban pózol Tóth Andi
Igazi nyári szettet választott az énekesnő.

Link másolása

hirdetés

Itt a nyár, így hát előkerültek a rövidnacik és az apró topok is. Tóth Andi előkapta a menő nyári szerelését és lőtt is egy fotót róla az Instagramra.

"Kicsit narancsbőrös de az enyém"

- írta a képhez az énekesnő.

Andi rengeteg pozitív és dicsérő kommentet kapott, amit meg is jegyzet egy hozzászólásban.

"Nehéz időszakomban vagyok, amit az utolsó pár napban jobban is kimutattam nektek, mint szoktam. Tudom, hogy »senkinek nem dolga« és nem is vártam semmit, de őszintén jól esett a rengeteg pozitív üzenet. Mindet el is olvastam. The queen will come back"

- fogalmazott.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE
Szabó Zsófit szexi bikiniben fotózták egy olasz divatmárka nagyköveteként
Elképesztő formában van a műsorvezető!

Link másolása

hirdetés

Szabó Zsófi május végén jelentette be, hogy az olasz divatmárka, a Calzedonia nagykövete lett. Pénteken pedig azt is megmutatta, milyen volt az első fotózása a márkával.

Egy dögös bikiniben készített magáról felvételt a 24 óráig elérhető Instagram sztorijába.

A műsorvezető az elmúlt években rengeteget fogyott és a rendszeres sportnak köszönhetően elképesztő formában van.

Tavaly, a válása után még a szerelem is rátalált Shane Tusup személyében, akivel hamar el is jegyezték egymást, ám néhány hete bejelentették, hogy szakítottak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE
Lényegében meztelen Tolvai Reni azon a képen, amelyen a testfestését akarta bemutatni
Alapvetően az új dalát akart promózni vele az énekesnő, ez lett belőle.

Link másolása

hirdetés

másHOL jársz címmel új számmal jelentkezik május 11-én Tolvai Reni, aki Instagram-oldalán már többször is utalt rá, hogy jön az új dal.

Most egy szokatlan beharangozó fotót tett közzé a profilján, amelyben azt akarta bemutatni, hogy kapott egy szép testfestést, amely szintén szerepel majd a szám videóklipjében.

Az énekesnő mellkasára és kebleire is nagy, fekete minták kerültek, a mellbimbóit csak apró fekete díszek takarják. Reni csak egy köntöst vett fel felülre, de az is csak az egyik vállán lóg hanyagul, így szinte az egész felsőtestét meztelenül láthatjuk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: