A NAP SZÉPE

Pamela Anderson megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül

A színésznő nemrég adta ki önéletrajzi könyvét, és a Netflix is készített róla dokumentumfilmet, mindkettő sikert aratott.

Link másolása

Pamela Anderson smink nélkül mutatta meg arcát a Women's Wear Daily magazin címlapján – írja a Daily Mail.

A színésznő elárulta, hogy akkor érzi jól magát, amikor minden le van csupaszítva. „Szeretem látni a szeplőimet. Szeretem, amikor kócos a hajam. Tetszenek a tiszta arcok. Nem szeretem azokat az injekciókat se” – árulta el a magazinnak.

A színésznőről nemrég dokumentumfilm készült a Netflixen, valamint önéletrajzi könyve is megjelent Love, Pamela (Szeretettel, Pamela) címmel. Mind a kettőt jól fogadta a szakma és a közönség is.

„Minden nap egy kicsit boldogabb vagyok, mint előző nap. Megkönnyebbültem, és nagyon hálás vagyok a felém áradó szeretet és támogatás miatt”

– nyilatkozta. Korábban nem hitte volna, hogy lesz lehetősége elmondani a történetét.

„Azt hittem, csak a piros fürdőruha és a rózsaszín, bolyhos kalap miatt fognak emlékezni rám, és senki sem tudja meg, miken mentem keresztül, hogy miket győztem le” – mondta.

Arról is beszélt, hogy biztos nem dolgozott volna ezeken a projekteken, ha éppen kapcsolatban élt volna.

„Ebből ki is derül, hogy eddig milyen kapcsolataim voltak. Túlságosan féltem volna attól, hogy valakit megbántok, vagy féltékennyé teszek”

– mondta. Szerinte a könyv és a sorozat is arról szólt, hogy lerombolja szexszimbólum-imázsát, ezáltal pedig meg tudja mutatni másoknak is, hogy sokkal több minden rejlik benne a külsejénél.

„Úgy érzem, hogy minden okkal történt velem, de most már szabad vagyok. Ezentúl minden az én feltételeim szerint fog történni, és ez nagyszerű lesz” – mondta az interjúban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


A NAP SZÉPE
Bugyi és melltartó nélkül mutatta meg magát Ördög Nóra
A celeb nem volt szégyenlős, Valentin-nap közeledtével tűzpiros szettet is öltött.

Link másolása

Ördög Nóra közösségi oldalain inkább természetes szépségét szokta kihangsúlyozni, mintsem hogy dögös, erotikus képekkel villantson. De ahogy a rosszul fordított mondás tartja: kivétel erősíti a szabályt.

Így a TV2 műsorvezetője most egy igazán izgató, lenge ruhás válogatással jelentkezett, amit valószínűleg férje, Nánási Pál fotóművész készíthetett.

A képeken Nóra még fehérneműt sem húzott, az egyiken pedig szexi, vörös testharisnyában is megmutatta magát.

A képek a közelgő Valentin-napot is megidézik. És bár néhány kommentelő szerint Nóra ezúttal egy kicsit "túltolta" képeivel, az emberek többségének bejön ez a vadócabb stílus.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

A NAP SZÉPE
Weisz Fannin nem volt melltartó, amikor a hátát fotózták
A szép modell különleges felsőrésze sokak tetszését elnyerte.

Link másolása

Weisz Fanni nemrégiben hajszínt váltott, ami komoly vitát kavart követői között. Többek szerint a világos barna igazából szőke...

Most a szép modell egy új képet és videót posztolt magáról a közösségi oldalán, ahol azért hozzátette, hogy ezen a fotón még szőke volt. A hajszín elemzésbe most nem mentek bele rajongói, ám annál több dicséretet kapott.

A képért és videóért lapozz!Link másolása
KÖVESS MINKET:


A NAP SZÉPE
Baliról villantott kerek feneket Bódi Sylvi
A modell visszatért az egzotikus szigetre és ezt elég aktívn dokumentálja is az Instagram-oldalán.

Link másolása

Elképesztően szexi képet osztott meg Bódi Sylvi az Instagram-oldalán. A modell nemrég visszatért Balira, és ezt elég aktívan dokumentálja is a közösségi oldalán.

Az egyik fotó azonban különösen tetszik a követőinek, igaz, Sylvi sem bízta a véletlenre. A képen ugyanis háttal láthatjuk a modellt, amint a tengerben fekszik,

a feneke pedig pont kiér a vízből.

A szexi fotó már közel 4500 kedvelésnél tart. A képet ide kattintva tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


A NAP SZÉPE
Sári Évi nagyon dögös bikinis képeken mutatta meg tökéletes alakját
A paradicsomi Maldív-szigetekről jelentkezett be.

Link másolása

Újabb szexis képet osztott meg közösségi oldalán Sári Évi. A 45 éves énekesnő, műsorvezető éppen a paradicsomi Maldív-szigeten nyaral és több bikinis fotón is megmutatta követőinek, hogy milyen bomba formában van.


Link másolása
KÖVESS MINKET: