GASZTRO
Ha a cukkinire gondoltok, ne csak a hagyományos - hosszúkás - formára gondoljatok, mert létezik izgalmasabb is.
GASZTRO
Koncepciójában ugyan hasonlít az eredetihez: hús és zöldségek saláta szósszal, viszont harcsahús a pikantériája.
GASZTRO
Felvágottakon és a májkrémeken túlmutató ínyenc pástétomok házilag. Kész varázslat az ízekkel, egyszerűen.
GASZTRO
Ne a lisztes, ragacsos, ízetlen változatra gondoljatok, hanem friss, különleges és izgalmas főzelékekre.
GASZTRO
A bárány puha lesz, páratlanul tejszínes és szemtelenül omlós, elég hozzá a villa, mert már a kés közeledtére is szálaira omlik...
GASZTRO
Ez voltaképp egy barnasörös-sárgarépás vizespörkölt, méghozzá cseh módra. És persze cseh sörrel.
GASZTRO
A júniusi TV Paprika Magazinban jobbnál jobb nyári recepteket találtok. Most hármat megmutatunk nektek is!
Népszerű
Ajánljuk